Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 5 минути, M.Николов написа:

Най-важното е да няма никакви скандали около тях.

Много трудно. Ако няма скандали ще им спретнат. Ето и Ивелин е фараон и сектант, а той просто е искал да направи нещо с което да прослави България.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 2 часа, M.Николов написа:

https://novini.bg/article/2025040307462384800

Е, как може такива работи?:speak:

Ивелин бързо да си поправи грешката.

В Ютуб Ивелин каза защо го е назначил. 

преди 2 часа, M.Николов написа:

Едва ли е толкова неотложно назначаването на съветник по отбраната.

Трябва много внимателно да си подбира хората.Най-важното е да няма никакви скандали около тях.

Не може да се установи по безспорен начин в кой точно момент между 21:29 и 22:31 ч. г-н Мустафа Емин е узнал за наличието на друг пациент в спешно състояние. При повечето членове на комисията надделява мнението, че най-вероятно от 21:33 ч., когато е последното му взаимодействие със служител от ДШЗ (попълване на документи), г-н Мустафа Емин е с разбиране, че е дошъл редът за прием на неговото дете и чака да бъде повикан пред входа на ДШЗ. Г-н Мустафа Емин позвънява на звънеца в 22:10 ч. (38 минути по-късно) и при липса на реакция от ДШЗ съпругата му позвънява още веднъж в 22:22 ч. (още 12 минути по-късно, общо 50 минути след 4 последната среща със служител на ДШЗ). Сравнително бързото третиране на другите двама пациенти, на което г-н Мустафа Емин е станал свидетел, и дългото чакане и липса на отговор от ДШЗ относно приема на неговото дете са е възможно да са създали у г-н Мустафа Емин впечатление за необяснимо забавяне в третирането на неговото дете. ● Междувременно в 21:40 ч. в ДШЗ е приет пациент в спешно състояние, който факт не е възприет от г-н Мустафа Емин. Фокусът на медицинския екип в ДШЗ е бил върху спешността и сериозността на състоянието на пациента и двете позвънявания на звънеца (в 22:10 ч. и 22:22 ч.) са възприети от служителите като смущаване на работата им. ● Г-н Мустафа Емин е реферирал към възможността си да установи контакт с министър/Министерски съвет поне в три от разговорите си със служители на болницата (м.с. […], д-р […]и д-р […]). Служителите, видно от техните доклади и реакции, вероятно са възприели това като заплаха или опит за влияние (напр. искане за приоритизиране на детето на г-н Мустафа Емин пред други пациенти, отрицателни последици/наказания от страна на министъра на здравеопазването във връзка със забавянето). Г-н Мустафа Емин твърди, че целта на тези референции била да помогне за подобряване на процесите в здравеопазването чрез посредничество пред изпълнителната власт.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Много трудно. Ако няма скандали ще им спретнат. Ето и Ивелин е фараон и сектант, а той просто е искал да направи нещо с което да прослави България.

Този фараон изяде две места на Възраждане....нека му така...

Възраждане имат 325 000 гласа и 33 депутати. Величие имат близо 98 000 гласа и 10 депутата. Преди бяха Възраждане с 35 депутата, а Величие с нула депутата. Според Костадинов това е справедливо. За едно място около 9 000 гласа, а Величие за техните 98 000 гласа, нула депутати...

преди 37 минути, Мечо Хубавеца написа:

Този фараон изяде две места на Възраждане....нека му така...

Възраждане имат 325 000 гласа и 33 депутати. Величие имат близо 98 000 гласа и 10 депутата. Преди бяха Възраждане с 35 депутата, а Величие с нула депутата. Според Костадинов това е справедливо. За едно място около 9 000 гласа, а Величие за техните 98 000 гласа, нула депутати...

Много си зле.

Ти ли се хвалеше, че нямаш деца и не ти пука дали България ще е зле?

преди 58 минути, В. Велев написа:

Много си зле.

Ти ли се хвалеше, че нямаш деца и не ти пука дали България ще е зле?

Напротив много съм си добре.  Ако всички са зле в България, дали и аз ще съм добре?                            Не съм виновен, че нямаш добра памет, щом задаваш такива въпроси. Пий гинко билоба, може и да ти помогне малко... 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Напротив много съм си добре.  Ако всички са зле в България, дали и аз ще съм добре?                            Не съм виновен, че нямаш добра памет, щом задаваш такива въпроси. Пий гинко билоба, може и да ти помогне малко... 

На тази възраст едва ли....! 😂

И те така. Избора на Ивелин не противоречи с нищо, което е обещавал и казвал. На който не му харесва, да оди у ..... 

преди 22 минути, Staff. написа:

На тази възраст едва ли....! 😂

На коя възраст?

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не съм виновен, че нямаш добра памет, щом задаваш такива въпроси. Пий гинко билоба, може и да ти помогне малко... 

Щом се засягаш и нервиш значи има нещо гнило при теб. Ти откъде знаеш гинко билобата за какво помага?

преди 13 минути, В. Велев написа:

Щом се засягаш и нервиш значи има нещо гнило при теб. Ти откъде знаеш гинко билобата за какво помага?

От обща култура.... Къде видя засягане и нерви и как направи такъв извод? Учудих се, че задаваш такива въпроси. 

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

От обща култура.... Къде видя засягане и нерви и как направи такъв извод? Учудих се, че задаваш такива въпроси. 

Видях нерви и засягане от задаване на въпрос. Това не е констатация от моя страна, а те питам само. А ти веднага обиждаш, което означава, че се засягаш от нещо.

***************************************************************************************************

преди 2 часа, В. Велев написа:

Видях нерви и засягане от задаване на въпрос. Това не е констатация от моя страна, а те питам само. А ти веднага обиждаш, което означава, че се засягаш от нещо.

***************************************************************************************************

А аз те питам къде видя нерви и засягане от въпрос? Имаше само учудване..... това трябваше отдавна да го направят. Не е задължително да са в парламента...

преди 16 часа, отот2 написа:

И те така. Избора на Ивелин не противоречи с нищо, което е обещавал и казвал. На който не му харесва, да оди у ..... 

Тоя пич се самоуби!

преди 53 минути, Реджеп Иведик написа:

За сега съм за тях.

Гледам и Велевците са за тях.

Как точно се е самоубил ?

Докато се нацели ваксата ще е така. Ивелин е почти сам и му е много трудно. Но дори че стигна до тук е много и е победа. Човешкия фактор е най-ценен и най-труден за намиране. Повечето само лайкват и викат "Давай Ивелине, ние сме с теб!". Дава, давай, ама как да дава? Трябват свестни и честни хора.

Ивелин доказа с Марков, че веднага и без страх се освобождава от предателите и огъналите се.

Ивелин на няколко места е казвал, че винаги първоначално приема и вярва на хората и след техните действия вече решава как да продължава с тях.

Така че аз лично съм спокоен.

И за Н-ти път казвам, че Ивелин е силен в бурите и несгодите. Посочете един политик, който е чел това:

"Под ним струя светлей лазури,

Над ним луч солнца золотой...

А он, мятежный, просит бури,

Как будто в бурях есть покой!"

на 3.04.2025 г. в 13:52, В. Велев написа:

със стари таковата  нов бардак не става

Цитат

Мустафа Емин, бивш член на Националния съвет на “Да,България”, неуспял кандидат-депутат за 48-я парламент; парламентарен секретар на министъра на отбраната Тагарев – същият, който предизвика грозния скандала в “Пирогов”, от днес е съветник по отбраната на Ивелин Михайлов, депутат от “Величие” – партията, която подкрепи вота на недоверие на “Възраждане” срещу външната политика на правителството.
На 30 август 2023 г. медицинска сестра от “Пирогов” разказа публично, че Мустафа Емин от „Демократична България“ е поискал детето му да бъде прието в шокова зала, без да се съобрази, че там в момента има дете в спешно състояние.

А съветник по бюджет и финанси и външна политика на Ивелин Михайлов става Кольо Парамов, неуспял кандидат-депутат от “Център”, партията на Васил Божков-Черепа, подсъдим по 3 тежки дела,

от неплащане на такси в размер на половин милиард лева до поръчителства на убийства. Кольо Парамов пред Евроком: “Васил Божков е много силен, грамотен и перфектен олигарх.”
Чудна компания се заформя около Фараона.

https://safenews.bg/sonya-koltuklieva-chudna-kompaniya-se-zaformya-okolo-faraona-ot-uchastnik-v-grozen-skandal-do-podsadim-po-3-dela/

секретаря на тагаренко ....

защо мисирките не питат ивелинчо за мнението му за хазарта 

бързите кредити и  тнт

Цитат

1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

темата  не е актуална

хората се разделиха 

(:IdioibI:) още  ли имаш доверие психоложе ?

@(:IdioibI:)

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Как точно се е самоубил ?

почна нов бардак да прави със  стари таковата 

нали Руди пусна един запис където ппдб щели да  изперат боко ....

та тоя човек дето сега им е съветник  в коя партия бил тогава ?

въпроса е риторичен за хората дето могат да четат между редовете

величие патеричка ...  на боко...  и шиши ...

преди 19 минути, Banesc написа:

(:IdioibI:) още  ли имаш доверие психоложе ?

На кого?

преди 4 часа, (:IdioibI:) написа:

На кого?

както си гласувал в анкетата не е анонимна

ейч ар номерцата ти не минават

преди 37 минути, Banesc написа:

както си гласувал в анкетата не е анонимна

ейч ар номерцата ти не минават

И?

Пълното ми мнение е: Колкото повече партии има в Парламента ни, то, това е полезно за демокрацията! 

Да, "моята" партия БКП не фигурира в Парламента ни, но тези "10 човека" са хубаво за България.  

Или какво, против демокрацията ли си?! 

Според моите виждания, то след като сме Парламентарна Република, то, това е начина! 

Въпрос на време е да станем Президентска Република! Т.е. Колкото повече партии са недоволни от партийното управление, то, по-вероятно е да се промени Конституцията ни и да нямаме повече парламентарни кризи! 

Защото: Външната политика ще се определя от Президента ни! А, вътрешната от Парламента ни! Иначе няма как да сме равноправни в ЕС! 

НО, трябва да се действа по сегашната ни Конституция! 

И, имаме прецедент, т.е. една некачествена промяна на Конституцията + Качествена присъда на Конституционния ни съд!  

на 03/04/2025 в 5:17 PM, отот2 написа:

Борил се за детето си и медиите изкривяват. 

Кое точно изкривяват медиите? Че е нахлул в шоковата зала и искал да махне едно от децата там ли? Че е крещял и викал уволнение?

Скандалът в „Пирогов“: Лекари потвърждават, че Мустафа Емин е проявил вербална агресия - bTV Новините

И тоя иска български войски в Украйна и е за войната в Украйна. Пак се о.срахте. Нали бяхте против това?

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Или какво, против демокрацията ли си?! 

трабва българска работническа партия

само работниците да имат право на глас

на държавните служители и пенсионерите да се забрани да   гласуват на жените също и  да им  се забрани да имат недвижима собственост

Ивелин Михайлов продължава да търси и се нуждае от свестни и честни хора за съветници в Парламента. Който от вас се чувства такъв да му се обади.

За разлика от други политици Ивелин ще ви посрещне и ще разговаря с вас като с равни.

На всеки е ясно, че като се създаде нова партия и към нея веднага искат да се присламчат мръсници най-общо казано. Защото те са най-дейни. А вие умните и културните не ви се занимава с мръсната работа в политиката.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Ивелин Михайлов продължава да търси и се нуждае от свестни и честни хора за съветници в Парламента. Който от вас се чувства такъв да му се обади.

За разлика от други политици Ивелин ще ви посрещне и ще разговаря с вас като с равни.

На всеки е ясно, че като се създаде нова партия и към нея веднага искат да се присламчат мръсници най-общо казано. Защото те са най-дейни. А вие умните и културните не ви се занимава с мръсната работа в политиката.

Ми, скоро се очаква да вземе и Емил Джасим. Все пак и 2мата не харесват Васил Левски.

За едният Васил Левски не е светило, а за другия е л.айно.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, скоро се очаква да вземе и Емил Джасим. Все пак и 2мата не харесват Васил Левски.

За едният Васил Левски не е светило, а за другия е л.айно.

Стани ти съветник при Ивелин Михайлов. 

И не се перчи много, че обичаш Левски. Освен това не си направил нищо за България. А си и избягал от тук. И най-лошото че въобще не искаш да се върнеш. Въпреки че в Берлин могат да те заколят в метрото. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.