Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изненадващ СМС уж от Snapchat

Featured Replies

Здравейте,

Току-що получих СМС: <">Код для Snapchat:505941. Удачньих Snap! qunyt57f5Rf.

Изпращач е Снапчат. 

Изобщо не ползвам Снапчат! Някой друг да получава такива нежелани съобщения без никаква логика? 

Разрешен от Joss Bomon

• Автор
преди 10 минути, цър-вул написа:

Благодаря!

Само ми е интересно как са ми намерили номера, след като нямам регистрация там...

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

Най-вероятно номерът е регистриран някъде в някоя база, която е пробита.

Сигурно. Макар че нямам регистрация почти никъде - Инстаграм, Туитър, УотсАп, ТикТок... Камо ли в руски сайтове.

А може и да налучкват и просто да е на случаен принцип. Директно BLOCK/Report for SPAM и Delete.

Не отговаряш нищо, не отваряш нищо. Аз съм тествал линкове от такива SMS-и но копирани на  ръка в браузъра на компютъра, като същия е във виртуална среда (в случая на Comodo KIOSK).

• Автор
преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

А може и да налучкват и просто да е на случаен принцип. Директно BLOCK/Report for SPAM и Delete.

Не отговаряш нищо, не отваряш нищо. Аз съм тествал линкове от такива SMS-и но копирани на  ръка в браузъра на компютъра, като същия е във виртуална среда (в случая на Comodo KIOSK).

Да, това и ще направя - аз не ги отварям такива, просто ми беше странно. Вероятно наистина налучкват, тяхната кожа. :)

преди 4 часа, K-9 написа:

Сигурно. Макар че нямам регистрация почти никъде - Инстаграм, Туитър, УотсАп, ТикТок... Камо ли в руски сайтове.

Може и да е грешка, не се филмирай! Просто игнорираш и изтриваш! Това е! 

преди 36 минути, Емил Костов написа:

По е весело на контра някак да се пошегува с тях.   Те също са хора и също се лъжат.     Да им пусне нещо там да кълват като шаранчета и да си имат напразни надежди...

• Решение
преди 2 часа, Емил Костов написа:

Не си защитавай работодателя. Точно те/операторите/ трябва да се задействат и да филтрират такъв тип "SMS"-и.

преди 13 часа, Joss Bomon написа:

Не си защитавай работодателя. Точно те/операторите/ трябва да се задействат и да филтрират такъв тип "SMS"-и.

И как по точно да стане тази работа - Това първо. И второ не защитавам никой. Трето никой не знае какво прави потребителят с дадената му услуга. Ти след малко ще кажеш, че интернет операторът трябва да пази клиента от вируси.

преди 17 часа, emil644466 написа:

Аз пък получих активационен код за тик ток на смс,така и не се сещам да  съм давал някъде номера.

Да ти го откраднат от историята на ползван браузър не е невъзможно.  През декември ми откраднаха и присвоиха акаунта  във Фейсбук и се наложи да си активирам нов.   Писах на админите стария да го изтрият.  Всичко възможно има начини да се открадне.    

• Автор
преди 9 часа, attj написа:

Да ти го откраднат от историята на ползван браузър не е невъзможно.  През декември ми откраднаха и присвоиха акаунта  във Фейсбук и се наложи да си активирам нов.   Писах на админите стария да го изтрият.  Всичко възможно има начини да се открадне.    

И за какво го крадат - за пари, заради огромно и болно его... 

преди 11 часа, K-9 написа:

И за какво го крадат - за пари, заради огромно и болно его... 

Акаунта във Фейсбук ми го открадна един от Узбекистан.   За да разглежда всякакви сайтове в Европа и в САЩ.     Затова помолих админите да го заличат.     Има различни хора.

• Автор
преди 57 минути, attj написа:

Акаунта във Фейсбук ми го открадна един от Узбекистан.   За да разглежда всякакви сайтове в Европа и в САЩ.     Затова помолих админите да го заличат.     Има различни хора.

Да... Обаче тоя узбек знае как да го направи, едва ли е толкова лесно. Аз не знам, ама и не искам. Как ли те е избрал интересно?

преди 54 минути, K-9 написа:

Да... Обаче тоя узбек знае как да го направи, едва ли е толкова лесно. Аз не знам, ама и не искам. Как ли те е избрал интересно?

Трябва и ти като мен да го намериш за да го питаш.     Това също не е лесно.

• Автор
преди 5 часа, attj написа:

Трябва и ти като мен да го намериш за да го питаш.     Това също не е лесно.

С други думи, щом си го намерил, значи можеш и ти да "превземеш" чужд профил. :) Ако поискаш де... 
Я кажи, все пак да знам,макар че радко го ползвам - ако ми се случи това с профила, какво първо се прави - пише се на админите ли? На английски явно.

преди 1 минута, K-9 написа:

С други думи, щом си го намерил, значи можеш и ти да "превземеш" чужд профил. :) Ако поискаш де... 
Я кажи, все пак да знам,макар че радко го ползвам - ако ми се случи това с профила, какво първо се прави - пише се на админите ли? На английски явно.

Проучва се цялостно.    Маниак като мен е с по-големи възможности от глупав крадец от Узбекистан.     Сам си решаваш как да постъпиш.  За какво ми е чужд профил?   Може да си регистрираш нови.

• Автор
преди 9 минути, attj написа:

Проучва се цялостно.    Маниак като мен е с по-големи възможности от глупав крадец от Узбекистан.     Сам си решаваш как да постъпиш.  За какво ми е чужд профил?   Може да си регистрираш нови.

Щом глупав може да открадне профил, то за каква защита говорим тогава... Просто повечето хора във Фейсбук (основноо жени) си качват какво ли не там и като им вземат профила става драма. Чул съм да искат пари, за да им го върнат. Луда работа!

преди 12 минути, K-9 написа:

Щом глупав може да открадне профил, то за каква защита говорим тогава... Просто повечето хора във Фейсбук (основноо жени) си качват какво ли не там и като им вземат профила става драма. Чул съм да искат пари, за да им го върнат. Луда работа!

Няма да е съвсем глупав - щом може подобни неща.

• Автор
преди 17 часа, attj написа:

Няма да е съвсем глупав - щом може подобни неща.

Добре де, не трябва ли да се знае паролата, за да влезе? Имейлът също.

преди 24 минути, K-9 написа:

Добре де, не трябва ли да се знае паролата, за да влезе? Имейлът също.

И двете съумя да ми ги открадне.    Подмени ги и загубих достъп до своя 15 годишен акаунт във Фейсбук.      Щял да си рови в сайтове в САЩ и в Европа -  където му е кеф.     Какво го правиш такъв наглец?    Няма да рови при изтрит акаунт.    Ще рови иначе  (вместо теб)   -  ако му оставиш откраднатия акаунт.       

• Автор
преди 41 минути, attj написа:

И двете съумя да ми ги открадне.    Подмени ги и загубих достъп до своя 15 годишен акаунт във Фейсбук.      Щял да си рови в сайтове в САЩ и в Европа -  където му е кеф.     Какво го правиш такъв наглец?    Няма да рови при изтрит акаунт.    Ще рови иначе  (вместо теб)   -  ако му оставиш откраднатия акаунт.       

Мани-мани... А с имейла ти какво стана? Сигурно си имал важни писма там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.