Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 безплатно сваляне?

Featured Replies

Добро утро на всички. Бих искал да кажа че на някой компятри не може да се тегли или да тръгне Windows 11 но обаче аз си купих си нов компятър DDR4 за 4K лева с високо качество. И просто се запитвам има ли някакъв начин да се инсталира Windows 11 безплатно?

Благодаря предварително.

преди 17 минути, HarveyWNvm написа:

И просто се запитвам има ли някакъв начин да се инсталира Windows 11 безплатно?

Да се инсталира - да, има начин. Обаче лицензът не е безплатен.

Не остана ли един двайстак?

Сергеев, Сергеев...

Абселютно безплатно може да си го изтеглиш от сайта на М$ и да си го инсталираш пак безплатно. Само трябва да има нужните знания, щото само с ядене не става.

преди 43 минути, HarveyWNvm написа:

Добро утро на всички. Бих искал да кажа че на някой компятри не може да се тегли или да тръгне Windows 11 но обаче аз си купих си нов компятър DDR4 за 4K лева с високо качество. И просто се запитвам има ли някакъв начин да се инсталира Windows 11 безплатно?

Благодаря предварително.

Безплатно и Уиндоус? По-добре, ако искаш безплатно,  инсталирай Linux Mint.

https://www.linuxmint.com/

преди 59 минути, HarveyWNvm написа:

Благодаря предварително.

Е тая цигания не я разбирам. Значи даваш 4 бона за нова машина, а ти се свидят 4лв за ЛЕГАЛЕН КЛЮЧ. И още 12лв. за ЛЕГАЛЕН ОФИС. Като си взех новия лаптоп миналата година, дадох тези невероятни 16лв и си реших проблема без да ми се налага да ползвам активатори и всякакви глупости. А лаптопа ми струваше 1200лв, не 4К. Ключа се свързва към акаунта ти в М$ и при преинсталиране, след логване се активира автоматично. При офиса трябва да се въвежда при всяка преинсталация. Някой могат да ме сметнат за луд, но си купих и лиценз за антивирусната за огромните 5-6лв. зa една година. Имам пари, угаждам си. :D

• Автор
преди 52 минути, Rudy M. написа:

Да се инсталира - да, има начин. Обаче лицензът не е безплатен.

За жалост аз го инсталирах от самият уеб сайт на MicroSoft. И честно да ти кажа ако човек научи и се мъчи ще постигне.

Благодаря и на другите който поне помогнаха. Но обаче аз се оправих доста напълно добре. YouTube уроци и без никаква инсталация на USB или Disc. Всичко което стана чрез Windows 11 Pro Start Menu И всичко се оправи. 

Legal:
Screenshot2024-05-19012711.thumb.png.6223e3ed98bd4311bc74b94d3edd8f94.png

Това, че уроците са от тубата не правят процеса легитимен. То може и с една команда за PS да си го активираш, но това не значи, ще е легално. И не, не говоря за trial периода, който може да се резетва с slmgr /rearm. Говоря за MAS инструмента...

Забрави да си маркираш отговора. Предполагам сега няма да ти заяде бутона на мишката! :D

• Автор
преди 1 час, driver_sl написа:

Е тая цигания не я разбирам. Значи даваш 4 бона за нова машина, а ти се свидят 4лв за ЛЕГАЛЕН КЛЮЧ. И още 12лв. за ЛЕГАЛЕН ОФИС. Като си взех новия лаптоп миналата година, дадох тези невероятни 16лв и си реших проблема без да ми се налага да ползвам активатори и всякакви глупости. А лаптопа ми струваше 1200лв, не 4К. Ключа се свързва към акаунта ти в М$ и при преинсталиране, след логване се активира автоматично. При офиса трябва да се въвежда при всяка преинсталация. Някой могат да ме сметнат за луд, но си купих и лиценз за антивирусната за огромните 5-6лв. зa една година. Имам пари, угаждам си. :D

Всичко с акъл става. 4 бона мога да съм дал но питаш ли да ли имам място за записвачка което от офиса на хора подадоха ми драйверите който са за компятъра без Windows. А аз съм нямал място за диска. И беше най лесният начин да си го инсталирам от самият сайт и за продукт кей няма какво да мърморя след като съм си написал легален код за активирване на Windows всякаква версия.

преди 51 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Това, че уроците са от тубата не правят процеса легитимен. То може и с една команда за PS да си го активираш, но това не значи, ще е легално. И не, не говоря за trial периода, който може да се резетва с slmgr /rearm. Говоря за MAS инструмента...

Забрави да си маркираш отговора. Предполагам сега няма да ти заяде бутона на мишката! :D

Като толкова много ти се иска направи го ти 

преди 2 минути, HarveyWNvm написа:

Като толкова много ти се иска направи го ти 

Не ми се иска хич. Но обичам да ти го натяквам, защото всеки път оправданията ти са от нелепи, по-нелепи. :)

преди 3 часа, HarveyWNvm написа:

нов компятър DDR4 за 4K лева

за толкова пари можеше да си купиш още по-високо качество с DDR5, DDR4 вече е старо за нова машина.

преди 3 минути, Raze написа:

за толкова пари можеше да си купиш още по-високо качество с DDR5, DDR4 вече е старо за нова машина.

И аз това писах тук:

https://www.kaldata.com/forums/topic/299310-говорилня-или-дрън-тема-тема/?do=findComment&comment=5856829

Ако го е купил сега, тогава това хич не е повод за хвалба, а повод за срам.

преди 4 часа, HarveyWNvm написа:

има ли някакъв начин да се инсталира Windows 11 безплатно?

https://uupdump.net/known.php?q=regex:(2((2(?!000|6[2-4][1-9])\d{3})|(5(?!398)\d{3})|[6-9]\d{3}))\.[1-9]|([3-9]\d{4})\.[1-9]

преди 32 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ако го е купил сега, тогава това хич не е повод за хвалба, а повод за срам.

Към днешна дата, компютър без видеокарта, с хубаво захранване, 32GB RAM, 1TB NVMe и 5600 струва +- 1000лв. с пълна гаранция за всички части. 

Плюс максималното за тази конфигурация видео 4070Ti от 1500/1600лв. са 2600лв. без монитор.

• 3 месеца по-късно...

Да използвам тази тема .От ъпдейтите ми излиза да минавам на 11-ка .Нещо може ли да скапе системата ми и мога ли после да се върна пак на 10-ка.Така ли е по добре да мина ,ако реша на 11 или чиста инсталация наново.

Без име.png

преди 2 часа, цър-вул написа:

Да, може да се върнеш обратно към W10

Няма ли някакъв период? Аз по памет от 8.1 на 10 като минах навремето имаше 10 дни възможност и после опцията стана сива.

Затова моя съвет е да се направи IMAGE преди ъпгрейда и след това ако се наложи същия да се възстанови.

mCpyD7H.png

преди 13 минути, B-boy/StyLe/ написа:

имаше 10 дни

Толкова е, освен ако не се "пипне" - примерно за месец

DISM /Online /Set-OSUninstallWindow /Value:30

Или в регистратурата:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup
Записът UninstallWindow 
extend-windows-11-rollback-time-3.png
Проверката е:

DISM /Online /Get-OSUninstallWindow

Ако върне грешка 1168, значи, че няма опция за възстановяване

Интересно. Дори не съм се замислял, че може да има такава възможност. И все пак си предпочитам Image-a с Macrium-a де. :)

Да не говорим колко е лесно да хвъркне "C:\Windows.old". Предпочитам Image на друг дял или външен носител.

Благодаря за мненията ,ще видя дали да си усложнявам живота  или да си остана на 10-ката.Лаптопа си хвърчи засега.Стана на 3.5 г. геймърски е .Трябва ли да сменя пастата на процесора.Не играя игри.Ползва се за теглене на филми и интернет.

Ако не е почиствано охлаждането, отвори го и го почисти основно. Ще трябва да смениш и термопастата. Със сигурност има 'килимче' между охладителя и вентилатора. Гледал ли си какви максимални температури вдигат CPU и GPU по време на игри и сериозни натоварвания?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.