Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 4 минути, lebel написа:

Наистина не се eбaвaх (май нешо съм се повредил) с ника. Другото... винаги има причини. А за годинките... имах колега, страхотен пич (светла му памет)... като отклонение - бях благословен с невероятни колеги, страхотни пичове (като характер, а не като пол)... и само един пeдaл (пак като характер... всъщност де да знам)... лъжицата катран... бе, катран, чисто лaйнo си беше! Разсеях се нешо... та, колегата, по повод мое колебание (от мен зависеше решението) за некъф допуск, показа с палец и показалец съответните милиметри и доверително (и убедително) сподели мнението си:

- Брат'чет... ски'й... к'во е т'ва в сравнение с безкрайността.

"Да беше мор, да беше чума, а то "Допуски и сглобки"".

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

Така, така. Цанов си свали оплювките срещу исторически парк от канала си. Що така бе, борецо за правдини? А да, има закон за клевети и човечеца нещо не е сигурен кво е плещил.

на 1.09.2024 г. в 9:51, miro20 написа:

Нали разбираш че честните и достойни хора никога не биха тръгнали с вашите измамници , копейкаджии, далавераджии и фейкомети ??

Така че България ще я има не благодарение , а ВЪПРЕКИ вашите антибългарски усилия

Тази тема не е за възраждане.

Прочети заглавието докрай.

на 4.09.2024 г. в 20:25, lebel написа:

лъжицата катран... бе, катран, чисто лaйнo си беше!

Ти на чия страна си ?

Оф топик

Втория принцип на термодинамиката е за наивници.

Асмата яде уайна и фере грозде.

Хората ядем грозде и ферем уайна.

Такава е Божията воля.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Големият бизнесмен, магнат, Илън Мъск на Балканите, Тръмп, гуруто на финансите с голям гръб, геният на икономиката, АйКю 200,  светилото, по-добрият от Левски и от Ботев, който поддържа Дисни Ленд, няма пари ли? Над 2000 фирми, обръчи от фирми, поддръжка от ГЕРБ, от ПППП, от мафиотите, от кой ли не, няма кинти ли?

Цялата държава беше впрегната срещу него, да му махнат Дисни Ленд и не успяха. Защо ли?

Ако беше обикновен човек, досега щеше вече да е фалирал и да е във Великобритания.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

геният на икономиката

Вярно е!

АйКю 200

Даже и повече.

по-добрият от Левски

Вече е обиколил повече села и градове от Левски.

Над 2000 фирми, обръчи от фирми,

Фирмите му са във връзка със строителството на Исторически парк - транспортна фирма, строителна, автосервиз, дърводелство, каменарство и други. Защото външните фирми с които е започнал в началото да работи хем работят некачествено, хем взимат скъпо.

Та затова се наложило Ивелин да си направи собствени такива фирми. От зор.

Също и сега от зор влиза в политиката. Защото сегашните политици само грабят и унищожават България. И по-важно - унищожават и рекетират малкия и средния бизнес.

Всъщност Ивелин най-много добро ще направи на българите в чужбина. Защото 90% от тях са избягали от България, защото са им рекетирали фирмите.

Изгледай последния клип в началото да видиш как ГЕРБ и останалите рекетират средния и дребния бизнес. А за големия бизнес да не говорим.

поддръжка от ГЕРБ, от ПППП, от мафиотите

Глупости на търкалета!

Ивелин точно с тия се бори сега. И добре че всички в момента са в разцепление и борби и нямат време да му обърнат много внимание. Затова още е жив.

Но аз му казах в Пловдив, че това неговото е Божа работа и Господ ще му осигури всичко, за да може Ивелин да се справи с мафията в България.

Ако беше обикновен човек, досега щеше вече да е фалирал и да е във Великобритания.

Вече не зная колко страници ти обяснявам, че Ивелин не е обикновен човек и е изпратен тук с Мисия - спасяването на България.

Никой човек не може да се справи с мафията овладяла България, ако няма поддръжка Свише.

преди 14 минути, Киро Иванов написа:

Дано не те разочарова...

Няма!

Не искам да се хваля, но досега имам да кажем 99% успеваемост в това да преценя човека най-общо добър ли е или лош. Но ако го видя на живо и се запознаем и 2-3 думи са достатъчни.

По ирония на съдбата и полковника Марков каза, че познавал добия човек по лицето. И аз се зарадвах в началото че и той е като мен. Но като го видях в Пловдив на живо и не отидох да се запозная с него и да поговорим. Просто в мен заработи преценката и тя ми каза че не е добър. Без уточнения и подробности. 

Но с Ивелин беше обратното. Ако имаш случай запознай се с него. Най-малко погледа му ще те впечатли. Просто не може да се опише с думи. Не мога да напиша кое ме е накарало да смятам че е добър. Вътрешно чувство след подледа му и 2-3 реплики, които обменихме.

преди 20 минути, В. Велев написа:

Няма!

Не искам да се хваля, но досега имам да кажем 99% успеваемост в това да преценя човека най-общо добър ли е или лош. Но ако го видя на живо и се запознаем и 2-3 думи са достатъчни.

По ирония на съдбата и полковника Марков каза, че познавал добия човек по лицето. И аз се зарадвах в началото че и той е като мен. Но като го видях в Пловдив на живо и не отидох да се запозная с него и да поговорим. Просто в мен заработи преценката и тя ми каза че не е добър. Без уточнения и подробности. 

Но с Ивелин беше обратното. Ако имаш случай запознай се с него. Най-малко погледа му ще те впечатли. Просто не може да се опише с думи. Не мога да напиша кое ме е накарало да смятам че е добър. Вътрешно чувство след подледа му и 2-3 реплики, които обменихме.

преди 39 минути, В. Велев написа:

Вярно е!

Даже и повече.

Вече е обиколил повече села и градове от Левски.

Фирмите му са във връзка със строителството на Исторически парк - транспортна фирма, строителна, автосервиз, дърводелство, каменарство и други. Защото външните фирми с които е започнал в началото да работи хем работят некачествено, хем взимат скъпо.

Също и сега от зор влиза в политиката. Защото сегашните политици само грабят и унищожават България. И по-важно - унищожават и рекетират малкия и средния бизнес.

Всъщност Ивелин най-много добро ще направи на българите в чужбина. Защото 90% от тях са избягали от България, защото са им рекетирали фирмите.

Изгледай последния клип в началото да видиш как ГЕРБ и останалите рекетират средния и дребния бизнес. А за големия бизнес да не говорим.

Глупости на търкалета!

Ивелин точно с тия се бори сега. И добре че всички в момента са в разцепление и борби и нямат време да му обърнат много внимание. Затова още е жив.

Но аз му казах в Пловдив, че това неговото е Божа работа и Господ ще му осигури всичко, за да може Ивелин да се справи с мафията в България.

Вече не зная колко страници ти обяснявам, че Ивелин не е обикновен човек и е изпратен тук с Мисия - спасяването на България.

Никой човек не може да се справи с мафията овладяла България, ако няма поддръжка Свише.

После не били сектанти. Още малко ще напишеш, че е и Иисус. Мохамед. Буда. Аха фирмите му все свързани с Дисни Ленд. Ами банката? Банката, която няма лиценз? 

Бил обиколил повече села и от Левски. Случайно да има тефтер като Левски?

Фирмите му са във връзка със строителството на Исторически парк 

https://papagal.bg/eik/175438953/728d

БЪЛГАРСКА ПАРИЧНА ГРУПА АД

https://papagal.bg/eik/176760971/133e

ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ

https://papagal.bg/eik/176264612/ca41

АСОЦИАЦИЯ НА БИЗНЕС ЕКСПЕРТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

преди 36 минути, В. Велев написа:

транспортна фирма, строителна, автосервиз, дърводелство, каменарство и други.

Само дето, нито една от ""фирмите му в пирамидата, не е с такъв предмет на дейност.

ПС: Абе я го питай тоя измекяр, защо не направи една "отворена среща" във Варна?

.....Защото Бай Марин му е издал присъдата

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Само дето, нито една от ""фирмите му в пирамидата, не е с такъв предмет на дейност.

ПС: Абе я го питай тоя измекяр, защо не направи една "отворена среща" във Варна?

.....Защото Бай Марин му е издал присъдата

100 фирми, на които пише едно и също. Според мен това е с цел скриване на данъци и бягане от отговорност. Пране на пари. Или по-лесно теглене на кредити. По-точно насилва хората да теглят кредити.

Аз друга логика не намирам. 100 фирми, една и съща дейност. Един и същ човек с 100 фирми, които извършват една и съща дейност, каква е логиката? Защо е нужно един човек да си отваря над 100 фирми с една и съща дейност?

Ето още една фирма. Която е уж свързана с Дисни Ленд.

Величие АД.

https://papagal.bg/eik/205248140/d49e

Даже партията е фирма. Величие АД.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

100 фирми, на които пише едно и също. Според мен това е с цел скриване на данъци и бягане от отговорност. Пране на пари. Или по-лесно теглене на кредити. По-точно насилва хората да теглят кредити.

Аз друга логика не намирам. 100 фирми, една и съща дейност. Един и същ човек с 100 фирми, които извършват една и съща дейност, каква е логиката? Защо е нужно един човек да си отваря над 100 фирми с една и съща дейност?

Ето още една фирма. Която е уж свързана с Дисни Ленд.

Величие АД.

https://papagal.bg/eik/205248140/d49e

Даже партията е фирма. Величие АД.

Нещо не си в ред. Германия ти действа зле.

Един и същ човек с 100 фирми, които извършват една и съща дейност

Глупости!

отваря над 100 фирми с една и съща дейност?

Глупости!

Само неверни неща пишеш.

Забравих да пиша, че е купил и две пожарни коли с които гасяха пожарите в региона. 

преди 2 минути, В. Велев написа:

Глупости!

Само неверни неща пишеш.

Искаш да кажеш, че в ТР пишат неверни неща? :yanim:

преди 3 минути, В. Велев написа:

Забравих да пиша, че е купил и две пожарни коли с които гасяха пожарите в региона. 

Само дето не ги купи.....отново плещи глупости по селата и малоумните баби и дядовци му вярват :) 

преди 1 минута, В. Велев написа:

Под наем ли са?

Не знам. Никой не ги е виждал - може би са някакви свръх "стелт" разработка на група съвеЦки учЕни

преди 11 минути, В. Велев написа:

Господин Велев няма лошо да възхвалявате този човек, но има човек, който не желае да влиза в политиката (а може да си го позволи) и в същото време е направил за хората толкова неща, че Ивелин срещу него да тича не може да го стигне. Аз съм писала за този човек, но пак ще напиша - Димитър Димитров. 

А това му е личния БЛОГ. Знам, че имате време да го разгледате и сравните с Ивелин. Ще останете много очарован. Може и да се запознаете лично с него. 

Четете и сравнявайте. Успех!

преди 51 минути, В. Велев написа:

Нещо не си в ред. Германия ти действа зле.

Глупости!

Глупости!

Само неверни неща пишеш.

Кое е глупост? Ето виж какви фирми има.

https://papagal.bg/p/5ed37a4f9cf2ac30ae45a2d10c5e6760ceca314864b53adc242957efe579db6e-1/d67d#chronology

Почти във всяка фирма пише.

Строителство; строително-ремонтни и довършителни дейности; изработка и реализация на интериорни и екстериорни проекти; разработване и реализиране на инвестиционни проекти; покупко-продажба на недвижими имоти; бизнес консултации; посредничество; комисионни сделки; консултантски услуги и други дейности незабранени със закон. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

https://papagal.bg/eik/175438953/728d

БЪЛГАРСКА ПАРИЧНА ГРУПА АД

Когато бях студент с колегите се бъзикахме че трябва да основем партия ДДП(Движение Дайте ни Пари), пък ти да видиш вече имало, плагиати.🤣

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Почти във всяка фирма пише.

Строителство; строително-ремонтни и довършителни дейности; изработка и реализация на интериорни и екстериорни проекти; разработване и реализиране на инвестиционни проекти; покупко-продажба на недвижими имоти; бизнес консултации; посредничество; комисионни сделки; консултантски услуги и други дейности незабранени със закон. 

Ти от небето ли падаш? Нямал ли си фирма? Аз имах 2 фирми с различни дейности и ме посъветваха да пиша всякакви дейности за "всеки случай". И тия неща които цитираш ги пишеше и в моите фирми. Даже още толкова други дейности имаше. Каквото се сетиш.

преди 1 час, БаалБек написа:

но има човек, който не желае да влиза в политиката

И Ивелин не желае.

и в същото време е направил за хората толкова неща, че Ивелин срещу него да тича не може да го стигне.

Това не е сигурно. Не е достатъчно само да се гасят пожари. Трябва и други умения да имаш. Едно от най-трудните е предприемачеството. Като изкараш пари не да ги "изядеш" всичките, а да ги вложиш в следваш проект и да изкараш още.

Аз съм писала за този човек, но пак ще напиша - Димитър Димитров. 

А това му е личния БЛОГ. Знам, че имате време да го разгледате и сравните с Ивелин. Ще останете много очарован. Може и да се запознаете лично с него. 

Четете и сравнявайте. Успех!

Колкото повече такива добри хора има, толкова по-добре за България. Най-добре е да се съюзяват и да работят за България. Нищо чудно ако вече се познават.

преди 1 час, В. Велев написа:

Ти от небето ли падаш? Нямал ли си фирма? Аз имах 2 фирми с различни дейности и ме посъветваха да пиша всякакви дейности за "всеки случай". И тия неща които цитираш ги пишеше и в моите фирми. Даже още толкова други дейности имаше. Каквото се сетиш.

Ти можел си да имаш и си имал 2 фирми с различни дейности, но тук са над 100. 100 фирми с една и съща дейност, от 1 и същ човек.

Повтарям 1 и също лице, с 1 една и съща дейност на фирмата, има това лице над 100 фирми с 1 една и съща дейност.

100 фирми с една и съща дейност. 5 други фирми, които няма нищо общо с Дисни Ленд. Една банка без лиценз. Застрахователна фирма.  Превозвач на про.ституки, изнудва хората да теглят кредити, който превозвач го защитава сводник или сутеньор и нарушител на пътя.

преди 3 часа, В. Велев написа:
преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Над 2000 фирми, обръчи от фирми,

горкия....  какво ли не прави да си прави схемите :) :)

ЗОР ....

преди 2 часа, В. Велев написа:
преди 3 часа, Киро Иванов написа:

Дано не те разочарова...

Няма!

Ти си класическия лапнишаран бре....

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Големият бизнесмен, магнат, Илън Мъск на Балканите, Тръмп, гуруто на финансите с голям гръб, геният на икономиката, АйКю 200,  светилото, по-добрият от Левски и от Ботев, който поддържа Дисни Ленд, няма пари ли? Над 2000 фирми, обръчи от фирми, поддръжка от ГЕРБ, от ПППП, от мафиотите, от кой ли не, няма кинти ли?

Цялата държава беше впрегната срещу него, да му махнат Дисни Ленд и не успяха. Защо ли?

Ами тук е България. Всеки шарлатанин който може да излъже най простия.. пардон.. под най простите ,т.е. такива като Велев, ще има шанс.

преди 3 часа, В. Велев написа:

АЛЕЛУЯЯЯЯ

:lol6:

Леле колко прости хора има на  тази Земя...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.