Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални? 39 гласували потребители

1. 1. Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

• Да
      46%
    • Не
      30%
    • Не мога да преценя
      23%
  2. 2. Бяха ли справедливи мотивите за присъдата му приживе?

• Да
      51%
    • Не
      38%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 6 минути, lebel написа:

В нашата история има осъдени и обесени (и не само) българи, някои от тях - национални герои, които в момента наричаш престъпници.

За измама има ли осъден от наш съд национален герой? 

• Отговори 459
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо емблемитично няма и не е бил никакъв символ.Човек с популярност клоняща към нула.Несериозно е да се представя като конкурент на Путин.Все едно, ти, да конкурираш Джокович в тениса. Но няма д

• Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "п

• Да. Най - нормалния сред всички. Но е е здрав и няма Алцхаймер.Има феноменална памет.

Публикувани изображения

преди 19 минути, lebel написа:

В нашата история има осъдени и обесени (и не само) българи, някои от тях - национални герои, които в момента наричаш престъпници.

И какво по-точно е направил изобщо въпросния че го поставяш при националните герои?
Аз освен да дрънка глупости друго не съм го видял да прави. Или това че се върнал в Москва и го прибрали и загинал в пандиза автоматично го превръща в герой мъченик като при мкюслитата?

Ако целта е просто да покажеш симпатия към него лошо няма, но не по този начин. :)

преди 6 минути, Bubbles написа:

И какво по-точно е направил изобщо въпросния че го поставяш при националните герои?
...

Може ли да посочиш, къде съм го направил? Ако не те затруднявам де. 

Ако не можеш, не се притеснявай. Можеш и да се усучеш, както обикновено.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Аз освен да дрънка глупости друго не съм го видял да прави. Или това че се върнал в Москва и го прибрали и загинал в пандиза автоматично го превръща в герой мъченик като при мкюслитата?

Ако целта е просто да покажеш симпатия към него лошо няма, но не по този начин. :)

Според мен това че се е върнал в Русия не го прави нищо друго освен идиот, но има хора, които ще го сметнат за герой. Въпрос на лична преценка. 

преди 13 минути, lebel написа:

Може ли да посочиш, къде съм го направил? Ако не те затруднявам де. 

Ако не можеш, не се притеснявай. Можеш и да се усучеш, както обикновено.

Дори съм те цитирал, ако нещо не съм те разбрал првилно, извинявай.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Е що не го харесваш, 1 към 1 с тебе :wub:

Кога съм казал дали го харесвам или не?
Коментираме личността на човека и това дали е бил убит или не.
Аз лично не знам да е направил нещо кой знае какво за Русия освен да дърдори, ако имаш повече информация сподели.
А по другия въпрос е глупаво дори да се спори, понеже никой от нас не може да знае какво реално се е случило, така че освен полит пристрастия и емоции друго никой не би могъл да изрази.

преди 16 часа, Anneliese написа:
преди 16 часа, Гражданин написа:

@Anneliese, може ли да споделиш защо се смееш на смъртта на човека? Какво ти е направил?

Не на смъртта, а на нелепото фалшиво "разкритие". То бе опровергано. Още ли вярвате в лъжите на тоя?:lol6::giggle1:

Къде и как е опровергано ?

преди 15 часа, Т.Христов написа:

А той просто беше осъден престъпник, който се надяваше чичо Сам да го изкара от затвора. Да, ама не.

Как се е "надявал" след като сам доброволно се върна в рашистан ?

Отговора на темата е пределно ясен. Естествено че е убийство това. От момента на ареста му .

Просто бавно изпълнена присъда. За всички бе ясно че все по тежките условия които му поставят е с една цел - да го сринат тотално и психически и най вече физически.

Някои рашисти тръбят - ама то режима на путлю нямал никаква полза да го убива.

Не другари, просто принципите на мафията са такива. Поръчката е дадена, трябва да се изпълни .

Да не забравме и кой е пряко ангажиран /поне публично, сигурно има още знайни и незнайни сътрудници на службите както при отравянето му в самолета/

преди 10 часа, kosyo написа:

Рекордьори !

Ами след като те са подготвили последните минути на Навалний , затова и съобщението е подготвено.

преди 5 минути, miro20 написа:

Къде и как е опровергано ?

Отговора на темата е пределно ясен. Естествено че е убийство това. От момента на ареста му .

Просто бавно изпълнена присъда. За всички бе ясно че все по тежките условия които му поставят е с една цел - да го сринат тотално и психически и най вече физически.

Някои рашисти тръбят - ама то режима на путлю нямал никаква полза да го убива.

Не другари, просто принципите на мафията са такива. Поръчката е дадена, трябва да се изпълни .

Да не забравме и кой е пряко ангажиран /поне публично, сигурно има още знайни и незнайни сътрудници на службите както при отравянето му в самолета/

Ами след като те са подготвили последните минути на Навалний , затова и съобщението е подготвено.

Мне аз залагам на придвижване на някакъв нов принцип на физиката. Е от колко време се говори само по въпроса - вече трябва да са го внедрили дори и в най-забутаното село.

Ето още сметки - не съм ги проверявал но има ли линк към Интерфакс

преди 7 минути, miro20 написа:

...

...

Когато се върна - не знаеше, че ще лежи в затвора. Сметаше, че чичко Сам ще го запази от каквото и да е.

Ако е убит, то може да е заради тривиално нещо, т.е. в затвора има къде по-големи престъпници и някой значим го е заличил, че е оспорил главатарството му в затвора и се е правил на отворен. 

Иначе извода е: Който се прави на отворен, то рано или късно си намира майстора и е до там = последната задочна поява в медиите! 

Затова дами и господа и ЛГТБ същества: Не е въпроса кой е на власт в РФ, а кой е на власт в затвора! Не се ли държиш достойно те изнасят с краката напред и не по твое желание напускаш затвора предварително. 

Попадайки в затвор, то проявете търпимост. Всяка присъда има срок. Не си пожелавайте предсрочно да напускате въпросното заведение. Това може да стане, но не по начина който го искате вие или вашите последователи.

Аз казах! 

преди 13 минути, Т.Христов написа:

Когато се върна - не знаеше, че ще лежи в затвора. Сметаше, че чичко Сам ще го запази от каквото и да е.

Глупости

преди 6 минути, dioib написа:

Аз казах! 

По повърхностно мнение от това рядко може да се срещне .

Дори тук , където е пълно с празни комундели и копейки :) 

току-що, miro20 написа:

Бил ли си в затвора? В затвор из РФ или СССР? :) 

Из тях има къде по-големи националисти! = Моралът там не е както в цивилизацията!

Мире, по-важно е, че ти си от към правилната страна на затворите! ;) = Че иначе ще някои от подчинените ти пусне тема дали си убит щото си бил демократ. :) 

п.п. Все повече ми заприличваш от един мой познат Миро, който навремето пребиваваше в един бардак, щото нямаше с кой да се гушка в дама си нейде из кв. Иван Вазов Сф. :) Май всичко започна като го изгониха от една община, но това е друга тема. :)  

Последните 24 часа се затруднявам да намеря мисирча статия без Навални. Толкоз трансжендер просащ оплаквачки вият в хор, че страх ме хвана. Това капитализЪма, по-лошо от СПИН и рак взети заедно. Зомбирани.

преди 12 минути, dioib написа:

Бил ли си в затвора? В затвор из РФ или СССР? :) 

Из тях има къде по-големи националисти! = Моралът там не е както в цивилизацията!

Мире, по-важно е, че ти си от към правилната страна на затворите! ;) = Че иначе ще някои от подчинените ти пусне тема дали си убит щото си бил демократ. :) 

п.п. Все повече ми заприличваш от един мой познат Миро, който навремето пребиваваше в един бардак, щото нямаше с кой да се гушка в дама си нейде из кв. Иван Вазов Сф. :) Май всичко започна като го изгониха от една община, но това е друга тема. :)  

Дори тук , където е пълно с празни комундели и копейки :) 

Нищо повече не мога да кажа.... :getout:

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Последните 24 часа се затруднявам да намеря мисирча статия без Навални. Толкоз трансжендер просащ оплаквачки вият в хор, че страх ме хвана. Това капитализЪма, по-лошо от СПИН и рак взети заедно. Зомбирани.

И Байдън ако бе затворил и разнасял по карцерите две години  Тръмп, пак щеше да е водеща новина.

Само че това с Навалний може да се случи само в репресивен режим и концлагер в какъвто превърнаха путлю и службите в момента цяла РФ.

преди 3 минути, miro20 написа:

Нищо повече не мога да кажа.... :getout:

Само потвърждаваш, че не си обективен! :) 

Е, поне потвърди, че си поставено политическо лице с точно определена цел тук: Пропаганда!!! :) 

преди 21 минути, miro20 написа:

Само че това с Навалний може да се случи

Нищо случайно няма. Както в един коментар колегата написа, сащ похарчиха агент Навалний. Интересно ми е колко, сигурно милиард долара са вложили в това масивно оплакване.

Алекс не е престъпник, нищо лошо не е направил за да го тровят и да го вкарат в затвора!

Алекс беше против начина по който се управлява Русия, това не е престъпление!

Нарушил е законите. Което е престъпление. И не става въпрос за начина по който се управлява Русия. Нарушил е други закони. И ако искаха толкова да умре, отдавна да е умрял. А Асанж престъпник ли е? А Пеевски?

Из моите клипчета казват че засега няма информация. Като предварително - по време на разходка му е прилошало. Лекарите не са могло да го спасят. Банален тромб.

Много добър мой приятел почина от същото след три инжекции с експерименталните бъркочи, кой знае защо наричани ваксини.

Закони?  :lol6: Законите на Путин? :giggle1:

Марина Овсянникова – журналистката е осъдена от режима на Путин, след като по време на новинарска емисия излезе с плакат срещу войната в Украйна. това престъпление ли е?

Никъде по света го няма това, да си кажеш мнението или да изразиш позицията си и да те натикат в затвора за това!

преди 39 минути, Звяра! написа:

Никъде по света го няма това, да си кажеш мнението или да изразиш позицията си и да те натикат в затвора за това!

Има го навсякъде. Даже и в България.

преди 55 минути, Филипов написа:

Като предварително - по време на разходка му е прилошало.

Или по скоро работа на група затворници! Не им е приятно, че са в затвора. И искат да отмъстят на Путин, че са вътре. Така целия свят ще викне , че Путин е убиец, както и стана! Човечеството вече от омраза, не може да мисли! Путин можеше да го ликвидира когато си поиска тихо мълком, а не да го прави мъченик както сега. Навални стана мъченик! Всякакви "специалисти" се изказват за неговата смърт и никой не се съмнява, че е убит от Путин! Цял свят говори за него и плюе Путин. Светът се напълни с овце и идиоти!

преди 15 часа, badr написа:

Не се доказват отрицателни факти.Ти трябва да докажеш неговата значимост.На света има над 7млрд.души ако на всеки взема доказвам незначителността ........

Тези приказки че са го отровили имат същата тежест.

Имаме човек осъден с влязла в сила присъда за измами.

Политическите му изяви бяха опити да се измъкне от затвора. 

1) При това ищецът беше френска фирма, а не руска.

2) Процесът се излъчваше на живо в Интернет с превод на английски.

3) След края на процеса дори западната преса не протестира срещу присъдата, очевидно осъзнавайки, че проксито им е виновен и по този начин Навални подписа смъртната си присъда - вече не им трябваше жив, а мъртъв.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.