Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Като гледам държавните ви институции на какво дередже са, може иронията ти да се окаже неуместна ако се сравни неговия рейтинг и този на институциите... 

ви институции??? Какъвто и рейтинг да извади, Кирето си е лаладжия и нищо повече. Сочи с пръст, гледа сурово и реди - аз казах ли ви. Ама какво е казал? Слушам същото от болшинството таксиметрови шофьори. 

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

И всичко това е само от 1700 секции, които разгледаха. Ако погледнат в останалите 34000 направо ще се побъркат.

Корупция и натиск във Върбица: Какво се крие зад 3700 гласа за ДПС-НН?

преди 2 минути, parmobil написа:

Ама какво е казал? Слушам същото от болшинството таксиметрови шофьори. 

Може да се окаже, че и бакшишите си го слушат и споделят казаното от него. Кого да слушат хората - ония които през ден си връткат политиките и господарите ли?! 

Прецедент!

ЦИК обяви: 9 партии в НС, "Величие" с група от 10, мнозинството се крепи на един депутат | dnes.dir.bg

Браво!

Успех!

=> Винаги съм считал, че демокрацията е както се изразява мечо Пух: Колкото повече, по-добре! Т.е. колкото повече партии са в Парламента ни, то по-добре за демокрацията и може би тоталитаризма си заминава! :) 

= Статуквото се чупи. Да видим дали ще заработи отново основния принцип: "Съединението прави силата"!? 

Може би именно "Величие" ще изиграе "лепилото" в Парламента ни?! 

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Прецедент!

ЦИК обяви: 9 партии в НС, "Величие" с група от 10, мнозинството се крепи на един депутат | dnes.dir.bg

Браво!

Успех!

=> Винаги съм считал, че демокрацията е както се изразява мечо Пух: Колкото повече, по-добре! Т.е. колкото повече партии са в Парламента ни, то по-добре за демокрацията и може би тоталитаризма си заминава! :) 

= Статуквото се чупи. Да видим дали ще заработи отново основния принцип: "Съединението прави силата"!? 

Е, то какво се получи.

Не е важно за кого гласуват избирателите, а кой брои гласовете.

images?q=tbn:ANd9GcQj1Sfd8AsRJyG7zf2xEBF

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Прецедент!

Браво!

Успех!

Малко са. Да смъкнат бариерата на 1 процент. И да влязат всичките 100 партии.

Тези партии трябваше и те да влязат.

Синя България  

Български възход 

Русофили за България 

Пряка демокрация  –

Глас народен 

Свободни избиратели (РБ, ССД и ЗС) 

Партия на зелените 

Атака 

Моя страна България 

Народна партия „Истината и само истината“

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Не е важно за кого гласуват избирателите, а кой брои гласовете.

Цъ, малак! Видя се, че корупцията е в общините! ;) 

Това е практика усвоена от социализма. => Но като нямаш един ден живот в този вид държавност, то имаш грешно изградено виждане за демокрацията и комунизма. Елементарни знания нямаш как се живее в една комуна! Там няма лидер, а секретар! Има друг вид управление базиран на разделението на труда! 

преди 13 часа, В. Велев написа:

На "Величие" бяха откраднати гласове и то за 30 депутата най-малко

Това е нищо. Възраждане щяха да имат 120 депутата, но им откраднаха гласовете и сега имат само около 35.

преди 20 минути, The Lone Star написа:

Това е нищо. Възраждане щяха да имат 120 депутата, но им откраднаха гласовете и сега имат само около 35.

При това всеки път!

преди 37 минути, The Lone Star написа:

Това е грешка на Костадин Костадинов. Трябваше да се откаже от дотацията на партията му и веднъж за винаги Държавата да не финансира партии! 

Тези дотации, ако се насочат към икономиката, то България може и да проходи в икономиката на ЕС. ;) 

Сега какво: Чакаме евро помощи ли? И кой ще ги усвои ли? :) => Махни от бюджета на България този вид разход и го пренасочи към определени преки нужди на обществото ни в областта на образованието ни, здравеопазването ни и на социалните грижи. = Което ще облекчи бизнеса! 

преди 3 часа, The Lone Star написа:

Възраждане щяха да имат 120 депутата, но им откраднаха гласовете и сега имат само около 35.

Нищо не са им откраднали. Даже Борисов му подари няколко хиляди гласа като негов доверен човек. Ивелин с 200 милиона не го купиха, но Костадинов се е продал за много по-малко. Гледай делата. Това че оцапа европейската сграда помага на ГЕРБ.

Но на Величие са откраднали, нали? А кой е купен, ще се покаже по гласуванията.

Иначе сигурно заради това сега майка му му дава пари, защото е отказал 200 милиона...

Дано не засегна някого, но... без да се задълбочавам в евклидовата и неевклидовата геометрии, сферичната  и равнинната тригонометрии, интегралното и матричното смятане, числата на Фибоначи, теориите на вероятностите, на грешките и не на последно място на конспирацията... и изслушвайки всички парламентарни и непарламентарни партии, движения, съюзи, завери, всички моносексуални депутати и прочее (което само по себе си си е постижение), се сдобих със смътното усещане, че ако никой не краде нищо, всички ние ще се сдобием с парламент, не отстъпващ по нищо (и най-вече по брой депутати) на Сейма на Република Полша (Sejm Rzeczypospolitej Polskiej).
Но може и да греша де. Математиките си ги 'зех давным-давно.   И нека разкостването започне сега.

преди 1 час, The Lone Star написа:

А кой е купен, ще се покаже по гласуванията.

За Величие да.

Възраждане вече е ясно, че са на къса каишка на ГЕРБ.

Боце насъсква Коцето винаги, когато му трябват луди ватенки да дигнат бунт.

преди 7 часа, The Lone Star написа:

Възраждане щяха да имат 120 депутата

240 напрау и да дойде Путлер

на 13.03.2025 г. в 20:07, В. Велев написа:

За разлика от останалите партии, "Величие" не разглежда НС като софра. Ивелин Михайлов за разлика от ВСИЧКИ партийни шефове в НС е бил бизнесмен и инвеститор. Пари си има. Докато другите влязоха в политиката голи и боси и като не умеят да развиват бизнес Европейските помощи им дойдоха дюшеш. Окрадоха повече от половината и сега са богати. Ама пак не са бизнесмени и инвеститори. Така че само те са на софра. Ивелин е бизнесмен и софри не му трябват.

Полковника или подполковника не се ли облажи от софрата? Ами другите шестима от предното НС? Колко от сегашните депутати ще ги пробият? Петима са били в НС плюс Ивелин шест, ами останалите четирима? Един да гръмне и групата се разпада и Ивелин много добре го знае. Той дори не познава един от избраните депутати. Още от сега знам, че ще бъде чудо, ако не ги сготвят.

Тия 10 депутата бяха подаяние. Заслужаваха поне 12 при честни избори...

Ивелин е толкова закъсал. Запорирани са му сметките. не зная до кога ще издържи...

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Но на Величие са откраднали, нали?

Да. Нали видя. Не четеш ли новините?

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Иначе сигурно заради това сега майка му му дава пари, защото е отказал 200 милиона...

Отказал е. Ти това са смешно ли го имаш?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Полковника или подполковника не се ли облажи от софрата?

Облажи се. Но той не е "Величие". И видя ли че Ивелин веднага се разграничи от него дори с риск да се разтури парламентарната група и тя се разтури. Дай пример с друга партия, която е направила това.

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ами другите шестима от предното НС?

... бяха докарани от полковника.

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Той дори не познава един от избраните депутати. Още от сега знам, че ще бъде чудо, ако не ги сготвят.

Не може всичко да се предвиди особено при хората. Но Ивелин не се страхува веднага да се отървава от предателите. Това не ти ли прави вчипитление. Въобще не му пука че ще се разтури парламентарната му група. Ивелин не е на всяка цена в парламента. Дай пример с друг такъв лидер.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тия 10 депутата бяха подаяние. Заслужаваха поне 12 при честни избори...

Естествено. Подаяние беше. А при честни избори са над 30 депутата.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ивелин е толкова закъсал. Запорирани са му сметките. не зная до кога ще издържи...

Това е разликата с другите и Ивелин. Той финансово е закъсвал и преди и е започвал от нулата. Също и Тръмп, тоя на Амазон и много други добри бизнесмени. Просто имат финансов и предприемачески талант и от нула за нула време правят милиони и то не от европейски помощи и подаяния, а чрез ум, труд и знания. Чели са много книги, а не само "Винету".

преди 39 минути, В. Велев написа:

Облажи се. Но той не е "Величие". И видя ли че Ивелин веднага се разграничи от него дори с риск да се разтури парламентарната група и тя се разтури. Дай пример с друга партия, която е направила това.

... бяха докарани от полковника.

Не може всичко да се предвиди особено при хората. Но Ивелин не се страхува веднага да се отървава от предателите. Това не ти ли прави вчипитление. Въобще не му пука че ще се разтури парламентарната му група. Ивелин не е на всяка цена в парламента. Дай пример с друг такъв лидер.

Естествено. Подаяние беше. А при честни избори са над 30 депутата.

Това е разликата с другите и Ивелин. Той финансово е закъсвал и преди и е започвал от нулата. Също и Тръмп, тоя на Амазон и много други добри бизнесмени. Просто имат финансов и предприемачески талант и от нула за нула време правят милиони и то не от европейски помощи и подаяния, а чрез ум, труд и знания. Чели са много книги, а не само "Винету".

Бил е член на Величие, макар да не е плащал членски внос. За малко и шеф на партията щял да стане...Защо го пусна Ивелин да го излага?

Не се сещам за лидер като Ивелин в България...

Между 12 и 15 депутата...

Сега цялата държавна машина съвместно с мафията е срещу него...Не прибра милионите, които са му давали и сега бере ядове...

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не прибра милионите, които са му давали и сега бере ядове...

Ти щеше ли да ги вземеш?

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ти щеше ли да ги вземеш?

Ако бях в неговото положение закъсал, да, но с отвращение....нямам избор...Когато човек явно не може да спечели, трябва да се откаже....Все пак аз не съм на неговите години. Нямам такъв младежки ентусиазъм... На него са му предлагали едни яки пари да излезе от политиката. Нищо нямаше незаконно да направи...

на 14.03.2025 г. в 21:46, Мечо Хубавеца написа:

Ако бях в неговото положение закъсал, да, но с отвращение....нямам избор...

Затова България е на тоя хал - бедна, опоскана, загиваща.

Ивелин Михайлов и да "закъса" за пари, ако са против България няма да ги вземе. Затова се чудите и не можете да го разберете. Не можете да повярвате че има все пак хора които не само милеят за Родината си и Народа си, но и действат.

А друг е въпроса, че Ивелин не е закъсал финансово. И ти обясних по-горе.

на 14.03.2025 г. в 22:10, Bubbles написа:

Ко става бре? От "Национален парк" минахте на "Национален зоопарк".

Га ще се кълнат тия новите?

Някаква ирония ли долавям?

на 14.03.2025 г. в 21:46, Мечо Хубавеца написа:

Ако бях в неговото положение закъсал, да, но с отвращение....нямам избор...Когато човек явно не може да спечели, трябва да се откаже....Все пак аз не съм на неговите години. Нямам такъв младежки ентусиазъм... На него са му предлагали едни яки пари да излезе от политиката. Нищо нямаше незаконно да направи...

Ами ние затуй гласувахме за тях, щото не са като тебе. Или поне така се надяваме да е.

Ся трябва да им държим сметка, да направят това, което са обещали.

преди 53 минути, В. Велев написа:

Затова България е на тоя хал - бедна, опоскана, загиваща.

Ивелин Михайлов и да "закъса" за пари, ако са против България няма да ги вземе. Затова се чудите и не можете да го разберете. Не можете да повярвате че има все пак хора които не само милеят за Родината си и Народа си, но и действат.

А друг е въпроса, че Ивелин не е закъсал финансово. И ти обясних по-горе.

Някаква ирония ли долавям?

Не става въпрос за закъсал, че не може да си плати сметките и горивото....Бизнесът му е ударен много лошо...Можеше да ги вземе тия кинти и се откаже от политиката без да помага активно на мафията. Щеше само да се откаже да й пречи...             Аз не съм на тази възраст писах...Не искам да бъда герой.. Ако мога да съм от полза на героите с нещо става, но дотам...И без друго жена ми и приятелите ми ме критикуват, че прекалено много се интересувам от политика...

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами ние затуй гласувахме за тях, щото не са като тебе. Или поне така се надяваме да е.

Ся трябва да им държим сметка, да направят това, което са обещали.

Ако управляващите бяха като мене, народът щеше да живее много по-добре....Пак ще го напиша. Не съм на неговите години, нямам този младежки ентусиазъм.... За малко да отида на протеста на Величие пред КС, но времето беше лошо. Жена ми ме вразуми...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.