Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Докога ще има неравнопоставено отношение към потребителите на форума?

Featured Replies

Питам къде е "нравствено извисения", "безпристрастен" и "честен" администратор?

Някои прилагателни са в кавички, мисля че е ясно защо.

преди 5 часа, miro20 написа:

......................

Ама за фейкомет като теб това е напълно в нормите. Свикналия да яде фекалии друго не яде.... :getout:

• Отговори 69
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Къде няма кирилица? Аз ли не виждам нещо?  Или си прави още два три и си говори сам. 

• Извинявай ама точно ти да обясняваш за правилата в този форум е меко казано цинично.

• Автор

Първо, обидата не е към мен.Второ аз чинно си изтърпях наказанието за обида от 38 дни.

Ако администратора не го е срам, нека да покаже за какъв пост бях наказан.

За това и повдигнах темата, правилата за всички ли важат еднакво или някой са по-равни от други?

Виж какво пише в правилата на форума.

"2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани."

Това означава, че ги нарушаваш и би следвало да получиш наказание. 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Ако администратора не го е срам, нека да покаже за какъв пост бях наказан.

Това едва ли ще му хареса на собственика на форума......

преди 12 минути, Nikita' написа:

"2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани."

Извинявай ама точно ти да обясняваш за правилата в този форум е меко казано цинично.

• Автор
преди 15 минути, Nikita' написа:

Аз не коментирам действия на модератори, а на администратора.Нито пък коментирам"затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго"

Идеята на пускането на темата не е да се харесва на собственика на форума!

току-що, Bubbles написа:

Извинявай ама точно ти да обясняваш за правилата в този форум е меко казано цинично.

Извинявай ама от теб по циничен няма.

преди 6 минути, Nikita' написа:

Извинявай ама от теб по циничен няма.

От мен ли?
Аз съм циничен но има цинизъм и цинизъм драги, аз просто използвам истинските думи за нещата а те невинаги са красиви и приятни, но при цялото ми уважение винаги съм уважавал всеки един потребител тука включително и теб, ако броиш шегите ми  тук-там те са винаго в разумни граници доколкото свободата дадена ни от Калин позволява.  А ти нбе се спираш с глупостите, вечно ядеш някой,, спамиш да не кажа флудиш, държиш се като модератор в сянка, въртииш интриги имаш триста акаунта, триеш регистрираш нови и т.н., целия форум е пропищял от теб, твоите драми задминаха сериалите на нейно височество. Жалко е защото си стар потребител и имаше уважението на всички. Най тъпото е, че послемплачеш от отношението на другите към теб. Явно че си имаш някакви проблеми, вземай мерки и дано се оправиш скоро. :)

преди 1 час, Mediterranean написа:

Докато форума не стане собственост на AI. Той ще бъде безпристрастен.

Шо си мислиш, че AI е върхът на сладоледа, упс, на безпристрастието?

преди 10 часа, цър-вул написа:

Шо си мислиш, че AI е върхът на сладоледа, упс, на безпристрастието?

Ич нема се учуда ако инвижън вкарат и такъв модератор в някоя по-нова версия на платформата.

преди 13 часа, Mediterranean написа:

Докато форума не стане собственост на AI. Той ще бъде безпристрастен.

И как по-точно ще е безпристрастен, след като се програмира от хора. За пример виж смешните скриптове дето ги ползва ФБ и от които са пострадали доста потребители.

преди 51 минути, Bubbles написа:

Ич нема се учуда ако инвижън вкарат и такъв модератор в някоя по-нова версия на платформата.

Просто хората трябва да разберат, че това е един форум, не личен живот.  За социалните мрежи е същото. Те в 90% вредят на хората, отколкото да помагат!

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Просто хората трябва да разберат, че това е един форум, не личен живот.  За социалните мрежи е същото. Те в 90% вредят на хората, отколкото да помагат!

Чекай да разберат.

Тука много хора има които си избиват комплексите понеже нямат личен живот или в него са лузъри и никой нито ги уважава нито ги брои за нещо.
Някога в датата беше същото само че там правилата бяха по-строги и тези не вирееха дълго, докато тук се възползват от това че Калин дава известна свобода и глей кво става най вече в политиката, само тежки диагнози.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Чекай да разберат.

Тука много хора има които си избиват комплексите понеже нямат личен живот или в него са лузъри и никой нито ги уважава нито ги брои за нещо.
Някога в датата беше същото само че там правилата бяха по-строги и тези не вирееха дълго, докато тук се възползват от това че Калин дава известна свобода и глей кво става най вече в политиката, само тежки диагнози.

Да не прозвучи грубо ( разбира се не към теб), но това не е мой проблем. Всеки сам си решава какво ще прави с живота си. Това с интернет в момента е пандемия. Никой не се интересува от нищо друго освен да има интернет и телевизия. Който устиска явно ще бъде.

• Автор

Мда...администратора се прави на невидял, въпросния индивид продължава да си пише, за него наказания няма!

Явно все пак някой са по-равни от други.Надявам се на всички да им е станало ясно, колко фалшиви са напъните на администратора да се представя като честен и безпристрастен арбитър.

на 20.08.2024 г. в 0:49, M.Николов написа:

Мда...администратора се прави на невидял, въпросния индивид продължава да си пише, за него наказания няма!

Явно все пак някой са по-равни от други.Надявам се на всички да им е станало ясно, колко фалшиви са напъните на администратора да се представя като честен и безпристрастен арбитър.

Повярвай ми, че ще набата кръстника! 

Те на Марадона признаха гол с ръка и станаха световни шампиони, ти някакъв си форум….. И аз съм повдигал не въднъж този въпрос, но глас в пустиня….  Една групичка потребители винаги ще минават метър това е положението. То и заради това много интересни и колороритни потребители отдавна спряха да влизат в тоя форум. Останаха предимно коплексарчета и недосчета, дето оспавмат всяка тема, което си е пак безхаберие на пашите, но това е положението. Гледай по ведро на нещата  и това е. Ние не зависим от форума, живота е извън форума, в който има също толкова несправедливости колкото и във форума. Амин, край на лекцията!

на 23.08.2024 г. в 21:12, Коркодила написа:

Те на Марадона признаха гол с ръка и станаха световни шампиони, ти някакъв си форум…..

...

пак с наше участие.

Цитат

На пресконференцията след мача Марадона коментира, че е отбелязал с помощта на Бог!

имайки предвид страничния съдия Богдан Дочев

на 19.08.2024 г. в 2:52, BANKATA написа:

Подобна тема имаше преди месец и...приллючи с изтрит профил (не от администратор)

Зверчето. Той и неговите плачове и теми. Сега пак си има профил и се крие като малко мишленце. 😁 А Мирчата мене преди  ме наказаха,че съм употребил словосъчетанието "русенски селянин" и бам предупреждение. Ама сега като му гледам терминологията на Миродвайсе ... 

Прав е Николов 

на 19.08.2024 г. в 15:54, Емил Костов написа:

Ако го няма във форума темата за Украйна и ще има ритуални самоубийства. Това е някаква психоза сигурно.

преди 30 минути, nikssi написа:

Зверчето. Той и неговите плачове и теми. Сега пак си има профил и се крие като малко мишленце. 😁 А Мирчата мене преди  ме наказаха,че съм употребил словосъчетанието "русенски селянин" и бам предупреждение. Ама сега като му гледам терминологията на Миродвайсе ... 

Прав е Николов 

Ако го няма във форума темата за Украйна и ще има ритуални самоубийства. Това е някаква психоза сигурно.

Така е! Ако спре интернет само за 1 седмица, светът ще намалее с 6 милиарда! Казвам го без да се шегувам.

преди 58 минути, nikssi написа:

А Мирчата мене преди  ме наказаха,че съм употребил словосъчетанието "русенски селянин" и бам предупреждение.

Няма как, освен ако някой не е с двойни стандарти. На времето, когато аз в десет поредни поста бях наричан "пишлегар" и @absurt не понесе никакво наказание въпреки докладите, на мен ми беше обяснено следното:

Цитат

Приемаме за обиди общоприетите такива. Иначе всеки може да си измисли, че нещо го обижда, пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни. Ние не сме детска градина. Но откровенни псувни и намеци към майки задължително награждаваме подобаващо. 

... в този смисъл изразът "русенски селянин" не би трябвало да подлежи на наказание. Не и ако всички тук сме равни и въпросният селянин не е по-равен от останалите.

преди 34 минути, цър-вул написа:

Май въпросът е в преодоляването на първите 3 дни...
Освен ако не си вадиш леба изцяло в мрежата.

5 минути не могат да издържат, повярвай! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.