Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 56 минути, В. Велев написа:

На всеки е ясно, че като се създаде нова партия и към нея веднага искат да се присламчат мръсници най-общо казано.

Да, това вече се случи, т.е. 2001 г. ;) = "Познаха числото, но сбъркаха порядъка, т.е. не 800 дни, а 800 години. :) 

Цяло едно поколение българи бе жертвано! Отделно се видя и провала на ИТН. Видя са и провала на Ю-питата, т.е. Промяната на Промяната! :) 

И, не е ли време СДС да проумее, че е избрала лоша коалиция? 

Браво на Ивелин! Така се прави! = От мен има морална подкрепа! = Борба се прави в Парламента и по законен начин! Това е модерното, а не на "барикаден" принцип и протести! 

преди 1 час, Banesc написа:

трабва българска работническа партия

Работниците вече не са фактор! :) Те из България ги няма! :) 

166x281.jpg?w=166&h=281 

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 8 часа, В. Велев написа:

Който от вас се чувства такъв да му се обади.

аз мога  да оправя нещата

но рокфелер и ротшилд ще ми пратят някой да ме  убие

става  въпрос за  трилион долара само на територията на българия

иначе за около 100  трилиона   долара и власт съотвестваща на тези пари

ротшилд е вдигнал мерника на българите да ги заличи .

ще останат само духовните българи и  кадърни

2 милионера пенсионери 2 милиона държавни чантажии и 1 милион деца ще им се извърши естественст геноцид  в българия- умиране по естествен път.  заради седемте смъртни гряха 

пп по принцип ивелелин е  в правиланата  посока   НО  няма как да стане

дори да вземе властта системата ще се сгромоляса отсамосебе си и всеки бяга от властта щото  може да има народен съд

в момента българската съдебна система  трупа черни точки пред народа и прокурори съдии адвокити ще  отнесат мръсния пешкир  за което са виновни политиците и корупцията 

аз мога  да оправя нещата

но рокфелер и ротшилд ще ми пратят някой да ме  убие

става  въпрос за  трилион долара само на територията на българия

иначе за около 100  трилиона   долара и власт съотвестваща на тези пари

ротшилд е вдигнал мерника на българите да ги заличи .

ще останат само духовните българи и  кадърни

2 милионера пенсионери 2 милиона държавни чантажии и 1 милион деца ще им се извърши естественст геноцид  в българия- умиране по естествен път.  заради седемте смъртни гряха 

пп по принцип ивелелин е  в правиланата  посока   НО  няма как да стане

дори да вземе властта системата ще се сгромоляса отсамосебе си и всеки бяга от властта щото  може да има народен съд

в момента българската съдебна система  трупа черни точки пред народа и прокурори съдии адвокити ще  отнесат мръсния пешкир  за което са виновни политиците и корупцията 

Ами като всеки се спасява поединично така ще е. Ако се съединим няколко държави с общи корени може и да победим. А ние отиваме към англосаксонците. Не всички де, а само продажните ни политици ни карат натам.

После някой да не се сърди и пита, защо отново ще има народен съд.

преди 2 часа, В. Велев написа:

ми като всеки се спасява поединично така ще е. Ако се съединим няколко държави с общи корени може и да победим.

какво мислиш  по въпроса....

кучетата и котките да бъдат изкарани от блоковете ?

чак когато това стане може да се  говори за някакво развитие .

преди 12 часа, Banesc написа:

кучетата и котките да бъдат изкарани от блоковете ?

И аз съм за това. И споря и се карам по въпроса с много познати. Даже и с дъщеря ми. Има една котка, която сере и цапа из апартамента. 

Животни не трябва да живеят в домовете на хората.

преди 1 час, В. Велев написа:

И аз съм за това. И споря и се карам по въпроса с много познати. Даже и с дъщеря ми. Има една котка, която сере и цапа из апартамента. 

Като не ви се отдава да гледате животното, просто не го взимайте, а не да го вземете и после да го изхвърлите на улицата, защото не умеете да се справите с него.

преди 1 час, arcovk написа:

Като не ви се отдава да гледате животното, просто не го взимайте, а не да го вземете и после да го изхвърлите на улицата, защото не умеете да се справите с него.

Много добре го гледаме животното, ама да живееш с животно в една стая не го разбирам.

Освен това ако така и така се гледа животно по-добре да е прасе, овца или крава. Поне да има полза.

П.П. А най-потресаващото е че за защита на животните се събират повече хора, отколкото за защита на хората.

преди 4 часа, В. Велев написа:

проблема не е в животните

а в завареното положение от  комунизма

панелките са направени за работници

и евентуално ако има кучета и котки те  да са в дворовете пред блока

обаче е пренаселено и няма дворове даже паркинг

и хората си ги вкарват по апартаментите ...

всички архитекти  трябва да се дадат на народен съд

защото за всеки апартамент трябва да е предидено място за паркинг  и животни и градинка ...

преди 1 минута, Banesc написа:

проблема не е в животните

а в завареното положение от  комунизма

панелките са направени за работници

и евентуално ако има кучета и котки те  да са в дворовете пред блока

обаче е пренаселено и няма дворове даже паркинг

и хората си ги вкарват по апартаментите ...

всички архитекти  трябва да се дадат на народен съд

защото за всеки апартамент трябва да е предидено място за паркинг  и животни и градинка ...

А ти не виждаш ли строителството при социализма и сега. Какви обширни м/ублокови пространства са оставени при социализма. Малко паркчета с детски площадки и пейки.

А сега тераса до тераса. Тесни улички м/у блоковете и т.н. Никаква мисъл за живеещите.

преди 3 минути, В. Велев написа:

А ти не виждаш ли строителството при социализма и сега. Какви обширни м/ублокови пространства са оставени при социализма. Малко паркчета с детски площадки и пейки.

А сега тераса до тераса. Тесни улички м/у блоковете и т.н. Никаква мисъл за живеещите.

функцията на кучетата  е да пазят  от диви животни  или да  лаят

а  на котките функцията е да ядът мишки и други

но хората са  забравили и ги гледат за украса и компания ...

преди 3 часа, arcovk написа:

природата не е направила котките и кучетата да седят затворени

кучетата са еволюирали  вълци  със селекция

функцията на кучетата  е да пазят  от диви животни  или да  лаят

а  на котките функцията е да ядът мишки и други

но хората са  забравили и ги гледат за украса и компания ...

Остави това, но такива породи измислят извратените умове на "любителите" на животни, че горките животинки едва и с мъка живеят въобще.

*********************************************************************************************

преди 2 минути, В. Велев написа:

Остави това, но такива породи измислят извратените умове на "любителите" на животни, че горките животинки едва и с мъка живеят въобще.

800px-Mops_oct09_cropped2.jpg

преди 15 часа, В. Велев написа:

e  тука  е култово и всеки  който е извън сектата ще разбере за какво става въпрос

оправданието на всяка финансова капиталистическа мижитурка измамниник е на 18 години е човека сам си е ришил 

вратички в закона 

щом не е забранено значи е  позволено .

другото което е вярно трябва да има  държавен  надзор  и регулация на такива частни фирми щото се  злопотребява понеже  хората не си знаят  правата

и стават феодални 

пп по натам разправя че нямало гарантирана печалба никъде

което не е вярно енергото има гарантирана печалба 20 %

няма и фалирал мобилен оператор

ама там  не дават акциите боко и шиши  народа да си купи акции на мтел виваком и тва другото 

пп точно така секта е българската нотка булгар булгар

възползват се от национализма на ганьо за  финансово облагодетелстване на строителните фирми .

добра е схемата на ивелин 

преди 5 часа, Banesc написа:

което не е вярно енергото има гарантирана печалба 20 %

няма и фалирал мобилен оператор

Намери кои да даваш за пример. Монополистите.

Кажи как да мина на по-евтин план към Yetell? Ползвам не повече от 3-4000МВ. Нещо под 30 лева.

преди 4 часа, В. Велев написа:

Намери кои да даваш за пример. Монополистите.

Кажи как да мина на по-евтин план към Yetell? Ползвам не повече от 3-4000МВ. Нещо под 30 лева.

предплатени услуги

ползваш това което вече си  платил .

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Джавелин и неговия съветник.

Двуличие.

images.jpg

поставено лице на боко -шиши

ако беше истинска  заплаха отдавна да са го ликвидирали 

проблема със сметищата лесно може да се реши

обаче трябва към строителните  борси да  се сложи такса  строителни отпадаци когато се купува цимент и други строителни материали 

обаче цимента е свързат с  енергийната мафия  от тецовете 

пепелта  се кара  за производство на цимент

а когато се  ударят тия неща

хората няма да строят и ще си произвеждат собствен  цимент както си правят ракия и няма да  плаща на строително-енергийната мафия  доган на кой тец беше собственик   ковачки на кой тец беше собственик бареков към коя партия  беше и тнт 

всички познати  мутри от  тв екрана са сплетени като свински черва 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.