Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Полетя камък колкото орех към предното ми стъкло

Featured Replies

Час пик. Околовръстно. Изключително чист и стегнат път. Пребирах жената от работа. Полетя камък колкото орех към предното ми стъкло и се заби със зверска сила в прения ляв ъгъл на предното ми стъкло. Направи сериозна дупка стъклото. Паднаха парчета стъкла по таблото. Този камък не е от асвалта. От къде може да е полетял с такава сила?

преди 2 часа, Коркодила написа:

Пребирах жената от работа. 

Тя какво работи ?

Ще сложиш ново стъкло и ще забравиш за камъка.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Час пик. Околовръстно. Изключително чист и стегнат път. Пребирах жената от работа. Полетя камък колкото орех към предното ми стъкло и се заби със зверска сила в прения ляв ъгъл на предното ми стъкло. Направи сериозна дупка стъклото. Паднаха парчета стъкла по таблото. Този камък не е от асвалта. От къде може да е полетял с такава сила?

Аз бях с камъка, ама не съм виновен, щото ЖПС на телефона ми е подал грешни координати  бе Кроки. Наместо към Белгия ме е завъртял  малко на северозапад и хоп, как пък точно теб уцелих и аз не разбрах. Ще дам телефона за ремонт.Айфоня дава грешни координати явно или ще го заменя с Андроид.

В Сливен нямаме околовръстно. Само там съм виждал да летят камъни. 

Най-вероятно пред теб да се е движил камион излязъл наскоро от "черен" път и въпросния камък да е бил между грайферите на някоя от гумите му.  Добре, че не е паве! Тогава жена ти тук щеше да съобщи за твоята нелепа смърт.

Кроки, чудиш се защо на теб ти се е случило или си във фаза: "Как камъните летят?".  = Стъклото ще го смениш, но акъла си от тук едва ли.

п.п. Я по-добре кажи жена ти научили се да готви или още ползвате полуфабрикати от "магазина на Стоичков"? -> Апропо ... станал е дядо на нов Христо. :)   

Няма как да се гарантира, че пътят е чист на 100%. Камъкът може да е попаднал на асфалта поради ред причини. После някоя гума на предходен автомобил го е засилила към стъклото. Имал съм поне 10 такива случая. Стига влиза в някакви филми. 

преди 3 минути, ЧочоСан-Самурая написа:

Орехо-камъни да ти пръскат стъклото?

Обикновен скапан камък. Даже и с по малки от орех стават бели. И не се шегувам, колкото и да ви е смешно. Малките даже са и по опасни, защото като мине гума през тах със 100 и повече км/ч може да ги изстреля като снаряд.

преди 10 часа, Коркодила написа:

Ако си беше завършил основното образование, щеше да си дадеш и сам отговор. Там учихме за един чичко Нютон, дето си седял под дървото, когато го е хакнала ябълка в главата. Но не тази история е интересна в случая, а именно другата, където слизал от една лодка на брега и като се изтласкал с крака от нея, за да отскочи напред, вместо той да полети напред, лодката мръднала назад и Нютон цопнал във водата. Ако беше го и научил тоя български, и ние нямаше да се чудим на четвъртото ти изречение, жена си прибирал ли си я или си я пребивал. Или си я пребивал, прибирайки я ...

"Полетя камък колкото орех към предното ми стъкло и се заби със зверска сила в прения ляв ъгъл на предното ми стъкло.", казваш? Интересно, къде е задният ляв ъгъл на предното ти стъкло?

преди 4 минути, ЧочоСан-Самурая написа:

С тоя си пост му причини ментална дисфункция.
Язък за ореховия камък...

Тя му е причинена още в първите 7 години. Тоз и другото комплексарче, "белгиеца", са тотална щета.

преди 10 часа, Коркодила написа:

Пусни клип от видеорегистратора, че поредната храна за форумните оцедарки.
И да не се окаже, че повтаряш стъпките на баба Магдалена. Винтажен GSM, но изключен, мароканския бидон има радио, но скътано в жабката, че и на трупчета в плевнята на дядо й. Печените пилета вече по 8 еврака и добре дошли при веганите.

Откъде? 85-годишният Кашпировски се върнал от щатите и напълнил залите в Рушня. 10 000 рубли билет за сеанс!

преди 11 часа, Коркодила написа:

Полетя камък ...
... и се заби със зверска сила в ...
... предното ми стъкло. ...
... От къде може да е полетял с такава сила?

Имате ли спомен за скоростта на Вашата кола в онзи момент ?
Предполагам, че, както вече Ви писаха по-горе, е изстрелян измежду грайферите на камион,
но, освен скоростта на камъка, спрямо пътя,
в силата на удара участва и скоростта на колата Ви.
Така вече почва да се оформя някакво обяснение на "зверската сила" на полета на камъка.
Той дори и да висеше неподвижно на канап, и само колата да го удари,
при някаква по-значителна скорост на колата,
пак би направил сериозно поражение ...

преди 1 час, Profruit написа:

че поредната храна за форумните оцедарки

Кого визираш?

• Автор

Пусни клип от видеорегистратора, че поредната храна за форумните оцедарки.
И да не се окаже, че повтаряш стъпките на баба Магдалена. Винтажен GSM, но изключен, мароканския бидон има радио, но скътано в жабката, че и на трупчета в плевнята на дядо й. Печените пилета вече по 8 еврака и добре дошли при веганите.

Откъде? 85-годишният Кашпировски се върнал от щатите и напълнил залите в Рушня. 10 000 рубли билет за сеанс!

Нямам видеорегистратор.

преди 29 минути, Недко написа:

Имате ли спомен за скоростта на Вашата кола в онзи момент ?
Предполагам, че, както вече Ви писаха по-горе, е изстрелян измежду грайферите на камион,
но, освен скоростта на камъка, спрямо пътя,
в силата на удара участва и скоростта на колата Ви.
Така вече почва да се оформя някакво обяснение на "зверската сила" на полета на камъка.
Той дори и да висеше неподвижно на канап, и само колата да го удари,
при някаква по-значителна скорост на колата,
пак би направил сериозно поражение ...

70-80км/ч. ми беше скоростна.

преди 2 минути, Коркодила написа:

Нямам видеорегистратор.

Виолине яко те ***т тука 

преди 5 минути, Църо Арматурата написа:

Виолине яко те ***т тука 

Не съм се бъзикал с него. Кзах му аз и Недко поради каква причина му се е спукало стъклото. На мен също ми се е случвало подобно нещо.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

На мен също ми се е случвало подобно нещо.

Камък с формата на орех да се опита да ти пръсне черепа? Едва ли.

И да не се окаже, че повтаряш стъпките на баба Магдалена.

Е няма как да върви по стъпките на реално съществуващата естествено руса Магдалена от гр. София, тя няма чак толкова акъл да се нареди у Бенелюкса.
Горката беше изкарала 2-ка на кандидат студентския изпит по математика.
Сега ако има поне едно внуче, значи минава за баба, въпреки че пенсия все още не би трябвало да има право да получава, дори да не е спирала да работи.
Обаче с гаранция се е отървала вече от мeнcтpyaции.
Ама къщата на родителите ѝ са я бутнали от общината, та не мога да те зарадвам с адрес да ходиш поне да я скиваш веднъж, да не умреш без да знаеш коя е тая Магда, дето така ти е завъртяла главата виртуално, само чрез имитиране на нейното поведение.

Остава ти само да си я сънуваш нощем.

Хапни едно печено пиле довечера, поразгледай разни видеа с русокоси с небръснати катерици и гушни нежно възглавницата. Може пък по божията воля да ти се появи на сън, де да знаеш.

А ние всички дружно ще се помолим богу еврейски да няма „свадби“ у твоя квартал тази нощ, да не те стрескат посред нощ пустите му сирени на противоракетните отбранителни системи от пробития като решето силиконов купол. Да не ти прекъснат съня на най-интересното място.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Е няма как да върви по стъпките на реално съществуващата естествено руса Магдалена от гр. София, тя няма чак толкова акъл да се нареди у Бенелюкса.
Горката беше изкарала 2-ка на кандидат студентския изпит по математика.
Сега ако има поне едно внуче, значи минава за баба, въпреки че пенсия все още не би трябвало да има право да получава, дори да не е спирала да работи.
Обаче с гаранция се е отървала вече от мeнcтpyaции.
Ама къщата на родителите ѝ са я бутнали от общината, та не мога да те зарадвам с адрес да ходиш поне да я скиваш веднъж, да не умреш без да знаеш коя е тая Магда, дето така ти е завъртяла главата виртуално, само чрез имитиране на нейното поведение.

Остава ти само да си я сънуваш нощем.

Хапни едно печено пиле довечера, поразгледай разни видеа с русокоси с небръснати катерици и гушни нежно възглавницата. Може пък по божията воля да ти се появи на сън, де да знаеш.

А ние всички дружно ще се помолим богу еврейски да няма „свадби“ у твоя квартал тази нощ, да не те стрескат посред нощ пустите му сирени на противоракетните отбранителни системи от пробития като решето силиконов купол. Да не ти прекъснат съня на най-интересното място.

И кво общо има това с на наш Коньо счупеното стъкло на Голфа?!?

преди 37 минути, Коркодила написа:

19,44 метра в секунда, при 70 км/ч
70000 метра, делено на 3600 секунди (в час), калкулатора ми даде резултат 19,44444444
Как Ви се струва скорост на камъка от поне 20 метра в секунда ?

• Автор
преди 31 минути, Емил Костов написа:

Не съм се бъзикал с него. Кзах му аз и Недко поради каква причина му се е спукало стъклото. На мен също ми се е случвало подобно нещо.

Какво му обясняваш на тоя, то не говия опит зад волана е цял живот на пасажерската седалка.

преди 9 минути, Коркодила написа:

Какво му обясняваш на тоя, то не говия опит зад волана е цял живот на пасажерската седалка.

Уаууу тарикат как стигна до това заключение? 
Понеже преди 4 години ти казах че не са ми върнали книжката ли? :D

Обезобразен май забравяш с кого разговаряш ми се струва....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.