Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, Гoст написа:

Аз даже няма какво да напиша, та вие дори нямате дори програма, бе!

Нямало програма и показваш програма. Странно. 

Естествено че тук са само основни акценти. В момента се пише програма за 20 години напред. Няма да се показва всичко, защото другите ще си ги припишат на тях нещата.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 34 минути, В. Велев написа:

Естествено че тук са само основни акценти. В момента се пише програма за 20 години напред. Няма да се показва всичко, защото другите ще си ги припишат на тях нещата.

Програма на формат лист А4 не е програма. Не си хванал пенсия или си теглил бърз кредит и затова ли десетолевник?

преди 47 минути, В. Велев написа:

Не ми се вярва другите да преписват от партия Величие, която се разпадна веднага, а и не виждам много, много другите да са разтревожени от тази партия. Сигурно, защото Ивелин както може да работи с ГЕРБ, така може да работи и с ДПС.

преди 14 часа, АСПЕКТ написа:

партия Величие, която се разпадна веднага

Обяснявам за стотен път като за малоумни: Не се разпадна партия "Величие", а парламентарната и група в 50-то НС.

преди 14 часа, АСПЕКТ написа:

Ивелин както може да работи с ГЕРБ, така може да работи и с ДПС.

Ивелин може да работи със всички само да е за благото на България. Даже заяви, че ако се намери друга партия, която да нарави България велика и богата държава и народа и също, то той закрива тогава партия "Величие". На Ивелин не му се влизаше в политиката, искаше да си работи бизнеса, но го принудиха. А Ивелин захване ли се с нещо го довършва до край.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Обяснявам за стотен път като за малоумни: Не се разпадна партия "Величие", а парламентарната и група в 50-то НС.

Ивелин може да работи със всички само да е за благото на България. Даже заяви, че ако се намери друга партия, която да нарави България велика и богата държава и народа и също, то той закрива тогава партия "Величие". На Ивелин не му се влизаше в политиката, искаше да си работи бизнеса, но го принудиха. А Ивелин захване ли се с нещо го довършва до край.

И как ще работи с хора, които е доказано че са съсипали държавата? ГЕРБ примерно. С ГЕРБ каква работа може да има с тях?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

И как ще работи с хора, които е доказано че са съсипали държавата? ГЕРБ примерно. С ГЕРБ каква работа може да има с тях?

Има честни и стойностни хора от всяка партия, които милеят за България. С тях ще работи. С хората.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Има честни и стойностни хора от всяка партия, които милеят за България. С тях ще работи. С хората.

Честния човек е зависим от партията. Не е индивидуален и свободен да мисли като електрон. Не е свободен електрон.

Той мисли, диша, както му кажат от партията. Изборите са парламентарни и се избира партии, не се избира 1 лице, което да застане зад името си.

Ивелин ще се яви на изборите с партия, с още други хора. За него да предположим, че е честен и стойностен, ами другите? Нали видяхме какво стана.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Ивелин ще се яви на изборите с партия, с още други хора. За него да предположим, че е честен и стойностен, ами другите? Нали видяхме какво стана.

Ако Ивелин не може да намери примерно 200-300 честни и достойни хора, които да работят безкористно за доброто на България, тогава по-добре да затваряме България. В смисъл да я погребваме.

преди 15 часа, Гoст написа:

Програма на формат лист А4 не е програма. Не си хванал пенсия или си теглил бърз кредит и затова ли десетолевник?

Ето я програмата:

Кликни на YouTube и изгледай всичките епизоди от 1 до 16.

Ако нямаш гръб и не плащаш такса спокойствие.

Това става.

на 30.08.2024 г. в 13:46, В. Велев написа:

Ако Ивелин не може да намери примерно 200-300 честни и достойни хора, които да работят безкористно за доброто на България, тогава по-добре да затваряме България. В смисъл да я погребваме.

Нали разбираш че честните и достойни хора никога не биха тръгнали с вашите измамници , копейкаджии, далавераджии и фейкомети ??

Така че България ще я има не благодарение , а ВЪПРЕКИ вашите антибългарски усилия

:hush:

преди 7 минути, miro20 написа:

Нали разбираш че честните и достойни хора никога не биха тръгнали с вашите измамници , копейкаджии, далавераджии и фейкомети ??

Така че България ще я има не благодарение , а ВЪПРЕКИ вашите антибългарски усилия

:hush:

Отново тролски простотии.

преди 16 минути, В. Велев написа:

Ето нашия "измамник" какво прави. 

2024-09-01-09-30.png

Велке защо всеки знае че троловете ше връщате парите които сте взели от измамника Ивилин 

Сектата:giggle1:

Като се замисля... "отот 2" звучи странно, но определено по-оригинално от "тото3-n"... а най-странното е, че не се шегувам.

Иначе... кратък е пътят от "Осанна" до "Разпни го".

преди 7 минути, lebel написа:

Като се замисля... "отот 2" звучи странно, но определено по-оригинално от "тото3-n"... а най-странното е, че не се шегувам.

Иначе... кратък е пътя от "Осанна" до "Разпни го".

Просто съм мързелив да измислям некви супер пупер "оригинални" именца. А и не се крия кой съм/ След 15 септември пак ще гледате тото. докато карабойчев не реши да ме банне. А пътят от осанна до разпни го е доста годинки. И коцедин и възраждане не ги плюя, осмивам, не им измислям мемета и лъжи. Коце и възраждане съм ги видял и забелязал заради пасков. Е. преди Пасков да изреве на лъв от коце, аз го направих преди него. Щото коце посегна на един човек, който го следя и уважавам по едно и също време и с коце. И като предприемач е естествено да уважавам повече предприемача. Щото промени в България може да се случат от правещи и създаващи хора, а не от говорящи глави и голювци.

преди 26 минути, отот2 написа:

Просто съм мързелив да измислям некви супер пупер "оригинални" именца. А и не се крия кой съм/ След 15 септември пак ще гледате тото. докато карабойчев не реши да ме банне. А пътят от осанна до разпни го е доста годинки. И коцедин и възраждане не ги плюя, осмивам, не им измислям мемета и лъжи. Коце и възраждане съм ги видял и забелязал заради пасков. Е. преди Пасков да изреве на лъв от коце, аз го направих преди него. Щото коце посегна на един човек, който го следя и уважавам по едно и също време и с коце. И като предприемач е естествено да уважавам повече предприемача. Щото промени в България може да се случат от правещи и създаващи хора, а не от говорящи глави и голювци.

Наистина не се eбaвaх (май нешо съм се повредил) с ника. Другото... винаги има причини. А за годинките... имах колега, страхотен пич (светла му памет)... като отклонение - бях благословен с невероятни колеги, страхотни пичове (като характер, а не като пол)... и само един пeдaл (пак като характер... всъщност де да знам)... лъжицата катран... бе, катран, чисто лaйнo си беше! Разсеях се нешо... та, колегата, по повод мое колебание (от мен зависеше решението) за некъф допуск, показа с палец и показалец съответните милиметри и доверително (и убедително) сподели мнението си:

- Брат'чет... ски'й... к'во е т'ва в сравнение с безкрайността.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.