Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Няма да приеме България еврото, защото няма правителство. Няма да е 2025 година.

Господ ни пази!

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Няма да приеме България еврото, защото няма правителство. Няма да е 2025 година.

Правителство има ,но служебно, не по лошо от редовно правителство.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Господ ни пази!

То пък сега като няма евро, много е добре България.

За Величие ще е успех, ако запазят сегашния си резултат. Всичко над това ми се струва пожелателно мислене. Що се отнася до еврото - ако не е от юли 25-та, ще е от началото на 26-та. Както казват някои - еврото е необходимо както въздуха и слънцето за всяко живо същество...

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Правителство има ,но служебно, не по лошо от редовно правителство.

Но не е редовно. От 4 години България е на самотек. Няма правителство. Трябва рекордите на Гинес да кандидатства. България размина Белгия и Колумбия. Протести и избори след избори.

току-що, АСПЕКТ написа:

Но не е редовно. От 4 години България е на самотек. Няма правителство. Трябва рекордите на Гинес.

Това няма значение важно е да си върши работата правителството пък било служебно.

току-що, AAUUXX написа:

Това няма значение важно е да си върши работата правителството пък било служебно.

По закон нищо не може да свърши.

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

Що се отнася до еврото - ако не е от юли 25-та, ще е от началото на 26-та.

До тогава Урсула ще е разпаднала ЕС.

току-що, АСПЕКТ написа:

По закон нищо не може да свърши.

Това не е така ,с новите промени освен служебно правителство си имаме и работещ парламент в който да се приемат и гласуват закони ,всичко е точно.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Това не е така ,с новите промени освен служебно правителство си имаме и работещ парламент в който да се приемат и гласуват закони ,всичко е точно.

Щом мислиш така. Което ме съмнява, а и ако оставим че няма правителство България, инфлацията е висока спрямо ЕС. Както и другите критерии не са изпълнени.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Щом мислиш така. Което ме съмнява, а и ако оставим че няма правителство България, инфлацията е висока спрямо ЕС. Както и другите критерии не са изпълнени.

Всичко сме изпълнили и си чакаме еврото ,а таз инфлация ще я свалим до 2% за една година период .

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Всичко сме изпълнили и си чакаме еврото ,а таз инфлация ще я свалим до 2% за една година период .

Да, но другите са под 1 или до 1. 2 е много рядко. 😁

преди 54 минути, AAUUXX написа:

Ко ти пука :D

Ми, да. Ивелин не му трябва долари или евро. Той може и с левове.

преди 5 часа, В. Велев написа:

Да. На там вървят нещата.

Това е невъзможно. Дори да имат един милион избиратели ще ги отрежат с половината по време на изборите. След като влязат ще им откъснат половината депутати. Така че ще останат реално една четвърт...

преди 2 часа, В. Велев написа:

Господ ни пази!

Велев, откакто у нас има валутен борд, сме вързани с еврото. Нещо неясно има ли?

Какви глупости четете и ви внушават изобщо не ме интересува, а и не ми е интересно.

преди 1 час, В. Велев написа:

Офффффф, сега пък с Елън Мъск.

преди 24 минути, Филипов написа:

Оная, където яде пастичка каква е? Каква му се пада на фараона?

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Офффффф, сега пък с Елън Мъск.

Офффффф, пак ли неграмотния Аспект се появи.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Оная, където яде пастичка каква е? Каква му се пада на фараона?

Само това ли видя в интервюто? Некадърник.

преди 16 минути, В. Велев написа:

Ако още един си позволиш да обидиш, те докладвам. До тук обидите станаха 10. После да не се чудите. Абе защо имам БАН. Какво направих? ☹️☹️☹️ Ще плача. 

Аз колко пъти в тази тема те обидих? Искам да ми посочиш.

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Ако още един си позволиш да обидиш, те докладвам. До тук обидите станаха 10. После да не се чудите. Абе защо имам БАН. Какво направих? ☹️☹️☹️

Никъде не съм те обиждал! Просто констатирам и те съжалявам.

От цяло интервю с италианска журналистка си видял само пастата в чинийката.

Докладвай колкото си искаш. Ти и за друго не ставаш.

преди 52 минути, В. Велев написа:

Никъде не съм те обиждал! Просто констатирам и те съжалявам.

От цяло интервю с италианска журналистка си видял само пастата в чинийката.

Докладвай колкото си искаш. Ти и за друго не ставаш.

Добре, нека админите да преценят дали думата некаърник, за нищо не ставаш, негрмотен е обида. За мен е. Твое желание. Бих добавил и това. Не съм бил наред. Системен тормоз и обиди. Заплахи.

Представям на админа или на модератора, палитра от изкавание. Има и още разбира се.

на 5.08.2024 г. в 11:17, В. Велев написа:

Явно не си в ред

на 4.08.2024 г. в 11:25, В. Велев написа:

Толкова ли си зле?

преди 1 час, В. Велев написа:

на 29.07.2024 г. в 19:46, В. Велев написа:

Тото не се ядосвай. Остави ги глупаците на мене. Аз съм имунизиран към глупаци като Аспект и откачалки като папагала коко.

на 24.07.2024 г. в 19:24, В. Велев написа:

Представям си как предателите на България по онова време също както сега и ти са говорили тогава за Левски, че нищо не струва. То и затова някой като тебе го е предал на турците.

Ако не беше убит Левски, щяха след освобождението да го бият българи, вероятно като тебе родоизменници, също както биеха и Капитан Петко Войвода.

на 14.07.2024 г. в 13:05, В. Велев написа:

@АСПЕКТ не обръщах внимание защо те подиграват в другите теми, ама ти наистина не си бил много наред.

Съжелявам те, ако закрият форума какво ще правиш? Няма да се учудя, ако се гръмнеш.

на 14.07.2024 г. в 19:28, В. Велев написа:

Тъп, но упорит!

Тук имаше и заплахи, но явно е изтрито.

на 15.07.2024 г. в 11:01, В. Велев написа:

Само го предупреждавам, защото гледам, че е много смел. :)

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Добре, нека админите да преценят дали думата некаърник, за нищо не ставаш, негрмотен е обида. За мен е. Твое желание. Бих добавил и това. Не съм бил наред. Системен тормоз и обиди. Заплахи.

Представям на админа или на модератора, палитра от изкавание. Има и още разбира се.

Тук имаше и заплахи, но явно е изтрито.

Само че покажи и какво ти си писал преди тия констатации от моя страна.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Само че покажи и какво ти си писал преди тия констатации от моя страна.

Ти си засегната страна, моля ти посочи. Аз като засегната страна посочих някои системни обиди. Ако админът или модераторът има обида или мисли, че това, което аз мисля, че е системен тормоз и обиди, да вземе мерки. Така е в цивилизационните страни.  Аз през цялото време и само единствено коментирам темата. Е, имам 2 или 3 илизания от темата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.