Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Кой знае откъде е дошъл човека. Говориха върху него и не го оставиха да каже за какво е дошъл.

Ти не разбра ли че човека е изпратен като провокатор. Извън записа е казал на Ивелин: "Кажи сега какво предлагаш". Същото е да дойде и при теб и да ти каже същото. Какво да предлага Ивелин или ти след като това че казус от частен характер и се решава в съда. Ивелин се изнерви, че използват такива чисто човешки финансови взаимоотношения, за да го злепоставят него и партията му. И то да ги докарат в Народното събрание. То и затова Ивелин каза че в сряда ще докара най малко 1000 човека с подобни и същите проблеми. Работата от далеч е ясна че всичко е постановка за оклеветяване на Ивелин.

image.thumb.png.304d38eea36ada0d6d9265aea1054c39.png

преди 2 часа, В. Велев написа:

Ти не разбра ли че човека е изпратен като провокатор. Извън записа е казал на Ивелин: "Кажи сега какво предлагаш".

Как да разбера, като е извън записа ?

Като е тъй, да го нарита още от начало и да не прави запис. 

Така за случаен зрител излиза, че трима надвикваха един. 

То е ясно, че Ивелин не е виновен, ама ако знаеш за какво става въпрос. 

Ся гледай как прасетата използват тази грешка. Вече доксан докуз материали излязоха.

преди 2 часа, lebel написа:

Горното "СЕГА" ме сети за долното "преди".

Бе, аз помня комунизма с човешко лице. Но по добре е демокрацията.

Проблема на България е, че не бе проведена лустрация. Сега стана тъй, че децата на комунистите от политбюро и на генералите от ДС строят светлото демократическо бъдеще.

Нова демокрация със стари комунисти не се гради. Комунистите могат само три неща, да крадат, да лъжат и да убиват.

Делян Пеевски например е внук на генерал от комунистическото ДС, а майка му е мама свинкя.

Бойко Борисов е мутра от СИК

Кмета на София и той е на ДС потомък

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

То е ясно, че Ивелин не е виновен, ама ако знаеш за какво става въпрос. 

Ся гледай как прасетата използват тази грешка. Вече доксан докуз материали излязоха.

Естествено, че е включена цялата пропагандна машина срещу Ивелин. Ама вече прасетата вършат грешка след грешка. Както сгрешиха че взеха колите и охраната на Президента и чужденците които се срещат с него се чудят къде му е охраната. И сега БББ щял да му връща колите. Какъв е тоя дето отнема и връща все едно му е бащиния.

Така че Ивелин отново ги надигра и те си вкараха поредния автогол. Да вкарват в Парламента момиче и майка и, които не са получили някакви пари и за това да обвиняват Ивелин. И си мислят че както досега чрез медиите им се получават нещата и сега ще е така. Ама забравиха че имат работа с Ивелин Михайлов. Сега ще потърся един клип с него да го видиш.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Както сгрешиха че взеха колите и охраната на Президента

Не на президента, а на СЛУЖИТЕЛИ в президенството.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Ама забравиха че имат работа с Ивелин Михайлов.

С кого? Кой беше тоя?

преди 10 минути, В. Велев написа:

Естествено, че е включена цялата пропагандна машина срещу Ивелин. Ама вече прасетата вършат грешка след грешка. Както сгрешиха че взеха колите и охраната на Президента и чужденците които се срещат с него се чудят къде му е охраната. И сега БББ щял да му връща колите. Какъв е тоя дето отнема и връща все едно му е бащиния.

Така че Ивелин отново ги надигра и те си вкараха поредния автогол. Да вкарват в Парламента момиче и майка и, които не са получили някакви пари и за това да обвиняват Ивелин. И си мислят че както досега чрез медиите им се получават нещата и сега ще е така. Ама забравиха че имат работа с Ивелин Михайлов. Сега ще потърся един клип с него да го видиш.

Защо ИВИЛИН те изгони като негов трол

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не на президента, а на СЛУЖИТЕЛИ в президенството.

На Президента, на Президента. Спуснаха ви нова задача да замитате гафа на шефовете ви.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

С кого? Кой беше тоя?

Ще видиш.

преди 6 минути, В. Велев написа:

На Президента, на Президента. Спуснаха ви нова задача да замитате гафа на шефовете ви.

Покажи ми решението на НС, с което се смъква охраната /и ползването на коли на НСО/ на радеф чорапа!

преди 8 минути, В. Велев написа:

Ще видиш.

Тоя вече е с номер /не ЕГН/

преди 1 час, В. Велев написа:

...Ама забравиха че имат работа с Ивелин Михайлов. ...

Мисля, че съм го споменавал, но все пак... двоен дикиш, ала-бала... Начи има два варианта. Първи - не съм срещал по-голям виртуоз в троленето от теб. Бих казал, че си Паганини на троленето. Имам предвид троленето като изкуство, защото за мен троленето е такова. Тоест това е комплимент. И втори... вторият е по-тъжен.

на 3.11.2025 в 15:37, В. Велев написа:

Ти не разбра ли че човека е изпратен като провокатор. Извън записа е казал на Ивелин: "Кажи сега какво предлагаш". Същото е да дойде и при теб и да ти каже същото. Какво да предлага Ивелин или ти след като това че казус от частен характер и се решава в съда. Ивелин се изнерви, че използват такива чисто човешки финансови взаимоотношения, за да го злепоставят него и партията му. И то да ги докарат в Народното събрание. То и затова Ивелин каза че в сряда ще докара най малко 1000 човека с подобни и същите проблеми. Работата от далеч е ясна че всичко е постановка за оклеветяване на Ивелин.

Кажи сега какво предлагаш? И веднага вий от Величие разбирате - пари. Както не знаете какво е интимност.

160К дълг и то гол, бос. Бедняк? Как е изтеглил този кредит? Така лесно ли се тегли кредит в България? Ми, да дойда и аз тогава. Да изтегля едни 200К. Примерно, ще ми дойдат добре. А, после как ще ги изплатя и колко години, след като нямам доходи?

Аз съм убеден, че 160К кредит е заложил нещо. Иначе как са му дали този кредит? Нямал обувки, няма имоти, даже сега живее с доходите на май.ка си. Сигурно бизнес в сянка. Бил е шофьор на про.ститутки, доколкото си спомнян. Затова с оня сутеньор се допълват. А, човекът тръгнал да дири морал или да ги поучава, какво е интимност.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Кажи сега какво предлагаш? И веднага вий от Величие разбирате - пари. Както не знаете какво е интимност.

Обясних ти че Ивелин няма какво да предлага по случая. Двама теглили пари за общ бизнес и се скарали. Такива случаи хиляди в България и по света. Какво общо има Ивелин.

Ако не си разбрал това ще ти го повторя пак. Не се притеснявай.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

160К дълг и то гол, бос. Бедняк? Как е изтеглил този кредит? Така лесно ли се тегли кредит в България? Ми, да дойда и аз тогава. Да изтегля едни 200К. Примерно, ще ми дойдат добре. А, после как ще ги изплатя и колко години, след като нямам доходи?

Като не си гледал първите му клипове от преди 5-6 години ще е така - нищо няма да ти е ясно и ще те манипулират. Това не е кредит. Ти си бил много зле. Разбрал-неразбрал и напада и обижда. Само че вече няма да си губя времето с теб за да ти ги търся клиповете.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Обясних ти че Ивелин няма какво да предлага по случая. Двама теглили пари за общ бизнес и се скарали. Такива случаи хиляди в България и по света. Какво общо има Ивелин.

Много удобно комунистическо оправдание. 

преди 16 минути, В. Велев написа:

Като не си гледал първите му клипове от преди 5-6 години ще е така - нищо няма да ти е ясно и ще те манипулират. Това не е кредит. Ти си бил много зле. Разбрал-неразбрал и напада и обижда. Само че вече няма да си губя времето с теб за да ти ги търся клиповете.

Няма как да вземеш кредит и то за 160К долара, евро, лева, ако не заложиш нещо и без доходи. Това е нормалния ред за взимане на кредит. Показваш си доходите, казваш че имаш имот от баба и евентуално 160К лева ти отпускат.  Друг кредит, не ми е понятен. Не съм Ивелин.

преди 18 минути, В. Велев написа:

https://lex.bg/laws/ldoc/2135666506?utm_source=chatgpt.com

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Няма как да вземеш кредит и то за 160К долара, евро, лева, ако не заложиш нещо и без доходи. Това е нормалния ред за взимане на кредит. Друг кредит, не ми е понятен. Не съм Ивелин.

Има как, когато се осигуряваш на максимум и имаш връзки в няколко банки както пирамидата на Ивелин. Кредитите се теглят в един ден по 50/60К от банка. 

/ Иван Ланджев /...Велики са имената на регистрираните политически партии в България, защото само такива им идват наум – ако не е гръмка и голяма дума, няма партия. Тълковният речник е меню специалитети, носталгията е сопа – бой със нея по главата на електората. Малките дадености задвижват големите амбиции. Значи, то е „Възраждане„, „Възход“, „Воля“, „Атака“, „Нова сила“ (не е като старата), „За Велика България“, „Волт“, „Подем“, „Чест“… Някои са закани („Ние идваме“), други са команди („Изправи се!“). Промяната не спира да продължава и продължава да не спира.

От герба ни се взе каквото можеше да се вземе, издоиха лъвовете и се почна с партиите на хладните оръжия – мечове, ножовки и чекийки, саби дамаскини и швейцарски ножчета (които са български!). Утре ще започнат огнестрелните. И ще има партия „Базука“. Всичко ще има. Отдавна „Има такъв народ“, а отскоро вече „Има смисъл“. Да не си помислите, че няма. Пропуснах ли нещо от цялото това величие?… А, да – партия „Величие„! Аз до неотдавна си мислех, че просто не е възможно, няма начин да си велик и да се казваш Ивелин. Щото не ми звучеше: Александър Велики, Карл Велики, Ивелин Велики… Някак си не пасва. Ювиги Ивко? Съвсем не. Обаче човекът си направи партия, сам си каза за величието и ето, то се сбъдна. Урокът е един: юруш на големите думи, кой разбира тук се спира. Ламбада за езика, казват продавачите на царевица по морето. И са прави. 

Ако утре направя партия, а то ще се наложи, защото само аз не съм направил още, ще я кръстя „Великолепие“ или „Могъщество“. Или по-добре „Могъщо великолепие“. А най-добре „Великолепно могъщество“. „Грандиозна мощ“.

преди 16 часа, В. Велев написа:

Кой беше тоя? Дядо ти ли?

Не се прави, че не знаеш! Беше ти любовник, но се скарахте заради ИвИлин. 

преди 1 час, The Lone Star написа:

Има една приказка на Андерсен - Новите дрехи на царя. Та така ще стане и с цар Ивелин...

Няма да стане така. Ивелин е коренно различен от другите политици. Отличава се с това, че преди да стане политик е бил богат и предприемач, а останалите политици влизат голи и боси и без ден трудов стаж и използват политиката да забогатяват.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.