Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални? 39 гласували потребители

1. 1. Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

• Да
      46%
    • Не
      30%
    • Не мога да преценя
      23%
  2. 2. Бяха ли справедливи мотивите за присъдата му приживе?

• Да
      51%
    • Не
      38%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 6 минути, Гражданин написа:

Изгледа ли видеото? Не? Побърза ли да ми отговориш предварително? Да? Ще изгледаш ли видеото? По начина, по който скорострелно бързаш да ми отговориш и пак да заметеш нещата под килима, най-вероятно няма. Тогава какво има повече да си говорим? Аз не говоря с теб колко слаба е Европа, аз ти обяснявам други неща в момента, а Навални дори не е единственият мъртъв опозиционер в Русия загинал при странни обстоятелства и случай, който ще се потули като с хиляди други журналисти и борци срещу режима. Така че не знам кой е тъпака, но в случая ти ми говориш за някакви "истини" за демокрацията в Европа, които просто са несъпоставими до положението на демокрацията в Русия, което никога не е било по-тежко. И ти го защитаваш като показваш себе си като не по-добър от орангутаните. Каквито и нормални хора да се появят, ти ще ги замеряш с екскременти както правят и другите от отбор Копейка. Така и не успя да обясниш какво прави Навални продажник, просто така си чул от Первый канал от където ти е информацията.

Виж ся какво, не ми разтягай локуми, такива случаи има навсякъде по света дори в САЩ, поинтересувай се щу народ е отстранило ЦРУ, това си част от мръсната политическа игра, сам виждаш в момента един Тръмп го направиха на маймуна само и само да не се изправи срещу изкукуригалия и да продължи алъж-вериша със зеления.
Навални беше просто една пионка, един незначителен интернет герой който се помисли за много велик.
Както казах не мога да знам със сигурност какви саму били целите но изобщо цялата му "Работа" вони, дали съм прав никой тук не може да знае, това го знаят само тия които са били над него и са му дърпали конците.

А колкото до видеото казах ти - Мога да те зарина с материали за този, ама кой ще е верния иди докажи.

Не ти не говориш с мен за това че Европа е слаба, но ме сочиш с пръст че съм против нея, а не си даваш сметка ти какво всъщност подкрепяш.
Мисля че съм го казвал вече но ще се повторя : Искам силна и НЕАЗВИСИМА Европа, а ти искаш европа кротка и послушна пред презокеанските началници, ео това е проблема, затова пелтечиш за копейки и ватенки.
Като го проумееш това обади се да си говорим пак за политика.

• Отговори 459
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо емблемитично няма и не е бил никакъв символ.Човек с популярност клоняща към нула.Несериозно е да се представя като конкурент на Путин.Все едно, ти, да конкурираш Джокович в тениса. Но няма д

• Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "п

• Да. Най - нормалния сред всички. Но е е здрав и няма Алцхаймер.Има феноменална памет.

Публикувани изображения

току-що, Bubbles написа:

Виж ся какво, не ми разтягай локуми, такива случаи има навсякъде по света дори в САЩ, поинтересувай се щу народ е отстранило ЦРУ, това си част от мръсната политическа игра, сам виждаш в момента един Тръмп го направиха на маймуна само и само да не се изправи срещу изкукуригалия и да продължи алъж-вериша със зеления.

Пак whataboutизъм. Като изпитваш децата да ти разкажат за някакво конкренто събитие, например съдбата на евреите през ВСВ и те почнат да ти разказват вместо това за делфините в Япония, че японците ядат делфинско и това също е геноцид, защото те са интелигентни животни, ти как ги оценяваш? Казах ти да си направиш труда едно нещо да изгледаш, ти и това не направи. Ти си от хората дето едно като са си заучили, разчитат, че толкова им стига. Заел си отдавна страна, няма какво повече да ти обяснявам. 

току-що, Bubbles написа:

Навални беше просто една пионка, един незначителен интернет герой който се помисли за много велик.
Както казах не мога да знам със сигурност какви саму били целите но изобщо цялата му "Работа" вони, дали съм прав никой тук не може да знае, това го знаят само тия които са били над него и са му дърпали конците.

И на базата на какво е "незначителен интернет герой"? Като е толкова "незначителен интернет герой", защоо го убиха? А, нека позная, ся ще кажеш, че ЦРУ са всемогъщи и са влезли в най-строго охранявания руски затвор, за да спретнат убийството на "незначителен интернет герой", ей така, за да навредят на Путин преди изборите.

току-що, Bubbles написа:

А колкото до видеото казах ти - Мога да те зарина с материали за този, ама кой ще е верния иди докажи.

Като искаш ме зарини, поне ще покаже, че си чел. Ама малко се съмнявам да си отделял някога до сега време в размишления за Навални. Тепърва ще има да търсиш. Я опитай, то ще е малко полезно за тебе, току-виж първите неща, на които ще попаднеш като търсиш да са полезни за самия теб, да се открехнеш малко по темата.

току-що, Bubbles написа:

Не ти не говориш с мен за това че Европа е слаба, но ме сочиш с пръст че съм против нея, а не си даваш сметка ти какво всъщност подкрепяш.

И какво подкрепям? Подкрепям да няма диктаторски режими, военни паради, задължителни манифестации по списък, "ред" по фантазията на бабички и простотия от едни отминали времена да се връща и да тормози младите поколения. В Европа уж е зле ама никой от вас не замина за Русия...

току-що, Bubbles написа:

Мисля че съм го казвал вече но ще се повторя : Искам силна и НЕАЗВИСИМА Европа, а ти искаш европа кротка и послушна пред презокеанските началници, ео това е проблема, затова пелтечиш за копейки и ватенки.
Като го проумееш това обади се да си говорим пак за политика.

Никъде не съм казал, че искам послушна Европа. Ето това ти е просто една опорка дето си я повтаряш, за да изгледаш по-кредибилен. Аз щото защитавам правата на хората и не ща да живеем в някаква гадна диктатура с военни паради, дрънкане на оръжие и величие докато тия дето управляват стават самозабравили се пожизнени диктатори, за това ли спомагам? За да е Европа да е послушна? Ти чуваш ли се? Нито можеш да разбереш политическите ми виждания, нито да осмислиш елементарни неща явно...

преди 42 минути, Гражданин написа:

Пак whataboutизъм. Като изпитваш децата да ти разкажат за някакво конкренто събитие, например съдбата на евреите през ВСВ и те почнат да ти разказват вместо това за делфините в Япония, че японците ядат делфинско и това също е геноцид, защото те са интелигентни животни, ти как ги оценяваш? Казах ти да си направиш труда едно нещо да изгледаш, ти и това не направи. Ти си от хората дето едно като са си заучили, разчитат, че толкова им стига. Заел си отдавна страна, няма какво повече да ти обяснявам. 

И на базата на какво е "незначителен интернет герой"? Като е толкова "незначителен интернет герой", защоо го убиха? А, нека позная, ся ще кажеш, че ЦРУ са всемогъщи и са влезли в най-строго охранявания руски затвор, за да спретнат убийството на "незначителен интернет герой", ей така, за да навредят на Путин преди изборите.

Като искаш ме зарини, поне ще покаже, че си чел. Ама малко се съмнявам да си отделял някога до сега време в размишления за Навални. Тепърва ще има да търсиш. Я опитай, то ще е малко полезно за тебе, току-виж първите неща, на които ще попаднеш като търсиш да са полезни за самия теб, да се открехнеш малко по темата.

И какво подкрепям? Подкрепям да няма диктаторски режими, военни паради, задължителни манифестации по списък, "ред" по фантазията на бабички и простотия от едни отминали времена да се връща и да тормози младите поколения. В Европа уж е зле ама никой от вас не замина за Русия...

Никъде не съм казал, че искам послушна Европа. Ето това ти е просто една опорка дето си я повтаряш, за да изгледаш по-кредибилен. Аз щото защитавам правата на хората и не ща да живеем в някаква гадна диктатура с военни паради, дрънкане на оръжие и величие докато тия дето управляват стават самозабравили се пожизнени диктатори, за това ли спомагам? За да е Европа да е послушна? Ти чуваш ли се? Нито можеш да разбереш политическите ми виждания, нито да осмислиш елементарни неща явно...

1. Никой не може да знае какви са били игрите на този човек, затова не се и наемам да коментирам.

2. Какъв е смисъла да изтърся сто фермана като не знам дали са истина или не? Ако целта е просто да спамим значи темата няма смисъл.

3. Подкрепяш слаба  и зависима Европа. Че искаш да няма диктатори няма лошо, но не си даваш сметката на каква цена идва това. Най общо казано заменяш един диктатор с друг.

4. Не си го казвал обаче точно така излиза.

преди 2 минути, Bubbles написа:

1. Никой не може да знае какви са били игрите на този човек, затова не се и наемам да коментирам.

Ааа, никой не ги знае сега? Нали ти уж беше изчел и имаше да ми дадеш куп материали?

2. Какъв е смисъла да изтърся сто фермана като не знам дали са истина или не? Ако целта е просто да спамим значи темата няма смисъл.

И как не знаеш нито един дали е истина или не, пък после казваш с цялата си категоричност как някой бил плъх и продажник?

3. Подкрепяш слаба  и зависима Европа. Че искаш да няма диктатори няма лошо, но не си даваш сметката на каква цена идва това. Най общо казано заменяш един диктатор с друг.

Значи по-добре диктатори, че нещо щяло да дойде на висока цена? Не да се борим да променим нещата, важно е сметката да излезе на ниска цена. Нали знаеш поговорката, който замени свободата за хляб, накрая губи и двете. Ти искаш хляба да е евтин просто.

4. Не си го казвал обаче точно така излиза.

И как точно така излиза? Послушна на Путин ли трябва да бъде Европа, за да ѝ излязат сметките и хлябът да е евтин?

преди 21 минути, Гражданин написа:

Ааа, никой не ги знае сега? Нали ти уж беше изчел и имаше да ми дадеш куп материали?

И как не знаеш нито един дали е истина или не, пък после казваш с цялата си категоричност как някой бил плъх и продажник?

20 пъти ти повторих, нито ти, нито аз нито никой мне може да знае каква му е била играта на този, единственото ясно е, че е бил нечия кукла на конци, затова е плъх.

преди 23 минути, Гражданин написа:

Значи по-добре диктатори, че нещо щяло да дойде на висока цена? Не да се борим да променим нещата, важно е сметката да излезе на ниска цена. Нали знаеш поговорката, който замени свободата за хляб, накрая губи и двете. Ти искаш хляба да е евтин просто.

И как точно така излиза? Послушна на Путин ли трябва да бъде Европа, за да ѝ излязат сметките и хлябът да е евтин?

Айде напъни малко тая твоята тиква ве, аман от глупости вече!

Заменяш един диктатор с друг, кое не ти е ясно?

Никакъв путин, никакъв Байдън, никакъв Мао, Европа трябва да е абсолютно независима.
Баси щом и Тео дето е ултра САЩ ти каза че си гола вода не знам защо изобщо се мъча с тебе Иванеее Иване.

20 пъти ти повторих, нито ти, нито аз нито никой мне може да знае каква му е била играта на този, единственото ясно е, че е бил нечия кукла на конци, затова е плъх.

Е как така ти е ясно, а пък не знаеш

Айде напъни малко тая твоята тиква ве, аман от глупости вече!

Ти колко напъна своята? Гледа ли ми клипа? Не, нали?

Заменяш един диктатор с друг, кое не ти е ясно?

И кой сега е диктатора в България? А на ЕС диктатора кой е?

Никакъв путин, никакъв Байдън, никакъв Мао, Европа трябва да е абсолютно независима.
Баси щом и Тео дето е ултра САЩ ти каза че си гола вода не знам защо изобщо се мъча с тебе Иванеее Иване.

И как Европа ще стане независима като взима пример от Русия как се справят там с дисиденти, а самите дисиденти дори не си ги проучил с каква дейност се занимават, но им викаш плъхове и продажници?

току-що, Т.Христов написа:

Взел ли е рубли за опорката, която почнаха да разпространяват? Ясно ми е ведга, че ще каже как САЩ са виновни, ЦРУ е влязло в най-строго охранявания затвор в Русия, дни след интервюто на Путин с Тъкър, за да го злепоставят пред света. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Е как така ти е ясно, а пък не знаеш?

Наистина ли си мислиш че някой ей така от нищото ще седне да драска в интернет и всички  световни медии ще му обръщат внимание?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Верно ли? :lol6:

преди 4 минути, Гражданин написа:

И как Европа ще стане независима като взима пример от Русия как се справят там с дисиденти, а самите дисиденти дори не си ги проучил с каква дейност се занимават, но им викаш плъхове и продажници?

Европа трябва да като за начало да има собствена армия на която да може да разчита а не да чака трети страни да я пазят, само тогава можем да говорим за независима Европа

А глупостите за Русия си ги спести ако обичаш.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Е как така ти е ясно, а пък не знаеш

Ти колко напъна своята? Гледа ли ми клипа? Не, нали?

Взел ли е рубли за опорката, която почнаха да разпространяват? Ясно ми е ведга, че ще каже как САЩ са виновни, ЦРУ е влязло в най-строго охранявания затвор в Русия, дни след интервюто на Путин с Тъкър, за да го злепоставят пред света. 

III.gif.ffe23510684e530177eb8ca8eb64b87c.gif

Наистина ли си мислиш че някой ей така от нищото ще седне да драска в интернет и всички  световни медии ще му обръщат внимание?

Леле колко си задръстен, брато. Драскане в интернет е нашето, има хора чиито величини не са нивото, в което ти и аз седим. Има смели хора, с мисия и съмишленици, които правят нещо по въпроса този свят да стане по-добър. Но ти тия неща няма да ги разбереш, аз поне си давам сметка, че има и стойностни хора. Ти си от хората дето гледат да оплюят всеки "аа, тоз щом е известен, не ми го 'фали, то е ясно, че някой му дава пара, мигар хората не правят всичко зарад кинти, слушай аз кво ти разправям, диктатор и сега си имаме... Ти по-добре послушен бъди, преклонена глава сабя я не реже"

Верно ли? :lol6:

Европа трябва да като за начало да има собствена армия на която да може да разчита а не да чака трети страни да я пазят, само тогава можем да говорим за независима Европа

А глупостите за Русия си ги спести ако обичаш.

Всяка държава в Европа си има собствена армия. Като тръгне някой да прави обща армия ще почнете да квичите, че се губи суверенитет и т.н.. не че и сега не квичите. И ти всъщност говориш все за Европа, а все критикуваш ЕС, каква е гениалната ти идея за устройство на континента? Хем обща армия да има, хем съюзът да не се натрапва като идея? Как става това? За човек дето уж преподава обществени науки си доста зле с материята. 

Цитат

"Още от сутринта и "хазяинът" (началникът на колонията) и "кумът" (началникът на оперативната част на колонията) се разхождаха като ударени с празен чувал по главата", казва събеседникът на изданието.

Затворник от "Полярен вълк" пред "Новая Газета": Навални почина много по-рано | Днес.dir.bg

преди 1 час, dioib написа:

Значи не е "една жена каза", а "един затворник каза".
Аха...

И какво бил казал? – че Нахвални умрял "много по-рано", чааак вечерта, а не сутринта...

И по какво съди "единият затворник"? – "...служителите на колонията конфискували няколко мобилни телефони, карти, както и нагреватели за вода, за които преди това "си затваряли очите".

Ибааах ви и новината, ибах ви и доказателствата!

Що цитираш тия парцали?

Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "полезни идиоти". Полезен идиот е този идиот, който съдейства за дадена кауза, убеден е в нея, но няма мозък в главата си за критично мислене и не може, пък и не желае да прецени дали каузата е правдива или не. За полезния идиот тя е правдива.

Отскоро съм в тези политически дискусии тук, доста отдавна ми е регистрацията, но се интересувах главно от iptv и другите глупости не ги четях. А сега съм убеден, че са глупости, понеже виждам колко дебилни са троловете от отдел Амеба. Съчувствам на колегите, те трябва да имат нерви на будистки монаси, че да разговарят с тях.

Що се отнася до Навални. Елементарен политически играч, интернет блогър /влогър/, адвокат без нито едно спечелено дело (здрасти, христо иванов, нарочно те пиша с малки букви), доказан агент на ЦРУ, старателно подготвян за вътрешен майдан, който се видя, че в Русия е невъзможен, понеже обществото не го подкрепи. И след като логично беше пъхнат в затвора, както и става с всички разкрити агенти по цял свят, той стана неудобен жив за тези, които през цялото това време го спонсорираха. И много логично беше свитнат.

Тъй като тук има хора с памет като на мравки, моля ги да си спомнят, или по-скоро да гугълнат какво се случва с предателите, когато станат неудобни и за двете страни. Говоря за Георги Марков, който, бягайки на Запад от диктатурата в България, в края на краищата се оказа в същата тази диктатура, но във Великата Британия. И съвсем логично беше пожертван, като му дойде времето, именно за идеологически цели. Беше убит на рождения ден на Тодор Живков, за да се превърне в икона, в герой и да говорят за него десетилетия наред. Та така и с Навални и с Немцов преди него, и с кого ли не...

А що се отнася до петицията да преименуваме ул. "Граф Игнатиев" в София на Навални... абе що направо не преименуваме София на Алексеевка? По-добре ще е от НаБайдънМъдите Сити.

преди 2 часа, moni2 написа:

Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "полезни идиоти". Полезен идиот е този идиот, който съдейства за дадена кауза, убеден е в нея, но няма мозък в главата си за критично мислене и не може, пък и не желае да прецени дали каузата е правдива или не. За полезния идиот тя е правдива.

Отскоро съм в тези политически дискусии тук, доста отдавна ми е регистрацията, но се интересувах главно от iptv и другите глупости не ги четях. А сега съм убеден, че са глупости, понеже виждам колко дебилни са троловете от отдел Амеба. Съчувствам на колегите, те трябва да имат нерви на будистки монаси, че да разговарят с тях.

Що се отнася до Навални. Елементарен политически играч, интернет блогър /влогър/, адвокат без нито едно спечелено дело (здрасти, христо иванов, нарочно те пиша с малки букви), доказан агент на ЦРУ, старателно подготвян за вътрешен майдан, който се видя, че в Русия е невъзможен, понеже обществото не го подкрепи. И след като логично беше пъхнат в затвора, както и става с всички разкрити агенти по цял свят, той стана неудобен жив за тези, които през цялото това време го спонсорираха. И много логично беше свитнат.

Тъй като тук има хора с памет като на мравки, моля ги да си спомнят, или по-скоро да гугълнат какво се случва с предателите, когато станат неудобни и за двете страни. Говоря за Георги Марков, който, бягайки на Запад от диктатурата в България, в края на краищата се оказа в същата тази диктатура, но във Великата Британия. И съвсем логично беше пожертван, като му дойде времето, именно за идеологически цели. Беше убит на рождения ден на Тодор Живков, за да се превърне в икона, в герой и да говорят за него десетилетия наред. Та така и с Навални и с Немцов преди него, и с кого ли не...

А що се отнася до петицията да преименуваме ул. "Граф Игнатиев" в София на Навални... абе що направо не преименуваме София на Алексеевка? По-добре ще е от НаБайдънМъдите Сити.

Зе ли поне някакви рубли за всичките глупости, които си събрал тук?

Защо го пратиха на <курорт> в новия гулаг, преди това му дадоха чин - лице на контролираната опозиция.  Той е и руска играчка на техни разни отдели в служби и на олигархията.  Ако това е убийство ми се струва малко вероятно да се случи без съдействие или организация и изпълнение от някакви руски <милиционерски> фактори. Или- руските тъпаци продължават да са <имитатори> за западния модел, участват в техни сценарии.

...

+1

преди 2 часа, laplandetza написа:

Защо го пратиха на <курорт> в новия гулаг, преди това му дадоха чин - лице на контролираната опозиция.  Той е и руска играчка на техни разни отдели в служби и на олигархията.  Ако това е убийство ми се струва малко вероятно да се случи без съдействие или организация и изпълнение от някакви руски <милиционерски> фактори. Или- руските тъпаци продължават да са <имитатори> за западния модел, участват в техни сценарии.

Ами не знам, вероятно, може би, знае ли човек. Във всеки случай, за такава беззъба опозиция, каквато беше той, човек може само да си мечтае.

А иначе 100 000 долара, примерно, са си 100 000 долара. Като нищо MI6 може да е дало паричките на семейството на някой затворник, което да е дало на роднината си отрова да сипе на Алексей в борша. Или пък готвачката е свършила тази работа. Или пък адвокатът му. Или жена му /гражданската му жена, с която не е живеел от години, майката на децата му/, която е дошла да го посети 2 дни преди смъртта му, на 14-и вечерта.

Както се казва - казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш.

преди 4 часа, laplandetza написа:

Най-просто и вероятно обяснение за смъртта на Нахвални е "ненасилствена" смърт, ако не броим много тежките условия на наказание и прекалено добрата самооценка за здравето му/си на въздухарчето Нахвални.

А курвата Нахвална (ебабелна женска е) се оказа в Мюнхен "под ръка", щото сегашният ѝ ебач Христо Грозев беше там. (предишният ебач на курвата Нахвална беше Чичваркин)

преди 1 час, rado_svet написа:

А курвата Нахвална (ебабелна женска е) се оказа в Мюнхен "под ръка", щото сегашният ѝ ебач Христо Грозев беше там. (предишният ебач на курвата Нахвална беше Чичваркин)

Мене ми е адски смешно как всичките тия блюстители на морала, дето съдраха Путин, че се разведе и си хвана младо гадже спортистка, как сега не намират нищо осъдително във факта, че първо - Навални бил разделен с жена си от дълги години, а това е, защото постоянно го хващаха с чужди жени (което не е чудно, защото американците зверски го спонсорираха и имаше много пари), както и в другия факт, че тя също не седеше с кръстосани крака и се ибеше наляво и надясно с кой ли не, под паравана на това, че се борела с корупцията... :) :) :)

Освен Чичваркин и Грозев излязоха данни поне за още петима, с които Юлия Навалная има/е имала връзка.

Тук следва да се отбележи, че официално тя и Навални не са разведени и тя в момента е "веселата вдовица", ама без кавичките.

Баси семейството Адамс, наистина :)

преди 3 часа, moni2 написа:

Ами не знам, вероятно, може би, знае ли човек. Във всеки случай, за такава беззъба опозиция, каквато беше той, човек може само да си мечтае.

А иначе 100 000 долара, примерно, са си 100 000 долара. Като нищо MI6 може да е дало паричките на семейството на някой затворник, което да е дало на роднината си отрова да сипе на Алексей в борша. Или пък готвачката е свършила тази работа. Или пък адвокатът му. Или жена му /гражданската му жена, с която не е живеел от години, майката на децата му/, която е дошла да го посети 2 дни преди смъртта му, на 14-и вечерта.

Както се казва - казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш.

Взе ли някакви рубли и за този пост?

преди 1 час, Гражданин написа:

Взе ли някакви рубли и за този пост?

Ти идиот ли си? /това е реторичен въпрос/

преди 7 минути, moni2 написа:

Ти идиот ли си? /това е реторичен въпрос/

Защи всички пропагандисти приказвате едно и също? Май ви спускат опорките. Ти доволен ли си от рублите?

на 17.02.2024 г. в 20:57, bioid написа:

Ако не си видял до сега, излишно е...

Ако не бъркам се превежда Никога няма да умра, но френския не ми е силната страна...

Оригиналната песен е на Francis Cabrel който обяснява, че безкрайно обича съпругата си Mariette.

Никой няма желание да умира в тази песен.
Просто френският е яко изчанчен език, толкова много я обича, че чак е да умре човек от свръх доза любов.

на 17.02.2024 г. в 21:34, moni2 написа:

Обичам да умирам е заглавието.

Това просто не е вярно, скрий се някъде, като не разбираш френски.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.