Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опасно ли е това състояние?

Featured Replies

Здравейте. Тъй като грам не ме бива да описвам добре здравословните ми оплаквания............... от след ковида, който прекарах есента на 2022 година,  имам аритмия.  Само че освен нея, понякога имам и едно такова състояние, на моменти сякаш сърцето, а понякога и в гърдите усещам такова усещане, все едно вътре ми прихлопва нещо, като размаха на пеперуда. Понякога го усещам веднъж за цял ден, понякога - няколко пъти наведнъж. Понякога го усещам в сърцето, понякога в гърдите. Плаша се да не е нещо от сърцето, да не вземе да спре. Взимам лекарство за аритмията, но то пак се появява. А мама не ще и да чуе за изследване с холтер. Как се нарича това състояние - мъжедене ли?

Очаквам сериозни отговори, а не подигравки. Тъкмо се прибрахме от Монтана, май пак ми се е обадил хепатита от лекарствата, уморена съм и не ми е до спорове.

• Автор

Ами понякога усещам това отляво на гърдите, нали там било сърцето, друг път го усещам в средата на гърдите, там, където се срещат ребрата.

Не е от белите дробове, боледувам редовно от бронхит от малка и си познавам белите дробове.

Нищо ти няма. За пореден път филми. Кротни се и пий една капиталистическа Кока-Кола.

• Автор

Сърдечни палпитации било. И пак не са безопасни от това, което прочетох. В чудо ще се видя да убедя мама за изследване с холтер. А скоро имам рожден ден..............Само здравословни проблеми са ми на главата...............

Искам да хвана и лично да обеся този нещастник, който е измислил ковида! Заради тая гад нещастна, милиони хора си изгубиха живота, и още много милиони страдат от последствията от ковида, включително аз!

Как пък не може да се намери адекватно лечение на аритмията и палпациите, да му се не види!

преди 2 часа, Anneliese написа:

Здравейте. Тъй като грам не ме бива да описвам добре здравословните ми оплаквания............... от след ковида, който прекарах есента на 2022 година,  имам аритмия.  Само че освен нея, понякога имам и едно такова състояние, на моменти сякаш сърцето, а понякога и в гърдите усещам такова усещане, все едно вътре ми прихлопва нещо, като размаха на пеперуда. Понякога го усещам веднъж за цял ден, понякога - няколко пъти наведнъж. Понякога го усещам в сърцето, понякога в гърдите. Плаша се да не е нещо от сърцето, да не вземе да спре. Взимам лекарство за аритмията, но то пак се появява. А мама не ще и да чуе за изследване с холтер. Как се нарича това състояние - мъжедене ли?

Очаквам сериозни отговори, а не подигравки. Тъкмо се прибрахме от Монтана, май пак ми се е обадил хепатита от лекарствата, уморена съм и не ми е до спорове.

Нима след всичките описано болести от теб ти още ли си жива. Спри вече да пишеш глупости в тоя форум, излез от тая дупка, че ще си статистика след някоя и друга година! 

Не е мъждене, а екстрасистули. Липсва ти вода - пий от Искъра на воля. Подложена си на стрес и имаш завишени нива на кортизол - самозадоволявай се по 2-3 пъти наден и спи дълбоко. Липса на магнезий - вместо да тъпчеш McDonald's, изяж един Macbook за закуска и ще ти мине.

преди 7 часа, Anneliese написа:

холтер

То тва не е нищо страшно нещо като часовник е само че на гърдите и ходиш с него 24 часа мери разни шумове и така

• Автор
преди 5 часа, Rammkopf написа:

Не е мъждене, а екстрасистули. Липсва ти вода - пий от Искъра на воля. Подложена си на стрес и имаш завишени нива на кортизол - самозадоволявай се по 2-3 пъти наден и спи дълбоко.

Кажи го всичко това на онзи идиот, заради живея сама и съм нещастна. А можеше да бъде различно и да съм здрава.

на 2.03.2024 г. в 1:29, Anneliese написа:

Кажи го всичко това на онзи идиот, заради живея сама и съм нещастна. А можеше да бъде различно и да съм здрава.

Онзи идиот е женен с 2 деца,Анке! Не можеш да живееш вечно в миналото…ако не беше Дани/май така се казваше/,щеше да е друга но не и ти.Приемаш го,стягаш се и продължаваш.Точка.

• Автор

Лесно ти е да го кажеш! След серия ходене по болниците и изследвания  ми откриха какъв е здравословният ми проблем - автоимунен. Сериозно заболяване. Кой знае колко още ще живея и как. Не мога да не поглеждам към миналото. Ако нещата бяха различни, ако имах лично щастие, сега можеше би щях да съм по - здрава и да не отключа това нещо, или можеше поне да съм си поживяла и да имам хубави спомени, които да ми топлят душата. А толкова неща не съм преживяла, нито съм посетила! За разлика от моите здрави връстници. Никога няма да знам какво е секс, какво е любов, никога няма да се омъжа, нито да бъда булка. Никога няма да мога да видя Париж, Амстердам, Лондон............. и в България някои неща няма да мога да посетя, като Асеновата крепост например! Или Дяволския мост. Нямам снимки и автографи с любимите ми изпълнителки от "Пайнер", отпреди да заприличат на нищо. Така и никога не съм посещавала дискотека на "Пайнер" в София, а едната от двете там съм я виждала по телевизията, модерна и много хубава беше. Не знам дали ще успея да си събера печатите и марките, за да си завърша книжката за стоте обекта и да си взема златната значка. Дори не успях да ходя в санаториума във Вършещ - тъкмо отидохме и след ден си тръгнахме, защото имах сърдечен проблем. Не съм била от месеци на театър. В депресия съм. И сама не мога да се измъкна от нея. Само ходя по болници и изследвания, постоянно ми взимат кръв, нашите ми се карат, защото са болни и уморени, за мен няма кой да се грижи. А някои си живеят живота и това хич не е честно!

Анке,пак едни и същи глупости както винаги.И все тъпотии,даваш претенции за умна жена а искала да посети дискотеката на “Пайнер”….

На 01.03,беше 40 дни от смъртта на моя първа братовчедка.40 годишна жена,оставя 13 годишен син…отиде си за няма и 7 месеца.Стига си мрънкала и си стягай зад.ика защото все пак си жива а повече от половината ти болести са в твоята тъ.па кратуна! И престани да обвиняваш другите хора за твоите несгоди,всеки си носи товара независимо дали ти го виждаш или не! Масово хората не бият тъпана като теб за “елате и ми вижте проблемите”,стягат се и си ги решат някак.От 10 години се оплакваш,че умираш и още си жива,btw.

преди 26 минути, Anneliese написа:

Лесно ти е да го кажеш! След серия ходене по болниците и изследвания  ми откриха какъв е здравословният ми проблем - автоимунен. Сериозно заболяване. Кой знае колко още ще живея и как. Не мога да не поглеждам към миналото. Ако нещата бяха различни, ако имах лично щастие, сега можеше би щях да съм по - здрава и да не отключа това нещо, или можеше поне да съм си поживяла и да имам хубави спомени, които да ми топлят душата. А толкова неща не съм преживяла, нито съм посетила! За разлика от моите здрави връстници. Никога няма да знам какво е секс, какво е любов, никога няма да се омъжа, нито да бъда булка. Никога няма да мога да видя Париж, Амстердам, Лондон............. и в България някои неща няма да мога да посетя, като Асеновата крепост например! Или Дяволския мост. Нямам снимки и автографи с любимите ми изпълнителки от "Пайнер", отпреди да заприличат на нищо. Така и никога не съм посещавала дискотека на "Пайнер" в София, а едната от двете там съм я виждала по телевизията, модерна и много хубава беше. Не знам дали ще успея да си събера печатите и марките, за да си завърша книжката за стоте обекта и да си взема златната значка. Дори не успях да ходя в санаториума във Вършещ - тъкмо отидохме и след ден си тръгнахме, защото имах сърдечен проблем. Не съм била от месеци на театър. В депресия съм. И сама не мога да се измъкна от нея. Само ходя по болници и изследвания, постоянно ми взимат кръв, нашите ми се карат, защото са болни и уморени, за мен няма кой да се грижи. А някои си живеят живота и това хич не е честно!

Като изключим болеста другото дет си го писала са абсолютни смешки...

И да ти подскажа тва автоимуно е свързано с вродената ти миопатия

• Автор

Като бях на 20+ исках да съм като другите, само дето обществото не ми позволи. Не стига, че не ми позволиха да съм щастлива, ами и масово бях подигравана от кокошките в розовкия форум, че не се гримирам и правя на маймуна, че нося бабешки очила, че нося скромни дрехи и нямам нищо марково в гардероба си, че съм била твърде скромна и задръстена като поведение.

Е, смених си гардероба и очилата, но не съм фенка на гримирането и маймунските визии. Нито пък съм от жените, които гледат на себе си като стока и се обличат оскъдно. Рокли и поли не харесвам,  моят стил е такъв, че харесвам дънкови панталони, обикновени тениски, блузи и дънкови якета, маратонки и кецки. Не съм на "ти" с равновесието и затова не ходя с обувки с кокили.

И да, каогато си на 20+ години в главата ти са музика, концерти, дискотеки и забавления.

Но да, скучна съм, защото съм против цигарите, алкохола, наркотиците, просташкото поведение и неграмотността. И да, обичам да показвам колко много знам  и колко съм чела.

преди 17 часа, Anneliese написа:

След серия ходене по болниците и изследвания  ми откриха какъв е здравословният ми проблем - автоимунен.

Никога няма да знам какво е секс, какво е любов, никога няма да се омъжа, нито да бъда булка.

Разгивизена си! ...ако беше омъжена за Петър!

Сега щеше да пишеш, че питона му ти убива!

И получаваш аритмии докато те лашка след работа!
А ти през деня си била много заета с колекцията от миришещи картинки!

Твоята работа хем сърби хем боли...

Нямаш угода!

• Автор

Вие пишете пълни глупости! Не знаете какво е това човек да е самотен! Да има нужди. Да иска да се чувства нормален човек, като другите. Да чувства, че живее пълноценно.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Вие пишете пълни глупости! Не знаете какво е това човек да е самотен! Да има нужди. Да иска да се чувства нормален човек, като другите. Да чувства, че живее пълноценно.

Е как си самотна, пък мама, тати и другите са около тебе?! Нещо не ти се връзват нещата.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Е как си самотна, пък мама, тати и другите са около тебе?! Нещо не ти се връзват нещата.

За друг вид самота говоря, ама като някои са завършили училище с двойка по литература и не знаят значението на израза "чете се между редовете", няма как да ме разберат.

Говоря за това, че не съм на десет години, а че скоро ще навърша 40, че не съм бавна и тъпа, е, да, с увреждания съм, но и аз имам нужда от такеива неща като секс и любов. Сега схвана ли? Или смяташ, че хората с увреждания са асексуални?

Имам чувството, че живея в средновековието.

преди 10 часа, Anneliese написа:

За друг вид самота говоря, ама като някои са завършили училище с двойка по литература и не знаят значението на израза "чете се между редовете", няма как да ме разберат.

Говоря за това, че не съм на десет години, а че скоро ще навърша 40, че не съм бавна и тъпа, е, да, с увреждания съм, но и аз имам нужда от такеива неща като секс и любов. Сега схвана ли? Или смяташ, че хората с увреждания са асексуални?

Имам чувството, че живея в средновековието.

Докато ревеш тук във форума и се оплакваш на всички и ревеш срещу всички нищо няма да се промени.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Докато ревеш тук във форума и се оплакваш на всички и ревеш срещу всички нищо няма да се промени.

А какво предлагаш да направя, умник такъв?

преди 2 минути, Anneliese написа:

А какво предлагаш да направя, умник такъв?

какво трябва да направиш съм ти писал поне в 10 твои теми, така че е безмислено да пиша пак. И не знам какво очакваш от нас в този форум?! Това е просто ФОРУМ и нищо повече! 

• Автор

И какво беше написал?

преди 5 минути, Anneliese написа:

И какво беше написал?

Буквално ти го е написал по-горе. Проблемът ти е психологически (https://bg.wikipedia.org/wiki/Хипохондрия), трябва ти група от хора с подобни на твоите проблеми да се поддържате взаимно. Тук си като енергиен вамприр с тези теми, постоянно изискваш енергия от хората да те успокояват за щяло и нещяло и това няма спирка.

преди 3 часа, Емил Костов написа:

на 5.03.2024 г. в 0:56, Anneliese написа:

Искаш ли да пишем на Ничия земя или на Карбовски да направи репортаж за теб, да те изведат малко по дискотеките в София или по морето и да кажат, че си търсиш някой?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.