Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Heroes III на български

Препоръчан отговор

Аман от тия тракери,човек направо да се побърка. Ето и линка за тегленето на играта на български. Превел съм я преди много време, но тогава нямаше торенти. cool.gif

http://www.mininova.org/tor/431622

Edit - randb

tigertron: Па да беше оправил правописа малко ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е-е-е разгеле - шапка ти свалям за труда :yanim:

Много поздрави и от Динко cool.gif

Редактирано от tigertron (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Всичкото добре ама rar-чето е счупено, а торентите нещо.... и те !

кажете от къде да го дръпна със сигурност! :rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичкото добре ама rar-чето е счупено, а торентите нещо.... и те !

кажете от къде да го дръпна със сигурност! :rolleyes:

При мен всичко е нормално, какво имаш впредвид под счупено?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е ОК с *.rar - a. Пробвай да си инсталираш по-нова версия на WinRAR. Мисля че 3.61 е последната и не би трябвало да имаш проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е ОК с *.rar - a. Пробвай да си инсталираш по-нова версия на WinRAR. Мисля че 3.61 е последната и не би трябвало да имаш проблеми.

И на мен ми дава The archive is either in unknown format or damaged., а съм с версия 3.62 :) !

P.S.: Свалил съм го оттук...

Редактирано от ShuurfakRaiShedler (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е линк към последния пач за играта (за превода де).Оправил съм много от грешките,довършителни корекции по превода и отстранени няколко бъга от самата игра.За точно инсталиране просто посочете пътя до папка Data на играта.

http://www.uploadtemple.com/view.php/1164314290.rar

пп:пишете тук ако сте забелязали грешки в превода, за да се вземат бързи мерки.

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дръпнах го наново и се отвори... При мен проблемът се оказа скоростта на Download. със скорост над 1,5Мб/сек. нещо не се получава. оптималната скорост е коло 200килобайта. Благодаря на всички отзовали се :rolleyes: . А превода е страхотен! Благодарности и за него! Живи и здрави да сте!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дръпнах го наново и се отвори... При мен проблемът се оказа скоростта на Download. със скорост над 1,5Мб/сек. нещо не се получава. оптималната скорост е коло 200килобайта. Благодаря на всички отзовали се :P . А превода е страхотен! Благодарности и за него! Живи и здрави да сте!

Хубаво де, само дето аз три пъти го пробвах със 100 кб/с и не стана нито веднъж sad.gif ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...

Здравейте аз лично доста зор видях докато намеря тоя пач с превода на БГ така че реших че ще е по-лесно за останалите ако го сложа тук :Phttp://blaji.hit.bg/Heroes_SOD_BG_Patch.exe надявам се че няма да има някои против чао

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 15 години по-късно...

На рутракера има над 20 версии, вкл. HD.  Примерно:

Heroes of Might and Magic III: Restoration of Erathia + Armageddon's Blade + Shadow of Death

Heroes of Might and Magic III: Complete + Heroes Chronicles + HD-mod

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...