Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Както и да е, нищо не се разбира. Дано комисията да разбере нещо, как е построил тези неща и откъде пари.

От цялият текст се разбира,  горе-долу, че се занимава със схеми и далавери. Пране на пари и сциентология, продажби на книги. Както и все повече се затвърджава, че има чадър.

Разбрах те! Или дразниш или нямаш акъл и знания, за да разбереш.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 5 часа, В. Велев написа:

Велке няма ли нови новини покрай Зоологическия парк

преди 6 часа, В. Велев написа:

Какво има да разбирам. Днес спестих 1 евро от закуска. И така до края на годината, ще станат 1 млн евро. Няма и да почивам. И от там 1 евро.

Над 128 фирми са се вплели в пирамадата на Ивелин Михайлов, българския Понци, системни жалби до МВР години наред и никаква реакция. Кой стои зад Ивелин? Пари само в кеш. Умело залъгва като залагалка, близалка масата тълпа за патриотични приказки, велики кханове, проксито, политическото прокси и обслужвача на интереси на Пеевски и Борисов, финансовия гуру Ивелин.

Съответно няма данък капиталова печалба, няма борса, нищо не е публично. Продава се една акция с друга акция.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Над 128 фирми са се вплели в пирамадата на Ивелин Михайлов, българския Понци, системни жалби до МВР години наред и никаква реакция. Кой стои зад Ивелин? Пари само в кеш. Умело залъгва като залагалка, близалка масата тълпа за патриотични приказки, велики кханове, проксито, политическото прокси и обслужвача на интереси на Пеевски и Борисов, финансовия гуру Ивелин.

Съответно няма данък капиталова печалба, няма борса, нищо не е публично. Продава се една акция с друга акция.

https://pogled.eu/как-печели-това-нещо-и-защо-ще-го-държат/

Две неща са важни:

Първото – как продължи да се финансира това нещо.

Според няколко наши източници, чиито твърдения сме проверили, цялата общност около „Исторически парк“ се финансира чрез тегленето на кредити от физически лица от множество банки, като се използва един бъг в системата, която разрешава да се теглят кредити в рамките на две седмици от различни банки, преди да бъде обновено досието в Централния кредитен регистър.

Така човек, който 6 месеца е бил осигуряван на максималната сума, може чрез потребителски кредити без проблеми да изтегли поне 150 хиляди лева, които след това се предават директно или индиректно на Ивелин Михайлов, който е основател и на партия „Величие“.

Втората част е, че община Ветрино, която е една от най-малките в България, технически е превзета, отцепена територия, в която са изкупени огромно количество от имотите, а полиция няма, защото за тази община и за община Провадия работи едно РПУ с трима полицаи за 30 хиляди души. Затова общинската охранителна дейност се прави от фирма, близка до „Историческия парк“. И там тренира нещо, което ужасно прилича на паравоенно формирование, което се брандира като спортен клуб. Неговият основен водач, който тренира повечето хора, сега ще бъде депутат в парламента. Чрез техните Тик-Ток канали те набираха бойци за „Вагнер“.

Знам за три проверки от МВР, две проверки в НАП и поне едно разследване в ДАНС. По всички тези неща уж се работи от години, но в момента аз съм убеден, че ако вече не се е състоял този разговор, той ще се състои в парламента – че партиите в парламента, които имат директни връзки с прокуратурата, ще заявят на партия „Величие“, ако вече не са го направили, че ако в един момент те искат да не играят по правилата, са хванати. И в този случай партия „Величие“ е нещо като мечтата на прокурора от парламентарната република. Тук дори не се налага на прокуратурата да си измисля нещо.

Има достатъчно информация за това, включително и в Икономическа полиция има таблица с около 200 имена на граждани с три имена, ЕГН, снимани, снимани заявления за отваряне на банкова сметка, номера й. Всички тези хора са теглили кредити и Икономическата полиция се интересува от това кой е теглил кредити от множество банки, за да задвижва тази схема. Тези неща са в полицията и ще бъдат използвани, за да бъде държана самата партия „на трупчета“. Това няма да й попречи по никакъв начин на радикалната реторика.

„Величие“ управлява община Ветрино от миналата година, след местните избори, но го прави с ГЕРБ, останалите общински съветници са почти единствено от ГЕРБ и ДПС. Кметът на общината е от ГЕРБ, той беше подкрепен от „Величие“. Кметът на селото, в което се намира „Исторически парк“, също е от ГЕРБ.

Когато все още съществуваше „феноменът Славена Точева“, в Неофит Рилски имаше огромна концентрация на преференции. Преди да съществува „Величие“, там изборите се печелеха масово от ГЕРБ с огромен преференциален вот към Славена Точева. Тя има и снимки от „Исторически парк“ като част от предизборната си кампания преди година.

Бистра Георгиева

Велев, чудя ти се на акъла. Честно. Кво им обясняваш на тея бедняци? Човек, дето се занимава с бизнес, чел е две книжки за забогатяване, има някакво що годе образование и добра обща култура ще разбере и разбира за какво говори Ивелин и как си прави парка заедно с още стотина двеста човека истински инвеститори. На тия туйка и да им обясняваш, и да не им обясняваш, все тая. Няма да вдянат въобще.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Велев, чудя ти се на акъла. Честно. Кво им обясняваш на тея бедняци? Човек, дето се занимава с бизнес, чел е две книжки за забогатяване, има някакво що годе образование и добра обща култура ще разбере и разбира за какво говори Ивелин и как си прави парка заедно с още стотина двеста човека истински инвеститори. На тия туйка и да им обясняваш, и да не им обясняваш, все тая. Няма да вдянат въобще.

Няма ли да смениш аватара с лика на Ивелин. В крак с модата. Все пак. Твоят идол те предаде, като моля ти се е дал на комисия Ивелин. Ужас. Как може такова нещо?

току-що, Toto2 написа:

Ей го и другия соц трол слуга С конкурс ли ви подбират 

преди 1 минута, Gift написа:

Ей го и другия соц трол слуга С конкурс ли ви подбират 

Ти по-голям соц малоумен трол от тебе няма. Тука говорим богаташчета, ти немаш място тука. Толкова си гол, че немаш пари за гащи и ти се веят срамотиите. Ма още по-голяма срамота е нивото на мозъчна дейност. То липсва такава.

преди 8 минути, Toto2 написа:

Американското посолство си направиха партия и веднага падна в капана. Толкова си бил избирател на Възраждане.

преди 1 минута, ined написа:

Аз се обърках нещо, на тоя от Възраждане ли му плащат или от Величието?

Американците от САЩ си направиха отново партия и нашия уж привърженик на Възраждане попадна в капана. Баааси и избирателя на Възраждане.

:)

току-що, Toto2 написа:

Ти по-голям соц малоумен трол от тебе няма. Тука говорим богаташчета, ти немаш място тука. Толкова си гол, че немаш пари за гащи и ти се веят срамотиите. Ма още по-голяма срамота е нивото на мозъчна дейност. То липсва такава.

Пие две водки соц бачкера платен соц трол на Копейката, вика аз съм милионер в копейки.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Американското посолство си направиха партия и веднага падна в капана. Толкова си бил избирател на Възраждане.

Американците от САЩ си направиха отново партия и нашия уж привърженик на Възраждане попадна в капана. Баааси и избирателя на Възраждане.

Ти нали беше сол ташак на Тошко Африкански? Кво стана че почна да смучеш на костя израстъка?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ти нали беше сол ташак на Тошко Африкански? Кво стана че почна да смучеш на костя израстъка?

Винаги съм бил на привърженик и избирател на ИТН. Колко компромата направиха на ИТН, лъжи спрямо ИТН, най-различни простотии, но аз не съм като тебе. При най-малкото нещо и рева.

Орлин му бил спонсор, слуга на мутрите, мултак,  мутра Слави, златна ноздра, диван паша какви ли не простотии. Дългата, късата ръка на ДПС.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Винаги съм бил на привърженик и избирател на ИТН. Колко компромата направиха на ИТН, лъжи спрямо ИТН, най-различни простотии, но аз не съм като тебе. При най-малкото нещо и рева.

Орлин му бил спонсор, слуга на мутрите, мултак,  мутра Слави, златна ноздра, диван паша какви ли не простотии. Дългата, късата ръка на ДПС.

Ми то при вас си е секта. Винаги съм казвал, че ако костадин не ми отговори на очакванията и е аут. Е 4 години държа фронта и накрая се усра . Не може да се съюзява с истинският враг "полковника"Марков и със симончо. Това е непростимо.

преди 15 минути, Toto2 написа:

Ми то при вас си е секта. Винаги съм казвал, че ако костадин не ми отговори на очакванията и е аут. Е 4 години държа фронта и накрая се усра . Не може да се съюзява с истинският враг "полковника"Марков и със симончо. Това е непростимо.

Хахах, каква секта? Тошко продава на Ивелин сектанските книги ли? Или има и Тошко една монетка за късмет.

432417037_796986459142624_75484937649894

Тоя Ивелин е най-богатия човек, ццц.. Слави Трифнов е бедняк покрай него.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Хахах, каква секта? Тошко продава на Ивелин сектанските книги ли? Или има и Тошко една монетка за късмет.

Ми смешници сте. Това ви е професията. Не на тебе а на твоите идоли. Слафчо, тошко и другите капути. И ти се чудя как пък почна да аресваш и коце, като той ви дереше най-много. Ма то ви е присъщо на всичките такива капути. Съюзявате се точно с тия, дето са ви клатили най-много. Самия коце ви ковладеше, че сте кучки на дпс.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Ми смешници сте. Това ви е професията. Не на тебе а на твоите идоли. Слафчо, тошко и другите капути. И ти се чудя как пък почна да аресваш и коце, като той ви дереше най-много. Ма то ви е присъщо на всичките такива капути. Съюзявате се точно с тия, дето са ви клатили най-много. Самия коце ви ковладеше, че сте кучки на дпс.

Има и добри идеи Костадинов, не може да се отрече. Ми, смешници от вашата гледна точка. Каквото си иска да си говори Костадинов, не е първият.  :)

преди 21 минути, Toto2 написа:

Тото не се ядосвай. Остави ги глупаците на мене. Аз съм имунизиран към глупаци като Аспект и откачалки като папагала коко.

И тъй като ръсят само лъжи и могат да заблудят някой друг затова отговарям. Ама не на тях, а на евентуално неориентирани читатели в темата.

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Това е визитка. Защо показват само едната страна? Запитал ли си се?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Над 128 фирми са се вплели в пирамадата на Ивелин Михайлов, българския Понци,

Бил си по-зле отколкото те мислех. Знаеш ли какво е Понци схема?

Ивелин е продал само 20% акции първата година. И след това спира акциите, защото има вече приходи от продажбите на имоти, които е купил евтино преди. Така че от 4-5 години Ивелин не получава пари от никой друг. Работи само със собствени средства. Така че това не е Понци. Ако беше Понци трябваше и сега да продава акции и да взема пари от други хора.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Продава се една акция с друга акция.

Евентуално се продават тия 20% акции, ако някой акционер иска да си ги продаде на друг желаещ. Нови не са пускани от 2019 година. Така че от това Ивелин не печели.

преди 52 минути, АСПЕКТ написа:

Винаги съм бил на привърженик и избирател на ИТН.

А за се чудя защо си зле. Слави ви изпя 2-3 песни и ви обра гласовете.

Ивелин строи такива грандиозни неща прославящи България, че Слави и на малкия му пръст не може да му стъпи. Ивелин обикаля като Левски цяла България и се среща с народа. Слави стои на диванчето като Доган и му изпълнява заповедите.

ИТН са патерица на ДПС.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Има и добри идеи Костадинов, не може да се отрече. Ми, смешници от вашата гледна точка. Каквото си иска да си говори Костадинов, не е първият.  :)

Добри идеи, има. Но от толкоз години в политиката попадна в капана, дето той най се страхуваше. Как да е. Пропиля се златен шанс Възраждане, итн и още една партия да успечт да вземат над 121 гласа. Но с малоумщините си това отиде в историята.

Просто си помисли. Марков плюеше и Възраждане и Итн. Той лично уверено обясняваше как ИТН е дпс кучка, че и възраждане също. И сега точно итн "помолиха" възраждане да предложат тая тъпа комисия за разследване на исторически парк. Ако приемем, че полковника и антураж, включая Симон Милков, говорят истината за Ивелин. Знаеш ли какво означава това? Означава , че говорят истината и за всичко друго. Тоест и итх са дпс кучки. и коце е гербаджийска кучка. Въобще полковника го тури и на двете партии много майсторски.

преди 51 минути, Toto2 написа:

уверено обясняваше как ИТН е дпс кучка, че и възраждане също.

А не сте ли ?

преди 53 минути, Toto2 написа:

Въобще полковника го тури и на двете партии много майсторски.

Да, някакъв идиот фейкомет  ви го тури .

преди 2 часа, Toto2 написа:

Винаги съм казвал, че ако костадин не ми отговори на очакванията и е аут. Е 4 години държа фронта и накрая се усра . Не може да се съюзява с истинският враг "полковника"Марков и със симончо. Това е непростимо.

Копейката те изгони най накраяи и той е разбрал колкото и да е соц утайка, че си мекере.  

Сега се сваляш на Ивелин болния соц сциентоложки вожд ходил да се обучава в църквата им в Лондон. Ти инвестира ли своите копейки 

Какво е положението в България и какво трябва да стане?

vrWIZkk.png

****************************************************************************************

*******************************************************************************************************

преди 52 минути, В. Велев написа:

Какво е положението в България и какво трябва да стане?

vrWIZkk.png

****************************************************************************************

*******************************************************************************************************

Велке какво става в сектата 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.