Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Папата променя границите на ада

Featured Replies

Вече се чудя да се смея ли,или да плача, четейки всяка една поредна глупост, измислена от религиозните водачи...Не мисля,че папата вярва във всичко,което говори, просто това е официалната линия и той трябва да я следва. Изобщо организираната религия няма почти никакви разлики с политиката - и двете са мръсни и корумпирани неща,използващи обикновените хора...

Глупости. Ако някой защитава християнството по този начин е ПЪЛЕН ИДИОТ. Как може, ако въобще съществива Ад и Рай или нещо друго там, да обрече на мъки една неродена душа. Защото е неродена? Така ли? Ми тя да не би да е искала да потегли нейде преди да види света? А тя дали знае за света?

Това са ГЛУПОСТИ, които отвличат вниманието на хората от онова, което църквата най - добре прави - СЪБИРА ПАРИ, ИНФОРМАЦИЯ. Да, щото ако определим Папата като някъкъв мениджър на компанията "Католическа църква" ООД / може и АД, въпрос на интерпретация/, то той е мениджър на най-влиятелната и най-богатата "фирма" в света.

Да, или може би греша?

Нямаше ли една божа заповед, която казваше "не прави други идоли........не се кланяй......"

Може и да греша...тогава някой да ме поправи, не съм много добре запознат с църковните работи, нито с религията, не съм и от най - вярващите...

Глупости. Ако някой защитава християнството по този начин е ПЪЛЕН ИДИОТ. Как може, ако въобще съществива Ад и Рай или нещо друго там, да обрече на мъки една неродена душа. Защото е неродена? Така ли? Ми тя да не би да е искала да потегли нейде преди да види света? А тя дали знае за света?

Това са ГЛУПОСТИ, които отвличат вниманието на хората от онова, което църквата най - добре прави - СЪБИРА ПАРИ, ИНФОРМАЦИЯ. Да, щото ако определим Папата като някъкъв мениджър на компанията "Католическа църква" ООД / може и АД, въпрос на интерпретация/, то той е мениджър на най-влиятелната и най-богатата "фирма" в света.

Да, или може би греша?

Нямаше ли една божа заповед, която казваше "не прави други идоли........не се кланяй......"

Може и да греша...тогава някой да ме поправи, не съм много добре запознат с църковните работи, нито с религията, не съм и от най - вярващите...

В структурата на последните ти изречения липсва едно продължение "...,но", което можеше и да даде достатъчно смисъл за да предизвика коментар. Особено след началото с идиота!

Тук не обсъждаме толкова кое е правилно и кое не, ние не знаем, ние усещаме, че някакси няма смисъл в това наказание, но идеята тук, е че религията гледа на тези неща по друг начин, където вече се съгласявам с теб за прекрачването границите на властта от страна на духовенството. А Папата имам чувството, че е само пионка, марионетка, която трябва да играе роля, а не да казва това, което мисли. Това вече е друга тема. Очаквам по-спокойни реакции, все пак няма нужда да показваме кой колко псувни знае..

Не псувам.

Цитирам думите ти MasterRalf "религията гледа на тези неща по друг начин". Не религията. Църквата.

Религията е в сърцето на всеки вярващ.

:shy11: Ако погледнем по-общо, ще установим, че религии, с техните прилики и различия, ще има дотогава, докато има общности от хора, които се нуждаят от някоя от тях. Иначе казано, всяка една религия ще изчезне, когато отпадне необходимостта от нея. Ако разберем това приживе, ще усетим, че местоположението на Рая и Ада не са били от съществено значение през първата част от живота ни. Това подозрение ще ни накара да съжаляваме, че не сме използвали времето си, когато сме могли да го сторим, за нещо по-полезно.
  • 2 месеца по-късно...

Абе я го оставете тоя папа,който си мисли че общува директно с бога,те така са се оплели в писането на историята че много скоро ще се сгромолясат,то тяхното бива бива,ама да определяш границите на небитието си е чисто кощунство. angry.gif

Ъммм, струва ми се нелепо папата или който и да било човек да определя границите на ада, на рая и въобще на всичко неземно. Нито папата, нито кардиналите му, нито богословите, които са се заели с тази дискусия са ходили в Рая и ада, та да рисуват карти и да очертават граници. напълно споделям мнението на агни.

А текстът със студента по химия ме накара да сес мея с глас, страхотен е^^

Ама много хубава религия си имат католиците - прекрояват си я, закърпват си я, след време може изобщо да отменят Ада. Примерно.

Ама много хубава религия си имат католиците - прекрояват си я, закърпват си я, след време може изобщо да отменят Ада. Примерно.

Мдаа, колко ще е хубаво, нали.Утре папата може да реши Бог да стане, знае ли човек.И жална ни майка тогаз.Мале мале, колко глупост има по тоя свят, мале.

Мдаа, колко ще е хубаво, нали.Утре папата може да реши Бог да стане, знае ли човек.И жална ни майка тогаз.Мале мале, колко глупост има по тоя свят, мале.

Той папата и сега се ползва с такъв статут общо взето...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.