Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя партия от кандидатките за следващите парламентарни избори отговаря на моите виждания за политика на България

Featured Replies

:DДПС - кратък, точен и ясен отговор:D

преди 11 часа, Коркодила написа:

Мисля да гласувам на 27. Но не следя политическия живот в България и въобще какво се предлага от бъдещите кандидат управляващи. Със сигурност няма да гласувам за партията на Слави. Ще изброя какво искам от следващи управляващи.

1)  Създаване на държавни предприятия, производствена дейност с която да се намали вноса на чужди стоки. Както и с цел да се създадат работни местна, на които хората ще получават достойно заплащане и осигуряване на осем часа работен и няма да бъдат експлоатирани като животни.

2) Създаване на държавни жилища, които ще се предлагат със символичен наем , само  на хетеро сексуални  семейства сключили  брак и вече имащи две деца. Целта е стимулирането на създаване на нормални здрави семейства и раждаемоста на българчета.

3) Ограничаване на емиграцията. Смисъл прочистване от чужда кръв и запазване на българския народ. Като това включва забрана за български гражданин да живее на територията на България с чужденец или чужденка. Или двама чужденци.

4) Връщане на казармата, но малко по-различна от това, което беше през соца. Сега идеята да бъде. Момчета да стане мъж. Единствено там да има право да придобие СУМПС безплатно за сметка на държавата, и който иска СЕ за влекач с ремарке или Д за автобус пак безплатно. Да се научи да сглабя и разглабя Калашник, да плува. Джудо, Самбо задължително. Занаят задължително за неграмотните и айтитата. 

5) Забрана за показването и говоренето за друга сексуалност освен хетеро сексуалността. Нарушителите без съд и присъда в Софийска централен затвор.

6) България да си гледа интереса и никога да не заема страна под чужд натиск. Каквото може да вземе от Запада да вземе, каквото може от Русия и от там да вземе. 

7) Курорите да минат пак в държавни ръце.  Рязко намаляване на бетона, и възстановяване на българската природа. Народни цени и облекчения за служители на  държавна работа.

😎 Ограничаването на западното влияние. Филми, музика. Пак да си има, но без филми и музика, където дават или се пее за наркотици, и за разни извращения като сорогатно майчинство, педофилия, хомосексуализъм и прочие.

9)  Безплатно здравеопазване

10) Безплатно образование

11) Връщане на ТКЗС с цел развитие  на българското земеделия

12) Целия транспорт да мине в държавни ръце

13) Увеличаване броя на служителите на силови структори. МВР, Жандармерия, Армия, Гранична полиция, Отряд за борба с тероризма.

14) Връщане на смъртна присъда

15) Държавно финансиране за направата на българска музика и кино.

16) Забрана за продажба на имоти на чужденци

Ти май искаш да се върне комунизма? Това няма как да стане.

преди 7 часа, Т.Христов написа:

В България никога не е имало комунизъм!

А какво строихте тогава?

на 11.10.2024 г. в 16:41, Колев 74 написа:

Добре че ми написа какви са правата на глобалния модератор. Тъй щях да си умра като овца без история, без да го зная. А връзка не намираш, щото ти е изгодна така. Калин е казал "Да се пише" ама дали всичко е необходимо, ти откъде да знаеш. Попитай го бре, що се притесняваш? Па накрая вземете някакви мерки по тези въпроси. Виж и кого съм цитирал, макар и модератор, той не отговаря за тези раздели. Ти, понеже имаш права, сега да те видим колко си ербап и какво ще направиш. Давай!

Не отговори на въпроса. 

на 11.10.2024 г. в 16:16, ostavime написа:

Какви сме ние, та прилича на нас? 😁

преди 8 часа, Гoст написа:

А какво строихте тогава?

Социализъм строихме и аз и баща ти и дедо ти ...

Социалистически са 2/3 от управляващите партии в Европа !!!

преди 13 минути, Т.Христов написа:

Социализъм строихме и аз и баща ти и дедо ти ...

Социалистически са 2/3 от управляващите партии в Европа !!!

E, в бг, няма да е така!

Коя партия от кандидатките за следващите парламентарни избори отговаря на моите виждания за политика на България

Хората с увреждания могат да гласуват с подвижна избирателна кутия за изборите на 27-октомври!

преди 1 минута, В. Велев написа:

Хората с увреждания могат да гласуват с подвижна избирателна кутия за изборите на 27-октомври!

И ще изчезне веднага

• Автор
преди 37 минути, teo-glavata написа:

E, в бг, няма да е така!

Ти каква американска подлога сиии……

на 11.10.2024 г. в 17:55, ined написа:

Поредния глупак с романтични опредстави за социализъма без да е живял и една година през него време. Като толкова ти се е приискал не ти трябва партия, а билет за Северна Корея.

Бях чавдарче. И беше гот. Безплатни учебници, обяд в стола на училище 0,50 стотинки първо, второ, трето. Счупих си ръката, една стотинка не съм дал в болницата за гипс, и след това за рехабилитация. Тренирах лека атлетика и бокс апсолютно безплатно за сметка на държавата. Спортната зала беше оборудвана от до и имаше парно. Събота и неделя си ходех на село и баба ми и дядо ми бяха щасливи пенсионери.

преди 15 минути, Коркодила написа:

Бях чавдарче. И беше гот. Безплатни учебници, обяд в стола на училище 0,50 стотинки първо, второ, трето. Счупих си ръката, една стотинка не съм дал в болницата за гипс, и след това за рехабилитация. Тренирах лека атлетика и бокс апсолютно безплатно за сметка на държавата. Спортната зала беше оборудвана от до и имаше парно. Събота и неделя си ходех на село и баба ми и дядо ми бяха щасливи пенсионери.

image.jpeg.b85b6ea4988e5f961cfbe0c3e64f8957.jpeg

• Автор
преди 2 минути, teo-glavata написа:

Марш обратно за САЩ американски г&золизецо. Ама там, ако нямаш един милион долара ще живееш в кашон.

преди 6 минути, Коркодила написа:

Марш обратно за САЩ американски г&золизецо. Ама там, ако нямаш един милион долара ще живееш в кашон.

Марш ще викаш на дебелата си грозна жена. Колко имам си моя работа. Но и милион да са - пак е малко! Важното е, че ти нямаш

преди 1 час, teo-glavata написа:

Пеньо Пенев е велик поет, но много малко хора си дават сметка колко са прозорливи творбите му и как добре всъщност ни описват. 🙂
Познати в България все коментираха колко е циничен, че стиховете му не били подходящи дъра-бъра, отговора ми винаги е бил - Ми той и живота сам по себе си е циничен, затова дори и тук  често съм такъв и често ме ядът за това.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Пеньо Пенев е велик поет, но много малко хора си дават сметка колко са прозорливи творбите му и как добре всъщност ни описват. 🙂
Познати в България все коментираха колко е циничен, че стиховете му не били подходящи дъра-бъра, отговора ми винаги е бил - Ми той и живота сам по себе си е циничен, затова дори и тук  често съм такъв и често ме ядът за това.

Тъмносив каскет, изпобеляла блуза,

дързост в погледа гори, алена кръв по одрасканата буза

в тънка ивица струи.

Спряло пред грамадната скала в закана,

сръчно чука то върти;

под целувките на хладната стомана

камъка в искри пламти.

И далече по чукарите, където

утринна мъгла дими,

мигом от крилатия ветрец подзето,

бодро ехото гърми.

Верен удар удара спокойно гони,

екнат сънните гори;

а скалата пука, цепи се и рони

в кехлибарени искри…

— Хей, другарю, ти какво решил си с чука!

С тоя трясък и искри?

— Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,

нов път в тези канари!

«Младеж», 14 октомври 1922

П.Пенев

• Автор
преди 3 часа, teo-glavata написа:

Марш ще викаш на дебелата си грозна жена. Колко имам си моя работа. Но и милион да са - пак е малко! Важното е, че ти нямаш

Абе мухльо, налягай си парцалите да не те бие пак откачената хърватка.

преди 3 часа, teo-glavata написа:

Колко имам си моя работа. Но и милион да са - пак е малко! Важното е, че ти нямаш

Ти, ако имаше щеше да седиш в САЩ,

ама явно ти омръзна там да спиш в кемпера, и за това се прибра за България.

преди 1 час, Bubbles написа:

Аз не споря за това, какъв е бил поет или велик поет или какъвто и да ебил. 

Това, което съм показал, особено първите редове е моята истина, като враг на народа.

Не ме интерресува нищо друго! Мене тази измислислена държаява ми лепна 8 + 4

преди 44 минути, Коркодила написа:

Ти, ако имаше щеше да седиш в САЩ,

Нявмаше как да стане. Прекалено много имах да прибирам на тази територия - тегаво от другия край на Земята е да съдиш държавата

Не ме мисли, може да не съм богат, но съм осъдил бг 3 пъти

преди 15 часа, Коркодила написа:

Като чуя/прочета за тия, "безплатните" благини, обикновено се сещам за "Кога яли-пея̀ли, кога плаща̀ли - плака̀ли".

• 2 седмици по-късно...
на 13.10.2024 г. в 5:28, Sliderum2 написа:

КПСС, упс, такава партия не участва в изборите.

Айде бе, не участва ? Участва и то с поне няколко открити рашистки проекта .

Я виж комундела с лик на хитле...пардон, бай Тошо как бодро рецитира  терориста Христо Смирненски .

Виж и всички продажни копейки и червени антибългарски проекти които са изцяло под прякото ръководство на рашистките служби ?

А те / рашистките служби/  не са променяни от времето на СССР. т.е. преки и непроменени наследници на структурите на КПСС.

Вижте Молдова и защо всеки глас е абсолютно важен за изборите.

Не се и съмнявам че въпреки привидната "тишина" гласът / и черните пари/ на КПСС кънти най гръмогласно в медийното ни предизборно пространство.

Не трябва да се позволи на изброените продажници да съсипват държавата и отново да сме "задунайская губерния" , а да сме както Левски ни е завещал - заедно с европейските народи .

:hush:

За лоботомирко, всите български герои са терористи, щот да се борили за независимост срещу тези, от които взема, или потенциално може да взема грантове. 

• 1 месец по-късно...
преди 6 часа, M.Николов написа:

Учредяват политическа партия "България Може"

Кузман Илиев ми допада като виждания, да видим какво ще предложат.

Не ти ли стигат Величие, Израждане, Вмро, БСП и всичкото русороб-патреотар? :wub: Много вожд, малко индианец. 

"Продължаваме промяната" поиска оставките на Даниел Лорер и Явор Божанков

Много се радвам, че малкия капут няма да присъства в следващия Парламент.

• 1 месец по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.