Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американската пропаганда в България и ЕС

Има ли американска пропаганда в България и Европейския съюз? 16 гласували потребители

1. 1. Има ли американска пропаганда в България и Европейския съюз?

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
преди 5 минути, Гoст написа:

Не съм се засегнал и вече казах каквото имаше да казвам. Английският език не се разпространява само защото е лесен, има и други лесни езици, но факторите са други. За да се разпространи някой друг така трябва някакво събитие да преобърне световната икономика. Факт е че и в Китай учат английски. Няма нищо лошо в това. А да знаеш повече от един от най-разпространените езици по света е само предимство. Но английският е на първо място и не виждам смисъл да се спори повече, не е такъв само заради пропагандата. Има много хора, които са промити и не знаят бъкел английски.

Май не сме се разбрали, никога не съм смятал че английския е разпространен заради пропаганда, просто смятам че се е разпространил защото на хората им е по-лесно да го разбират и изучават.
Апропо французин английски говори само в краен случай. 😋

• Отговори 75
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Абе за пропагандата, Русия и още нещо. Сега много се бълтави, че едно време идеология, манифестации, задължително ходене, а същите после забождат перата в gz и маршируват на гей-парада като комсомолци

Публикувани изображения

преди 1 минута, Bubbles написа:

Май не сме се разбрали, никога не съм смятал че английския е разпространен заради пропаганда, просто смятам че се е разпространил защото на хората им е по-лесно да го разбират и изучават.
Апропо французин английски говори само в краен случай. 😋

Може би за вътрешна консумация се правят на отворени с чужденците един вид "ще ми говориш на езика, ако ще и да сричаш", но французите работещи в корпорациите си говорят английски перфектно.

Няма такава пропаганда!

Има комунисти които правят жалки опити да докажат, че има.

на 28.05.2024 г. в 18:19, Bubbles написа:

Такава е програмата, тук е същото, история реално няма, всичко е пропаганда,  

Пропагандата е твоята тема!

Да питам:Нали не можело да се строят ядрени централи с руско участие в ЕС?

В такъв случай как в Унгария може?

Дали е нещо свързано с американска пропаганда или аз си въобразявам?

Унгария подписа ядрено споразумение с Беларус

преди 6 часа, Bubbles написа:

Моята тема е за дискусия на тема пропагандата. 🙂

Съсипахте форума !

Напълнихте го със руска помия !

:angry:

• Автор
преди 13 часа, M.Николов написа:

Да питам:Нали не можело да се строят ядрени централи с руско участие в ЕС?

В такъв случай как в Унгария може?

Дали е нещо свързано с американска пропаганда или аз си въобразявам?

Унгария подписа ядрено споразумение с Беларус

Може щото там има кой да гледа националните интереси на страната, докато в България и голяма част от ЕС горните етажи на властта са пълни с перковци зависими по един или друг начин от чичо Сам.

преди 6 часа, Звяра! написа:

Съсипахте форума !

Напълнихте го със руска помия !

:angry:

Абе ти уж се беше кротнал ся пак ли ша гледаме старите изпълнения?

• 2 седмици по-късно...

/Така виждат нещата русоробите/

Кратка история....

Малко хора знаят, но през 1990 г. Джордж Буш-старши решава да открадне нефта и газа на Обединените Арабски Емирства.

Както самата Памела Андерсън признава по-късно пред "Уолстрийт Джърнъл": "Той беше обсебен от идеята да превърне това райско кътче на Земята в пустиня ".

До 1990 г. Дубай е бил известен със своите минерални извори, спа центрове, непроходими гори, прекрасен климат и огромни залежи на нефт и газ.

Естествено администрацията на Белия дом, която трудно понасяла човешкото щастие и държавите с петрол, решила, че е крайно време да даде добър урок на Дубай и ОАЕ, да ги демократизира и да им източи всичкото черно злато.

Народът започнал да изнемогва под гнета на американските империалисти. Милиони дубайци и обединени емири напуснали прекрасната си страна и се преселили в Индия в търсене на по-добро бъдеще за децата си.

През това време янките не спирали да изсичат вековни гори и да ги зариват с пясък. Безжалостно дупчили гръдта на майката Земя в търсене на последни капки шистов газ, докато всички минерални извори в района на Дубай изведнъж не пресъхнали.

И така този земен рай, който притежавал най-голямото разнообразие на растителни видове в света, с многобройни ендемични растения, които не се срещали никъде другаде, се превърнал в пустиня.

След като американците окрали всичко и се изнесли, руски учени, свещеници и военни веднага се притекли на помощ на братския емирски народ. Напълнили му кладенците с нефт. Засадили му брези. Заредили му реките с хайвер.

И зачакали да дойде отново доброто старо време.

• Автор
преди 51 минути, БаалБек написа:

/Така виждат нещата русоробите/

Кратка история....

Малко хора знаят, но през 1990 г. Джордж Буш-старши решава да открадне нефта и газа на Обединените Арабски Емирства.

Както самата Памела Андерсън признава по-късно пред "Уолстрийт Джърнъл": "Той беше обсебен от идеята да превърне това райско кътче на Земята в пустиня ".

До 1990 г. Дубай е бил известен със своите минерални извори, спа центрове, непроходими гори, прекрасен климат и огромни залежи на нефт и газ.

Естествено администрацията на Белия дом, която трудно понасяла човешкото щастие и държавите с петрол, решила, че е крайно време да даде добър урок на Дубай и ОАЕ, да ги демократизира и да им източи всичкото черно злато.

Народът започнал да изнемогва под гнета на американските империалисти. Милиони дубайци и обединени емири напуснали прекрасната си страна и се преселили в Индия в търсене на по-добро бъдеще за децата си.

През това време янките не спирали да изсичат вековни гори и да ги зариват с пясък. Безжалостно дупчили гръдта на майката Земя в търсене на последни капки шистов газ, докато всички минерални извори в района на Дубай изведнъж не пресъхнали.

И така този земен рай, който притежавал най-голямото разнообразие на растителни видове в света, с многобройни ендемични растения, които не се срещали никъде другаде, се превърнал в пустиня.

След като американците окрали всичко и се изнесли, руски учени, свещеници и военни веднага се притекли на помощ на братския емирски народ. Напълнили му кладенците с нефт. Засадили му брези. Заредили му реките с хайвер.

И зачакали да дойде отново доброто старо време.

Мноо си болна драга, много.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Мноо си болна драга, много.

Важно е, че ти си здрав. Не се кахъри за мен. Гледай си мачовете и се радвай на френския начин на живот. Живота в България теб не те касае. Избрал си друга земя. Личен избор все пак.

Предполагам си доктор, че веднага диагноза постави.

• Автор
току-що, БаалБек написа:

Важно е, че ти си здрав. Не се кахъри за мен. Гледай си мачовете и се радвай на френския начин на живот. Живота в България теб не те касае. Избрал си друга земя. Личен избор все пак.

Аз живота си го гледам, но ми е интересно защо вечно гледаш само от едната страна?

току-що, Bubbles написа:

Аз живота си го гледам, но ми е интересно защо вечно гледаш само от едната страна?

Ти така го виждаш. Тук нямам вина. Главата и съзнанието ти са си твои лични...

Много истина има в тези думи. Големи лъжци и измамници се оказаха тези. Да им се връща стократно за дискриминацията, която прилагат спрямо нас, нормалните. Боклуци!

https://trud.bg/всички-бяхме-подведени-че-лгбт-прайдовете-са-борба-срещу-маргинализацията-оказа-се-просто-/

А Камен Воденичаров се оплакал, че нямал деца а винаги е искал. Ами, да беше нормален и щеше да има!

на 21.06.2024 г. в 22:49, Anneliese написа:

Много истина има в тези думи. Големи лъжци и измамници се оказаха тези. Да им се връща стократно за дискриминацията, която прилагат спрямо нас, нормалните. Боклуци!

https://trud.bg/всички-бяхме-подведени-че-лгбт-прайдовете-са-борба-срещу-маргинализацията-оказа-се-просто-/

А Камен Воденичаров се оплакал, че нямал деца а винаги е искал. Ами, да беше нормален и щеше да има!

А ти на парад кога?

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
преди 10 минути, Филипов написа:

Естествено че е ясно, чичко Сам държи шопара за топките с магниткси а последния ще неще слуша и изпълнява.

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Продажниците не се спират и по празниците. Парички им трябват!

Цитат

Днес Гого Лозанов каканижеше по ''Блумбърг'' тв (български вариянт) как Тръмп бил семпъл като капацитет и съответно избирателите му били семплички като него. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/open_mouth.png Пусна една сълза колко добра била Камала, но заради възрастният Байдън не са я избрали.....''Големият капацитет'' Гого Лозанов тръгнал да категоризира милионер и огромна част от американският народ, моля?В качеството на какъв бе Гого?!Побеснях, ей такива наглеци са либералите на хранилки.Дано секнат парите за всякакви нпо ''Америка за Б-я'' ,''Украински хъб'' и подобни.Лошото е, че Соросоидите дават луди пари за всякакви пролети и революции.После повярвалите им, се влачат по корем и какво, какво идват бежанци в ЕС за наша сметка.Да ама сметките не излизат, не може да се хрантути половината свят нахлуващ тук.

Ако бяхме нормална държава, този отдавна щеше да е елиминиран или поне изгонен в чужбина.:angry22:

В САЩ здраво са го закъсали със човещината и емпатията:

Цитат

Демократи или републиканци в случая не е важно,а доколко са Човеци.Аз не мога да си представя срещу мен да агонизира човек и да гледам без капка симпатии и човечност.
Преди малко излезе ново инфо на нелегалния - надрусан и пиян толкова,че не знае къде се намира. То си и личи на видеата,че е неадекватен. Аз си помислих,че е някакъв ментално болен и въобще не ми мина през ума,че е наркоман и алкохолик. Съквартиранта му казал,че всичките му пари отивали за дрога (тоест парите на нас,данъкоплатеца).
И ми кажете с какво този боклук не е изритан от Щатите,какви са ползите от него тук и въобще на света от тези създания?

Теглиш му един куршум и правиш света една прашинка по-добър и по-сигурен.
От 16г съм в Щатите, искрено ви казвам,никога не сме били толкова пропаднали като държава на всички възможни нива.Последните 4-5г нещо се случи..

Точно, кратко и ясно казано:

Цитат

Съсипват се всички държави като държави. Защото държавата е защита на народа. Съсипаните държави са просто плячка и сподвижници. И какво остават? Разни международни мафиотски организации. Поредните маниаци , владетелите на света.

:yanim::yanim::yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.