Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Звездите измамници

Featured Replies

Правя тази тема тук, а не в здравния, защото трябва да и се обърне сериозно внимание, понеже засяга живота и здравето на много невинни наивни хора.

Едни "инфлуенсъри звезди", за които чета в онзи форум са стигнали дъното на морала. Тяхното е направо престъпно и властите трябва да бъдат сезирани за тях, да бъдат арестувани, съдени и тикнати в затвора. Става дума за собственичката на прословутия 1 метър шоколад и нейния любим. Вижте какво пропагандират:

Цитат

Последната страшка от тях: призоваваха хората да изхвърлят хапчетата си и вместо тях да пият бонбонки тик-так, заредени с енергия за излекуване.

Такива хора, дори и богати и известни, когато пропагандират особено опасни глупости, е крайно време да бъдат подведени под отговорност и да не се разминат само с глоба.

Слагайте в тази тема всякакви такива известни "инфлуенсъри" шарлатани и измамници! Журналистите трябва да сезират обществеността и властите за тези! Никой няма право да отрича научната медицина и да призовава раково болни хора да си изхвърлят лекарствата!!!!:hit::beat:

Закон за здравето:
Чл. 168. Лицата, които практикуват неконвенционални методи, са длъжни:
1. да упражняват своята дейност добросъвестно;
2. да не допускат увреждане на здравето на лицата, потърсили помощта им;
3. да разясняват на лицата, потърсили помощта им, подробно и на достъпен език
какъв неконвенционален метод ще приложат и очаквания резултат от това;
4. да получат изричното писмено съгласие на лицата, потърсили помощта им, за
прилагане на съответния метод;
5. да не въвеждат в заблуждение лицата, потърсили тяхната помощ, включително по
отношение на възможностите за повлияване на здравословното им състояние чрез
практикувания неконвенционален метод.

Това е много притеснително, кой знае колко хора са така..................

Цитат

С измуление виждам, че и от моя кръг познати, има последователи и почитатели въпросната шарлатанка. Аз все си мислех, че фалша при нея е толкова осезателен, че с нож да го режеш, но явно доста хора са със приспани сетива.

Тия не са по - различни от мис Крокодил и мъжът и, които печелят от страданието на раково болните и на държавата не и пука за тях. Мисля, че са свързани с ГЕРБ.

!. Тези са звезди колкото аз съм астронафт.

2. Някви нещо дрънкали в интернет, ся верно че има всякакви откачалници и колко му е някой да им се върже, но замисли се какви са тия които ги гледат ако изобщо някой ги гледа. Едно време помниш ли какво ни казваха като направехме някоя глупост щото някой ни бил казал? "Бе ти ако ти каже да скочиш от покрива ще скочиш ли?", тук това важи с пълна сила, но страшното е, че знам че има достатъчно прости хора които биха скочили което е и причината да проявявам разбиране към темата.

3. Всяка платформа си има система за сигнали, сигнализирай ги, ако наистина са толкова изпаднали и ще станат бивши инфлуенсъри за нула време.

Въпрос : Какво е инфлуенсър?

Отговор : Тъпак без работа и без личен живот който кисне цял ден в интернет и се чуди каква простотия да измисли. Реално много малко са от тия са полезни и правят нещо интересно и качествено но каква изненада, точно тия които правят най големите простотии са най популярни, сметайзначи в какво общеатво живеем.

• Автор

Определено властите трябва да бъдат сигнализирани за тези измамници:

Цитат

Аз останах впечатлена, че маг Аджар бил почти сляп (по думите на половинката му), но няма проблем да шофира. Явно някакви спешъл сили го направляват отгоре и му показват пътя, нямам друго обяснение.

Също така подозирам, че госпожата, която определено е бизнес ориентирана персона, го е подтикнала умело да развият шаманския потенциал и да печелят от него.

Цитат
Малееее, шоколадката се писала психолог. Е това вече ме ядоса адски много. Не стига че ламтиш за парите на болни хора, които мамиш, за да им вземеш и последната стотинка. Ми и психолог се пишеш. Аз съм психолог и ме е срам така да тъпче по професията ни и да ни прави за срам. Къв психолог си ти ма? Измамница от най-долните.

:yanim::yanim::yanim:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Определено властите трябва да бъдат сигнализирани за тези измамници:

Маг Аджар, шофира...
Това да не е Папазов?

• Автор

Нямам представа, чета за тия измамници във звездните компромати, но не ги следя във фейса, инста, а тик - ток нямам. Аджар е някакъв турчин май, настоящата любов на собственичката на 1 метър шоколад, дето не я знам коя е.

Цитат

Не знам не я ли е страх, като е толкова чиста и вярваща в доброто, че всичко което прави не е правилно и редно. Едно е да продава шоколад, добър или кофти, всички сме имали неуспешни покупки, но съветите които дава са опасни за здравето на хората. Злоупотребява с доверието им, а човек в безизходица е склонен да вярва на всичко. В темата тук, където даваше съвети толкова хора пишеха и задаваха въпроси към него чрез нея. Някак искам да вярвам, че тази жена не осъзна какво прави, иначе ако го прави с мисъл... не искам да пиша какво мисля за такъв човек.

Измамниците нямат страх от Господ, от съдбата. Спомнете си за онази отчаяна раково болна българка, която отиде чак в Бразилия при онзи измамник и едва не умря там, без да види близките си. Мястото на измамниците е по затворите!!!!!!

Действията на измамницата:

Цитат

Там лекуваше чрез Аджар, но той не се казваше още Аджар. Тя му четеше въпросите, защото той не вижда и той й казваше какво да отговори на хората. Общо взето беше много грозно, защото в Здравен форум е нормално хората да задават въпроси относно здравето си, все пак не питаха кога ще срещнат първата си любов или за числата от тотото, а тя съветваше да са положителни и да се пречистят, тя се лекувала с гладуване и енергия и прочее нейните неща, пък и до болници стига, но това са изпитания.
В един момент за кратко имаше и кабинет.

Как ме карате да търся това видео, ще опитам, аз съм го гледала или късната есен или зимата.

А пък обявата за продажбата на апартамента - зареден е с положителни вибрации/енергия/любов. Буквално тя едно и също повтаря като мантра и накрая то става правило. По едно време даваха съвети за хранене с една друга дама, ама и това беше за кратко. Ако й напипате тик-тока всичко ще ви извърти. Аз така бях попаднала на една красива домакиня, която по цял ден готвеше по пижама. Всяко 2-ро видео беше нейно, обаче от 2 седмици не ми се е появявала и ми залипсва чак.

Ако тоя Аджар или там какъвто е,  е наистина сляп, то това е още по - срамно за него, че се занимава с измами и шарлатанство. Но, ако не е, не знам как не го е страх, че съдбата може да му го върне, като му отнеме зрението.

Преди много години един руснак шарлатанин беше обещал да върне зрението на Орхан Мурад. Нищо не станало, само му взел парите и се изгаврил с надеждата му.

преди 21 минути, Bubbles написа:

Отговор : Тъпак без работа и без личен живот който кисне цял ден в интернет и се чуди каква простотия да измисли. Реално много малко са от тия са полезни и правят нещо интересно и качествено но каква изненада, точно тия които правят най големите простотии са най популярни, сметайзначи в какво общеатво живеем.

Чакай бре току-що описа авторката на темата... :)

А по темата те тия дет ги описва са сравнително безвредни по опасни са ония дет ти предлагат разни измислени лекарства и уреди че даже и по телевизията ги дават пф

• Автор
Цитат
Вече се каза много пъти, но и аз да кажа - страшно подло и некоректно е да съветваш хора да не си вземат лекарствата. Всякакви невежи или пък отчаяни хора има… ако някой спре нещо животоподдържащо? Аз и не знам що за смелост трябва да имаш да съветваш такива неща. Ами ако стане нещо необратимо и някой побеснял роднина реши да потърси тоя магичен съветник, дето дава акъли из интернет.

А, дано да стане, барем полицията се сети, че работата и включва да лови измамници, включително по интернет!:help:

Помните ли онази измамница гадателка, залята със киселина от бесен роднина на болен човек?

преди 3 минути, petie1 написа:

Чакай бре току-що описа авторката на темата... :)

А по темата те тия дет ги описва са сравнително безвредни по опасни са ония дет ти предлагат разни измислени лекарства и уреди че даже и по телевизията ги дават пф

Не знам какво съм описал но ти предлагам да си търсиш бункер че нейно височество тръгва на ваканция и ако те види некъде ти е спукана работата.

• Автор

Хич не са на добре нещата.................

Цитат

Включвам се по темата за семейството лечители, не знаех коя е жената, нито мъжът, но фб започна постоянно да го показва на ленти и малко след това й видях профила, психолог била, коуч, изобщо не я бях чувала, после от нищото имаха събитие 60 лв за среща с тях за изчистване или нещо подобно, не задълбах, в града ни. Цялостно звучат абсурдно, магично, мистично, нагласено, а тя изглежда голяма хитруша.
А напоследък валят кобилкини от фб като гъби, ама отровни. Даже докладвах една коуч ли е, психолог ли е, като алкохолизирана и основното, което казва във видеата, е принизяващо жените, съответно отдолу хиляди мъже припадат как най- накрая жена ги разбира. Най- лошото е, че няма кой да спре такива лица, насъскващи, изпъкващи на гърба на цялото женско съсловие, подкрепящо непряко агресията към жени. Ще видим докъде ще стигне, но това както и на двойката, е за сериозно канселиране, но тук всичко е възможно в тая държава..

:help::help::help:

Цитат

Ако ви излизат в социалните мрежи с цитираните назад съвети за спиране на лекарства, можете да докладвате за фейк медицинска информация - имаше някъде такава опция.

Ако я видя, ще я докладвам, ама не знам английски език.:(

Мястото на тази е категорично в затвора!!!!!!

Цитат

Мъж 1 - бащата на детето й. С недъг след катастрофа, спрял да прави секс с нея след като родила.
Мъж 2 - депутат/зам.министър, с него стартира шоколада и хотела. Водеше я навсякъде по света, купуваше й скъпи дрехи, тя се хвалеше как изпиват по една бутилка водка на вечер. Разделиха се, защото някакво 22-23 г. момиче се свързало с нея и й казало, че имала връзка с господина от години. Беше пуснала тема по тоя повод с Ник голяма бяла птица. Питаше как да си спаси бизнеса с шоколада и тн.
Мъж 3 - Графът. Наистина той й помогна с шоколада - ходеха по изложения в чужбина, започна да го продава на летището и в Амазон. Спечели някакви титли за бизнес дама на годината, обикаляше сутрешни блокове да разказва за многобройните си сватби с графа.
Мъж 4 - настоящият. Имал фирма за кетъринг и ресторант. С него направи фондация, която 'храни' хора в неравностойно положение. По мои впечатления - с най-евтините възможни продукти. После измислиха това с енергията и леченията.

Ако ме питате откъде знам всичко това - беше ми симпатична в началото с чисто житейските си проблеми. Когато започна да отговаря на здравни въпроси и да съветва хора с рак да не се лекуват, тъй като резултатите от скенерите им са грешни или лекарите са се объркали, я гугълнах. Така разбрах всичко написано по-горе.

Горещо се надявам онколозите да се информират за тази измамница и да я погнат. Да я разсипят от дела и да изгуби всичките си пари. Нека в съда да се види колко разбира тази измамница от рак! Едно публично дело срещу нея, като това на Джони Деп, и тая е свършена!:vomit:

преди 1 час, Anneliese написа:

Едни "инфлуенсъри звезди", за които чета в онзи форум са стигнали дъното на морала.

Ще можеш ли да ми дадеш координати. Благодаря.

• Автор

Това е темата "Звездни компромати" се казва, стигнала съм дотук, но назад са си добре обсъдени.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1678909.705

Темата я четат и нашите бг селебритита.

Владо Пенев и Теодора Духовникова бяха побъркали съфорумките с едни техни парти снимки, хилих се с глас и сълзи.:lol6:

Цитат

От всичко което изчетох, тези са направо психопати. Че и мен ме беше накацала на лични 🤦🏻🤦🏻🤦🏻♀ Ужас. Предложи ми психо сеанси онлайн, срещу заплащане. Направо чета и не мога да повярвам какво говорите. Сега вече ми е рядко грозно същество….. Няма да се учудя ако лъже че е имала и заболяване някакво. Щом заблуждава хора със здравословни проблеми, и нищо не я спира, що да не излъже че и тя е с такъв, за по-голяма достоверност. По принцип не съм религиозна, но искрено се надявам Бог да си знае работата.

И аз не бих се учудила да е излъгала за здравето си.:vomit:

Лелеееееееееееее за тази никакви морални граници няма!

Цитат

И на мен ми беше в приятелите, не знам защо, но когато баба почина, бях написала текст, който включваше нейни думи към мен. Биляна беше взела частта от текста, и го беше споделила на своята стена. Без да е цитат, без източник, без съображение в какъв контекст беше споделено първоначално. Неприятна жена.

Отврат на килограм!!!!!!!:vomit::vomit::vomit:

Дъно, дъно, дъно.....................

Цитат
Шоколадовото магаренце наистина е изпечена измамничка. Преди години бях на събитие в кино Камбана. Имаше томбола и организаторите изрично помолиха всеки да си напише името само на едно листче. Наградите бяха книги на стойност 10-15 лв. Теглят първото име - тя. Теглят второто - пак тя. Стана тройно неловко, защото фондацията беше сред спонсорите на събитието. Представяте ли как се оправда на микрофона, пред стотици хора с усмивка?!?! "Какво да направя, че мъжът ми толкова много ме обича и вместо неговото име е написал моето..."

:vomit::vomit::vomit:

Цитат
Ауч! Наглост до дупка. До книжката от 10 лв. ли е опряла госпожата? Отврат.
ПП: Пишете момичета, че дано я разнесат и жълтурите, които преписват от тук. Заслужава го. Аз не съм я следила особено и не сме се засичали в теми, но от малкото, което помня от Магаренцето, тя винаги беше надменна, но лицемерно земна, любезна и състрадателна. Но не пропускаше да се похвали ни в клин, ни в ръкав със своя лайфстайл.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!!!!!!

Цитат
Относно Алтея и Аджар
Първо това не е шоколад, а някаква адска смес, която не става за ядене. Бях купувала веднъж за подарък и се изложих, понеже беше ефектно, обаче отвътре нито размерите бяха същите, а за вкуса не искам да си спомням.
Метър шоколад - гадно и не бих повторила повече.
Аджар, както се нарича този човек, мисля, че Тихомир му е истинското име разказва ,как ослепял и после като ослепял някаква енергия ала-бала. Имал отлепване на ретината.
Първо -дори и да има това се лекува. Второ то ясно се вижда, че този човек не е напълно незрящ, както го представят, той бил виждал, ама не с очите си, ами енергии от небето и прочее. Вижда си много добре, следи с поглед, гледа към камерата, прави салатки, пазарува в магазините и заблуждава хората, че нещо си му тече от някъде си божествено, но си е обикновен шарлатанин.

Жалко, че има толкова заблудени хора, да вярват не на лекарите, а на такива самозванци.
Който е чел библията знае, че има специално място в ада за такива измамници и шарлатани.
Не знам как представящи се за толкова бели и добри хора, всъщност отвътре са като гнили ябълки.

Тъй, тъй.................Някой трябва да информира КАТ. Аз не съм шофьор и не разбирам.

Цитат

Абе, КАТ няма ли да се самосезират и да му отнемат книжката, като го виждат да шофира, а твърди, че е сляп?

:yanim:

Цитат

Да, и при миналите обсъждания на Шоколада ми направи впечатление, че шофирал, което за мен е абсурдно и престъпно, ако човек има някакви зрителни проблеми, които не подлежат на корекция посредством очила или лещи.

Със сигурност не е сляп, както твърди, ама не е и Поразяващото око, щом се затруднява да чете етикети в магазина. Имам предвид нормални надписи на етикети, не някакъв супер дребен шрифт на съдържанието.

Госпожата Шоколад днес била постнала това:

Цитат

"ВНИМАНИE
Много от вас, които ни пишат на лични съобщения, питат за доказателства за това, че Тихомир има лечителски способности.
Освен положителните отзиви на страницата ни, прилагам и резултатите от биорезонанса, на който се тества днес.
Прилагам аурограмата му, чакрите и измерената му енергия, която е в едни от най-високите стойности.
Забележителното при него е, че всичките му чакри са отворени и без блокажи, което доказва, че през него свободно преминава и се излъчва към света чиста,
лечебна божествена енергия. ♥️🤍💯"

Да ги подпукат полицията, лекарите, съда................и в затвора за известно време! Тази жена е измамница и шарлатанка! Човекът до нея - също!

Организациите на раково болните също трябва да се самосезират, както и тази на слепите.

• Автор
Цитат

Малко странно изглежда като зададе някой въпрос с проблем и тя започва ”и аз бях така”, била болна, била тормозена, израстнала и си изчистила къщичката и е победила болката. Защотооо вибрациите са такива едни положителни. Тя следва Пътя, Слънцето и прочее глупости.
Жена пита ще забременее ли? Отговор - Възможно ако се успокои и не й е фикс идея?! Друга споделя за астма на детето, Отговор - дали не беше, че астмата не е болест, а се отключва от паник-атака. Някакви безумни отговори/съвети, ама наистина безумни. Сега вече с имената проповядват

Цитат

Това прилича на мащабна рекламна кампания. Нека се създаде тема в съответният раздел за окултна медицина. Направо ми е противно да прескачам постовете. Въпросната беше болна от рак и се лекува по традиционен начин. Какво повече се обсъжда?!?!?!

Цитат

И аз това си помислих. Уж бил сляп, ама не съвсем.....Вярно много заблудени хора има, щом се доверяват на тези мошеници, най-малкото - провери на кой си даваш парите. Специално-астмата не е някаква нелечима болест. Има толкова добри специалисти. Когато сина ми прояви симптомите, не съм търсила Аджар и Алея, а лекар с добри отзиви. И за 3 години няма и помен от болестта.

Корупцията в медицината направи хората много недоверчиви към традиционната медицина. За лекарските грешки да не говорим. А измамниците обещават какви ли не чудеса.................И хората, отчаяни, се връзват.:(

Цитат

Aз пък си мисля, че я изобличихме и доста хора ще я 'разприятелят' или ще спрат да я следват.

И аз си мисля същото!:yanim::yanim::yanim:

Цитат
Ами не е като да нямат последователи:
Аджар - Път, Съзнание, Изцеление
2.62K subscribers

Притеснително!!!!!!:help:

Цитат

Паник атаките били от недостатъчен прием на вода🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Цитат

Не се учудвам, тя е налазила сума ти групи, които са обърнати към духовното, поства чужди цитати, но завършва винаги със самореклама и хаштагове на страницата им, слепия шаман и всякакви други кукички. И шараните се връзват.
Нека хората четат тук и осъзнаят, че тези двамата са измамници.

Цитат

Тия двама психари трябва да ги разследват и затворят. Така и следващите да спрат.

Страхотна ирония, жалко, че не чувам и че не ме бива в ирониите:

Цитат

Ееее, колко сте злобни бе! Човекът е сляп избирателно, когато рече да кара веднага активира Аджна Чакра и готово. Аааа ся се сетих името от там ли са измислили- Аджар? От Аджна чакара- тази ма третото оЧо? Найс🤪
Положителни коментари имали🤣😅🤪 Точно на врачките по тв мясат с тия общи приказки и мохабети. Кой е Иван? Виждам някой Иван! Роднина лиЙ, колега лиЙ Иван е! Виджам го! Не ти мисли доброто! Ма не бой се ще оправим нещата за 1000 лв! И амулет даже ще има бонус🤣😅🤪
Кво да кажа докато има будали бизнесът ще и върви …

• Автор
Цитат

Ама как сляп?! Той готви миди и им коментира вида. Иначе по навик святкал лампата, но не виждал, че е светло. А по-иначе пък шофирал. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/close.png
Мани, мани, тоз ми ти Аджар сигур по-добре вижда от нея с нейните лупи. Не знам колко заблуден трябва да е човек, че да им се върже на акъла на тези двамата. Гаврят се направо с хората с истинки недъзи. И то най-безсрамно.
А тя с филтъра, който ползва в тик-тока, прилича на анимация от снапчат. Така са красивите, к'во да са прай...

Цитат

А, да, много е хубаво да съветва тежко болни, включително раково болни да си спират лекарствата. Не, недей да търсиш, изчистени са тези постове. И съвсем правилно.

Цитат

Колкото повече четеш, толкова повече се вмирисват.
Според Търговския регистър той е единствено управител на кетъринг фирмата. Виж, тя е на повечко места.
Продуктът и съответно фирмата Аджар са явно новооткрити- януари 2024 година.
Нейното, на Алтея представяне във фейсбук е…без коментар.
Той е толкова сляп, колкото и баща ми, който след напълно ослепяване с едното око, кара кола още 10-15 години, в момента вижда с другото не по-лошо от връстниците си.
И, ако госпожата, която не се споменава в темата, тоест фирмата на мъжа и’ отклонява 1-2 лекарства, останалите 8-9, надявам се, се ползват по предназначение и лекуват.
Тук…чакри, вибрации, слепота, светлина, изцеление и…само съзнателна лъжа, оттам вреда.

Цитат

Магарето с шоколада трябва да бъде показвано в тази тема. Защо? Защото има хора, които вярват и не осъзнават опасността. Малко по -долу съм направила скрийншот на коментар, в който ги питат ще се наемат ли да лекуват дете с диабет. Дете с диабет!

KHc2E.jpg

• Автор
Цитат

Само ще вметна нещо под секрет, когато беше пандемията ЕС отпускаше финанси и тогава госпожата пак креативно по евро програма създаде и фондацията да храни бедните и гладните. И от там прибра едни пари....
Даже заведение отвори, но май нещо не му провървя.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Правя тази тема тук, а не в здравния, защото трябва да и се обърне сериозно внимание, понеже засяга живота и здравето на много невинни наивни хора.

Едни "инфлуенсъри звезди", за които чета в онзи форум са стигнали дъното на морала. Тяхното е направо престъпно и властите трябва да бъдат сезирани за тях, да бъдат арестувани, съдени и тикнати в затвора. Става дума за собственичката на прословутия 1 метър шоколад и нейния любим. Вижте какво пропагандират:

Такива хора, дори и богати и известни, когато пропагандират особено опасни глупости, е крайно време да бъдат подведени под отговорност и да не се разминат само с глоба.

Слагайте в тази тема всякакви такива известни "инфлуенсъри" шарлатани и измамници! Журналистите трябва да сезират обществеността и властите за тези! Никой няма право да отрича научната медицина и да призовава раково болни хора да си изхвърлят лекарствата!!!!:hit::beat:

Закон за здравето:
Чл. 168. Лицата, които практикуват неконвенционални методи, са длъжни:
1. да упражняват своята дейност добросъвестно;
2. да не допускат увреждане на здравето на лицата, потърсили помощта им;
3. да разясняват на лицата, потърсили помощта им, подробно и на достъпен език
какъв неконвенционален метод ще приложат и очаквания резултат от това;
4. да получат изричното писмено съгласие на лицата, потърсили помощта им, за
прилагане на съответния метод;
5. да не въвеждат в заблуждение лицата, потърсили тяхната помощ, включително по
отношение на възможностите за повлияване на здравословното им състояние чрез
практикувания неконвенционален метод.

Това е много притеснително, кой знае колко хора са така..................

Тия не са по - различни от мис Крокодил и мъжът и, които печелят от страданието на раково болните и на държавата не и пука за тях. Мисля, че са свързани с ГЕРБ.

Въпросът е ти защо ги гледаш?! Аз защо нямам подобни проблеми или притеснения.

преди 12 минути, Емил Костов написа:

Въпросът е ти защо ги гледаш?! Аз защо нямам подобни проблеми или притеснения.

Краставите магарета отдалече се надушват. Нормален човек даже няма е чувал за въпросните екземпляри, а виж каката даже кътните им зъби знае.

На практика създателката на ... ще го наричам само това, щото ми е трудно да го нарека тема и неудобно - това сметище, събира (както обикновено) виртуалния боклук от форуми и сайтове, от които са я изритали, и го изсипва (както обикновено) тук, където още не са, използвайки (както обикновено) стария тъп номер (и не е единствената) - да тиражира това, което я влече, под предлог, че се възмущава от него. Нищо ново, както и по-горе споменаха. 

• 2 седмици по-късно...

Верефициран съм по социалните медии, но неизползвам трибуната си за това!

Инфлуенсър е известна личност, която влияе на своята публика с поведението си...

Не разбираем някои колеги! Истински не ме и интерисуват!

П.П.

В България възникват скандали, които се толерират от жълти медии за да се избегнат истинските проблеми в страната ни... Политически пешки!

• 2 седмици по-късно...

Въпросните не са просто измамници. Тия техните бонбонки съдържат наркотици. Вече са се самосезирали органите и уж нещо забраняват от .. агенция по храните, ама пак е по-скоро на парче и засега МВР, т е. разните криминалисти си чешат черешките, вместо да залавят и предават уродите на правосъдието.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.