Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Западната граница на Украйна

Featured Replies

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Вместо да ползват тези пари за здравеопазване или нещо друго, ги дават на Украйна. Ако съм поляк, щях да участвам в протести. 

А дали нес а стигнали до извода че ако нямаш сигурност, няма да имаш никакво здравеопоазване, а ще получиш взривени  детски болници , пазари и МОЛове както в Украйна.

• Отговори 58
  • Прегледи 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• M.Николов
    M.Николов

Мирча, не всичко, което някой напише в "Х" е истина! Шаран! 😄 https://www.svobodnaevropa.bg/a/32287909.html  

• Защото са малоумни, защото щатската пропаганда се шири из цяла Европа, защото сме зависими и нарежднията идват отатък океана. Обаче трябва акъл и желание за да го видиш и проумееш това нещо, при хор

• Автор
току-що, miro20 написа:

А дали нес а стигнали до извода че ако нямаш сигурност, няма да имаш никакво здравеопоазване, а ще получиш взривени  детски болници , пазари и МОЛове както в Украйна.

Тогава нямат доверие на НАТО. Какво излиза, че членуваме в отбранителен съюз, който не може да ни опази....

преди 11 минути, miro20 написа:

Междувременно , Полша е дала 3.3% от БВП или над 26млрд$ на Украйна.

Защо ли ? Кога и у нас ще осъзнаят мурзилките за какво става въпрос ?

Защото са малоумни, защото щатската пропаганда се шири из цяла Европа, защото сме зависими и нарежднията идват отатък океана.
Обаче трябва акъл и желание за да го видиш и проумееш това нещо, при хора като теб това не е възможно щото сакън Русия да се не окаже не толкова зла колкото я изкарват щото нали мантрата трябва да се подкрепя.
Един ден всички ще си дадете сметка колко погрешна е била тая "политика" само се надявам да не е търде късно, въпреки че тоя ден няма да се забави още много.

току-що, Bubbles написа:

Защото са малоумни, защото щатската пропаганда се шири из цяла Европа, защотосме зависими и нарежднията идват отатък океана.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Тогава нямат доверие на НАТО. Какво излиза, че членуваме в отбранителен съюз, който не може да ни опази....

Нищо лично , но да ви кажа  откровенно , измежду вас и Полша, не мисля че поляците са малоумните....

преди 1 минута, Bubbles написа:

Един ден всички ще си даете сметкаколко погрешна е била тая "политика" само се надявам да не е търде късно, въпреки че тоя ден ден няма да се забави още много.

Ако за теб политика на "събути гащи" и капитулация  пред военния новофашистки агресор е правилна политика... не знам.. аз не съм съгласен.

• Автор
преди 1 минута, miro20 написа:

Нищо лично , но да ви кажа  откровенно , измежду вас и Полша, не мисля че поляците са малоумните....

Те не са малоумни, а страхливи. Не си дават сметка, че държавните пари са и техни. И българите са такива в по-голямата си част...

току-що, miro20 написа:

Тоест според теб няма щатска пропаганда, няма информационно затъмнение(Цензура) в полза на мантрата на чичо ти Сам, Европа не е зависима от щатите и заповедите към европейските управници не идват отатък океана?

преди 4 минути, Bubbles написа:

информационно затъмнение(Цензура)

Щом и аз и  вие спокойно имате достъп до всякакви антиамерикански медии, хора, изказвания, всякакви прорашистки пропаганди също, то да - смятам че няма цензура в тяхна полза.

И тук е пълно с такива теми - анти ЕС, анти-САЩ, анти-демокрация и какво ли не.

И никой не ви пречи .

Виж, в любимите ви рашистан и подобни режими, никога не може да има реципрочно такива разлини мнения и изказвания.

Щом и аз и  вие спокойно имате достъп до всякакви антиамерикански медии, хора, изказвания, всякакви прорашистки пропаганди също, то да - смятам че няма цензура в тяхна полза.

И никой не ви пречи .

Виж, в любимите ви рашистан и подобни режими, никога не може да има реципрочно такива разлини мнения и изказвания.

Къде имаш достъп до руска информация?
Аз за да отворя който и да е руски сайт трябва да ползвам ВПН защото са блокирани, руската телевизия е спряна, даже до диска на яндекс където имам файлове няма достъп, ма иначе добре че няма цензура.

• Автор
преди 56 минути, miro20 написа:

И никой не ви пречи .

Е, няма го това, което беше по времето на соца, не мога да отрека. Само че погледни пропагандата за Русия и срещу Русия. Не е равнопоставена. Има такива, които й защитават интересите като Възраждане, тук-там някоя медия и толкоз... Като цяло Русия се възприема като враг, което е неправилно, както е неправилно да се приема, че е приятел...

преди 52 минути, Bubbles написа:

Аз за да отворя който и да е руски сайт трябва да ползвам ВПН защото са блокирани, руската телевизия е спряна, даже до диска на яндекс където имам файлове няма достъп, ма иначе добре че няма цензура.

Спряна е за наше добро, така казват. Има руски телевизии, които не са спрени. П.П. Демек цензура заради нашето добруване има, а ти се оплакваш. 

преди 47 минути, Мечо Хубавеца написа:

Спряна е за наше добро, така казват. Има руски телевизии, които не са спрени. П.П. Демек цензура заради нашето добруване има, а ти се оплакваш. 

Ехааа ся ще спя спокойно.

• Автор
преди 2 часа, miro20 написа:

Ако за теб политика на "събути гащи" и капитулация  пред военния новофашистки агресор е правилна политика... не знам.. аз не съм съгласен.

По-малко грешна е.

Според мен Путин щеше да се съгласи преди две години на една трета от Украйна, но и цялата да беше взел, пак е по-малкото зло. Сега ако украинците съберат всички трупове на техни загинали без да се смятат тези, от които нищо не останало, ще напълнят догоре стадиона в Киев. Няма да се виждат вратите, няма да се виждат трибуните...

Руснаците също могат по същия начин да напълнят стадиона в Москва, но това не е утеха.

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Според мен Путин щеше да се съгласи преди две години на една трета от Украйна, но и цялата да беше взел, пак е по-малкото зло.

А не можеше ли никого да не напада, да не цепи територии с война от 2014 г , да не срива цели селища и градове със земята, да не тероризира с бомбардирания цвиилното население , болници и пазари из цяла Украйна ?

Защо казвате че войната, рашисткия геноцид и терор  е по добра алтернатива ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор
преди 2 минути, miro20 написа:

А не можеше ли никого да не напада, да не цепи територии с война от 2014 г , да не срива цели селища и градове със земята, да не тероризира с бомбардирания цвиилното население , болници и пазари из цяла Украйна ?

Можеше, ама е решил друго. 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Можеше, ама е решил друго. 

Е и ?

Защо някой трябва да се съобразява с фюрерските фашистки амбиции на някакъв изперкал кремълски клоун ???

• Автор
току-що, miro20 написа:

Е и ?

Защо някой трябва да се съобразява с фюрерските фашистки амбиции на някакъв изперкал кремълски клоун ???

Защото такава е реалността. 

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

Защото такава е реалността. 

Ами не, не е. Никой не е длъжен да се съобразява особенно с ненормални недофюрери :hush:

Ако ти си съгласен някой да ти избива и изнасилва семейството, да тероризира държавата ти , да срине до основи дома ти , и накрая да кажеш - добре, това е реалността, то аз не смятам това за нормално.

• Автор

Ами не, не е. Никой не е длъжен да се съобразява особенно с ненормални недофюрери :hush:

Ако ти си съгласен някой да ти избива и изнасилва семейството, да тероризира държавата ти , да срине до основи дома ти , и накрая да кажеш - добре, това е реалността, то аз не смятам това за нормално.

Реалността не винаги е добра. Не става въпрос за съгласен. Такава е. 

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Реалността не винаги е добра. Не става въпрос за съгласен. Такава е. 

Е, обаче украинците имат топки и не са съгласни някой да им избива семействата, да ги тероризират, да унищожават държавата им.

за разлика от някои безтопкови вечнпризнателни и вечносъгласни с рашистката  геноцидна политика.

Ето , и румънците помагат на Украйна с мощен радар :

• Автор
преди 9 минути, miro20 написа:

Е, обаче украинците имат топки и не са съгласни някой да им избива семействата, да ги тероризират, да унищожават държавата им.

за разлика от някои безтопкови вечнпризнателни и вечносъгласни с рашистката  геноцидна политика.

Ето , и румънците помагат на Украйна с мощен радар :

Умрелите нямат топки. Нищо нямат.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Като гледам как си папагалиш всяка кремълска опорка, нямаш проблем с достъпа до руска информация ;) 

преди 6 часа, miro20 написа:

Ти Полша не я мисли, има откъде да си ги избие тези 26 млрд$, например с териториални придобивки. ;)

Виж, ние к'вото даваме все едно го хвърляме на вятъра.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Като гледам как си папагалиш всяка кремълска опорка, нямаш проблем с достъпа до руска информация ;) 

Коя кремълска опорка? Вас само опорки ви гонят, тука подобните на теб французи са същите и плямпат същите глупости сякаш е по сценарий. Това как ще го обясниш?

преди 6 часа, miro20 написа:

Пълни глупости

.

Мирча, не всичко, което някой напише в "Х" е истина!

Шаран!

😄

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32287909.html

преди 1 час, M.Николов написа:

Мирча, не всичко, което някой напише в "Х" е истина!

Шаран!

😄

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32287909.html

комундел , видя ли си датата на статията ?

23 февруари 2023 г.

Отговорих ти в съседната тема . Май ти замръзна усмивката , а комундел ?

Пак се осра, николоффф пак се осра...

:)

Не шаран.. той е скъпа риба,.... толостолоб с размери на цаца си .

толква струваш.

Копейки ...

преди 1 час, Flashback написа:

Ти Полша не я мисли, има откъде да си ги избие тези 26 млрд$, например с териториални придобивки. ;)

Каквито никога не е имала към Украйна.

Защо си мислите през призмата на рашистките малоумни фашистки идеологии за " териториални придобивки" ??

Хората си искат сигурност на техните държави и да живеят мирно със съседите си . Не да превземат други.

Рашистката пропаганда отдавна се напъва да скара украинци и поляци. Резултатът който постига е само по голямо тяхнообединение срещу рашисткия новофашизъм

:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.