Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли хора, които с поглед могат да ти причинят вреда и несполуки

Featured Replies

Имам голям проблем-колежка в работата ми ме наблюдава постоянно от една година и когато я помолих да не ме гледа така втренчено, тя каза, че не вярва в уроки и прочие,  и за жалост продължава още по-ожесточено и упорито да ме наблюдава , на мен не ми е приятно и въпреки успеха си в работата-на преден план съм, една съм от тези , на които възлагат отговорни и важни задачи, а тя е само изпълнител и е незабелязана. Но вече трима човека ми казват, че окото и постоянно е върху мен, и тъй като ми се случиха извън работата едни неуредици, мисля, че тя с лошия си поглед праща негативна енергия.Тя има страбизъм и ми се иска да вярвам, че не е лош човек, но упоритото и просташко зяпане преди не ме дразнеше. но при всеки проблем извън работата се сещам за Нейното око, което гледа постоянно в мен. Може ли тя с поглед да ми причини нещо или не? 

преди 28 минути, Веси Филипова написа:

Имам голям проблем-колежка в работата ми ме наблюдава постоянно от една година и когато я помолих да не ме гледа така втренчено, тя каза, че не вярва в уроки и прочие,  и за жалост продължава още по-ожесточено и упорито да ме наблюдава , на мен не ми е приятно и ...

Виж сега, жената страда от лесбийство ( влечение към хубави жени като тебе), та заради това така те гледа.
Щом като ти е казала че не вярва на уроки, значи не ти мисли нищо лошо, само ѝ се иска да се гушкате.
Пък и ти като си по-умна от нея та още повече я привличаш.
Кажи ѝ просто, че твоят човек е ревнив и от мадами, та ако обича да го прави скришом втренченото наблюдение.
Всъщност тя няма да може да се контролира да не те гледа де, по-силно е от волята ѝ.
Ще трябва да свикнеш.

Има, да. Ако погледнат чужда жена и те зарежат сама с 3 деца, безработна и с ипотека на къщата ...

Не е като да ги няма такива казуси. Другият вариант е да погледнат към тебе многообещаващо и с бездействието си в последствие да попарят всичките ти очаквания за задружие и любов.

Ако питаш дали с поглед се правят магии - не, за съжаление. И аз още се опитвам с поглед да събличам мадами край плажа, ама все не става без физически контакт. Та, ако е само поглед - в безопасност си. :) Посегнат ли на личността ти, близките или имота, тогава вече го мисли.

Погледът определено може да се използва за енергийно въздействие. Такова се осъществява дори и несъзнателно, без умисъл. И ако този, който се е фокусирал върху теб е негативно настроен, с това ще бъде насочена и определена негативна енергия. Такива въздействия в живота се случват постоянно и важното е да не им придаваме сила със страх и недоброжелателност от наша страна. Въздействие се оказва дори и само с мисъл, без поглед. Разбира се погледът го усилва, особено ако е очи в очи. Важното е да не допускаме нарушаване на нашето равновесие и увереност, и да не се поддаваме на негативни настроения. А този, който ни гледа със завист, омраза или злоба, в крайна сметка ще се окаже потърпевш в много по-голяма степен.

Не погледа, а начина по който те гледа, НО това има ефект при човек с лабилна психика. 

От тук и поверията за уроки и т.н. 

Принципно вярващ в Бог или атеист с рационално мислене не ще да помисли за този вид предразсъдък. 

Друг е въпроса при набожни хора или атеисти без знания, които се подават на този вид поверие. Това не е вяра!!! Това е да повярваш в една неистина! = Затова и имаш съмнения!!! Което изказано по християнски е вид заблуда който някой лукав ползва, за да повлияе на твоя дух. Погледнато от гледана точка на атеист е вид манипулация и понижаване на жизнения ти тонус. 

А, всичко останало зависи от теб самата @Веси Филипова

Аз казах!!!

преди 35 минути, <:IdioibI:> написа:

Не погледа, а начина по който те гледа, НО това има ефект при човек с лабилна психика

Не врат, а шия.

Колкото до магията, тя е само метод за усилване на дадено въздействие. Има такива спомагащи за насочване и концентриране на мисълта, както и за сваляне на защитните прегради отсреща. Тях разбира се няма да коментирам. Но така или иначе мисълта е която оказва въздействието. 

преди 1 минута, 16562 написа:

Не врат, а шия.

Дори не разбираш разликата между двете. :laughing5:

НО, Наздраве! :beer:

• Автор
преди 5 часа, Белгиеца написа:

Виж сега, жената страда от лесбийство ( влечение към хубави жени като тебе), та заради това така те гледа.
Щом като ти е казала че не вярва на уроки, значи не ти мисли нищо лошо, само ѝ се иска да се гушкате.
Пък и ти като си по-умна от нея та още повече я привличаш.
Кажи ѝ просто, че твоят човек е ревнив и от мадами, та ако обича да го прави скришом втренченото наблюдение.
Всъщност тя няма да може да се контролира да не те гледа де, по-силно е от волята ѝ.
Ще трябва да свикнеш.

не знам белгиец , не е лесбийка определено, само иска да съм нещастница като нея и от това се вбесявам и донякъде ме е страх да не ми навреди. Но ти благодаря, че се опитваш да ме развеселиш.Лека.

преди 11 минути, 16562 написа:

Не врат, а шия.

Изобщо не е същото! Айде кажи "Като ти изшия един"  използвайки "врат"

• Автор
преди 3 часа, 16562 написа:

Погледът определено може да се използва за енергийно въздействие. Такова се осъществява дори и несъзнателно, без умисъл. И ако този, който се е фокусирал върху теб е негативно настроен, с това ще бъде насочена и определена негативна енергия. Такива въздействия в живота се случват постоянно и важното е да не им придаваме сила със страх и недоброжелателност от наша страна. Въздействие се оказва дори и само с мисъл, без поглед. Разбира се погледът го усилва, особено ако е очи в очи. Важното е да не допускаме нарушаване на нашето равновесие и увереност, и да не се поддаваме на негативни настроения. А този, който ни гледа със завист, омраза или злоба, в крайна сметка ще се окаже потърпевш в много по-голяма степен.

Дано, дано, защото  определено се замислям за нейното психично здраве. Дано не навреди и на другите хора във фирмата, защото има доста готини хора.

Имам един спомен от една хубавица, която като ме погледна и се задъхах, а като тръгнах се препъвах. Може би, защото главата ми бе завъртяна назад. Това чудо също приписвам на нея, както и други физиологични промени на момента.

преди 47 минути, Веси Филипова написа:

а тя като няма проблем, защо ме зяпа 24/7 ?

Чака да я напъплиш бе Веси. Какво още се моташ. Белгиеца ти го каза, но сега е твой ред да си "активната"

преди 11 часа, ined написа:

Изобщо не е същото! Айде кажи "Като ти изшия един"  използвайки "врат"

"Кат' ти извратя един!" Ама звучи някак извратено. :D

Също звучи малко така, все едно ше те изшия с вратата.

преди 18 часа, Веси Филипова написа:

Дано, дано, защото  определено се замислям за нейното психично здраве. Дано не навреди и на другите хора във фирмата, защото има доста готини хора.

А може просто между вас да няма хармония и тогава погледът, ръкостискане или просто близостта ви също ще предизвика усещане за студенина и отблъскване. Ако ти си по-чувствителна в тази област, може само ти да изпиташ въпросните усещания, а тя - не.

• Автор

години наред не съм забелязвала нейното гледане, по-скоро знаех 2%, но не отдавах значение, но когато трима човека от мъжки пол ми казаха и ме попитаха-" Защо така те гледа тая непрекъснато? " , а скоро и нова колежка ми каза озадачено, че ме гледа нон стоп и ми зададе въпрос_ "какво делите", се замислих, че нещата не са както трябва. Знам защо ме мрази, но се питам дали има силата да ме разболее с това втренчено око. Тя има страбизъм и точно от това се опасявам. Дано всъщност да си гледа напред, а само окото да бяга от нея и погрешка да е насочено към мен.НАДЯВАМ СЕ, че не е нарочно насочено. Да не стане така, че да сложи ръката в джоба и небрежно да почне като олимпиеца Юсуф Дикеч да стреля в мен с окото.

преди 3 часа, Веси Филипова написа:

години наред не съм забелязвала нейното гледане, по-скоро знаех 2%, но не отдавах значение, но когато трима човека от мъжки пол ми казаха и ме попитаха-" Защо така те гледа тая непрекъснато? " ,

Ами точно човеците от мъжки пол го забелязват веднага това, когато жена се заглежда по друга жена.

Я кажи тука защо те мрази, според тебе де.

Мен са ме гледали така главно представители на Дева и Козирог. И то без почти никаква или никаква причина , на база - Не те харесвам на външен вид. Поне аз си мисля, че е по тази причина. 

Тия злобни погледи съм ги получавала даже още в училище. Единият лайняр, дето ме поплюваше и преди това,  веднъж както си бях с моята приятелка в коридора на физкултурния салон, той тъкмо идваше на даскало и като ме видя,  че съм там, с такова отвращение ме изгледа, все едно съм му отишла в скапания дом без покана. Тоя лайняр после си намери майсторската в лицето на една мургава къдрава. 

Една от квартала, дето почти и не я познавам, няколко пъти ме гледа с изкривена физиономия и набръчкана от злоба уста като се разминаваме. 

Самото усещане, че те мразят и ти желаят злото, може да те разболее, разбира се. Единственият начин да го предотвратиш е като ги елиминираш.

• 2 седмици по-късно...

Много позната история.

Преди години и мен така ме гледаше една колежка и после ми се случиха едни неща... първо ми роди дете, а сега и някаква ипотека имаме тц тц тц

• Автор
преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Много позната история.

Преди години и мен така ме гледаше една колежка и после ми се случиха едни неща... първо ми роди дете, а сега и някаква ипотека имаме тц тц тц

Само че това твоето са били погледи на любов и мерак, а при моя случай са погледи на омраза.

на 3.08.2024 г. в 15:36, 16562 написа:

Това обяснение е едно от най - добрите . 

Препоръчвам на Веси да започне да отвръща на удара , още повече , че Веси я е помолила да не я гледа .

Примерно с една проста практика на Дорийн Върчу - практиката е следната : Когато имате почивка си представяте как сте обвити от светлина със сменящи се цветове като ,, Дъгата " и си представяте как преобладава цветът на ,, Алуминиевото Фолио " , което отблъсква негативните енергии насочени срещу вас и ви прави ,, Енергиен Щит " - дори връща негативите на злосторниците . Докато си представяте че сте обвити във ,, светлинна капсула , от цветовете на дъгата  " благодарите на Бога за всичко което ви е дал ( техника , семейство , успехи и други . ) . След като благодарите минавате на ,, Молби " за спокойствие и отдалечаване на злосторника . 

През цялото време се стремите да не влагате желание за  ,, зла умисъл и отмъщение ".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.