Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Бойко кани в управлението Шиши, а ИТН продължават още да не виждат присъствие на ДПС. Какво трябва да стане, че да усетят? 

Да забременеят.😄

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Няма ли клиенти на магистралата?

Ти ще кажеш, нали там работиш? 😆😆😆😆😆

преди 5 минути, M.Николов написа:

Освен да копираш, нещо друго умееш ли?

Да не съм прост като теб, да ползвам друг профил и изкуствен интелект да ми пише коментари. 😆😆😆 Много ниско падна, едва ли осъзнаваш с твоя капацитет, може да питаш изкуствения интелект той да ти потвърди. 😆

• Автор
преди 11 минути, The Lone Star написа:

Начин ако тия спечелят парламентарни избори и не се вдигнете всички на протести докато не ги изметете сте нема такива овци.

• Автор
преди 2 минути, The Lone Star написа:

Много се съмнявам да има някакви протести.

Ами явно през последните години работата съвсем е умряла.

Дордето си бех родината имаше организации и все още някакво общество което реагираше.

на 17.10.2025 г. в 23:01, Joss Bomon написа:

Няма как да кажат НЕ, защото така или иначе при избори ИТН и БСП са аут. Ще стоят до дупка, на всяка цена.

Напротив не гледа ли новото проучване ИТН дърпат рязко напред  . Няма смисъл от нови избори няма нова партийка или ще има избори , когато Радев си направи партия .

а ако има нови избори ще се гласува пак за едни и същи и ще им пълним гушите с гласове .

преди 10 минути, adersa написа:

Напротив не гледа ли новото проучване ИТН дърпат рязко напред  . Няма смисъл от нови избори няма нова партийка или ще има избори , когато Радев си направи партия .

а ако има нови избори ще се гласува пак за едни и същи и ще им пълним гушите с гласове .

Аз няма да гласувам за ИТН, а и като чета каква е обстановката, едва ли ИТН ще съберат и 3 процента.

преди 1 час, The Lone Star написа:

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз няма да гласувам за ИТН, а и като чета каква е обстановката, едва ли ИТН ще съберат и 3 процента.

и аз така си мислих ама миналата седмица като видях проучването се хванах за главата даже са далеч от изпадане въпреки скандалите .Явно мангустите от германито гласуват за тях 

преди 7 минути, adersa написа:

и аз така си мислих ама миналата седмица като видях проучването се хванах за главата даже са далеч от изпадане въпреки скандалите .Явно мангустите от германито гласуват за тях 

Не. Нямаше много ци.гани в посолството, те не се интересуват от България. Те са чувстват турци и не знаят български език. Немецът като ги пита, откъде идват, казват, че са турци. 

5 пъти съм бил там, само българи съм виждал.

• Автор
преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Не. Нямаше много ци.гани в посолството, те не се интересуват от България. Те са чувстват турци и не знаят български език. Немецът като ги пита, откъде идват, казват, че са турци. 

5 пъти съм бил там, само българи съм виждал.

Истината е, че много хора повярваха на Трифонов защото си мислеха, че след толкова години. плюене по системата ще направи нещо за да я промени и честно казано вероятно би опитал ако би имал тази възможност, но реално системата е така изградена, че е по-силна от всяка една партия и най общо казано успява да убие всякакви мераци за промяна още в зародиш защото всеки си има цена и/или слабо място. Затова ако се иска някаква промяна трябват сериозни жертви от този които се наеме да гиправит и да се реже до кокал.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Истината е, че много хора повярваха на Трифонов защото си мислеха, че след толкова години. плюене по системата ще направи нещо за да я промени и честно казано вероятно би опитал ако би имал тази възможност, но реално системата е така изградена, че е по-силна от всяка една партия и най общо казано успява да убие всякакви мераци за промяна още в зародиш защото всеки си има цена и/или слабо място. Затова ако се иска някаква промяна трябват сериозни жертви от този които се наеме да гиправит и да се реже до кокал.

Не го оправдавай. Достатъчно му дадохме карт бланш и му търпяхме простотиите.  Разбирам, че няма как да се махне ГЕРБ, ДПС от властта, те са се бетонирали във властта от 50 години, но да предадеш избирателите си, това е отвратително. Сега има възможност да прокара идеиите на ИТН, защо не го прави? Защо взимат цялата субсидия, така ли каза суверинът? Другите точки от референдума къде са? Защо са против референдума на Възраждане? Нали са за референдумите. Народът да се пита?

Къде е този Слави?

• Автор
преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Не го оправдавай. Достатъчно му дадохме карт бланш и му търпяхме простотиите.  Разбирам, че няма как да се махне ГЕРБ, ДПС от властта, те са се бетонирали във властта от 50 години, но да предадеш избирателите си, това е отвратително. Сега има възможност да прокара идеиите на ИТН, защо не го прави? Защо взимат цялата субсидия, така ли каза суверинът? Другите точки от референдума къде са? Защо са против референдума на Възраждане? Нали са за референдумите. Народът да се пита?

Къде е този Слави?

Много съм далеч от идеята да защитавам Трифонов, просто коментирам състоянието на системата.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Много съм далеч от идеята да защитавам Трифонов, просто коментирам състоянието на системата.

Ми, такава е системата. След Робеспиер дойде Наполеон. Хората си мислиха, че сменят старата система, а то аристокрацията просто се премени в други дрехи.

Максимилиан Робеспиер – Уикипедия

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, такава е системата. След Робеспиер дойде Наполеон. Хората си мислиха, че сменят старата система, а то аристокрацията просто се премени в други дрехи.

Максимилиан Робеспиер – Уикипедия

Ми именно.

Аз защо все опявам, че няма демокрация? Ква демокрация бе хора, като тия дето управляват са все същите от преди 89та или техните потомци? Има един който всеки ден го дават по телевизора дрът гнусен тип, тоя плужек е идвал у нас, целуваше обувките на дядо ми само и само да се пише партиец, после повтаряше упражнението с останалите партийни секретари и го пращаха за кафе, днес това говедо е великия демократ. И това е само един пример.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ми именно.

Аз защо все опявам, че няма демокрация? Ква демокрация бе хора, като тия дето управляват са все същите от преди 89та или техните потомци? Има един който всеки ден го дават по телевизора дрът гнусен тип, тоя плужек е идвал у нас, целуваше обувките на дядо ми само и само да се пише партиец, после повтаряше упражнението с останалите партийни секретари и го пращаха за кафе, днес това говедо е великия демократ. И това е само един пример.

Сега като се замислиш за референдума, естествено, че ДПС имат интерес от тези въпроси на референдума на Слави през 2015 година. 

преди 1 час, Bubbles написа:

Трябва да си истински правоверен глупак,за да повярваш на чалгаджията,много лековерни има тук!

Чалгаджията си е класическа мутра!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.