Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 8 минути, В. Велев написа:

Така е. Затова влизат "Величие" да оправят положението.

L8KfaDa.png

Както влизат, така и ще излязат - до 1 месец. После избори, естествено, без мекерето ивелин. Повече няма да бъде допуснат до участите в избори

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Както влизат, така и ще излязат - до 1 месец. После избори,

Това е най-добре.

преди 12 минути, teo-glavata написа:

без мекерето ивелин.

Ивелин Михайлов не е мекере! Мекерета са тия на които ти симпатизираш, защото са крадци!

Не развиват никакъв бизнес, а унищожават бизнеси и чакат само на помощи от ЕС. Като нашите мургавели.

преди 14 минути, teo-glavata написа:

Повече няма да бъде допуснат до участите в избори

Докато има някой да пуска и допуска, България все ще е зле и накрая ще изчезне. Това ли искаш? Да я няма България?

**********************************************************************************

**********************************************************************************************

преди 7 минути, В. Велев написа:

Това е най-добре.

На мене ми е добре и сега

Ивелин Михайлов не е мекере! Мекерета са тия на които ти симпатизираш, защото са крадци!

Не развиват никакъв бизнес, а унищожават бизнеси и чакат само на помощи от ЕС. Като нашите мургавели.

Напротив - политиката същи си е бизнес. И то за много пари

Докато има някой да пуска и допуска, България все ще е зле и накрая ще изчезне. Това ли искаш? Да я няма България?

Все ми е тая. Просто имам особено отношение към мекерето, заради проблемите, които съсздаде с ветропарка - почти 18 месеца се забави проекта

преди 1 минута, teo-glavata написа:

заради проблемите, които съсздаде с ветропарка - почти 18 месеца се забави проекта

Ти не четеш ли новините от Тръмп и по-специално за ветрогенераторите?

След изборите, когато Ивелин Михайлов спечели изборите фотоволтаици и особено пък ветрогенератори няма да има на плодородната българска земя. Само фотоволтаици по магистралите, покривите и на подобни места, но не и в нивите. Заради тях ще ядем скакалци.

Тръмп обяви, че ще спре строежа на ветрогенератори и солари, защото са „измама, екологична и икономическа катастрофа“

преди 7 минути, В. Велев написа:

Ти не четеш ли новините от Тръмп и по-специално за ветрогенераторите?

След изборите, когато Ивелин Михайлов спечели изборите фотоволтаици и особено пък ветрогенератори няма да има на плодородната българска земя. Само фотоволтаици по магистралите, покривите и на подобни места, но не и в нивите. Заради тях ще ядем скакалци.

Тръмп обяви, че ще спре строежа на ветрогенератори и солари, защото са „измама, екологична и икономическа катастрофа“

Тръмп може да спре каквото си иска, но не и в бг. Аз имам интересе от втропарка във втрино - друго не ме интересува. А какво ще ядеш ти...пък изобщо не ме засяга. АЗ ям, каквото си искам

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Аз имам интересе от втропарка във втрино - друго не ме интересува.

Пак си заложил на куция кон.

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Тръмп може да спре каквото си иска, но не и в бг.

Гледай твоя идол как обърна лопатата, та влизай в час докато е време. Иначе келепира ви свършва.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Гледай твоя идол как обърна лопатата, та влизай в час докато е време. Иначе келепира ви свършва.

Където е текло, пак ще си тече. Кранчетата са много

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Където е текло, пак ще си тече. Кранчетата са много

Така е ама е добре всички българи да са добре и да живеят добре. А не само 1-2%.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Така е. Затова влизат "Величие" да оправят положението.

L8KfaDa.png

Павката какво прави там? Нали не е депутат. Ако с негова помощ се прекара вода от Дунав до Плевен, аз лично се ангажирам, ако го надживея да осигуря пари за негов паметник. Общината само да осигури място. 

преди 5 часа, teo-glavata написа:

Тръмп може да спре каквото си иска, но не и в бг.

Това наистина ли го вярваш? Тук, където съгласуват всичко с "посолството"? Тръмп ако се обади, утре ще са в парламента с розови роклички и панделки на главите.

на 14.03.2025 г. в 20:46, В. Велев написа:

Естествено. Подаяние беше. А при честни избори са над 30 депутата.

Това и да го повториш 1000 пъти, няма да стане истина.

преди 13 часа, Мечо Хубавеца написа:

Павката какво прави там? Нали не е депутат. Ако с негова помощ се прекара вода от Дунав до Плевен, аз лично се ангажирам, ако го надживея да осигуря пари за негов паметник. Общината само да осигури място. 

Направо започвай да събираш парите...

на 16.03.2025 г. в 19:16, teo-glavata написа:

Както влизат, така и ще излязат - до 1 месец. После избори, естествено, без мекерето ивелин. Повече няма да бъде допуснат до участите в избори

Пратете някой лев на Спасителя да отприщи сметките, че завистниците биха си помислили, че влиза зависим в парламента.

image.png

преди 48 минути, БаалБек написа:

Пратете някой лев на Спасителя да отприщи сметките, че завистниците биха си помислили, че влиза зависим в парламента.

image.png

Всички дела и запори срещу Ивелин Михайлов са поръчкови от овладелите съда и прокуратурата, НАП и останалите.

Това показва че Ивелин Михайлов е на прав път и на страната на истината. Скоро ще дойде "Видов ден".

на 16.03.2025 г. в 19:31, В. Велев написа:

ти с колко се набута в пирамидата  ?  :giggle1:

преди 6 часа, miro20 написа:

ти с колко се набута в пирамидата  ?  :giggle1:

Няма пирамида. Ти за акции и акционери не си ли чувал? Ти и от Мерцедес да купиш акции може да загубиш. Особено когато превзетата държава и институциите са срещу теб. Но скоро България ще се оправи и ще стане нормална държава.

NzOR8vB.png

преди 5 минути, The Lone Star написа:

А дано...

Дано, ама не може на готово. Трябва всеки да помага на "Величие" и Ивелин Михайлов.

Защото друг не мисли, поне засега за доброто на България.

Защо твърдя това. Защото Ивелин има 4 деца и има милиони. Можеше отдавна да е в чужбина и да ни остави тук да си доумрем.

Като има милиони, нека си плати задълженията към НАП както правят всички честни хора. А и не вярвам, че има човек, който да поставя доброто на България пред своето добруване.

преди 37 минути, The Lone Star написа:

Като има милиони, нека си плати задълженията към НАП както правят всички честни хора. А и не вярвам, че има човек, който да поставя доброто на България пред своето добруване.

Ивелин няма задължения към НАП. Той е внесъл милиони данъци за държавата. 

*************************************************************************************

https://www.youtube.com/watch?v=trx9YpVwysQ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.