Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 14 минути, MZ/X написа:

Не съм сигурен кой говори глупостите.
Ето ти 'некои извадки от програмата им'
https://velichie.bg/bg-BG/Pages/MissionAndGoals 

Общи приказки, локуми и пожелания.
Всеки по-грамотен човек би могъл да напише по-подробна програма от пожелания.
От ИИ - за секунди.

'Програмата' на Величие - все едно чета програмата на Априлския пленум от 56-та, но в доста по-мизерен, осакатен вариант
Линията на Величие не само не е права, ами даже не и линия...

Това не е програмата.

По-късно ще бъде оповестена, защото другите крадат от нея и си приписват заслугите на тях без да са свършили нищо.

Жалко, че Ивелин се бори и за такива като тебе.

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Работник във фирма за застраховки само той ли си прави първия милион? Обикновен работник работи във фирма за застраховки и прави милион? 

Не е обикновен. Просто това му се отдава и много чете и има акъл за тия неща. Така че не е обикновен.

Не съди по себе си ако не можеш или не знаеш как да натрупаш милион от застраховки. И това са времената 2000-2015 година някъде.

И тъй като има много по-добри идеи, които ешфа му не възприема, Ивелин си прави собствена застрахователна фирма Тогедър и с нея натрупва още повече пари от застраховки и семинари.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 16 минути, В. Велев написа:

Това не е програмата.
По-късно ще бъде оповестена, защото другите крадат от нея и си приписват заслугите на тях без да са свършили нищо.

Тъй ли? Значи ме мамят на официалния си сайт?
Както и че са влезли в парламента без обявена програма и заблудили избирателите си със сладникави обещания??

Спирам да дискутирам в твой интерес, да не се излагаш повече в защитата на тея никаквци.

преди 21 минути, В. Велев написа:

Това не е програмата.

Не е обикновен. Просто това му се отдава и много чете и има акъл за тия неща. Така че не е обикновен.

Не съди по себе си ако не можеш или не знаеш как да натрупаш милион от застраховки. И това са времената 2000-2015 година някъде.

И тъй като има много по-добри идеи, които ешфа му не възприема, Ивелин си прави собствена застрахователна фирма Тогедър и с нея натрупва още повече пари от застраховки и семинари.

Да, и кметът на Пазарджик и жена му на Ивелин много чете и всеки от неговите приятели много четат и стават милионери. Всички четат книжки и стават милионери. 

Всичките те знаят тайната. Намерили са философския камък. Намерили са тайната на алхимиците, как да превърнат оловото в злато. Нютон пасти да яде. Къде е Нютон, Ботев, Левски. Ивелин е светило. СВЕТИЛО!!!

Ивелин АЛХИМИКА!!!

0620294001644652206_1709904_920x708.webp

преди 3 минути, MZ/X написа:

Тъй ли? Значи ме мамят на официалния си сайт?
Както и че са влезли в парламента без обявена програма и заблудили избирателите си със сладникави обещания??

Спирам да дискутирам в твой интерес, да не се излагаш повече в защитата на тея никаквци.

Аз пък продължавам да ти обяснявам, за да не се излагаш. Наистина е дразнещо когато нямаш информация, не си чел, не си гледал видеата, а правиш колосални заключения. Че и обиждаш даже. 

Това което показваш от сайта им е Устав. Но даже и да приемем че е програма, ти не знаеш защо е била създадена ПП "Величие". Тя е създадена август 2023-а година. И то като общинска (не национална!) партия, която да вкара няколко общински съветници в община Ветрино, които да се противопоставят на ветрогенераторите, които искат да слагат там. Защото предишните общински съветници от разни партии ги подкупили. И забележи в тая общинска партия "Величие" влизат като общински съветници само местни фермери, жители и други чийто бизнес ще пострада от перките.

И сега на пролет когато изведнъж падна сглобката и няма време за създаване на нова партия се използва ПП "Величие". И сега вече ще се пише програма, която вече да е национална, а не само за една община и т.н. Ивелин каза че е готова и е за 20 години напред. Но още не бързат да я оповестят, защото ти обясних защо.

Така че не се прави на много умен. Това че долу-горе разбираш от Линукс не означава че разбираш от други неща.

И още веднъж - не се изказвай неподготвен. За твое добро ти го казвам. Да не ти се смеят хората.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Да, и кметът на Пазарджик и жена му на Ивелин много чете и всеки от неговите приятели много чете и стават милионери.

Всичките те знаят тайната. Намерили са философския камък.

Ето @MZ/X не се излагай като @АСПЕКТ. Това му го обясних 5 пъти по-назад. Или е глупав или се опитва да ме дразни.

И така. Жената на кмета на Пазарджик не му е била жена когато е колежка и работят заедно с Ивелин в застрахователната компания. Ивелин в няколко видея обяснява това. Ама сега не ми се търсят и особено да се обяснявам на @АСПЕКТ.

преди 31 минути, В. Велев написа:

Ето @MZ/X не се излагай като @АСПЕКТ. Това му го обясних 5 пъти по-назад. Или е глупав или се опитва да ме дразни.

И така. Жената на кмета на Пазарджик не му е била жена когато е колежка и работят заедно с Ивелин в застрахователната компания. Ивелин в няколко видея обяснява това. Ама сега не ми се търсят и особено да се обяснявам на @АСПЕКТ.

Аха, с продажби на сектански книжки, Ивелин станал милионер. Ясно.

https://www.pravoslavieto.com/inoverie/scientology/index.htm

В последните години сциентолозите нашумяха и покрай скандалите в Германия и Франция. Оказа се, че те изграждат свои тайни служби в тези страни. Организирано е изнасянето на три милиарда долара в Люксембург, Дания и САЩ.

Сциентолози са осъдени за изнудване на хора да продадат свои имоти и да дадат всичките си спестявания.

През 1996 г. е установен а връзка между такова изнудване и причините за самоубийство на член от сектата. Тогава парламентарна комисия определя сциентологията като секта.

Том Крюз говори на сбирка на сциентолозите. Източник: www.xenu.netПрез 1996 г. сектата подема скъпоструваща рекламна кампания, като изпраща екземпляр от книга за историята и дейността си до всички библиотеки, сенатори и до множество възлови институции и медии. Известни "звезди"-сциентолози, като Том Круз, Джон Траволта и други, са също активни пропагандатори. Настоящи членове на сектата са Чик Кърия, Чака Кан, Айзък Хейъс, Дейвид Кампбел, Кирсти Али, Присила Пресли, Лиза Мери Пресли, а сред бившите сциентолози са Патрик Свейзи, Оливър Стоун, Шерън Стоун, Ленард Коен, Емилио Естевез, Глория Гейнър, Рики Мартин, Ван Морисън, Лу Роулз и други.

У нас през 1991 г. е направен опит за регистрация на сциентологията като вероизповедания или като сдружение. След отказа на Дирекция по вероизповеданията и повторен безуспешен опит, към 2004 година няма данни за пропаганда или практическа дейност от страна на чуждестранни мисионери на Сциентологията или на нейни последователи у нас.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аха, с продажби на сектански книжки, Ивелин станал милионер. Ясно.

Никъде не е написано това! Така, че нищо пак не ти е ясно.

А ти написа цял роман с лъжи само заради една дума.

Какво общо има Ивелин Михайлов със сциентолозите? Ти утре може да започнеш да си фантазираш, че е масон.

Добре де, пак ще приема че ме дразниш, а не си глупав. Макар че на там клонят нещата. 

преди 17 минути, В. Велев написа:

Никъде не е написано това! Така, че нищо пак не ти е ясно.

А ти написа цял роман с лъжи само заради една дума.

Какво общо има Ивелин Михайлов със сциентолозите? Ти утре може да започнеш да си фантазираш, че е масон.

Добре де, пак ще приема че ме дразниш, а не си глупав. Макар че на там клонят нещата. 

Чакаме институциите, но има чадър от Пеевски, но надеждата умира последна. Може нещо да стане. Евентуално. 

Но аз лично се съмнявам, проектът на САЩ да се случи нещо.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Чакаме институциите, но има чадър от Пеевски, но надеждата умира последна. Може нещо да стане. Евентуално. 

Но аз лично се съмнявам, проектът на САЩ да се случи нещо.

Съмнявай се.

Жалкото е че Ивелин се бори и за тебе.

Погледай малко красота. Това и в Германия го няма.

преди 27 минути, В. Велев написа:

Съмнявай се.

Жалкото е че Ивелин се бори и за тебе.

Погледай малко красота. Това и в Германия го няма.

Никой не е срещу дадената сграда или идеята на сградата, символа, който се опитва да е самата сграда.  Едва ли хората са против това.  Въпросът в момента е как. С какви пари и как е построено. 

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

С какви пари и как е построено. 

Обясних ти. Ивелин е купил на ниска цена имоти в едно село. Оправя или строи къщи и ги продава на по-висока цена. И с изкараните пари строи парка. 

xMksyCV.png

преди 8 минути, В. Велев написа:

Обясних ти. Ивелин е купил на ниска цена имоти в едно село. Оправя или строи къщи и ги продава на по-висока цена. И с изкараните пари строи парка. 

Мдааа....и един мармот, увива пачки в станиол :) 

Сега да видим, какво ще стане с другия "мега проект" - т.нар " град в града"?? Събори старата сграда на радиозавода, ама пак фал :) Изобщо мекерето пропусна факта, че съда може да върне на поста му Главния архитект Бузев.А там бая пари взе от.....не най подходящите и дружелюбни хора

преди 6 минути, teo-glavata написа:

Мдааа....и един мармот, увива пачки в станиол :) 

Сега да видим, какво ще стане с другия "мега проект" - т.нар " град в града"?? Събори старата сграда на радиозавода, ама пак фал :) Изобщо мекерето пропусна факта, че съда може да върне на поста му Главния архитект Бузев.А там бая пари взе от.....не най подходящите и дружелюбни хора

Ивелин Михайлов нищо не пропуска и е най-малко с 20 хода пред другите!

Обясних ти че той сам си е създавал трудности когато е виждал че се отпуска, за да не се отпуска.

Обясних ти че Ивелин Михайлов е най-силен в бурите.

Вдъхновява се от последния стих на стихотворението:

Цитат
Парус (Белеет парус одинокий)
Белеет парус одинокой
В тумане моря голубом!..
Что ищет он в стране далекой?
Что кинул он в краю родном?..
Играют волны — ветер свищет,
И мачта гнется и скрыпит…
Увы! он счастия не ищет
И не от счастия бежит!
Под ним струя светлей лазури,
Над ним луч солнца золотой…
А он, мятежный, просит бури,
Как будто в бурях есть покой!

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ивелин Михайлов нищо не пропуска и е най-малко с 20 хода пред другите.

На "другите" им трябва само един ход. Просто се чака правилния момент

преди 2 минути, teo-glavata написа:

На "другите" им трябва само един ход. Просто се чака правилния момент

Няма да го дочакат!

Ивелин така обърна нещата че каквото и да правят отсега нататък все ще е грешен ход.

То и си личи последните дни...

преди 3 минути, В. Велев написа:

Няма да го дочакат!

Ивелин така обърна нещата че каквото и да правят отсега нататък все ще е грешен ход.

То и си личи последните дни...

С приказване на глупости, пари не се правят. Не мина номера! И е прав да реве в момента, че се чувства застрашен

Абе, кво да ти обяснявам - този е свършен

преди 9 минути, teo-glavata написа:

С приказване на глупости, пари не се правят. Не мина номера! И е прав да реве в момента, че се чувства застрашен

Абе, кво да ти обяснявам - този е свършен

Прав си.

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Аз винаги съм прав! Набий си го в главата и не ме дразни!!!!!!!!!!!!

Аз не те дразня, а истината те дразни. Знаеш че Ивелин ще ги занули.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Аз не те дразня, а истината те дразни. Знаеш че Ивелин ще ги занули.

Абе, той и копейкин се заканваше да занулява :) Ама му дръпнахме ушите и виж сега как си гледа само субсидийката

току-що, teo-glavata написа:

Абе, той и копейкин се заканваше да занулява :) Ама му дръпнахме ушите и виж сега как си гледа само субсидийката

Как може да обиждаш Ивелин, като го сравняваш с копейкин?

Нищо общо няма!

Гледай кой какво е построил и съградил.

Има надежда да станем нормална държава, когато милионери и инвеститори стават политици. Също както в САЩ. Докато тук бедняци и гащници като БББ и Костадинов например влизат голи и боси в политиката, за да забогатеят чрез нея, а не от бизнес. Правиш ли разлика?

преди 15 часа, В. Велев написа:

Образно казано...

Купува имоти за 1000 евро в едно село, дава 10000 евро по къщата и я продава за 100 0000 евро? Първоначална цена 1000 евро. Крайна цена 100 000 евро.

Откъде има пари да оправя или да строи къщи след като купи на безценица имота в едно село?

Тогава другия ми въпрос, когато купи тоя имот за 1000 евро, откъде има пари да стане имота 100 000 евро, че да го продаде?

Откъде материали? Материалите безплатни ли са?

преди 15 часа, В. Велев написа:

Ивелин Михайлов нищо не пропуска и е най-малко с 20 хода пред другите!

Обясних ти че той сам си е създавал трудности когато е виждал че се отпуска, за да не се отпуска.

Обясних ти че Ивелин Михайлов е най-силен в бурите.

Вдъхновява се от последния стих на стихотворението:

Естествено, като има чадър, какво го е.бе?

Купува имоти за 1000 евро в едно село, дава 10000 евро по къщата и я продава за 100 0000 евро? Първоначална цена 1000 евро. Крайна цена 100 000 евро.

Откъде има пари да оправя или да строи къщи след като купи на безценица имота в едно село?

Колко пъти да ти го обяснявам това?

Ивелин обяснява всичко това в разни клипове, ама ти казах че няма повече да си губя време да ти ги търся.

От работата си като застраховател, от семинарите, които провежда и накрая от собствената си застрахователна компания която създава - Тугедър, Ивелин спестява около 2 милиона чисто след платени данъци. И след това се чуди къде да ги вложи и един познат му подхвърля за купуване на имоти и продаването им. Даже конкретно са искали в началото само на чужденци да продават и то предимно англичани. Тук имаше бум в ония години англичани да си купуват къщи в селата.

И сам се досещаш че даже и хубава къща да построи кой ще му я купи в някакво забутано село. И Ивелин е видял тоя проблем. И решава да облагороди средата и селото. Оправя улици, мост е възстановил, започва залесяване, за да спре наводнения, които са ставали, прави кухня от типа "храна за вкъщи" и други разни градски благинки. Строи и детска градина дори. И малко по малко нещата тръгват. Интересно е че предимно млади хора живеят в с. Неофит Рилски конкретно. И то или завърнали се от чужбина, има и софианци има айти специалисти и подобни. Така че средата вдига цената.

Сега да не се захванеш за някоя запетайка. Всичко това е обяснено и показано в клипове. Аз го преразказах набързо с хиляди пропуски. Така че не се захващай за запетайката и да ми опонираш. Ако толкова ти е интересно изгледай клиповете, ама са доста. И на различни места. Има една серия "Как да оправим България". Ето първи епизод. От тук изгледай и другите. Имай предвид че са 15 епизода. 

Откъде материали? Материалите безплатни ли са?

И за материалите обясни. 

Прочете ли тео-главата когато писа че Ивелин дължал пари на някой от Велинград за мрамор. Има клип в който Ивелин обяснява и показва със свидетели, че тия са се опитали да го излъжат и да му докарат с по-ниско качество мрамор.

Камъните ги взема от различни места. Мисля че в тая поредица "Как да оправим България" Ивелин обясняваше как е строил всичко.

Така че на всичките ти въпроси има отговор от Ивелин. Така че преди да ги изгледаш не бързай да правиш погрешни заключения.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Ивелин обяснява всичко това в разни клипове, ама ти казах че няма повече да си губя време да ти ги търся.

От работата си като застраховател, от семинарите, които провежда и накрая от собствената си застрахователна компания която създава - Тугедър, Ивелин спестява около 2 милиона чисто след платени данъци. И след това се чуди къде да ги вложи и един познат му подхвърля за купуване на имоти и продаването им. Даже конкретно са искали в началото само на чужденци да продават и то предимно англичани. Тук имаше бум в ония години англичани да си купуват къщи в селата.

И сам се досещаш че даже и хубава къща да построи кой ще му я купи в някакво забутано село. И Ивелин е видял тоя проблем. И решава да облагороди средата и селото. Оправя улици, мост е възстановил, започва залесяване, за да спре наводнения, които са ставали, прави кухня от типа "храна за вкъщи" и други разни градски благинки. Строи и детска градина дори. И малко по малко нещата тръгват. Интересно е че предимно млади хора живеят в с. Неофит Рилски конкретно. И то или завърнали се от чужбина, има и софианци има айти специалисти и подобни. Така че средата вдига цената.

Сега да не се захванеш за някоя запетайка. Всичко това е обяснено и показано в клипове. Аз го преразказах набързо с хиляди пропуски. Така че не се захващай за запетайката и да ми опонираш. Ако толкова ти е интересно изгледай клиповете, ама са доста. И на различни места. Има една серия "Как да оправим България". Ето първи епизод. От тук изгледай и другите. Имай предвид че са 15 епизода. 

И за материалите обясни. 

Прочете ли тео-главата когато писа че Ивелин дължал пари на някой от Велинград за мрамор. Има клип в който Ивелин обяснява и показва със свидетели, че тия са се опитали да го излъжат и да му докарат с по-ниско качество мрамор.

Камъните ги взема от различни места. Мисля че в тая поредица "Как да оправим България" Ивелин обясняваше как е строил всичко.

Така че на всичките ти въпроси има отговор от Ивелин. Така че преди да ги изгледаш не бързай да правиш погрешни заключения.

Защо ГРУ ще дойде на село да те вземе и да те води в Русия

преди 37 минути, В. Велев написа:

И за материалите обясни. 

Както и да е, нищо не се разбира. Дано комисията да разбере нещо, как е построил тези неща и откъде пари.

От цялият текст се разбира,  горе-долу, че се занимава със схеми и далавери. Пране на пари и сциентология, продажби на книги. Както и все повече се затвърджава, че има чадър.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.