Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще успеем ли да върнем традиционното българско смейство

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, Белгиеца написа:

Така де, ама като си мръсен гаден долен омразен чужденец някъде и гледат на тебе само като на работна ръка за гадните работи, как ще изкараш повече пари от белгийка с университетска диплома?
Аз си въртях частен консултантски  бизнес успешно, ама има условие за рентабилност. Като давах по 500€ за реклама всеки месец трябваше да съм на разположение на клиентките и клиентите.
Ако жена ми беше напуснала работата тя да гледа синчето щяхме да се прекараме яко, щото нейните доходи бяха по-големи от моите.

Я прати 22 годишната да е чистачка по хотелите и ти ѝ гледай нейното дете, да ви скивам с какви пари ще живеете, ако ти не се катериш по електрическите стълбове като катерица по цял ден.
Ти можеш да си само бачкатор там, тя само чистачка, щото не е холандка и няма никаква холандска диплома. Хайде прати я тя да бачка за по-малко пари от тебе, като си толко голем тарикат.

Един мъж който няма акъл да се ожени за холандка с университетска диплома, издържа той мързелива слива цял живот па и нейното дете.

Има една закономерност белгиец. Всяка жена иска по-силен мъж от нея. По божията воля, мъжът е създаден, като силния пол с по-силна мускулатура, с по-развит мозък, рефлекси и прочие, който да излиза и ловува, а жената по-слабия пол, която да седи в къщи и да се грижи за децата. Дори и в животинския свят е така. Има и такива, които се примиряват с п*тьо, който да го носят на гърба си, но това са психически смачкани и с ниско самочуствие жени, които след време пак си намират алфа за любовник, а гамата седи в къщи гледа децата и сменя памперси. Тя за това и твоята, не ти е дала да и направиш повече деца, защото не иска повече деца със слаби и сбъркани гени. Но те държи за да може да си изгледа детето без да напуска работа. После като порасне малкия стягаш куфарите за България.

• Отговори 85
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Традиционно истинските мъже не си вземат крава с теленце. Избират си само девствени моми за съпруга. Ти нали се хвалеше че си интимен с козички, сега на пръчове ли си преминал.

• Не. Тези с промитите мозъци станаха прекалено много. А още по жалкото е, че са с повече права от нормалните.

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Няма такова нещо като традиционно семейство. Семейство може да има и между двама мъже или две жени! 

Публикувани изображения

преди 5 минути, Коркодила написа:

Има една закономерност белгиец. Всяка жена иска по-силен мъж от нея. По божията воля, мъжът е създаден, като силния пол с по-силна мускулатура, с по-развит мозък, рефлекси и прочие, който да излиза и ловува, а жената по-слабия пол, която да седи в къщи и да се грижи за децата. Дори и в животинския свят е така. Има и такива, които се примиряват с п*тьо, който да го носят на гърба си, но това са психически смачкани и с ниско самочуствие жени, които след време пак си намират алфа за любовник, а гамата седи в къщи гледа децата и сменя памперси. Тя за това и твоята, не ти е дала да и направиш повече деца, защото не иска повече деца със слаби и сбъркани гени. Но те държи за да може да си изгледа детето без да напуска работа. После като порасне малкия стягаш куфарите за България.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Така де, ама като си мръсен гаден долен омразен чужденец някъде и гледат на тебе само като на работна ръка за гадните работи, как ще изкараш повече пари от белгийка с университетска диплома?
...

Ха-ха-ха, каква е тази изповед бе, перхидроления Магдаленчо? Не мога да се сдържа, ще пусна една сълза.
А какъв надут мисир бе преди десетилетия - ако съм дойдел в Белгия най-много да се изплюеш в лицето ми. Още тогава ти казах, че си финансов бомжар и технически далбон.  Духовното при тебе е атрофирало по рождение!

А да, наскоро и фотото се разписа на умен, но без да иска уцели теб. Емигранче, сменило аналника за шепа сухари и едно печено пиле на обяд.
Не, той го написа по рафинирано. Разменил си колхозното монтанско село "за порцийка храна". К'ви дипломи? К'ви 500 юро? Майката ти кондукторка в селския дилижанс, баща ти драйвер на съветски краз. Износвал дрехите на големия си брат ... ми ти си като прочетен вестник, разбира се, че за тъста ти си поредния мръсен гаден долен омразен гащник.  Никой не те дърпа за езика, как се омъжила на 16г, брат ти пианде и там дрън-дрън ярина 20 години плювалки и езика на омразата от кандидата за милионер в Люксембург.

Хайде ново 20!
На 21 април кацам в Клотен. Цял ден ще съм там. 160 франка преспиване в някакво хотелче. А на сутринта полет към Япония. Две седмици разтоварване сред самурайите. Искам да сравня с Сингапур. Живот и здраве и в южната ще стъпя.
Светни се да те видя на живо. Ще ти платя бензина за мароканския бидон до Цюрих, за да мога с кеф да ти се изплюя на плешивото теме.

Нали имаше дом в София? Вила в Банско щеше да купуваш. Купиш, купиш кога наскубеш гагалките отдолу.
Има един просветен хаваец. И на въпроса как се изяжда слон. Отговорът му е късче по късче. Така се става милионер.
Хайде с здраве, че има там уроци да преподаваш. Как се мята цукахара при поява на рус ангел.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Има една закономерност белгиец. Всяка жена иска по-силен мъж от нея. 

E па аз съм по-силният, ама белгийците не го признават.
За тях съм просто един от многото навлеци чужденци.
Е, аз съм ги надхитрил всичките ксенофоби, ама не им го казвам.
Някога ако се изнесеме от Белгия някъде по Францата да си прекараме старините, чак тогава може да им обясня как съм ги надхитрил, да се спукат от яд.

преди 38 минути, Profruit написа:

А какъв надут мисир бе преди десетилетия - ако съм дойдел в Белгия най-много да се изплюеш в лицето ми.

Аз сега съм много по-добре от когато изкарвах пари бе старчок сбръчкан.
Те паричките са си налични без усилия никакви, кой като мене.
Амазона праща квото му поръчам от немачко и така.
Чувам че и до бг почнали да пращат ако е над 49€, безплатно за доставянето.

• Автор
преди 21 часа, Колев 74 написа:

Лошото в случая е, че ти не смееш да покажеш твоята, та да отсъдим, коя от двете е по хубава. Но съм сигурен в това, че белгийката води с 3:0 в нейна полза. Ако не ми вярваш, ето доказателство. Навремето, около 2007-8 година Белжо ни я показа на всички - на люлките със синчето.

Хубавото в случея, че моята жена си е моя жена и мен хорското одобрение не ми трябва. А и да ми сравняваш стара ялова белгийска крава дето ми зачева на 37 години, с младо българско момиче на 22 години, дето ще ми роди поне още три деца до като стане на 30 години, трябва да си голям дебил. А още по-хубавото е, че като стана на 60г. аз няма да имам бабичка до себе си, а ще имам една доста добре изглеждаща жена, която ще продължавам да чукам по три пъти на ден. А и няма да свърша в старчески дом, а ще си живея като на хотел с пълен пакет с  рум сервиз, масажи, и спа процедури. 

преди 35 минути, Белгиеца написа:

E па аз съм по-силният, ама белгийците не го признават.
За тях съм просто един от многото навлеци чужденци.

Не е важното белгийците да те признаят, а жена ти. Но щом си изхвърлен от семейното ложе, то е ясно, че ти е намерила заместител, а ти си просто слугинаж на хранилка.

преди 21 часа, Колев 74 написа:

Моме, моме!

Писала си нещо, пуснала си го, но веднага след това си го изтрила. Не знаеш ли че при кореспондента ти, това се вижда , бе моме? Добре направи като се изключи, че не ми се губеше времето с такава, като теб.

Кое съм изтрила бре дядко? Я кажи, че не си спомням да съм трила. Или ме занимаваш с твоите брътвежи. 🤦‍♀️

преди 1 час, Коркодила написа:

А и да ми сравняваш стара ялова белгийска крава дето ми зачева на 37 години, с младо българско момиче на 22 години, дето ще ми роди поне още три деца до като стане на 30 години,...

Зачеването го решавам аз кога ще се случи, щото съм мъж на място.
Първо се осигурява къща па после се прави хлапе.
Ама то пък за къщата трябват пари, не ги подаряват тука.

А твойта крава дето си я прибрал барабар с теленцето ѝ, едва ли ще роди още 3 деца, няма стаи за тях у твоята дребна квартирка бе бедняко.
Тая щом на само 22 години е дошла при толкова по-дърт от нея, значи изглежда отвратително. Или е нещо безмозъчна.
Я кажи дали е завършила успешно поне 8-ми клас, щото до 12-ти със сигурност не е стигнала.

• Автор
на 8.04.2024 г. в 0:42, Белгиеца написа:

Зачеването го решавам аз кога ще се случи, щото съм мъж на място.
Първо се осигурява къща па после се прави хлапе.
Ама то пък за къщата трябват пари, не ги подаряват тука.

А твойта крава дето си я прибрал барабар с теленцето ѝ, едва ли ще роди още 3 деца, няма стаи за тях у твоята дребна квартирка бе бедняко.
Тая щом на само 22 години е дошла при толкова по-дърт от нея, значи изглежда отвратително. Или е нещо безмозъчна.
Я кажи дали е завършила успешно поне 8-ми клас, щото до 12-ти със сигурност не е стигнала.

Какви къща си осигурил ти бе некадърнико? С кои пари?  С на жена ти. И гащите ти на г*за дето ги носиш и тях ти ги купува жена ти. И после що го отритнали белгийците. Ми ти и в България да си дойдеш и там ще бъдеш аутсайдер.

• 7 месеца по-късно...
на 3.04.2024 г. в 12:11, Петър Ангелов написа:

Няма такова нещо като традиционно семейство. Семейство може да има и между двама мъже или две жени! 

Глупости!!!

1450251_10200985036612028_857078491_n.jpg.79c1032ba30362d9ecf3119415cf4fd2.jpg.59f89b4d77ec1751e2fd28990a601b65.jpg

Глупости!!!

1450251_10200985036612028_857078491_n.jpg.79c1032ba30362d9ecf3119415cf4fd2.jpg.59f89b4d77ec1751e2fd28990a601b65.jpg
Каакви са тия глупости?! Какво общо има заекването с прайда?! Едно голямо нищо!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.