Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще успеем ли да върнем традиционното българско смейство

Featured Replies

Петре, що така реагиреш? Ти си от тях, така ли? :D

• Отговори 85
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Традиционно истинските мъже не си вземат крава с теленце. Избират си само девствени моми за съпруга. Ти нали се хвалеше че си интимен с козички, сега на пръчове ли си преминал.

• Не. Тези с промитите мозъци станаха прекалено много. А още по жалкото е, че са с повече права от нормалните.

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Няма такова нещо като традиционно семейство. Семейство може да има и между двама мъже или две жени! 

Публикувани изображения

преди 19 часа, Коркодила написа:

Моето семейство е традиционно българско. 

Човек, ще ти кажа една тайна :) . Ти вече не си българин. 

Но не си и нидерландец. Местните там, където живееш, никога няма да те признаят за свой.

Ти си най-лошото нещо на света - емигрант. Разменил си родината си (както казваше една друга емигрантка) "за порцийка храна". И сега си чужд навсякъде.

• Автор
преди 1 час, Rudy M. написа:

Човек, ще ти кажа една тайна :) . Ти вече не си българин. 

Но не си и нидерландец. Местните там, където живееш, никога няма да те признаят за свой.

Ти си най-лошото нещо на света - емигрант. Разменил си родината си (както казваше една друга емигрантка) "за порцийка храна". И сега си чужд навсякъде.

Всеки само решава къде да живее. То два милиона и половина българи отдавна се евакуираха на запад. Ама сигурно и те не са българи, а мангалите дето останаха и превзеха родните ни места са повече българи от нас. Мангалите дето рушат, крадат убиват, изнасилват, не си плащат тока, те са много повече българи от мен, дето когато дойда в България си плащам данъците и до като съм живял съм си плащал данъци не съм откраднал една клечка за зъби. Ай сиктир! И в Нидерландия може и никога да не ме припознаят за техен, а и не ми и трябва, достатъчен ми е нидерландския паспорт се джона, но към държавата Нидерландия имам много повече уважение от колкото към държавата България. За 20 години в България, не съм видял една стотинка просто ей така от държавата. Всичко е било къртовски труд от тъмно до тъмно. Държавата България и измислила система с, която да мачка обикновенния човек, а не да му помага. Утре няма да има кой фа ти плаща пенсията и ще се сетиш за емиграцията, ама ще хванеш на емиграцията грацията тогава. Защото за тия неща се мисли на млади години, а не когато ти посивеят космите на т@ш@ците.

преди 6 часа, Колев 74 написа:

Кроки здравей!

Сам знаеш, че традиционното българско семейство го изгубихте завинаги на 10.11.1989 година.

Сега ви остава само традиционното джендърско семейство и времето, да го развивате в нужната висота. Успех ти пожелавам!

Това обръщение към твоето приятелче белгийчето. Нали неговия синковец не носи бащината фамилия, а на мама белгийка.

преди 3 часа, *S197* написа:

Петре, що така реагиреш? Ти си от тях, така ли? :D

Не съм - аз съм си козоебец от край време. Но ми писна от това ограничено, хейтърско мислене. Направо на трибуквието ми писна! Няма как да реагирам по друг начин.

преди 22 часа, Коркодила написа:

А от жената се очаква да бъде майката, домакинята, любовницата и съпругата. Тя трябва да се грижи мъжът да изпразнен нахранен и децата възпитани. Е може да поработва, ама втора цигулка……. Моето семейство е традиционно българско. Всички земни блага ги доставям лично аз в моето семейство, аз решавам проблемите на нашето малко общество, аз определям правилата, и аз нося отговорността, ако нещо се оплеска. Жената си домакинства и си знае мястото. 

По някой шамар удряш ли и да я държиш изкъсо?

преди 2 часа, Коркодила написа:

Всеки само решава къде да живее. То два милиона и половина българи отдавна се евакуираха на запад. Ама сигурно и те не са българи, а мангалите дето останаха и превзеха родните ни места са повече българи от нас. Мангалите дето рушат, крадат убиват, изнасилват, не си плащат тока, те са много повече българи от мен, дето когато дойда в България си плащам данъците и до като съм живял съм си плащал данъци не съм откраднал една клечка за зъби. Ай сиктир! И в Нидерландия може и никога да не ме припознаят за техен, а и не ми и трябва, достатъчен ми е нидерландския паспорт се джона, но към държавата Нидерландия имам много повече уважение от колкото към държавата България. За 20 години в България, не съм видял една стотинка просто ей така от държавата. Всичко е било къртовски труд от тъмно до тъмно. Държавата България и измислила система с, която да мачка обикновенния човек, а не да му помага. Утре няма да има кой фа ти плаща пенсията и ще се сетиш за емиграцията, ама ще хванеш на емиграцията грацията тогава. Защото за тия неща се мисли на млади години, а не когато ти посивеят космите на т@ш@ците.

Това обръщение към твоето приятелче белгийчето. Нали неговия синковец не носи бащината фамилия, а на мама белгийка.

Белгийчето е далеч, много далеч от теб бре момък! Дали по един или друг начин, си е уредил живота. На всичкото отгоре си е официален белгийски гражданин, докато ти си - Правилно ти е написал Руди. Едва ли има по добър пост в тази твоя тема, от неговия! Вземи, че го научи това наизуст. И още нещо, което не харесват на хората във форума: Абе ти, толкова години във Нидерландия, а всеки божи ден се храниш с мусака! Ами колкото и да я обичаш и да ти харесва, поне не я показвай през седмица във форума да ти се смеят хората бре! Послушай ме - престани да се излагаш! Мен не ме гледай. Аз съм се оправил в живота. Ти помисли за себе си и за тези, които са заедно с теб!

Семействата не са ли еднакви навсякъде по света!?! 

Защо се казва "традиционно българско"? Ние традиционното българско кисело мляко не можем са върнем,п ти за някакво идееализирано семейство като от рекламите по телевизията питаш.

• Автор
преди 4 минути, Колев 74 написа:

Белгийчето е далеч, много далеч от теб бре момък! Дали по един или друг начин, си е уредил живота. На всичкото отгоре си е официален белгийски гражданин, докато ти си - Правилно ти е написал руди. Едва ли има по добър пост в тази твоя тема, от неговия! Вземи, че го научи това наизуст. И още нещо, което не харесва на хората във форума: Абе ти, толкова години във Нидерландия, а всеки божи ден се храниш с мусака! Ами колкото и да я обичаш и да ти харесва, поне не я показвай през седмица във форума да ти се смеят хората бре! Послушай ме - престани да се излагаш! Мен не ме гледай. аз съм се оправил в живота. Ти помисли за себе си и за тези, които са заедно с теб!

Изпускаш една подробност дядо Стефане…  Нито теб и твоето мнение, нито на това на хората от форума ме интересува. Аз където плюя там не лижа, ти обаче го правиш и то постоянно….. то не си само ти, а ми и ония алкохолик Диода вие сте много, ама не ви стига акъла до там да се погледнете от страни да видите какви сте карикатури…. Щом за теб един п&тьо, негодник да изкара 2 евро на запад е успял човек……. си ми ясен и ти като бял ден за какво си мечтал цял живот. Да те беше уредил и теб белгийччето за скопен преведен зет на запад…… с десет евро на ден за джобни поне щеше да има за кисело мляко…. Не като сега само на 1во число……

Е гледайте колко повече са родените извънбрачни деца.

https://www.nsi.bg/bg/content/2956/раждания-по-местоживеене-статистически-райони-области-и-пол

Какво традиционно има в създаването на деца без брак, да са могат да се зарежат без адвокати, дела и харчене на пари.

• Автор
преди 2 часа, Колев 74 написа:

Малкия!

На теб тези неща от живота не са ти ясни бре! Най малкото е тук някой да те е карал да плюеш и да лижеш. Имаш си жена, лижи си я където ти е хубаво. Отпред, отзад, само не занимавай аудиторията с твоите глупости. И в Америка да идеш и в Етиопия все ще си си ти. Природата ти е дала толкова, колкото заслужаваш. Повече, и да го заработиш, няма да го получиш. Аз, ако съм искал, можех да замина за където си искам и съм бил на 43 години, докато ти по това време се посираше в гащите по 5 пъти на ден. Лигльовци не могат да ми дават акъл бре синко!

Абе Дъртия, ти освен да лаеш в бъдеще в минало време за друго не ставаш. Влака си го изпуснал отдавна. Отдавна си вече бита карта…….

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Е гледайте колко повече са родените извънбрачни деца.

https://www.nsi.bg/bg/content/2956/раждания-по-местоживеене-статистически-райони-области-и-пол

Какво традиционно има в създаването на деца без брак, да са могат да се зарежат без адвокати, дела и харчене на пари.

А на теб ти е време да си намериш съпруг. Аз ще  ти бъда кръстника. И първата вечер булката е с кръстника.

преди 5 часа, Коркодила написа:

Изпускаш една подробност дядо Стефане…  Нито теб и твоето мнение, нито на това на хората от форума ме интересува.

Като не те интересува не пускай теми да питаш хората от форума.

преди 22 часа, Емил Костов написа:

Я ПАК - В кои сега всичко е наред?!

Емо, за теб лаконично, че да схванеш: Те не ще съумеят да върнат традиционното българско семейство! 

Самото традиционно българско семейство само се грижи из селата и малките градове. Да, те са малка общност, т.е. самите българи са малцинство в България, но го има това българско традиционно семейство! 

Кроки от как е в Ниската земя няма поглед как такова българско традиционно семейство се съхранява. = Неговата щерка е кифла! = Никой традиционен българин не ще я вземе в своя дом, независимо, че тъстът ще даде солидна зестра!  

Друг е въпроса, че с щерка му някой "отворен" ке си прави кефа и те ... = ще имаме поредна самотна майка. :) 

Българин заврян зет не става!!! Говорим за традиция все пак! = Из българско си уважаваме имането! Жената трябва да разбира от дворна работа, т.е. на равни начела да е с мъжа си, а не да го влачи по екскурзии и МОЛове за шопинг терапия! :) 

Основният проблем в България не е в мъжкото съсловие. Вече трудно се намират традиционни българки!

• Автор
преди 4 часа, dioib написа:

Емо, за теб лаконично, че да схванеш: Те не ще съумеят да върнат традиционното българско семейство! 

Самото традиционно българско семейство само се грижи из селата и малките градове. Да, те са малка общност, т.е. самите българи са малцинство в България, но го има това българско традиционно семейство! 

Кроки от как е в Ниската земя няма поглед как такова българско традиционно семейство се съхранява. = Неговата щерка е кифла! = Никой традиционен българин не ще я вземе в своя дом, независимо, че тъстът ще даде солидна зестра!  

Друг е въпроса, че с щерка му някой "отворен" ке си прави кефа и те ... = ще имаме поредна самотна майка. :) 

Българин заврян зет не става!!! Говорим за традиция все пак! = Из българско си уважаваме имането! Жената трябва да разбира от дворна работа, т.е. на равни начела да е с мъжа си, а не да го влачи по екскурзии и МОЛове за шопинг терапия! :) 

Основният проблем в България не е в мъжкото съсловие. Вече трудно се намират традиционни българки!

Аве, алкохолик с тойта щерка така ли се гаврят местните лекета? А ти убиваш мъката с ракия а? Само, че аз не съм льохман като теб, и ако някой посегне на децата ми, ще бъде натоварен в багажник, и ще играе лозарската ножица. 

"...и ако някой посегне на децата ми..,."

Кроки, Кроки1

За какви деца говориш, като си взе булка с тамазлъка? До сега знаехме, че е само едно, но понеже пишеш в множествено число, явно са по вече. Ще те подиграват хората още дълги години, даже и когато вече станеш старчок, като мен. Ще те боли, че не си направил ти поколение, а някой ганайски охлюв, а ти само плащаш за издръжката на майка му и детето. И такива захлюпени хора бягат по чужбина като теб, защото ги е срам пред обществото че не могат едно поколение да създадат. Като ти знаем досегашните "изповеди", ни остава единствено да се посмеем на такъв тумбак, като теб. Стой кротко там и по вече показвай снимки от ежедневната работа, а не такива, на които никой не ти вярва. Битата карта си само ти и никой не ти е виновен, че не ставаш за полов атлет! В случая не искам с нищо да засегна детето и майка му, а теб единствено, при положение , че тя (майка му) чете посланията ти в този форум. Хванала жената БАЛЪК (български юнак), че защо да не се възползва от това, че в главата му има само мусака и 200 грама бяло (евтино) вино! Останете си със здраве всички в къщи!

Комрад Крокодил, ти нещо май запали мотора... Аз ти дадох жокер още в първия ми пост, че докато гледаш следствието, а не причината, няма да стигнеш до никъде, ама ти явно не стопли.

Мъжете, за които говориш, болшинството са отгледани от сингъл майки. Момчетата в общия случай стават или феминизирани кифльовци, или Зайко еВач, защото от малки са обучавани, че жественото е правилното, а мъжественото е грешното. Вторите обикновено са хубавци и благодарение на това имат доста опции сред жените, защото много жени искат такива "расови образци" (умишлено в кавички). Лигьловци, някои от тях с mommy/daddy issues, арогантни, нагли, мислят си, че целия свят им е длъжен с нещо, а в действителност, в тоя свят никой на никого НЕ дължи нищо. Тези, които отговарят на първото описание пък се познават много лесно, особено в социалните мрежи: със съдържание, насочено към проблемите на... жените! На запад ги наричат simps (от "симпатизант"), white knight (бели рицари) и т.н.

Между другото, най-сигурния начин да станеш сингъл майка в днешно време: да родиш дете на такива като тези от второто описание и да си мислиш, че си го задържала, особено ако е "мъж с опции" (превод: брой жени, които го искат и опционално финансови).

Ама да не говорим само за мъжете, да кажем и нещо за първоизточника, че и там има какво да се каже. Момичетата, отгледани от сингъл майки, генерално нямат никакво уважение към мъжете. Ама грам! По простата причина, че никога не са имали силна бащина фигура в живота си и пример за здравословни отношение между мъж и жена. По-лошото е само ако е имала баща, но майката всъщност е била мъжа в къщата, тогава неуважението към мъжете е гарантирано 100%. И такива обожават да стоят в мъжката си енергия, мислейки си, че мъжете трябва да ги харесват такива, каквито са. Което е ок, всеки има право да си живее в собствените делюзии. Тези с неглежиращи бащи се познават много лесно: влезте в социалните мрежи и ще видите колко жени се оплакват от мъжете. Което в превод значи "Как така мъжа няма да ми угажда по начина, по който тати ми угажда?".

Накратко, ако си толкова възпален от "местните лекета", логиката (за тези, които знаят какво е това) диктува да се сърдиш не на тях, а на тези, които са ги възпитавали. Не се учудявай, ако над 90% от случаите се окажат отгледани единствено от майките си.

И отново повтарям: ако историята на мъжете, с които е излизала, включва предимно такива като описаните за теб и особено в случай, че ти не си нищо като тях, това трябва да ти говори две неща:

1. Това е типа мъже, по които тази жена е привлечена и не можеш да направиш НИЩО, за да промениш това.

2. Ако ти не си нищо като тях, значи по-вероятно нямаш работа при такава жена.

В някои страни има даже донорски банки на бело. Що да имаш мъж, като може да имаш чавета, без него. Особено момчета без баща, за мен няма как станат мъже.

преди 2 часа, *S197* написа:

В някои страни има даже донорски банки на бело. Що да имаш мъж, като може да имаш чавета, без него. 

В Англия могат да си поръчат прясна семенна течност да си я вкарат сами у таковата и да си забременеят.
А женките си обичат по принцип мъж да ги издържа, особено нашенките.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

А женките си обичат по принцип мъж да ги издържа, особено нашенките.

А иначе мрънкят за равноправие, за 8-ми март и т.н. Ае у лево...:mad:

преди 10 часа, Philip Petev написа:

Комрад Крокодил, ти нещо май запали мотора... Аз ти дадох жокер още в първия ми пост, че докато гледаш следствието, а не причината, няма да стигнеш до никъде, ама ти явно не стопли.

Мъжете, за които говориш, болшинството са отгледани от сингъл майки. Момчетата в общия случай стават или феминизирани кифльовци, или Зайко еВач, защото от малки са обучавани, че жественото е правилното, а мъжественото е грешното. Вторите обикновено са хубавци и благодарение на това имат доста опции сред жените, защото много жени искат такива "расови образци" (умишлено в кавички). Лигьловци, някои от тях с mommy/daddy issues, арогантни, нагли, мислят си, че целия свят им е длъжен с нещо, а в действителност, в тоя свят никой на никого НЕ дължи нищо. Тези, които отговарят на първото описание пък се познават много лесно, особено в социалните мрежи: със съдържание, насочено към проблемите на... жените! На запад ги наричат simps (от "симпатизант"), white knight (бели рицари) и т.н.

Между другото, най-сигурния начин да станеш сингъл майка в днешно време: да родиш дете на такива като тези от второто описание и да си мислиш, че си го задържала, особено ако е "мъж с опции" (превод: брой жени, които го искат и опционално финансови).

Ама да не говорим само за мъжете, да кажем и нещо за първоизточника, че и там има какво да се каже. Момичетата, отгледани от сингъл майки, генерално нямат никакво уважение към мъжете. Ама грам! По простата причина, че никога не са имали силна бащина фигура в живота си и пример за здравословни отношение между мъж и жена. По-лошото е само ако е имала баща, но майката всъщност е била мъжа в къщата, тогава неуважението към мъжете е гарантирано 100%. И такива обожават да стоят в мъжката си енергия, мислейки си, че мъжете трябва да ги харесват такива, каквито са. Което е ок, всеки има право да си живее в собствените делюзии. Тези с неглежиращи бащи се познават много лесно: влезте в социалните мрежи и ще видите колко жени се оплакват от мъжете. Което в превод значи "Как така мъжа няма да ми угажда по начина, по който тати ми угажда?".

Накратко, ако си толкова възпален от "местните лекета", логиката (за тези, които знаят какво е това) диктува да се сърдиш не на тях, а на тези, които са ги възпитавали. Не се учудявай, ако над 90% от случаите се окажат отгледани единствено от майките си.

И как така първоизточника на всички проблеми винаги е тая противна, лоша жена бе!?! Щом е зарязана след като е забременяла, тя е виновна. Щом е забременяла изобщо, тя е виновна. Щом се е развела заради каквито и да е причини, тя е виновна.

Любимите ви мъже никога не са виновни, те са душички, ангелчета.😆

преди 52 минути, Mediterranean написа:

Щом се е развела заради каквито и да е причини, тя е виновна.

:offtopic_s:Вината е най-малката отговорност! Де да бях виновен за всичко, ех .... колко хубаво щеше да е. :) 

Защо жените се чувстват виновни? Това, че един мъж изисква жена да е отговорна означава, че я счита за равна. 

В повечето случаи отговорността е и в мъжа и в жената. Първопричината е в жената, защото тя не привиква в постоянството. Де да можех да съм  безотговорен и да съм виновен, но уви зная да взимам трудни решения и си нося последствията, а не вината. :) 

преди 13 часа, Коркодила написа:

Само, че аз не съм льохман като теб

Кроки, я да те питам дали е вярно, че "по-канала" се носи слух, че си взел "жена с ремарке или две": "Бившият" на жена ти,  плаща ли и издръжка? :)  

Е, как такива като вас ще върнете традиционното българско семейство?! Или жена ти е вдовица?! Т.е. ти си се оженил за нея заради парите ѝ наследени от разстреляния бивш ли? :)  

преди 1 час, dioib написа:

:offtopic_s:Вината е най-малката отговорност! Де да бях виновен за всичко, ех .... колко хубаво щеше да е. :) 

Защо жените се чувстват виновни? Това, че един мъж изисква жена да е отговорна означава, че я счита за равна. 

В повечето случаи отговорността е и в мъжа и в жената. Първопричината е в жената, защото тя не привиква в постоянството. Де да можех да съм  безотговорен и да съм виновен, но уви зная да взимам трудни решения и си нося последствията, а не вината. :) 

Кроки, я да те питам дали е вярно, че "по-канала" се носи слух, че си взел "жена с ремарке или две": "Бившият" на жена ти,  плаща ли и издръжка? :)  

Е, как такива като вас ще върнете традиционното българско семейство?! Или жена ти е вдовица?! Т.е. ти си се оженил за нея заради парите ѝ наследени от разстреляния бивш ли? :)  

Тя, жената не знае кой е бащата на детето, а питаш Крокито. Нашият юнак ще плаща, щом го е записал, че му е"татко". Спомням си го, когато ни съобщи че се е оженил официално и само след 2 месеца - дете, което се оказа първото в света, родено на 3-4 години. Но всичко е възможно в този свят и не се учудвам много на неговите писаници. Как мислиш? Дали прилича на "татко"си? Щото много дъщери приличат много често на своите бащи.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

Тя, жената не знае кой е бащата на детето, а питаш Крокито. Нашият юнак ще плаща, щом го е записал, че му е"татко". Спомнял си го, когато ни съобщи че се е оженил официално и само след 2 месеца - дете, което се оказа първото в света, родено на 3-4 години. Но всичко е възможно в този свят и не се учудвам много на неговите писаници.

Повечето български семейства в момента са модерни. -> Това е факта. 

Понеже темата е за традиционното българско семейство, то да припомня, че в миналото са се вземали и овдовели, т.е. мъжът е овдовял, жената също и се е получавало ново семейство. Особено след войните е имало доста вдовици. 

Не е проблем и ерген да вземе вдовица! Дано "работи" и за свое. 

Нека му "дадем" втори шанс, т.е. да "видим" дали е взел вдовица. ;) 

Принципно: Всеки заслужава втори шанс!!! 

преди 7 часа, Mediterranean написа:

И как така първоизточника на всички проблеми винаги е тая противна, лоша жена бе!?! Щом е зарязана след като е забременяла, тя е виновна. Щом е забременяла изобщо, тя е виновна. Щом се е развела заради каквито и да е причини, тя е виновна.

Любимите ви мъже никога не са виновни, те са душички, ангелчета.😆

Ако е забременяла от мъж, който или не е бил готов да стане баща, или не става за такъв (и ако трябва да съдя по това, че не е искал да става баща, но въпреки това не е взел предпазни мерки, защото по-голямата отговорност за това е негова, и след това му е било по-лесно да забегне, е по-скоро от тези вторите) и историята и с мъжете включва такива, които отговарят частично или напълно на второто, да, има всичко общо с нея. Зайковците-еВачи попадат към тези вторите, между другото...

Поемането на отговорност за последиците от житейските си избори и е двупосочно. Наивно (да не казвам идиотско) е да избираш постоянно все един типаж мъже/жени и всеки път да очакваш различен резултат. Това говори повече за теб, отколкото за тях.

преди 14 часа, dioib написа:

Кроки, я да те питам дали е вярно, че "по-канала" се носи слух, че си взел "жена с ремарке или две": "Бившият" на жена ти,  плаща ли ѝ издръжка? :)  

За коя издръжка питаш, за тази на детето му ли?
Иначе по холандските закони бившият ѝ може да ѝ дължи издръжка само ако е бил женен за нея и при условие , че тя не сключила граждански брак с нов съпруг.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

холандските закони

Искаш да кажеш, че Кроки си е взел жена от Ниската земя и с доведената си щерка (хулънче) ке връща традиционното българско семейство ли? :) В този случай по-прилича, че с чужденки ке прави бардак в България. :)

Принципно не съм ходил до Сливен. В Ниската земя знам, че има "практикуващи древната професия" от там, та може и да е решил с професионалистки да "връща" традицията в България. :) 

Не ме разсмивай :) моля ти се с холандските закони. :) 

п.п. Между другото как е синът ти?  По гаджета тръгна ли? -> Да му търсим ли из рано българка? Или не сакаш снаха от "дълбоката" провинция. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.