Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще успеем ли да върнем традиционното българско смейство

Featured Replies

• Автор
на 4.04.2024 г. в 13:54, Колев 74 написа:

"...и ако някой посегне на децата ми..,."

Кроки, Кроки1

За какви деца говориш, като си взе булка с тамазлъка? До сега знаехме, че е само едно, но понеже пишеш в множествено число, явно са по вече. Ще те подиграват хората още дълги години, даже и когато вече станеш старчок, като мен. Ще те боли, че не си направил ти поколение, а някой ганайски охлюв, а ти само плащаш за издръжката на майка му и детето. И такива захлюпени хора бягат по чужбина като теб, защото ги е срам пред обществото че не могат едно поколение да създадат. Като ти знаем досегашните "изповеди", ни остава единствено да се посмеем на такъв тумбак, като теб. Стой кротко там и по вече показвай снимки от ежедневната работа, а не такива, на които никой не ти вярва. Битата карта си само ти и никой не ти е виновен, че не ставаш за полов атлет! В случая не искам с нищо да засегна детето и майка му, а теб единствено, при положение , че тя (майка му) чете посланията ти в този форум. Хванала жената БАЛЪК (български юнак), че защо да не се възползва от това, че в главата му има само мусака и 200 грама бяло (евтино) вино! Останете си със здраве всички в къщи!

Абе дърт нереализиран великотърновски  олигофрен….. Нещата, които твърдиш за мен са толкова меродавни колкото аз да ги твърда същите за теб. Та ти дори ме ме познаваш бе шматко….. Бегай да сменяш настания си памперс, че замириса на пръс и ла*на. 

на 4.04.2024 г. в 20:59, Белгиеца написа:

А женките си обичат по принцип мъж да ги издържа, особено нашенките.

А бегийките обичат да правят мъжът до тях на п*тка. Той да бъде жената слугинята, послушницата в къщи. А те да изневеряват на воля, да ходят по разни клубове дето да ги онождат  по няколко пръча на  веднъж и като се приберат в тях да ударят с юмрук по масата и техния покорен евенух да започне да им слугува.

• Отговори 85
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Традиционно истинските мъже не си вземат крава с теленце. Избират си само девствени моми за съпруга. Ти нали се хвалеше че си интимен с козички, сега на пръчове ли си преминал.

• Не. Тези с промитите мозъци станаха прекалено много. А още по жалкото е, че са с повече права от нормалните.

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Няма такова нещо като традиционно семейство. Семейство може да има и между двама мъже или две жени! 

Публикувани изображения

• Автор
на 4.04.2024 г. в 14:27, Philip Petev написа:

По-лошото е само ако е имала баща, но майката всъщност е била мъжа в къщата, тогава неуважението към мъжете е гарантирано 100%

Случея на нашето белгийче е точно такова. Само, че има синче. Властна майка и летентен п*деруга за баща. Тогава каква е прогнозата за продукта, който ще излезе. Той няма да има уважение към мъжете, а само към жените и ще стане латенте п*деруга като баща си. И нашио белгиец ще си има зет. Ми да му е честит.

преди 3 минути, Коркодила написа:

Случея на нашето белгийче е точно такова. Само, че има синче. Властна майка и летентен п*деруга за баща. Тогава каква е прогнозата за продукта, който ще излезе. Той няма да има уважение към мъжете, а само към жените и ще стане латенте п*деруга като баща си. И нашио белгиец ще си има зет. Ми да му е честит.

Пак завиждаш на Белгийчето, ама той си живее а ти трябва да гледаш щерката. Поне си направи и ти още една, да си има сестричка и да се разчуе, че Кроки връща "традиционното семейство" в България

преди 4 часа, dioib написа:

п.п. Между другото как е синът ти?  По гаджета тръгна ли? -> Да му търсим ли из рано българка? Или не сакаш снаха от "дълбоката" провинция. :) 

Не сакам снаа от бг.
Он ше си дири сам от тука, като иде у университето.
Оти они там са все умници, а тие у гимназията са още девствени.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Не сакам снаа от бг.
Он ше си дири сам от тука, като иде у университето.
Оти они там са все умници, а тие у гимназията са още девствени.

У таа ваша Белгия мъжете не са ли повече от жените? 

Я дай на вашето НСИ статистика.

преди 7 часа, Коркодила написа:

Случея на нашето белгийче е точно такова. ...

Шерлок Холмс се върти като вентиалатор от този случай.
1989г белгийчето пие лимонада на прах на спирката. Цъфва русият ангел и той се мята цукахара с чувал на главата.
1990г белгийчето си бие капаците forever от Бундес републик Булгария.
2023г в пореден епизод разкрива факта, че младото белгийчето е награден 50 евро на олимпиадата по грънчарство. А е едва на 16г.
2024г в пореден епизод разкрива факта, че русия ангел е бил девствен.

В ход влиза математиката, скъпи доктор Уотсън.
2023г - 16г = 2007г се ражда младото белгийче.

2007г минус годината на сватбата = 16г търкане на мръвки, докато русия ангел "върже дикиш".
Бахти яловата работа и толкова биене на тъпани, а да, спестени по 5евро от кабеларка и дачия на трупчета с радио в жабката, но пък телефони с копчета.
Две тенекии набучени в троскота и накичени като коледна елха с конвертори, тонколони за глухи, телефон за бабички, смотан самсуняк, баня с нови плочки, талашит в хола - стандарт брат. И всяка сутрин 5юро на табуретката за печено пиле от близкия али-баба шуармарник.
Charles III - King of the United Kingdom се самобичува от завист, а и Тръмп затова залита, 'щото тайно чете тук

Животът е поредица от вариации, но зет от Конго ще ме преспи...няма да му честитя тогава.
Все пак развива теорията за търсене на качествена булка.

• Автор
преди 10 часа, Колев 74 написа:

Пак завиждаш на Белгийчето, ама той си живее

На кое да му завиждам бре…? Тежките затворници с 20 годишни присъди имат по-хубав живот от него. С родата си се е изпокарал, с комшиите се е изпокарал. Пределите на офицерския бункер ги напуска само за 30 минути на ден, за пазаруване до Лидл. Изритан от семейното може и изолиран като прислуга да спи в друга стая. Тялото му е атрофирало отдавна от лежене и обездвижване. Онова между краката сигурно от 25 години е вече на стафида и го ползва за пикаене. Тялото отдавна му е атрофирало от лежане на диване и обездвижване. А мозъка деградирал от липса на мисловна дейност. То и при теб положението е същото. Мен не ме мислете, жена ми е на 22 години, и сега и в следващите 30 години ще правим секс по три пъти на ден, по три пъти в година ще ходим на почивка. Имаме и край Казанлък около 100тина декара гори и наследствени земи. Като дойде време за нидерландската пенсия тамън цените им ще ударят космоса и може и да стигнат за някоя къщичката по бреговете на Истрия. Айде , че отивам да си правя сутришната тренировка, после съм на плаж, мисля да преплувам до къде Румъния. А утре съм на едно селско дерби. Общо взето програмата ми е натоварена и няма време за вас. Приятно драскане във форума. Глей глей каква гледка от моята резиденция ? Абе живота поставя всеки му на мястото. Краля на трона и клоуна в неговия цирк.

IMG_0545.jpeg

преди 18 часа, Mediterranean написа:

У таа ваша Белгия мъжете не са ли повече от жените? 

Я дай на вашето НСИ статистика.

Няма значение кои са повече.
Умните хора се разпознават едни други и се харесват взаимно.
Важно е да има съвместимост на характерите.
Най-големият чалъм се състои в това да се открие булка с качества допълващи тези на синчето, та двамата заедно като едно цяло да са много по-успешно семейство.
Изключени са предварително всички кандидатки които не са с добър характер.
Разни кандидат-началнички, мъжкарани, феминистки и агресивни спортистки ще биват подминавани както бърз влак селска гара.

Голямо предимство за синчето е и това да има вкъщи безплатен съветник по подбор на булките.
Аз им съставям психологически портрет за нула време на всички женки.
Огромната база данни за най-различни женски поведения която ми е в главата, ми позволява да откривам бъдещи проблемни поведения дори и при млади женички.

Така де, баща ми като не го можеше това анализиране на булките и две годеници на големия му син бяха изгонени, първата след 3 месеца а втората след 45 дена. Ако си е бил възпитал правилно другия му син, нямало е да се стига до лоши годежи.

преди 20 часа, Коркодила написа:

"Прогнозата" е, че ще стане същия като баща си. И подозирам, че причината това синче да няма съществен успех с жените, ще има нещо общо с властната му майка, освен в случаите, когато жените, с които се хване, са същите като нея.

Както един приятел обича да казва, жертвата може да създаде нищо друго освен друга жертва...

Ако с времето се окаже малко по-силен характер от майка си, не изключвам и да го видим в редиците на клуба "Чук и бег". 😆

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Няма значение кои са повече.
Умните хора се разпознават едни други и се харесват взаимно.
Важно е да има съвместимост на характерите.
Най-големият чалъм се състои в това да се открие булка с качества допълващи тези на синчето, та двамата заедно като едно цяло да са много по-успешно семейство.
Изключени са предварително всички кандидатки които не са с добър характер.
Разни кандидат-началнички, мъжкарани, феминистки и агресивни спортистки ще биват подминавани както бърз влак селска гара.

Голямо предимство за синчето е и това да има вкъщи безплатен съветник по подбор на булките.
Аз им съставям психологически портрет за нула време на всички женки.
Огромната база данни за най-различни женски поведения която ми е в главата, ми позволява да откривам бъдещи проблемни поведения дори и при млади женички.

Има значение - ако младите мъже са повече от жените, както е в БГ, може за него физически да не съществува жена. Освен ако не харесва бабки.

А това с проблемните - най-добро впечатление и на първа, и на втора среща правят психопатките. Да не го натресеш на такава.🙊

преди 3 часа, Philip Petev написа:

..., ще има нещо общо с властната му майка,...

Това да вярваш на холандски крокодил си е признак на яка наивност.
Този индивид е патологичен митоман, измисля си толкова много и така си вярва на измишльотините, че си живее в негова собствена паралелна „реалност“.

Та за твое сведение, моята булка не е властна , а е добра и женствена любяща съпруга.
Такава каквато не си имал и няма никога да имаш.

Другият митоман дедко Еврейко поне почти уцелва някои от датите, останалото е минало през призмата на старческата му фантазия, като например кръжок по грънчарство.
На него една руса Магда му взе акъла 2006 година и от тогава не е на себе си чилякът.

Пак за твое сведение, с тоя последния разделението е по линия на САЩ срещу Русия.
Той като обитател на хамериканската колония на палестинска земя е зависим от милиардите долари които им подаряват всяка година янките, та плюе яко срещу славяните.

преди 42 минути, Mediterranean написа:

А това с проблемните - най-добро впечатление и на първа, и на втора среща правят психопатките. 

Ама ти със жени ли ходиш но срещи, та така им разбираш на психопатките?

Че как разбра, че му вярвам, че и с бутоните в кокалчетата реши да ми влизаш?
Принципно говорех какво става обикновено с описаната от него комбинация. Нито те знам кой си, нито какъв си, нито жена ти знам и най-важното, нито нещо от предните ме интересува.
Ако си си мислел, че взимам страна, сори, ноу съч лък, дъвчете си се колкото искате, докато не ме намесвате, естествено...

• Автор

Както знаем децата взимат пример от родителите си. Малкио белгиец ще приеме за нормално, че ролята на мъжът е да седи в къщи и да  домакинства, да гледа деца да готви чисти и пере, а ролята на жената да бъде силната. Водача на стадото. Тя да ходи на лов и да се грижи за прехраната. Тя да го закриля. Тя да се грижи за спокойствието на семейството. А коя жена иска такъв ,,мъж,, до себе си? И съвсем закономерно той да си намери мъж, който ще го закриля и грижи за него. Ами чести зет на русата Магда, и да не забрави да покани дядо Стефо на сватбата, който може да бъде кръстник, а както знаем първата вечер булката винаги е с кръстника.

току-що, Коркодила написа:

Както знаем децата взимат пример от родителите си. Малкио белгиец ще приеме за нормално, че ролята на мъжът е да седи в къщи и да  домакинства, да гледа деца да готви чисти и пере, а ролята на жената да бъде силната. Водача на стадото. Тя да ходи на лов и да се грижи за прехраната. Тя да го закриля. Тя да се грижи за спокойствието на семейството. А коя жена иска такъв ,,мъж,, до себе си? И съвсем закономерно той да си намери мъж, който ще го закриля и грижи за него. Ами чести зет на русата Магда, и да не забрави да покани дядо Стефо на сватбата, който може да бъде кръстник, а както знаем първата вечер булката винаги е с кръстника.

Аз така или иначе това лято ще бъда за няколко дни в Белгия и ще ида да стисна ръката на Белгийчето. Хем ще се запознаем на яве. Нямам такива наклонности да посягам на жените, на познати и приятели. Едно време го правех успешно, но се указа че е много лоша черта при мъжете. А като я зная белгийката от снимките, е твърде хубавичка и привлекателна жена, щото ни е показвал и тук, когато теб още те нямаше в Калдата. Лошото в случая е, че ти не смееш да покажеш твоята, та да отсъдим, коя от двете е по хубава. Но съм сигурен в това, че белгийката води с 3:0 в нейна полза. Ако не ми вярваш, ето доказателство. Навремето, около 2007-8 година Белжо ни я показа на всички - на люлките със синчето. Като се появи и ти отговори, попитай го дали е вярно. Щото аз не лъжа като дърт циганин, като теб. Това, че сме се "задявали" с него, тук нищо не значи. Уважавам го, уважавам и теб. А закачките са, защото явно в този момент няма какво да си кажем. Малчуган си още за да те приемем в обществото на мъдрите старци,  а и точно Белгиеца ще има решаващата дума за твоето приемане след 30 години. Поздрави от мен на семейството! С най добри пожелания.

току-що, Mediterranean написа:

Смей се ти! Не ми пречи, но дори и в Белгия хората знаят че си падаш само по жени.

Дядко , айде не си измислай! То верно, че с толко тъпунгери отдавна да бех обърнала резбата, ама то не става по желание.

И никога не си опитвала? То ти личи веднага бе моме. Близкай си там която ти падне и не му мисли много, че живота си минава със всяка минута. И с дебели задници, жените умеят да си разтварят краката  като знаят че ще играе - близ, близ!

преди 5 минути, Колев 74 написа:

И с дебели задници, жените умеят да си разтварят краката  като знаят че ще играе - близ, близ!

Разбирам, че от личен опит го казваш. Ти само на близане си го карал май май.

Разбирам, че от личен опит го казваш. Ти само на близане си го карал май май.

Много добре го умея, но не бих го приложил на теб. Господ е казал, че човек трябва да опита от всичко на този свят. Пък и не съм от срамежливите.

Моме, моме!

Писала си нещо, пуснала си го, но веднага след това си го изтрила. Не знаеш ли че при кореспондента ти, това се вижда , бе моме? Добре направи като се изключи, че не ми се губеше времето с такава, като теб.

Забелязала ли си друга жена освен теб да пише във форума само и единствено за дебелият си задник? Жените, че те отбягват, е редно, но и мъжете ще спрат да ти отговарят на глупостите за дебелият ти г*з!

Наш форумен олигофренчо пак изригнал и се мъчи да изпъкне като въшка на баджак.
За какво традиционно българско семейство пишеш, като нито жена ти е твоя жена, нито детето ти е твое дете. Решил мазния селяндур от Буковклък да се похвали, че командори в къщи и си мисли, че вече е господар.
Господар си на мазния си тУмбак, на кюфтетата на промоциите и на изключената ти плазма (която и тя не е плазма), която пускаш само  като направиш главата с евтино вино, за да послушаш чалга.
От сутрин до вечер надаваш вой и виеш като разгонена кучка-голфаааа, кюфтетаааа, лютеницаааа, спестих някое ойроооооо...
Селяндурчо! Може си излязъл от село, но селянията и простотията в теб никога няма да те напусне!
И запомни! С малоумните ти теми ти не се хвалиш и никой не ти завижда. Ти само се излагаш и доказваш и показваш какъв си комплексар, колко си тъп и предизвикваш само насмешка в очите на хората, които те четът.
Хайде като си надигнеш пияната плешива тиква и мазния космат гъз вземи измисли поне заглавието на книгата. Магърдич вече боб хвърля за тебе.

преди 10 часа, Philip Petev написа:

Нито те знам кой си, нито какъв си, нито жена ти знам и най-важното, нито нещо от предните ме интересува.
Ако си си мислел, че взимам страна, сори, ноу съч лък, дъвчете си се колкото искате, докато не ме намесвате, естествено...

Ами като не ме знаеш си траеш, а не се набутваш в боксовия мач на ринга.
Ние си се потупваме „дружелюбно“ за развлечение, а ти най-много да отнесеш някой прав удар по носа от невнимание.

преди 9 часа, Колев 74 написа:

А като я зная белгийката от снимките, е твърде хубавичка и привлекателна жена, щото ни е показвал и тук, когато теб още те нямаше в Калдата. Лошото в случая е, че ти не смееш да покажеш твоята, та да отсъдим, коя от двете е по хубава. Но съм сигурен в това, че белгийката води с 3:0 в нейна полза. Ако не ми вярваш, ето доказателство. Навремето, около 2007-8 година Белжо ни я показа на всички - на люлките със синчето. Като се появи и ти отговори, попитай го дали е вярно.

Абе вярно е, ама дедко Еврейко по-добре се ориентира в датите от тебе.
Синчето е родено 2007, няма как на 1 годинка да се катери по въртящите се бързо люлки.
По-късно я качвах тази снимка.
Па и синчето го показвах на отделна снимка как се е засмял и какво хубаво хлапе е като беше пораснал повече да си тича сам.

А крокодилът може да покаже снимка само на някое чуждо гущерче.
За сега де, по-натам може и да се пръкне някое малко крокодилче.

преди 10 часа, Коркодила написа:

Както знаем децата взимат пример от родителите си. Малкият белгиец ще приеме за нормално, че ролята на мъжът е да ...

Синчето си е пуснало брадичка вече, да се прави на мъж.
Че момите имат претенции, че вече се чувствали жени, даже в час по философия си го обсъждат пред даскала.

На синчето му обяснявам как се върши мъжката работа вкъщи, щото съм много сръчен и всичко ми се отдава.
Предупреждавам го че бъдещата му булка ще е на мнение, че това не е женска работа и ще чака от него той да я свърши. Да бе, жени антени например не инсталират.

А майка му вече си го вика да ѝ показва разни технически работи той да се справи, ако мене ме няма.

• Автор
преди 5 часа, Белгиеца написа:

На синчето му обяснявам как се върши мъжката работа вкъщи, щото съм много сръчен и всичко ми се отдава.

Предупреждавам го че бъдещата му булка ще е на мнение, че това не е женска работа и ще чака от него той да я свърши. Да бе, жени антени например не инсталират.

А майка му вече си го вика да ѝ показва разни технически работи той да се справи, ако мене ме няма.

Тя мъжката работа включва първо изкарването на пари, после коването на пирони. Като нямаш пари какви пирони ще ковеш………. Тя жената вземи ли сама да си изкарва парите…… мъж не и требе…..

преди 34 минути, Коркодила написа:

Тя мъжката работа включва първо изкарването на пари, ...

Така де, ама като си мръсен гаден долен омразен чужденец някъде и гледат на тебе само като на работна ръка за гадните работи, как ще изкараш повече пари от белгийка с университетска диплома?
Аз си въртях частен консултантски  бизнес успешно, ама има условие за рентабилност. Като давах по 500€ за реклама всеки месец трябваше да съм на разположение на клиентките и клиентите.
Ако жена ми беше напуснала работата тя да гледа синчето щяхме да се прекараме яко, щото нейните доходи бяха по-големи от моите.

Я прати 22 годишната да е чистачка по хотелите и ти ѝ гледай нейното дете, да ви скивам с какви пари ще живеете, ако ти не се катериш по електрическите стълбове като катерица по цял ден.
Ти можеш да си само бачкатор там, тя само чистачка, щото не е холандка и няма никаква холандска диплома. Хайде прати я тя да бачка за по-малко пари от тебе, като си толко голем тарикат.

Един мъж който няма акъл да се ожени за холандка с университетска диплома, издържа той мързелива слива цял живот па и нейното дете.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.