Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кого ще изберат за президент на САЩ?

Кого ще изберат за президент на САЩ? 15 гласували потребители

1. 1. Кого ще изберат за президент на САЩ?

• Камала
      13%
    • Тръмп
      86%

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 6.11.2024 at 04:05

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Честито, ще има фиеста.

• Отговори 150
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Miисля, че ще е DJT.....аз по принцип гласувам (откакто имам право) само за Републиканските кандидати. Просто DJT печели (макар и с много малко) в "най-тежките" щати, а в САЩ системата е на принципа "

• ""Абе що всички копейки се кефят на путин и плюат запада, ама ходят на запад да живеят, вместо да ходят при путин "' За да дразнят с живота си на запад ей такива пъпеши като ТЕБ!

• Бяхме - няма никакъв спор по тази теза.  Само искам да кажа - тогава някакси икономически бяхме малко по добре от сега - имахме 90% средна класа и 10% много бедни/много богати . Сега средната кла

Публикувани изображения

А камилчето нямало да коментира до излизането на крайните резултати.:lol6: Глашатай излезе да го съобщи. Подкрепящата я групичка бяха почти изцяло само чернокожи хора.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Само да попитам - защо във форума пишат, че негови са и сенат и конгрес? В САЩ нали имат само президентски избори, нямат като нас парламентарни?

Think Sesame Street GIF

Защото идея си нямаш, каква е избирателната система в САЩ! Един път вече си направих труда да я обяснявам по-просто, като за такива като тебе. В САЩ, на практика, избори има всяка година - къде Щатски, къде Федереални..

И не си мисли, че Президента на САЩ (който и да е той) е всемогъщ цар, с абсолютна власт. Също така, мисля, че имате грешна представа за DJT, като човек. Него го интересеува основно коорпоративния бизнес, а не че 2-3 милиона живеели зле и били бедни. Твърде непредсказуем е като реакции. А имайки в предвид, че това е последния му мадат в политиката изобщо.......ще видим какво ще каже Форбс, след 2 години. Аз залагам, че личното му състояние, от около 8 млрд $, ще е над 10 през 2028

Ахаааааааа. Странно, защото при нас,  а и в Европа, като има различни избори, винаги ги съобщават в новините. Мислех, че в САЩ имат само президентски избори, някъде четох мнение, че не народът там избирал депутатите им или както се водят там политиците им.

Иначе при нас и в Европа имаме президентски, парламентарни и местни избори в различно време. За САЩ знам само за президентски, а във Великобритания само парламентарни и местни. Които май са по различно време. В Русия е като при нас, само че са президентска република.

Иначе не се бях замисляла, че в САЩ се гласува във вторник. Навсякъде другаде по света се гласува в неделя.

Монарсите знам, че не гласуват.

преди 6 минути, Anneliese написа:

а във Великобритания само парламентарни и местни.

преди 6 минути, Anneliese написа:

Монарсите знам, че не гласуват.

Тези двете...как се вързват? UK е монархия, Испания е монархия.....

преди 2 часа, Anneliese написа:

Боже, и това ли го имало в нета? Отивам да ги чета.:lol6:

QtpHn.jpg

И към КНДР😁

Самия факт че има такава групичка в България говори колко зле са нещата у нас.

Досега не помня да е имало толкова голям интерес за това кой ще е президента на Америка! :lol6:

Навсякъде това коментират все едно сме Американци! 😂

преди 1 минута, FBI-International написа:

Досега не помня да е имало толкова голям интерес за това кой ще е президента на Америка! :lol6:

Навсякъде това коментират все едно сме Американци! 😂

Кой го каза, най-големият любител на САЩ. Евроатлантик номер 1. Защитник на евреина Доларски и на Камила Хорс(HORSE).

току-що, АСПЕКТ написа:

Кой го каза, най-големият любител на САЩ.

Сигурен ли си? 

преди 1 минута, FBI-International написа:

Сигурен ли си? 

Нали вееше в тира украинско знаме. Как да не съм сигурен. Самият ти се снима с украинско знаме

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нали вееше в тира украинско знаме. Как да не съм сигурен. Самият ти се снима с украинско знаме

Знаех си! :lol6:

преди 5 минути, Bubbles написа:

ssstik.io_1730912607648.jpeg

По-скоро :

😀

Така е.  

Машината не иска да се избере Доналд. Не позволява.

преди 22 часа, FBI-International написа:

Тази електорална колегия ако избере Доналд Тръмп ко прайм?:giggle1:

Соросопитеците жа духат супата и зелето в 404 требва да прави нов план за успех. Мейнстрийм Медиите у нас ще се насер@т от ужасТ. :rabbit:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е то беше ясно че ще се направи всичко за да спечели протежето на Джонджа за да продължи далаверата със зеления, ама не им върза.

току-що, nikssi написа:

Соросопитеците жа духат супатаи зелето в 404 требва да прави нова план за успех. Мейнстрийм Медиите у нас ще се насер@т от ужасТ. :rabbit:

Досега 5 години водеха една политика, ще ми е интересно как внезапно ще водят друга политика.

току-що, АСПЕКТ написа:

Досега 5 години водеха една политика, ще ми е интересно как внезапно ще водят друга политика.

Просто ще карат другите да си плащат. А, соросопитек не плаща. Той прибира. 

И на мен! 

преди 3 минути, nikssi написа:

Соросопитеците жа духат супата и зелето в 404 требва да прави нова план за успех. Мейнстрийм Медиите у нас ще се насер@т от ужасТ. :rabbit:

След зелето кой е наред?  :bubblegum:

преди 1 минута, nikssi написа:

Соросопитеците са с предимство.

Нашият ред кога е? 

Аз съм изумен, втрещен и .... щен. Какъв дуализъм, каква шизофрения, каква дебилия наблюдавам из форумните ширини. Аз, дето се позиционирам като десен човек и логично симпатизирам на Тръмп, да чета от всички левичари и путинисти да се радват за Тръмп. Ох, не знам, не знам. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.