Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Цар е !!!

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

@В. Велев

аз казах ли ти

надушвам мършата от далече

едната казваше че хората имали  18 годишна възраст могли да си инвестират където искат

а другата единствения спонсор с купено място  в парламента за 500 лв

руди ги смаза 

https://www.facebook.com/share/v/19cnhTq7J5/

image.png.506f9b5a552a1d658f2c71484a82510b.png

преди 14 часа, Banesc написа:

@В. Велев

аз казах ли ти

надушвам мършата от далече

едната казваше че хората имали  18 годишна възраст могли да си инвестират където искат

а другата единствения спонсор с купено място  в парламента за 500 лв

руди ги смаза 

Гледай това горното. Започва яката атака срещу Ивелин в която са включени разни включително и гела. Отправят му последна заплаха.

Нищо не надушваш. Тотално си заблуден или не можеш да се ориентираш в обстановката.

*****************************************************************************************************

**************************************************************************************************************************

Руди е активиран от тия, които му направиха партия и го вкараха в парламента.

***********************************************************************************************************

*****************************************************************************************************************************************

Започна последната битка. Ивелин ги отстрелва един след един. 

преди 43 минути, В. Велев написа:

https://www.facebook.com/share/v/19cnhTq7J5/

image.png.506f9b5a552a1d658f2c71484a82510b.png

Гледай това горното. Започва яката атака срещу Ивелин в която са включени разни включително и гела. Отправят му последна заплаха.

Нищо не надушваш. Тотално си заблуден или не можеш да се ориентираш в обстановката.

*****************************************************************************************************

**************************************************************************************************************************

Руди е активиран от тия, които му направиха партия и го вкараха в парламента.

***********************************************************************************************************

*****************************************************************************************************************************************

Започна последната битка. Ивелин ги отстрелва един след един. 

Води се заблуда. Какво значи подписала се е била? Що за простотия. И не знам след толкова много нарушение ѝ измами, защо е още на свобода. Явно, пак ще кажа Ивелин си има покровители. Чадър.

Явно Ивелин Михайлов и "Величие" са на прав път и не могат да ги подкупят и уплашат! И започват ченгеджийските номера, подкупи, заплахи и активиране на спящите клетки. Сега ще се види кой кой е.

преди 16 часа, В. Велев написа:

ти си заблуден

кирчо разпряваше че инвестицията в керемиди било глупост и  после обърна палачинката че инвестирането в зидарията на исторически парк било най- великото

и депутатите на величие са калинки

в първи курс по право се учи че не може да  разписваш друг човек и е документна измама

как тия   хора ще правят закони  ?

преди и  ивеличво казваше че 20 % могло да се краде от държавта било допустимо

не не е допустимо  и 1   лев да се открадне 

данъчните за 10 ст ти правят проблеми !  и глоба  до 1000 лв ....

преди 15 часа, АСПЕКТ написа:

И не знам след толкова много нарушение ѝ измами, защо е още на свобода

с тва са ги държали досега патераца

вече не са им нужни

вече  компроматите с  ИТН и Величие  се пускат по медиите 

очаквам и за бсп нещо да излезе 

преди 48 минути, Banesc написа:

с тва са ги държали досега патераца

вече не са им нужни

вече  компроматите с  ИТН и Величие  се пускат по медиите 

очаквам и за бсп нещо да излезе 

Нещо не чувам компромати за ДПС и за ДБ? Защо ли? Кога последно прочете новина, компромати срещу ДПС? Срещу Пеевски?

преди 17 часа, В. Велев написа:

Явно Ивелин Михайлов и "Величие" са на прав път и не могат да ги подкупят и уплашат! И започват ченгеджийските номера, подкупи, заплахи и активиране на спящите клетки. Сега ще се види кой кой е.

Zaщо те изгониха като трол на ВИЛИЧИЕ

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Нещо не чувам компромати за ДПС и за ДБ? Защо ли? Кога последно прочете новина, компромати срещу ДПС? Срещу Пеевски?

вече не са интересни 

каквото може мина към пеевски а другото отпада от хранилката 

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Виж ся, големите адвокати, търсят отговорност от уж подписаната, а не от уж подписалата я.

Друг е въпроса, че и Мария и Стела отричат твърденията на Гела.

Меча се оказа уайно миризливо, както и си мислех още отначало. .

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Виж ся, големите адвокати, търсят отговорност от уж подписаната, а не от уж подписалата я.

Друг е въпроса, че и Мария и Стела отричат твърденията на Гела.

Меча се оказа уайно миризливо, както и си мислех още отначало. .

Знаеш ли кой е адвокат Расташки? Работи по тик-ток и дава съвети по телефона като предварително се заплаща 100-200 лева. Киро Брейка има клип за него.

преди 7 минути, В. Велев написа:

3 пъти каза жена ми, а Ивелин се издържаше от май.ка си и бе разведен, и не даде дума на човека. 3ма срещу 1. Не е много окей.

И коя жена има предвид? Има нова жена ли?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

3 пъти каза жена ми и не даде дума на човека.

Ама ти не виждаш ли целия абсурд? Все едно ти си подписал договор с някакво момиче и сте теглили 100 000 лева. Ама ти не ги даваш на момичето. И намесват Ивелин Михайлов и изнасят вашия случай в народното събрание. Явно е че идеята е да се орезели Ивелин Михайлов. 

Дава пример за жена си за да покаже че има много и други с проблеми. Трябва ли Ивелин да отговаря за всички. Това е абсурдно. Явна е атаката срещу Ивелин и партията му. Защото са на правилния път и не са подкупни.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Ама ти не виждаш ли целия абсурд? Все едно ти си подписал договор с някакво момиче и сте теглили 100 000 лева. Ама ти не ги даваш на момичето. И намесват Ивелин Михайлов и изнасят вашия случай в народното събрание. Явно е че идеята е да се орезели Ивелин Михайлов. 

Коя жена има предвид Ивелин и какво общо има това със случая? И като кави са на масата Киро Потника и оня там, какъв е. Срещата беше между Ивелин и потърпевши.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Аз не мога да тегля 100К, защото нямам доходи за 100к, и няма какво да заложа, за да ги върна. Вий там сте специалисти по това, явно. Кредити как се теглят без доходи, без гаранти.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Коя жена има предвид Ивелин и какво общо има това със случая?

Нали ти каза коя жена има предвид. Какво се правиш на ударен?

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

3 пъти каза жена ми

И аз ти казах че дава пример че хиляди има ощетени в България и включително и жена му. Ама тях Руди гела не ги вика в народното събрание, а е избрал точно тия двамата за да напада Ивелин.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Аз не мога да тегля 100К, защото нямам доходи за 100к, и няма какво да заложа, за да ги върна. Вий там сте специалисти по това, явно. Кредити как се теглят без доходи, без гаранти.

Ти не вдяваш ли какво ти пиша? Не е важно дали можеш или не можеш. Давам ти само пример. Ти не изгледа ли видеото? Въпросното "ощетено" момиче и момчето (гаджето и) теглили 100 000 като искали да започват бизнес който предлагали от някакъв сайт. И след това нещо са се скарали и това е. Битова история. Има хиляди такива в България и милиони по света. Ама се намесва Ивелин и се изкарва той едва ли не виновен. 

Ако нещо пак не си разбрал аз съм тук и ще ти го обясня. 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

И като кави са на масата Киро Потника и оня там, какъв е.

Видя ли след като не си осведомен как се лъжеш и как те заблуждават и как накрая те манипулират.

Киро Брейка още вчера обяви че отива за интервю при Ивелин Михайлов и каза за тия които го гледат и следят да зададат въпроси и той да ги обобщи и зададе на Ивелин. Та затова е там Киро брейка. Просто се е засякал с въпросния индивид и провокатор.

"Оня там" е Пламен Кънчев. Беше там защото е засегнат и "Together Bulgaria". 

преди 33 минути, В. Велев написа:

И аз ти казах че дава пример че хиляди има ощетени в България и включително и жена му. Ама тях Руди гела не ги вика в народното събрание, а е избрал точно тия двамата за да напада Ивелин.

Ти не вдяваш ли какво ти пиша? Не е важно дали можеш или не можеш. Давам ти само пример. Ти не изгледа ли видеото? Въпросното "ощетено" момиче и момчето (гаджето и) теглили 100 000 като искали да започват бизнес който предлагали от някакъв сайт. И след това нещо са се скарали и това е. Битова история. Има хиляди такива в България и милиони по света. Ама се намесва Ивелин и се изкарва той едва ли не виновен. 

Видя ли след като не си осведомен как се лъжеш и как те заблуждават и как накрая те манипулират.

Киро Брейка още вчера обяви че отива за интервю при Ивелин Михайлов и каза за тия които го гледат и следят да зададат въпроси и той да ги обобщи и зададе на Ивелин. Та затова е там Киро брейка. Просто се е засякал с въпросния индивид и провокатор.

За коя жена става въпрос? Нали Ивелин е разведен ѝ живее на гърба на май.ка си.

Киро потника не го следя. Не му е мястото там. Срещата е само между Ивелин и ощетените.

Пламен Кънчев явно той знае как се тегли 100К дори и да нямаш доходи. Ясно.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

За коя жена става въпрос? Нали Ивелин е разведен ѝ живее на гърба на май.ка си.

Дава само пример че има много казуси като тоя на "излъганото момиче". В случая няма значение дали е разведен или не. И на кой гръб живее. Разбирам че не схващаш за какво ти говоря. Ама всеки според ума и знанията си.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Киро потника не го следя. Не му е мястото там. Срещата е само между Ивелин и ощетените.

Като не го следиш, не можеш да определяш къде му е мястото. Обясних ти че още от вчера обясни че отива за интервю при Ивелин. Какво да направи като въпросния индивид точно днес го изпратили с поръчка да провокира Ивелин и са се засекли.

С какво Ивелин е ощетил въпросното момиче? Което даже не познава. Ти в ред ли си?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Пламен Кънчев явно той знае как се тегли 100К дори и да нямаш доходи. Ясно.

Не е за това там. За друго е. И във видеото го казаха. 

Ти си бил много слаба ракия. Никакви наченки на разсъждение при теб не се появяват. Забелязах го от преди ама викам може да си понаучил нещо. Или ще излезеш с номера че си много умен, ама просто ме дразниш с нелепите ти писания. Жалко!

преди 11 часа, В. Велев написа:

Дава само пример че има много казуси като тоя на "излъганото момиче". В случая няма значение дали е разведен или не. И на кой гръб живее. Разбирам че не схващаш за какво ти говоря. Ама всеки според ума и знанията си.

Като не го следиш, не можеш да определяш къде му е мястото. Обясних ти че още от вчера обясни че отива за интервю при Ивелин. Какво да направи като въпросния индивид точно днес го изпратили с поръчка да провокира Ивелин и са се засекли.

С какво Ивелин е ощетил въпросното момиче? Което даже не познава. Ти в ред ли си?

Не е за това там. За друго е. И във видеото го казаха. 

Ти си бил много слаба ракия. Никакви наченки на разсъждение при теб не се появяват. Забелязах го от преди ама викам може да си понаучил нещо. Или ще излезеш с номера че си много умен, ама просто ме дразниш с нелепите ти писания. Жалко!

Давал бил само примерно. Уж беше разведен, живял с парите на майка си. Примери не трябва,  това в този случай никой не го интересува.  Трябва да се говори по същество. Постоянно отклонява темата. Поканва хората, заобиколен от негови. И си прави свои трибунал. Все едно е на съдебната зала. То и други не се и очакваше.

преди 18 часа, В. Велев написа:

Дава пример за жена си за да покаже че има много и други с проблеми. Трябва ли Ивелин да отговаря за всички. Това е абсурдно. Явна е атаката срещу Ивелин и партията му. Защото са на правилния път и не са подкупни.

Така е, прав си. Но не трябваше да се надвиква с човека и да говори върху него, че и трима, накрая докараха четвърти. Добре, че беше написал на един лист, че да разберем за какво става въпрос. Нищо не спечели царя от тази среща. 

Кой знае откъде е дошъл човека. Говориха върху него и не го оставиха да каже за какво е дошъл. От някаква организация, доколкото разбрах от написаното. Сакън да не си направи някой реклама върху тях.

Не е по царски.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.