Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

току-що, В. Велев написа:

И ние можем същото.

Кои? 6 баби с деменция и трима идиота ли :beat:

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 23 минути, communismatic написа:

Тоя Пело Кръстев ми е такава журналистическа карикатура, че няма накъде. Тоя няма и пет думи в речника, еб*хти журналиста... 😆

https://www.news24sofia.eu/17-godishen-obvini-volen-siderov-v-poboy/

преди 23 минути, communismatic написа:

Тоя Пело Кръстев ми е такава журналистическа карикатура, че няма накъде. Тоя няма и пет думи в речника, еб*хти журналиста... 😆

images?q=tbn:ANd9GcR2FxkShRDEcAJaDyF-JR-

Той е рап изпълнител. Какъв журналист?

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Това е само за заблуда на врага. Няма да усетите от къде ще ви дойде.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Ама и тримата ръсите тъпотии. То много прости хора съм срещал, ама вие надминавате всичките.

...

Аз затова си трая, че ш'достигнем критична маса...

преди 24 минути, communismatic написа:

току-що, lebel написа:

Аз затова си трая, че ш'достигнем критична маса...

Благодаря! Страхувам се че приказката "с каквито се събереш-такъв ще станеш" е вярна. Лошото е че само откъм лошата страна става. Е, като всяко правило си има изключения, които го потвърждават.

преди 9 минути, В. Велев написа:

Благодаря! Страхувам се че приказката "с каквито се събереш-такъв ще станеш" е вярна. Лошото е че само откъм лошата страна става. Е, като всяко правило си има изключения, които го потвърждават.

Ми, ти си станал сектант, защото си се събрал със сектанти.

Ако някой изглежда като сектант, говори като сектант, кряка като сектант, чете книги на сектанти, то най-вероятно да е именно сектант.

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Много кълнат във фейса. Като нашата тука от Берковица. Кълнат примерно, ще перифразирам. Нещо такова.

Да ти ум.рят децата, за дето плюете Ивелин. Това нормални хора ли са?Християни?

преди 2 часа, В. Велев написа:

...

... Ивелин. Той е избрания - и в прекия и в преносния смисъл.

...

Ше омръ. Извинявам се, не можах да се запра.

За него не знам, но ти си цар!

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Ако някой изглежда като сектант, говори като сектант, кряка като сектант, чете книги на сектанти, то най-вероятно да е именно сектант.

Много кълнат във фейса. Като нашата тука от Берковица. Кълнат примерно, ще перифразирам. Нещо такова.

Сега мантрата ми на ивелин е:

Пазете ме, щото ако не съм във властта, никога няма да си видиъе парите!

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Важното е да не си прост.

Смъртно опасно е да си прост.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Правилно! Ивелин само създава и твори. Така че който го плюе заслужава заклинанията.

преди 5 минути, lebel написа:

Ше омръ. Извинявам се, не можах да се запра.

За него не знам, но ти си цар!

Ама нали знаеш че така се получава като извадиш изречението от контекста. Аз друго имах предвид. Ама то е завоалирано, защото казах че тук няма да го кажа.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Важното е да не си прост.

Смъртно опасно е да си прост.

Правилно! Ивелин само създава и твори. Така че който го плюе заслужава заклинанията.

Ама нали знаеш че така се получава като извадиш изречението от контекста. Аз друго имах предвид. Ама то е завоалирано, защото казах че тук няма да го кажа.

Велке  преди доста време, ти казах, че новата "схема" ще го затрие тоя мульо! Бръкна в доста дълбока каца с пирамидата "град в града". Оня, големия не си прави майтсп, дори ьа дбобните 2 млн еврака.

Затова, днешното пррдупреждение, не е лично към него  а към жена му

тая акции  срещу патерицата на  боко и шиши беше за да се отклони вниманието от протеста пред народното събрание 

да се сезира @Реджеп Иведик @В. Велев @Inana..

аз каззах ли ви че e патерица

преди 38 минути, В. Велев написа:

Да пожелаеш смъртта на деца? Да ти умрат децата и това е правилно?  И е правилно?

После кой бил лудия и простия. 

преди 13 минути, Banesc написа:

тая акции  срещу патерицата на  боко и шиши беше за да се отклони вниманието от протеста пред народното събрание 

На кой му пука за т.нар. протест

преди 36 минути, NewRedDragon написа:

Велке  преди доста време, ти казах, че новата "схема" ще го затрие тоя мульо! Бръкна в доста дълбока каца с пирамидата "град в града". Оня, големия не си прави майтсп, дори ьа дбобните 2 млн еврака.

Затова, днешното пррдупреждение, не е лично към него  а към жена му

Не зная дали знаеш, ама Ивелин, а и повечето хора за децата си правят всичко даже и невъзможното. А днес да нахлуеш в къщата на депутат и то едното дете да му е болно знаеш ли какъв стрес е за детето. А другите които са отишли на училище не позволили роднини да ги вземат, а от социални грижи. Ужас. Знаеш ли какъв стрес е това за децата.

Та другото може, ама това за децата Ивелин няма да им го прости. Така че се стягайте.

преди 14 минути, В. Велев написа:

Не зная дали знаеш, ама Ивелин, а и повечето хора за децата си правят всичко даже и невъзможното. А днес да нахлуеш в къщата на депутат и то едното дете да му е болно знаеш ли какъв стрес е за детето. А другите които са отишли на училище не позволили роднини да ги вземат, а от социални грижи. Ужас. Знаеш ли какъв стрес е това за децата.

Та другото може, ама това за децата Ивелин няма да им го прости. Така че се стягайте.

Никой никъде не е нахлувал. Органите изпълняват решенията на и разпорежданията на прокура. Дали има деца или не, тях не ги интересува. Те арестуват, зсподозряното лице , в случая няква дето се води бена на идиота.

Кой прав и кой крив, ще реши НЕЗАВИСИМИЯ СЪД, след....колкото време трябеа. Децата да ги гледат бабите ^ не ме интересува

преди 29 минути, NewRedDragon написа:

Никой никъде не е нахлувал. Органите изпълняват решенията на и разпорежданията на прокура. Дали има деца или не, тях не ги интересува. Те арестуват, зсподозряното лице , в случая няква дето се води бена на идиота.

Кой прав и кой крив, ще реши НЕЗАВИСИМИЯ СЪД, след....колкото време трябеа. Децата да ги гледат бабите ^ не ме интересува

Едит: малко прясно инфо;

Интересни неща са намерили в офиса им шумен

току-що, NewRedDragon написа:

Едит: малко прясно инфо;

Интересни неща са намерили в офиса им шумен

Естествено. Очакваше се да подхвърлят неща и после да обвиняват.

преди 2 минути, Banesc написа:

589801752_1233783325227960_3310477073012

И какво. То може да пише че разследва и убийство. Това не означава че е вярно.

П.П. Значи тук сме 5 срещу един и добре че сте прости, та пак ви оборвам лъжите.

преди 1 час, Banesc написа:

преди 7 минути, В. Велев написа:

П.П. Значи тук сме 5 срещу един и добре че сте прости, та пак ви оборвам лъжите.

слушай фараона и изпълнявай !

преди 16 минути, Banesc написа:

слушай фараона и изпълнявай !

Слушам го. Много е прав. Какво като викаш в 6 часа пред парламента. Ония си правят каквото искат.

преди 27 минути, В. Велев написа:

Какво и как го пишат други хора. Няма да вудиш и цент от "акциите" си

преди 5 минути, В. Велев написа:

Слушам го. Много е прав. Какво като викаш в 6 часа пред парламента. Ония си правят каквото искат.

Не каквото си искат, а каквото трябва. Вие може да си лаете срещу луната, колкото си искате

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Какво и как го пишат други хора. Няма да вудиш и цент от "акциите" си

Не каквото си искат, а каквото трябва. Вие може да си лаете срещу луната, колкото си искате

Важното е че Ивелин Ще ви разкаже играта. И тогава акциите за Парка ще станат 1000 евро бройката. Така че купувай докато са евтини.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Важното е че Ивелин Ще ви разкаже играта. И тогава акциите за Парка ще станат 1000 евро бройката. Така че купувай докато са евтини.

И ти ли се набута там?😆

преди 15 минути, В. Велев написа:

Кой ти говри за, парка, бе _ той е под запор. НАП ви е най малкия проблем.

Говорим за ОПГ. Все нещо ще излезе

Какво прсвят тив пкетчета в джоба на жена му? А?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.