Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Предлага, предлага....само дето за сега никой от акулите не се интересува, което е нормално. Никой не залага на бита карта

Ивелин го каза в ендо интервю - "Мислеха ме за слаб и незначителен и не ми обърнаха внимание. Затова успях да стигна до тук".

Така че е добре, че още го смятат за бита карта.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 10 минути, В. Велев написа:

Ивелин го каза в ендо интервю - "Мислеха ме за слаб и незначителен и не ми обърнаха внимание. Затова успях да стигна до тук".

Така че е добре, че още го смятат за бита карта.

Той е Ахмед Доган номер 2. Има бъдеще и може да стане по-добър и от Ахмед Доган.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Забележи - говори в минало време. А докъде стигна, знем всички думите му за краха на цялата пирамида

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Забележи - говори в минало време. А докъде стигна, знем всички думите му за краха на цялата пирамида

Няма крах, защото няма пирамида. И ти ли не знаеш какво е финансова пирамида?

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Той е Ахмед Доган номер 2. Има бъдеще и може да стане по-добър и от Ахмед Доган.

Нищо общо нямат. Доган не разбира от финанси и не обича България. 

Никой богаташ не разсъждава като Ивелин. Ивелин, за да стане богат иска да направи богати всички българи или поне мнозинството.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Няма крах, защото няма пирамида. И ти ли не знаеш какво е финансова пирамида?

Някъде да съм споменал "финансова пирамида"? Говоря за пирамидална структура  - независимо, каква е стоката - финанси/пари или памперси

преди 6 минути, В. Велев написа:

Доган не разбира от финанси

Затова ли само 2 телефонни разговора, получи (и декларира) 1,5 млн лв от така  недовършения проект "Цанков камък"

преди 1 час, teo-glavata написа:

Предлага, предлага....само дето за сега никой от акулите не се интересува, което е нормално. Никой не залага на бита карта

Той Ивелин се прави на малка акулка. Но скоро ще разберат колко е голяма акула. Майка им жална. Тоя като захапе не пуща. Само гледайте.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Той Ивелин се прави на малка акулка. Но скоро ще разберат колко е голяма акула. Майка им жална. Тоя като захапе не пуща. Само гледайте.

На кого майак му жална, бе каун? Нали ти е ясно, че тоя живее "под наем" вече. Една дума трябва и го няма

току-що, teo-glavata написа:

На кого майак му жална, бе каун? Нали ти е ясно, че тоя живее "под наем" вече. Една дума трябва и го няма

Каун викай на баща си и на себе си.Толкова си тъп, че не виждаш на 2 санта пред тебе. То бат ти прокопиеф дава аванси как ще обърне курса , ама ти това не мож го разбра, щото .....

току-що, Toto2 написа:

Каун викай на баща си и на себе си.Толкова си тъп, че не виждаш на 2 санта пред тебе. То бат ти прокопиеф дава аванси как ще обърне курса , ама ти това не мож го разбра, щото .....

Каун ще викам, на когото си поискам. Включително и на тебе!

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Каун ще викам, на когото си поискам. Включително и на тебе!

Ми викай си. При положение че никой не те бръсне за слива, може да го приемем за комплимент. Толкова си тъп, че ..... Многоточието е да не ме баннат. Че псувам доста.

преди 38 минути, Toto2 написа:

Естествено, че има гръб. Нали вече казах Ахмед Доган номер 2. Естествено, че нищо няма да стане. Затворът е за кокошкари.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Естествено, че има гръб. Нали вече казах Ахмед Доган номер 2. Естествено, че нищо няма да стане. Затворът е за кокошкари.

Гърбъ си е негов. Ако имаше наистина подкрепа от властимащите, въобще нямаше да се занимава. Нямаше да разберете за него и ни коце, ни моце щяха да посмеят да го атакуват. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Гърбъ си е негов. Ако имаше наистина подкрепа от властимащите, въобще нямаше да се занимава. Нямаше да разберете за него и ни коце, ни моце щяха да посмеят да го атакуват. 

ИвИлин ще да плаща по-добре от коци щом минахте толкова много хора на негова страна. А за сциентологията какво мислиш?

Нищо. Ивелин го обясни перфектно. Ако е сциентолог, за чий ще дига църкви православни и ще арчи пари за икони и време да бачка доброволно в Атон? Аман от тъпунгери, честно.

току-що, Toto2 написа:

Нищо. Ивелин го обясни перфектно. Ако е сциентолог, за чий ще дига църкви православни и ще арчи пари за икони и време да бачка доброволно в Атон? Аман от тъпунгери, честно.

Сциетологията не е против другите религии. Но ти нищо не си чел, така че няма нужда да ти разливам обща култура тук. Шефът ти трябва да изисква от вас да прочетете малко по темата, че ще се излагате мощно тук.

преди 2 минути, Гoст написа:

Сциетологията не е против другите религии. Но ти нищо не си чел, така че няма нужда да ти разливам обща култура тук. Шефът ти трябва да изисква от вас да прочетете малко по темата, че ще се излагате мощно тук.

Ми не ми е в кръгозора специално религиите. Аз съм си атеист. И шеф нямам, за разлика от тебе, господин комсомолски секретарю(джендер маниако). Толкова си изкуствен в стремежа си да се направиш на майка тереза, че направо е смешно.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ми не ми е в кръгозора специално религиите. Аз съм си атеист. И шеф нямам, за разлика от тебе, господин комсомолски секретарю(джендер маниако). Толкова си изкуствен в стремежа си да се направиш на майка тереза, че направо е смешно.

За джендри мислиш ти и приятелите ти по цял ден, това ви осмисля живота. Аз просто съм против евразийския ганьов манталитет, че джендри трябва да се тричат по улицете. Вие сте тези, които толкова силно преувеличавате тяхната мощ, че вече така сте повярвали в нея, че трудно заспивате, ако днес някъде не сте видяли някой еврогей и поцъкали с език. А в държавите, в които сте вие и болшинството от децата ви на никого не му пука чак толкова за геевете и са все с високи заплати и стандарт па макар и прогнили западни държави. Та ей това е смешното, че вие половината сте в джендърския прогнил запад, а другата половина тънете в мизерия на село, но все не стягате багажа да се изнесете към традиционните ценности в Евразия. 

преди 7 минути, Гoст написа:

За джендри мислиш ти и приятелите ти по цял ден, това ви осмисля живота. Аз просто съм против евразийския ганьов манталитет, че джендри трябва да се тричат по улицете. Вие сте тези, които толкова силно преувеличавате тяхната мощ, че вече така сте повярвали в нея, че трудно заспивате, ако днес някъде не сте видяли някой еврогей и поцъкали с език. А в държавите, в които сте вие и болшинството от децата ви на никого не му пука чак толкова за геевете и са все с високи заплати и стандарт па макар и прогнили западни държави. Та ей това е смешното, че вие половината сте в джендърския прогнил запад, а другата половина тънете в мизерия на село, но все не стягате багажа да се изнесете към традиционните ценности в Евразия. 

Ти да видиш, колко мъдра реч списа. Мъдро, та мъдро.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ти да видиш, колко мъдра реч списа. Мъдро, та мъдро.

Хихихихихихи, то затова писа половин час в темата докато граматиката ти не слезе надолу по гърлото и разбра, че всъщност няма как да ми отговориш. Фиксациите показват диагнози. До онзи ден подгъзува на възраждане и сега отиде във величие. Само този факт говори предостатъчно какво меме сте всички соц тролове тук. Айде, ходете да възраждате соца с величие сега. Тамън комунизма е по-близко с комуната ви на село. Имате ли си компютърен клуб там и ивилин плаща интернета? А с киро брейка станахте ли си партия?

току-що, Гoст написа:

Хихихихихихи, то затова писа половин час в темата и докато граматика ти не слезе надолу по гърлото и разбра, че всъщност няма как да ми отговориш. Фиксациите показват диагнози. До онзи ден подгъзува на възраждане и сега отиде във величие. Само този факт говори предостатъчно какво меме сте всички соц тролове тук. Айде, ходете да възраждате соца с величие сега. Тамън комунизма е по-близко с комуната ви на село. Имате ли си компютърен клуб там и ивилин плаща интернета? А с киро брейка станахте ли си партия?

Ти верно си с тежка ментална ликвидност. Де видя във Възраждане и Ивелин соц? Я дай доказателства де е тоя соц в идеологията на Ивелин и Възраждане. Барем едно. Разбирам, че нещо дето не разбираш ти е първата работа да го обявиш за соц, ама всичкото ти говорене си е чист натурален соц. То за това ти викам комсомолско председателче, щото риториката ти е едно към едно.

преди 10 минути, Гoст написа:

и разбра, че всъщност няма как да ми отговориш.

Ами то на тебе наистина да се чуди човек как да ти отговори. Такива глупости пишеш, така се омотаваш, че е трудно как да ти се отговори. 

преди 18 минути, Toto2 написа:

Ти верно си с тежка ментална ликвидност. Де видя във Възраждане и Ивелин соц? Я дай доказателства де е тоя соц в идеологията на Ивелин и Възраждане. Барем едно. Разбирам, че нещо дето не разбираш ти е първата работа да го обявиш за соц, ама всичкото ти говорене си е чист натурален соц. То за това ти викам комсомолско председателче, щото риториката ти е едно към едно.

Хм, да виидим. Вгъзраждане искат казарми, социалистическа отживелица, да отвличат млади мъже от семействата им вместо да са си при жените, децата или на работа. Пушечно месо в 21 век, когато дроновете преобърнаха представите за водене на битка и цял взвод може да бъде взривен тихомълком без да се засече от къде е дошла смъртоносната машинка със звук на пчела. Единствената цел на тая простотия е да направи хората еднакво тъпи като шитите на калъп униформи. Само бабишкерите се радват или дядовците като теб дето от чиста злоба искат да не са само те прецакани ми да пратят и младите. Е, разбира се при опция и да се откупват по-заможните, все пак сам си казвал, че синът ти не си го даваш на казармата (на 30 бил стар според теб). Друго, вдигане на данъците. Да изгоните съвсем бизнесите ама да зарадвате социално слабите на минимални доходи с 1000 лв вместо с 900. Величие са същата работа, схемите на ивелин, достатъчно е да се види материала дето гласува за тях, кухи на цистерна парчета. Вождът ви по същият начин звучи, събира от същата утайката от кухи парчета като от вгъзраждане, обещава им светло бъдеще като през соца. Не случайно е взел киро брейка около себе си.

преди 9 часа, Филипов написа:

Катинчарова ги разпиля всичките. А тоя Чончо тотално ще разсипе "Възраждане". За тия думи срещу Катинчарова, че имала психически отклонения тук във форума щеше да получи бан, ама в НС ноже да си говори като каруцар.

"

Накратко за депутатчетата от възраждане….
“Днес беше отвратителен ден в парламента. Цял ден се чудя дали да пиша за него. Отдавна съм загубил илюзиите си за ценностната система, морала и възпитанието на повечетно ни сънародници. Но винаги си казвам: и все пак!
Денят започна с комисията за разследване на историческия парк. Чете се доклада й. Дадоха почивка. Залата се подготвяше за закрито заседание. Спря живото излъчване, без камери и телефони в залата. Над тридесет човека от „Възраждане“, явно използваха ситуацията, наобиколиха 5-те жени от „Величие“, наредиха се пред тях, някои насядаха плътно около тях, започнаха да им викат, да се хилят и да се бутат едни други. Виждам от моя край на залата, че ги тормозят психически като глутница. Едната не издържа, избяга и дойде разтреперана да седне до мене. В залата бяхме поне 100-на човека. Никой не реагира. Назарян и Кирова си говореха на трибуната все едно нищо не се случва.
Започна заседанието. Част от депутати от „Възраждане“ не се върнаха на местата си, а продължиха да седят плътно около жените. Поисках процедура по начина на водене. От трибуната заявих: „Не знам каква е динамиката на отношенията ви, какво делите, за какво спорите, не ме интересува, нито това политическо пространство, но не понасям несправедливостта. Това, което правите е позор, не е мъжкарско, а комплексарско. Как не ви е срам да постъпвате така с няколко жени. Едната от тях е в напреднала бременност. Разследвайте се, дебатирайте, карайте се, но не постъпвайте така. Това не може да е парламент. Парламентът трябва да е пример за справедливост, за морал, за добри обноски за целия народ. Създавате модели за подражание. Защо председателстващите допускат това в зала?“
Докато се изказвам, един от групата на „Възраждане“ крещи като обезумял и размахва юмруци да изляза навън, все едно сме в някоя селска дискотека от 90-те. Човешка трагедия. Друг, който седеше до депутатка от „Величие“, стана и от трибуната след мене дословно заяви: „Може и да съм избран с 10 000 гласа, но само защото моят лидер д-р Костадин Костадинов ме е посочил. Той ми е казал да седна там и само, ако той ми нареди ще се преместя“. Назарян и Кирова нямаха значение.
Това е вашият, български парламент! Няма достойнство, което да пазите. Няма кого да толерирате. Няма какво да губите. На последно място сте в Европейския съюз по всички възможни показатели и произвеждате това. Кого да виня – народните представители или народа?!
Втори месец съм депутат. Такова морално и интелектуално дъно не съм очаквал, че ще видя. Единственото, което ме крепи са старите политически думи: и все пак!”
Калоян Методиев-Народен представител"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.