Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Какво прсвят тив пкетчета в джоба на жена му? А?

Какво сте и подхвърлили?

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 час, В. Велев написа:

Слушам го. Много е прав. Какво като викаш в 6 часа пред парламента. Ония си правят каквото искат.

ивелинчо  е компрометиран

или го държат 

или си е бил  с тях от началото боко и шиши

и са го вкарали за патерица 

и са му наудили процента  до 4 а е бил  1 %

преди 2 часа, В. Велев написа:

Важното е че Ивелин Ще ви разкаже играта. И тогава акциите за Парка ще станат 1000 евро бройката. Така че купувай докато са евтини.

и какво като станат

хеперинфлацията ще го изяде тва 1000 евро

само да устискаме  да влезем в еврозаната и да я фалираме 

Тия двамата (от стоп кадрото) пеят ли? Щото не ми се чини да ритат... а неемузикални и нефутболни видеа не гледам. Освен ако ти ме светнеш за "либретото"...

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Царят ще заколи прасетата на Коледа!!!

Той се закле и прекръсти пред иконата на Св. Георги, че това ще направи. Ама сега не мога да намеря клипа да ти покажа.

преди 9 минути, В. Велев написа:

May be an image of text that says 'ГдБОБ се реформира с два нови отдела: Отдел „Башибозук" на Пеевски и отдел „Чакали на Борисов. Те са обучени да се гаврят със студенти зад колоните на МС и да репресират бременни майки и малки деца в С. Неофит Рилски!'

Да, обучени са! И то добре. Какъв ти е проблема? Мощеш да си гледаш мача спокойно в къщи(ако си платиш) и няма да те респектират

преди 18 часа, В. Велев написа:

Ама сега не мога да намеря клипа да ти покажа.

Аз съм го гледал. Ама то и без туй се разбира, че е сериозен. Ще ги заколи.

ППДБ също са от мафията. Царя се е объркал, като оправдаваше ПП.

Съдружникът, счетоводителят, адвокатът, архитектът: Кой влиза в ОПГ "Исторически парк" според прокуратурата

Привлечени като обвиняеми са хора от високите нива на йерархията, както и длъжностно лице от община Ветрино

@Реджеп Иведик  @В. Велев  @Inana..  да се сезират и да поемат политическата отговорност 

преди 4 минути, Banesc написа:

Съдружникът, счетоводителят, адвокатът, архитектът: Кой влиза в ОПГ "Исторически парк" според прокуратурата

Привлечени като обвиняеми са хора от високите нива на йерархията, както и длъжностно лице от община Ветрино

@Реджеп Иведик  @В. Велев  @Inana..  да се сезират и да поемат политическата отговорност 

И ти вярваш на купената и подчинена на мафията прокуратура? С нелегитимен главен прокурор? Много си дзле!

Уж се имаш за умен, а не разбирам как така си толкова заблуден и неориентиран кой-кой е?

преди 9 минути, Banesc написа:

преди 2 часа, В. Велев написа:

И ти вярваш на купената и подчинена на мафията прокуратура? С нелегитимен главен прокурор? Много си дзле!

Уж се имаш за умен, а не разбирам как така си толкова заблуден и неориентиран кой-кой е?

КАЗАХ!

ивелин е лъжепатриот, капиталиста не  може да е  патриот ! подлога на банковата система- поредната бяла якичка и говореща вратовързка   популист който ще ти каже всичко  за да ти вземе парите

беше проект който да вземе електората на дпс доган  и итн наследник на  валери симеонв нфсб(имаше турско влияние) и марешки  и част от отломки   от герб изритани от хранилката   като този земеделеца

величие е сбироток  от всички партии  с много голямо турско лоби и банкерско-израелско

казва какво не е  наред но не казва как ще го оправи

а оправянето е трудно

военна диктатура  излизане от световните финанси и налагане на севернокорейски модел.

нищо общо с величие 

пп колю парамов нали знаеш кой е

гербажия сега съветник на величие ....

преди 5 минути, Banesc написа:

Отново грешиш. За кой ли път. Не се излагай!

Ивелин каза как той ще оправи проблемите. Има цяла поредица на тая тема! Ама ти не му гледаш клиповете и пишеш глупости.

преди 23 минути, В. Велев написа:

Ивелин каза как той ще оправи проблемите. Има цяла поредица на тая тема!

нищо не е казал

гледай делата а не приказките

България не е туристическа дестинация

а ивелин се е захванал с туризъм

самото начало му е  грешно

като дойде туриста каква храна  ще яде сокчета от кауфлнда с 5 % сок от плод ?

България има  дефицит на хранана и енергетика

туризма води до инфлация- още по-голямо ограбване на България

ивелин работи за турските интереси

ще идват туристи от европа и ще ядът турски домати щото ще са по- евтини и ще се вдига цената щото  ще има  недостиг 

преди 1 минута, Banesc написа:

нищо не е казал

гледай делата а не приказките

Почваш да шикалкавиш. Виж какво написа:

преди 32 минути, Banesc написа:

Защо казваш, че не е казал как ще оправи проблемите в България.

Слаба ракия си. Не се хаби.

преди 45 минути, В. Велев написа:

Защо казваш, че не е казал как ще оправи проблемите в България.

Слаба ракия си. Не се хаби.

не казал как ще оправи проблемите

само ломоти какви са проблемите но не дава решение или ако дава решение

това не е решение;

защото капитализма е провалена идеология

а ивелин е капиталист ....

Добро утро! Не се карайте. Никой не може да направи за вас толкова, колкото аз мога да ви обещая. Мога, ама не искам. Ше станем много месии, а клонът и сега пращи.

Ивелин Михайлов:
“Родил съм се малко различен от хората, които познавам. Имам в душата си една свирепост, която ми помага да се преборя с всеки, с който съм воювал до момента, но и имам принадлежност към обикновените хора, които са трудолюбиви, но нямат сърце да воюват. През целия си живот съм се борил за тях, въпреки, че съм можел да бъда от кастата, която се възползва от тях. Отказал съм се от привилегиите и постовете, за да дам вяра и себеуважение на потиснатите.
Много години се боря да им покажа силата, която имат в себе си, но дали заради “комплекси” и желание те да отидат в кастата на избраните - все удрям на камък и трудно намирам съмишленици в моето предназначение.
Трудно хората оценяват, че силата на заедността, отдадеността и жертвоготовността са безкрайни.
Избират унижението пред величието.
Знам, че някъде има хора, които търсят това, което създавам и искам да им кажа, че до сетния си дъх ще съм тук и ще продължавам да правя това, което правя.
Всеки, който иска да е малка частица в единна и велика общност, е добре дошъл сред Пазителите на българския дух!
Благодаря на Бог, че ми даде възможност да живея пълноценно!”

No photo description available.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.