Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ясно, продажба на къщи на чужденци. Купува на безценица земя или къща, оправя къщата, за да изглежда приемлива къщата и земята. И продава българските земи на чужденците и то на безценица. Защото държавата в случая нищо не печели, печели - той.  Чужденецът си е купил къща за 1000 евро. А затова, че е годна за живеене, заради услугата си плаща 100К евро на Ивелин.

Англичани в случая.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Да, бе разбрах. Продава на чужденците българска земя. Затова в чужбина земята е скъпа и не се влияя дали е пропаднала или не. Дали в в село или в столицата. Земята е скъпа.

Явно не си в ред. Гледа ли клипа? Тия къщи които показа на англичани ли бяха.

Ти правиш на реалност намерението му да продава на англичани.

От друга страна и ти можеш да си купиш имоти в Англия. Там е скъпа, защото няма обезлюдени села като тук.

А казват, че най-умните и знаещи българи били напуснали България. Дано повече като тебе само да я напускат. Тука във форума има още няколко прости момчета и момичета, ако меже да ги изтеглиш в Германия ще съм ти благодарен.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 час, В. Велев написа:

Явно не си в ред. Гледа ли клипа? Тия къщи които показа на англичани ли бяха.

Ти правиш на реалност намерението му да продава на англичани.

От друга страна и ти можеш да си купиш имоти в Англия. Там е скъпа, защото няма обезлюдени села като тук.

А казват, че най-умните и знаещи българи били напуснали България. Дано повече като тебе само да я напускат. Тука във форума има още няколко прости момчета и момичета, ако меже да ги изтеглиш в Германия ще съм ти благодарен.

След като 3 млн души са напуснали Българи, искаш да останат толкова бройки, колкото да са лесни манипулирани и да са удобни за Ивелин Михайлов. Нещо като ДПС. Постоянен електрорат. 

Ако напуснат още 3 млн души или общо 6 млн души, ще остане само една София. Другото ще е пустош и наистина ще е удбно за Ивелин и компания.

София и земята на Ивелин. В София ще е храмът му, а земите му всичката България. Рай.

След като твърдиш, че плявата е премахната от България и са останали само умните в България, защо България тогава е в такова състояние, което е в момета?

След като властва меритокрацията. Сиреч на заслужените, талантливите. Умните.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Меритокрация

Меритокрацията е система на „равните възможности“, при която хората се доказват чрез своите способности и талант, а не чрез своите богатство, потекло, по-голяма и осезаема привилегированост, както и фактори като социално положение и политическа власт.

преди 44 минути, АСПЕКТ написа:

След като твърдиш, че плявата е премахната от България и са останали само умните в България, защо България тогава е в такова състояние, което е в момета?

Октомври месец, когато Ивелин спечели изборите започва възхода на България!

преди 56 минути, В. Велев написа:

Хубаво, че не съм в България. Щом Ивелин ще управлява.:)

"Рай за глуп.ците е ад за умните" / Томас Фулер.

“A fool's paradise is a wise man's hell.”

Thomas Fuller

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Хубаво, че не съм в България. Щом Ивелин ще управлява.:)

"Рай за глуп.ците е ад за умните" / Томас Фулер.

“A fool's paradise is a wise man's hell.”

Thomas Fuller

Що му секна ентусиазма ся на човека, тъкмо си представяше Люлин като новата Плиска и така да го порежеш, не те е срам?!

преди 1 час, В. Велев написа:

Да разбирам ли, че ще имат поне 121 мандата? Аз ще се радвам, ако влязат в парламента, щото туй хич не е сигурно...

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да разбирам ли, че ще имат поне 121 мандата? Аз ще се радвам, ако влязат в парламента, щото туй хич не е сигурно...

Ще влезат колко и Пеевски ще влезе.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Да. На там вървят нещата.

Няма да имат 121. Ще дигнат, но 5- 10 процента. Хубавите работи стават бавно.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Лошото е че няма време.

Продажните ни политици ще ни вкарат в ервозоната, ще нацвъкат плодородните ни поля с ветрогенератори и фотоволтаици. А нищо чудно и във войната да ни вкарат.

преди 22 минути, В. Велев написа:

Лошото е че няма време.

Продажните ни политици ще ни вкарат в ервозоната, ще нацвъкат плодородните ни поля с ветрогенератори и фотоволтаици. А нищо чудно и във войната да ни вкарат.

Te EС не ни иска в еврозоната заради инфлацията , а тя вместо да пада те първа още започва да расте . Колкото да им се иска на политиците скоро няма да влезем.За войната 100 % сме вътре 

преди 2 минути, adersa написа:

Te EС не ни иска в еврозоната заради инфлацията , а тя вместо да пада те първа още започва да расте .

Дано! Всяко зло за добро. Приемем ли еврото окончателно сме свършили като държава!

преди 2 минути, В. Велев написа:

Дано! Всяко зло за добро. Приемем ли еврото окончателно сме свършили като държава!

Ами да се молим на всеки доклад за еврото да ни теглят едни майни , че не ставаме 

София няма да загине но градове под 100 000 като Добрич 100 % с заплата под 1000 лв 

преди 3 минути, В. Велев написа:

Oтдавна € е прието, бе! Никой не го интересуват бълнуванията на някакви соц остатъци 

току-що, teo-glavata написа:

Oтдавна € е прието, бе! Никой не го интересуват бълнуванията на някакви соц остатъци 

Не е прието. Иначе фалираме като гърците и хърватите.

току-що, В. Велев написа:

Не е прието. Иначе фалираме като гърците и хърватите.

Защо тогава всички цени се обявават в €? Ти кога беше в Гърция за последно? За Хърватска да не говорим....

ПС: А и честно казано, за такива като тебе, изобщо не ме интересува дали ще фалират или не

преди 13 минути, В. Велев написа:

Вероятно 2025г юли или август ,ако запазим ниски нива на инфлация ще приемем еврото.

преди 12 минути, teo-glavata написа:

Ти кога беше в Гърция за последно? За Хърватска да не говорим....

Гърците си разпродадоха островите, а хърватите тепърва започват да го усещат.

Румъния и Унгария се отказаха. И Чехите и Словаците мисля че и те. И поляците даже.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Гърците си разпродадоха островите, а хърватите тепърва започват да го усещат.

Румъния и Унгария се отказаха. И Чехите и Словаците мисля че и те. И поляците даже.

Но те мисля не са във валутен борд , а ние сме ,когато приемем еврото ще отпадне борда ,а оттам само нагоре.

преди 5 часа, В. Велев написа:

Велев, не тая лоши чувства към теб, знаеш го, но си един наивник на(д) средна възраст.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Гърците си разпродадоха островите,

Я да видим кои острови са продадени? На пазара има 10-20 малки, необитаеми и без инфраструктура островчета, които така или иначе са си частна собственост

току-що, teo-glavata написа:

Я да видим кои острови са продадени? На пазара има 10-20 малки, необитаеми и без инфраструктура островчета, които така или иначе са си частна собственост

Не са си продавали острови ,но имаше спекуалции тогава, взеха заем от ЕС като се споразумяха и не го върнаха целия и туй то.

преди 48 минути, AAUUXX написа:

Вероятно 2025г юли или август ,ако запазим ниски нива на инфлация ще приемем еврото.

Няма да приеме България еврото, защото няма правителство. Няма да е 2025 година.

преди 1 час, Toto2 написа:

Пак е много. Но поне ще е весело.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.