Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

Велик!

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

• Автор

Май днес държавата България официално умря.
Свинята доколкото чета е превзел и ДАНС с което кръга се затваря и напрактика става недосегаем.
Интересно ми е единствено оня шут дето щеше да чегърта защо е дал подкрепата си за това безумие(Нищо лично @АСПЕКТ )?

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ns-reshi-predsedateliat-na-dans-shte-se-izbira-ot-parlamenta-2432665

преди 10 часа, Bubbles написа:

Май днес държавата България официално умря.
Свинята доколкото чета е превзел и ДАНС с което кръга се затваря и напрактика става недосегаем.
Интересно ми е единствено оня шут дето щеше да чегърта защо е дал подкрепата си за това безумие(Нищо лично @АСПЕКТ )?

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ns-reshi-predsedateliat-na-dans-shte-se-izbira-ot-parlamenta-2432665

Няма за какво, аз няма да гласувам повече за тях. Вече отдавна не застъпват интересите на своите избиратели.

Богата България, клубът на богатите.

• Автор
преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Няма за какво, аз няма да гласувам повече за тях. Вече отдавна не застъпват интересите на своите избиратели.

Богата България, клубът на богатите.

Бих казал поредните които се биха в гърдите, че са различни а се оказаха същите, но в случая тези са прецедент защото можеха да направят нещо, имаха огромна подкрепа от хората, но вместо да надградят напълниха гащите и се отдръпнаха. Лично мое мнение е,че още в самото начало Трифонов е очаквал да има малка парламентарна група с която просто да присъства в парламента затова когато спечелиха изборите се видяха в чудо и изобщо не знаеха къде се намират, а сега просто си влязоха в ролята на еднодневка и след тоя парламент ще свършат при атака, НФСБ, ББЦ и т.н.

Колкото до видеото, нека вали просто гледам каква суша е там има голяма нужда.

• Автор
преди 8 часа, Joss Bomon написа:

Страшно е, тоя шопар много си е повярвал и ако хората не се събудят много лошо.

България имало корупция. Сега ли разбраха от ЕС?

Ко прайм ся?

https://bntnews.bg/news/ek-potvardi-che-zadarzha-chast-ot-vtoroto-plashtane-zaradi-antikorupcionnata-komisiya-1359096news.html

• Автор
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

България имало корупция. Сега ли разбраха от ЕС?

Ко прайм ся?

https://bntnews.bg/news/ek-potvardi-che-zadarzha-chast-ot-vtoroto-plashtane-zaradi-antikorupcionnata-komisiya-1359096news.html

В България няма корупция, това си е държавна политика.

Жалко съм, че гласувал за ИТН. Слави е изритал Иво Сиромахов, защото го е критикувал. 😔 В какво чудовище са се превърнали тези от ИТН? Отгледахме си чудовище. Съжалявам хора.

Заради голите снимки на някаква танцьорка в оргия, да прокарват закон ИТН. Нещата са зле. Може това да е Мата Хари? 🤔

https://www.parliament.bg/bg/MP/3454

Много добър пост

Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта

• Автор
преди 20 часа, АСПЕКТ написа:

Жалко съм, че гласувал за ИТН. Слави е изритал Иво Сиромахов, защото го е критикувал. 😔 В какво чудовище са се превърнали тези от ИТН? Отгледахме си чудовище. Съжалявам хора.

Още от самото начало бях убеден че това ще стане, дори сме спорили с теб по въпроса. 
Трифонов не е от вчера, той се знае с цялото котило което толкова години плюе и е зависим от тях, така че случващото поне за мен беше очаквано.Обаче наистина р =е тъпо че употрби толкова много хора(Избирателите му).

преди 41 минути, Bubbles написа:

Още от самото начало бях убеден че това ще стане, дори сме спорили с теб по въпроса. 
Трифонов не е от вчера, той се знае с цялото котило което толкова години плюе и е зависим от тях, така че случващото поне за мен беше очаквано.Обаче наистина р =е тъпо че употрби толкова много хора(Избирателите му).

Ми, примерно с Овъргъз. Библиотекарите, Мултигруп. Ахмед Доган,... Само една част от спонсорите.

Певецът и шутът на мутрите, за съжаление остарява като цървул.

640x360.jpg?timer=1748482923

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Тцтц, и последният чалга воин в Калдата падна :D

Не е смешно, а е трагично положението. Оставка!

• Автор

Брей така ли ми се струва или тиквата е напълнил гащите?

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-gneven-blagodarnost-nikakva-ot-nikoj-ne-vizhdam-miasto-na-gerb-v-takova-upravlenie-video-2433840

преди 3 минути, Bubbles написа:

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-gneven-blagodarnost-nikakva-ot-nikoj-ne-vizhdam-miasto-na-gerb-v-takova-upravlenie-video-2433840

Да, Тиквата (макар и да е жълта )позеленя от гняв и злоба...

• Автор
преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Да, Тиквата позеленя от гняв и злоба...

Интересно. И поради що така?

Боко е майстор на късия разказ...През цялото време на брифинга държа една много добре премислена реч-през цялото време обвиняваше всички други,включително и президента ,за това че шиши го напердаши ...Малко късно се усети Винету...Като човек от службите,трябваше да ти светне лампичката,че си следващия Доган....Малко е късно да си пращаш депутатите по родните места да проверяват,кой ти е лоялен,кой е купен и кой оглозган...Не знам ,как ти издържаха плямпането до края твойте хора...като и на тях им е ясно какво точно стана в Пазарджик....На президента пък лично трябва да идеш и да му стиснеш ръката-предупреди те човека,че влезеш ли в кочината с прасе,ще се оваляш в лайната...само че,на прасето ще му е кеф,а ти ще вониш...

преди 1 час, Bubbles написа:

Слави е напълнил гащите. Дал е под наем своята партия. А в Пазарджик стана, какво е ставало винаги. 35 процента гласуват, 65 - не. После дружно всички плюят.

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Слави е напълнил гащите. Дал е под наем своята партия. А в Пазарджик стана, какво е ставало винаги. 35 процента гласуват, 65 - не. После дружно всички плюят.

Според така поднесената инфирмация ИТН получават малко над 5% което не ми е понятно как точно ще стане след тая простотия която сътвориха.

преди 18 минути, Proshark написа:

Боко е майстор на късия разказ...През цялото време на брифинга държа една много добре премислена реч-през цялото време обвиняваше всички други,включително и президента ,за това че шиши го напердаши ...Малко късно се усети Винету...Като човек от службите,трябваше да ти светне лампичката,че си следващия Доган....Малко е късно да си пращаш депутатите по родните места да проверяват,кой ти е лоялен,кой е купен и кой оглозган...Не знам ,как ти издържаха плямпането до края твойте хора...като и на тях им е ясно какво точно стана в Пазарджик....На президента пък лично трябва да идеш и да му стиснеш ръката-предупреди те човека,че влезеш ли в кочината с прасе,ще се оваляш в лайната...само че,на прасето ще му е кеф,а ти ще вониш...

Само че колото и да е голямо прасето по коледа му теглят ножа. :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.