Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Що да се извинява... Достатъчно е да каже ено благодаря.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 минута, lebel написа:

Че са му дали това което му се полага ли? И то само малка част. 

А отделно кой е тоя дето раздава? Нали сме република и демокрация?

преди 2 минути, lebel написа:

И да сложи костюм...

Ивелин декларира, че не е ватенка, ма той и Коцето декларираше.

По добре е, че влизат. Да видя за кого съм гласувал. Може действително да не са безмозъчни русороби.

Иначе за България, добре стоят. Правилно действат, или поне така изглежда.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Че са му дали това което му се полага ли? И то само малка част. 

А отделно кой е тоя дето раздава? Нали сме република и демокрация?

Баси, как ми се нахвърли... 

После пак бъди учтив, възпитан... поздравявай парламентарно представените...

Откъде да знам, че си броил лично всички бюлетини и си наясно кой какво е крал. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

И да сложи костюм...

Когато Зеленски сложи, тогава.

Може действително да не са безмозъчни русороби.

Чудя ти се как с лека ръка правиш грешни заключения. Това говори че не се ориентираш в обстановката. Не вникваш в говоренето, а най-вече в действията.

Да видя за кого съм гласувал.

Само да те видя след това да се периш тук, че си гласувал за "Величие". Запиши си го това, защото ще ти го напомням.

преди 3 минути, lebel написа:

Баси, как ми се нахвърли... 

После пак бъди учтив, възпитан...

Охооо, ти си бил и тънкообиден... А аз едвам се сдържам да ти говоря културно. Особено на това:

преди 10 минути, lebel написа:

Достатъчно е да каже ено благодаря.

преди 3 минути, lebel написа:

Откъде да знам, че си броил лично всички бюлетини и си наясно кой какво е крал. 

Явно и ти си ги броил и си установил че от "Величие" лъжат за 30 депутата? Много си елементарен.

преди 1 минута, В. Велев написа:

да се периш тук, че си гласувал за "Величие"

Ми аз за тях гласувах бе...

Друг е въпроса, че не знам дали няма да се окажат и те ядрени ватенки като Възраждане.

Да, бе. Разбрах. И за това ти написах горното. След време да не се периш с това, а сега ги плюеш. 

Не си оставяй вратички...

Не знам колко е платил Ивелин за най-голямата шашма покрай изборите - т.н. "експерти" зачеркваха цели секции докато бариерата не падна до ниво позволяващо Величието да влезе в НС. После върви да гласуваш след тоя фарс. Да го духат и едините и другите и третите.

току-що, В. Велев написа:

а сега ги плюеш

Не ги плюя, даже се радвам, че влизат, защото това е справедливо.

Също така ще се види дали наистина са неутрални по отношение на външната политика, щото не понасям русоробия.

преди 1 минута, ined написа:

Не знам колко е платил Ивелин за най-голямата шашма покрай изборите - т.н. "експерти" зачеркваха цели секции докато бариерата не падна до ниво позволяващо Величието да влезе в НС.

Ти не гледа ли хилядите клипчета с ония лелки дето викат: "гербаджиите ми искат 20 гласа, новото начало ми искат 15 гласа, бсп ми искат 10 гласа...."?

преди 3 минути, ined написа:

Не знам колко е платил Ивелин за най-голямата шашма покрай изборите - т.н. "експерти" зачеркваха цели секции докато бариерата не падна до ниво позволяващо Величието да влезе в НС.

Откраднаха им гласове, затова бяха под чертата. Много гласове им откраднаха.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Прав си! Ама трябва да измислят нови схеми и хитрини боко и шиши.

Величие ми прилича на куче, което е лишено от софра....Стопанинът "щедро" му хвърля една мръвка и му казва на, яж, стига лае....Не гледай другите кучета, че имат повече. Бъди благодарно и на толкова...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Също така ще се види дали наистина са неутрални по отношение на външната политика, щото не понасям русоробия.

Съжалявам, ама Ивелин каза, че като сме бедни не можем и не трябва да даваме помощи за Украйна. Така че още сега се отказвай от "Величие".

Ако не си разбрал Ивелин иска икономически да издигне България и то (най-важното) без помощи (подаяние) от ЕС. Сети се кои наши сънародници чакат само на помощи и не работят. А да оставим колко кметове се корумпираха заради тия европейски помощи. Как за една тръба дето струва 32 лева са дадени 450 лева, а имаше и една пейка в София дето Фандъкова я купила за 2000 лева, а тя струвала 450 лева. Ей против това се бори Ивелин. Лошо ли е това?

преди 3 минути, В. Велев написа:

...

Охооо, ти си бил и тънкообиден... 

Идея си немаш. Не е живот моето... но, стига толко за мен, кажи ти как си...

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

...

Нема значение. Велев е заел кръгова отбрана и маа сичко наред. Сякаш абат Арно Амори му говори «Убей их всех, Господь узнает своих»... «Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius» - на суахили...

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Величие ми прилича на куче, което е лишено от софра....Стопанинът "щедро" му хвърля една мръвка и му казва на, яж, стига лае....Не гледай другите кучета, че имат повече. Бъди благодарно и на толкова...

За разлика от останалите партии, "Величие" не разглежда НС като софра. Ивелин Михайлов за разлика от ВСИЧКИ партийни шефове в НС е бил бизнесмен и инвеститор. Пари си има. Докато другите влязоха в политиката голи и боси и като не умеят да развиват бизнес Европейските помощи им дойдоха дюшеш. Окрадоха повече от половината и сега са богати. Ама пак не са бизнесмени и инвеститори. Така че само те са на софра. Ивелин е бизнесмен и софри не му трябват.

За мръвката че са му я хвърляли, хвърляли, ама по-горе обясних с кого си имат работа. И 100 милиона, и 200 милиона, и да го иставят на мира и подобни са му обещавали, ама не всички за твое учудване са маскари. То беше ясно че рано или късно ще се появи човек като Ивелин Михайлов. Не може само лошото да съществува. В природата трябва да има равновесие.

преди 1 минута, lebel написа:

Не е живот моето... но, стига толко за мен, кажи ти как си...

Благодарение на Бога, Царя и Правителството съм добре.

преди 2 минути, lebel написа:

Велев е заел кръгова отбрана и маа сичко наред.

Радвам се че съм съвременник на човека който трябваше задължително да се роди и да направи това, което сега прави Ивелин. Дали е той или друг няма значение. Просто логиката и Природните закони си го изискват това.

преди 29 минути, ined написа:

Не знам колко е платил Ивелин за най-голямата шашма покрай изборите - т.н. "експерти" зачеркваха цели секции докато бариерата не падна до ниво позволяващо Величието да влезе в НС. После върви да гласуваш след тоя фарс. Да го духат и едините и другите и третите.

Добре де, що чак сега ще правят шашми да влизат, като уж шашмите бяха за да НЕ влизат на самите избори? Какво се промени след изборите, та да налага да си плюят на метеното и труда и да правят точно обратното?

преди 38 минути, Joss Bomon написа:

Брейка рече, че щом са в парламента, значи са от калпазаните вече и няма да им спестява критика...

Друго си е да го каже такава институция.

преди 10 минути, parmobil написа:

Друго си е да го каже такава институция.

Като гледам държавните ви институции на какво дередже са, може иронията ти да се окаже неуместна ако се сравни неговия рейтинг с този на институциите... 

https://dnes.dir.bg/na-fokus/tsik-obyavi-ofitsialno-9-partii-v-parlamenta-velichie-s-grupa-ot-10

Каква поредна драма се очертава. Почва шоуто.

Яки липси имат всички.

преди 15 минути, M.Николов написа:

И всъщност какво се случи:

Толкова яко и безогледно бяха манипулирани изборите, защото Бойко Борисов и Дилян Пеевски така си бяха повярвали че са велики, че даже и не се криеха. Мислеха че всичко щеше да си мине както 15 години досега. Мислеха си че "Величие" са поредните маскари дето искат да седнат на софрата. И това им беше грешката. На Бойко Борисов и Дилян Пеевски.

Така в нощта на изборите от "Величие" казаха че имат около 30 депутата (все пак и "Величие" си имат източници по места и не само).

Стреса който получиха Бойко Борисов и Дилян Пеевски ги озлоби. Не са очаквали такова нещо от някаква си партия. Да не иска пари и да не се продава. Затова в яда си вкараха гол в последната минута, накараха ЦИК да брои 0,27% от останалите бюлетини 10 часа и накрая да даде 3,999%. За назидание на всички които им се опълчат.

Представете си колко яко и безогледно, и безхаберно, и нахално са били манипулирани изборите, че и подчинените им инстанции не можаха да им помогнат и да скрият зулумите. И сега им ДАВАТ 10 депутата. Това на фона за 30 депутата е като онова 3,9999%.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.