Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Филма си е филм. Дали има нещо общо с фактите е друга бира

За теб явно само филмите за спайдер мен, хълк и айрян мен са по действителни случаи и не лъжат.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 30 минути, В. Велев написа:

Естествено, че е един!

И Ивелин Михайлов е един! И действа сега като Левски.

А за глупостите, които разпростваняваш за кмета на Пазарджик, за жена му и Ивелин е отговаряно много пъти и е доказано и показано че няма никакви далавери. Ама ти продължаваш само с лъжите. Не ми се вярва че не си попаднал и на опроверженията на тия лъжи.

Представям си как предателите на България по онова време също както сега и ти са говорили тогава за Левски, че нищо не струва. То и затова някой като тебе го е предал на турците.

Ако не беше убит Левски, щяха след освобождението да го бият българи, вероятно като тебе родоизменници, също както биеха и Капитан Петко Войвода.

Грешиш вий сте родоизменниците. Не го е предал на туците. В България е съден от българин и българин го предава. Внедряват къртица сред хората на Левски. Да слухти и да прави доноси към османците и на Россия. Грабежи, кражби такива, които прави Ивелин Михайлов. Къртицата Ивелин Михайлов.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Грешиш вий сте родоизменниците. Не го е предал на туците. В България е съден от българин и българин го предава. Внедрява къртица сред хората на Левски.

Къртицата Ивелин Михайлов.

Ти ептен се побърка.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти ептен се побърка.

Аз тука дойдох да напиша информация, нямам намерение да пиша с фанатици. Информацията е вече официална. Това е.

Чакаме присъда. Но едва ли. Има чадър.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Аз тука дойдох да напиша информация, нямам намерение да пиша с фанатици. Информацията е вече официална. Това е.

Каква информация си написал? Това твоето е разпространение на дезинформация. Както и @БаалБек го прави. Ама тя поне работи за сорос, а ти показваш само внушения и лъжи. 1000 разследвания имало. Ама няма нищо доказано. Защото всичко е изрядно. Аме те продължават по заповед отгоре.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Няма чадър! Просто ИМ дължи огромни суми на хора, които ....не са от най милите. А от мъртвец, няма как да вземеш пари

преди 2 минути, В. Велев написа:

Каква информация си написал? Това твоето е разпространение на дезинформация. Както и @БаалБек го прави. Ама тя поне работи за сорос, а ти показваш само внушения и лъжи. 1000 разследвания имало. Ама няма нищо доказано. Защото всичко е изрядно. Аме те продължават по заповед отгоре.

Това, което казва министърът на вътрешните работи.

https://www.dnes.bg/eu/2024/07/24/mvr-e-razsledvalo-ivelin-mihailov-po-28-signala.614740

А, да забравих. Истината идва за вас е само от Ивелин Михайлов.

Това, което казва министърът на вътрешните работи.

https://www.dnes.bg/eu/2024/07/24/mvr-e-razsledvalo-ivelin-mihailov-po-28-signala.614740

А, да забравих. Истината за вас е само от Ивелин Михайлов.

А за теб лъжите са само от Ивелин Михайлов.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Чакай малко с ваша риторика. Такава сектанска. 

Ивелин Михайлов им каза на вас, сектантите, като ви събра на Голгота ака Исторически парк:

Аз съм пътят и истината, и животът; никой не идва при Отца освен чрез Мен.

А за теб лъжите са само от Ивелин Михайлов.

Гола дума и гол г.ъз и без аргументи. Никакви доказателства.

току-що, АСПЕКТ написа:

Чакай малко с ваша риторика. Така сектанска. 

Ивелин Михайлов им каза на вас, сектантите

Аз съм пътят и истината, и животът; никой не идва при Отца освен чрез Мен.

Излез поне за 1 час от форума. Има ли парк наблизо до теб? Постой под дърветата, зареди се с енергия и ще видиш че ще спреш да пишеш глупости.

преди 2 минути, В. Велев написа:

1000 разследвания имало.

Само 28 са (за сега)

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ама няма нищо доказано.

ТРябва време за това - ще бъде доказано, каквото трябва

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защото всичко е изрядно.

Не е

Аме те продължават по заповед отгоре.

Кои са "те"?

Излез поне за 1 час от форума. Има ли парк наблизо до теб? Постой под дърветата, зареди се с енергия и ще видиш че ще спреш да пишеш глупости.

За мен човек, който нарича Васил Левски не светило, а се бий гърдите, че прави нещо българско, не е достоен и изменник. Какво по българско и свято от Васил Левски?

Другата простотия е, че жена му, фризьорката там с 2000 лева заплата има над 100 имоти и толкова филми. Милионерка и как е станало това? Като се е лишавала от закуски, вафли и почивки. Абсолютни простотии.

НАП, ДАП и останалите маши.

Ми да бяхте слушали, какво ви се нарежда да правите/говорите! Сега....какво? Имате ли парламентарна група - не! Имате ли партия - не! Пари имате ли - не (само ИМ има)

Виж слави как умно постъпи и си смуче якинтата

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Ми да бяхте слушали, какво ви се нарежда да правите/говорите! Сега....какво? Имате ли парламентарна група - не! Имате ли партия - не! Пари имате ли - не (само ИМ има)

Виж слави как умно постъпи и си смуче якинтата

Всяко зло за добро.

Сега ще видиш какво ще стане на следващите избори. Особено комисията много ще му вдигне рейтинга.

преди 13 минути, teo-glavata написа:

Няма чадър! Просто ИМ дължи огромни суми на хора, които ....не са от най милите. А от мъртвец, няма как да вземеш пари

Ми, да му продадат там, каквото имат и да си вземат парите. Иначе си е вид чадър. Ний тоя няма да го закачаме, да си прави там измамите, нали ни киха пари.

Така изглежда отстрани.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Сега ще видиш какво ще стане на следващите избори. Особено комисията много ще му вдигне рейтинга.

Какво да стане на изборите? Просто ще има една "партия" по малко. Да не мислиш, че Бате и Г-н Пеевски ще позволят на тоя измекяр пак да лапне от субсидията?

преди 8 минути, В. Велев написа:

Всяко зло за добро.

Тълпата винаги е била глупава.

https://bg.wikiquote.org/wiki/Психология_на_тълпите

Цивилизациите са били създавани и ръководени досега от една малка интелектуална аристокрация и никога от тълпите. Силата на последните им стига само да рушат. Вземат ли връх, стига се до безредие. 

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Какво да стане на изборите? Просто ще има една "партия" по малко. Да не мислиш, че Бате и Г-н Пеевски ще позволят на тоя измекяр пак да лапне от субсидията?

ДПС ще са 2 или 3 на изборите или пак 500 хиляди гласа, там са като коне с капаци, администрацията, цялата бюрокрация ще е отново зад Бойко. ГЕРБ и ДПС ще са винаги там. За другите партии ще е борбата. 

преди 6 минути, teo-glavata написа:

Падаждьом - увидим...

преди 15 минути, В. Велев написа:

Падаждьом - увидим...

121 гласа едва ли ще имате. Ако имате това ще е някакво падение за България.

Нито Борисов, нито царят, нито Слави успяха, нито Иван Костов, успяха да спечелят 121 гласа.

Нито Борисов, нито царят, нито Слави успяха, нито Иван Костов, успяха да спечелят 121 гласа.

Това щеше да е падение за България, ако имаха 121.

преди 1 час, В. Велев написа:

Това щеше да е падение за България, ако имаха 121.

Човекът вместо да си оправи живота с тия пари ги е дал на някакъв. Има и жена. Семейство. Теглил е 4 кредита, 185 хиляди лева и ги хвърлил на тоя Ивелин.

Нямам думи.

преди 12 часа, В. Велев написа:

Всяко зло за добро.

Слуга, много го защитаваш 

Комунистическия орел как наднича само :giggle1:

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Комунистче-слуга ти вложи ли пенсията от партията в пирамидата, а мекере

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.