Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

Малко ме притеснява, че Шиши в момента крепи правителството. Значи има някакъв келепир. Хубавото, е че турското ДПС си замина, но ци.ганското ДПС подкрепя мафиотите и комунистите. И това е лоша комбинация.

Мутри, ци.гани и комунисти. 😔

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Малко ме притеснява, че Шиши в момента крепи правителството. Значи има някакъв келепир. Хубавото, е че турското ДПС си замина, но ци.ганското ДПС подкрепя мафиотите и комунистите. И това е лоша комбинация.

Пак ще те попитам!

Кой според теб трябва да управлява България сред като всички уж са 

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

?

преди 12 минути, Staff. написа:

Пак ще те попитам!

Кой според теб трябва да управлява България сред като всички уж са 

?

Не и тия там в парламента. Нови лица трябва или пряка демокрация като в Естония. Без парламент. Не разбирам, село с 2 човека и с кмета 3, а кметът взима 5000 лева. Кому е нужно?  И защо трябва бедният народ да тъпче 240 депутата с млн.. след като те и така си правят милионите.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Не и тия там в парламента. Нови лица трябва или пряка демокрация като в Естония. Без парламент. Не разбирам, село с 2 човека и с кмета 3, а кметът взима 5000 лева. Кому е нужно?  И защо трябва бедният народ да тъпче 240 депутата с млн.. след като те и така си правят милионите.

Тоест..... ти не желаеш България да има правителство?

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2025/04/16/4771106_i_izvednuj_isus_se_pokazal_otgore_i_kazal_tu-tuu/

Леле,винаги съм знаел,че Борисов е прост дебил,но това мина всякакви граници...Потресаваща глупост...

Ето го цялото словоизлияние на Борисов 

Господ са го мъчили по най-отвратителния начин, тръни му забивАли в главата, пирони в ръцете, вързАли го на дървото на кръста. И когато всички се отрекли от него, изведнъж се показал отгоре и казал "Ту-ту". Даже накарал Тома Неверни, понеже имал много дупки от пироните и му казал "Избери си една, мушни си пръста, ама само в една, няма да ме мушиш по цялото тяло."

• Автор
преди 11 минути, Лудият Учен написа:

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2025/04/16/4771106_i_izvednuj_isus_se_pokazal_otgore_i_kazal_tu-tuu/

Леле,винаги съм знаел,че Борисов е прост дебил,но това мина всякакви граници...Потресаваща глупост...

Господ са го мъчили по най-отвратителния начин, тръни му забивАли в главата, пирони в ръцете, вързАли го на дървото на кръста. И когато всички се отрекли от него, изведнъж се показал отгоре и казал "Ту-ту". Даже накарал Тома Неверни, понеже имал много дупки от пироните и му казал "Избери си една, мушни си пръста, ама само в една, няма да ме мушиш по цялото тяло."

От коментарите под видеото : 

Цитат

Тъжното е, че това е нивото и на мнозинството от заобикалящите ни съграждани, които вече толкова години слагат този човек начело на държавата.

Самата истина.

преди 59 минути, Staff. написа:

Тоест..... ти не желаеш България да има правителство?

Не и цига.нско правителство.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Не и цига.нско правителство.

Нали гласува за ИТН?

Сега те управляват!

И те ли са ц.....?

преди 1 час, Staff. написа:

Нали гласува за ИТН?

Сега те управляват!

И те ли са ц.....?

Как ще управляват ИТН? 17 са само. 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Как ще управляват ИТН? 17 са само. 

Нали имат министри?

преди 4 часа, Лудият Учен написа:

Все се е цепил, но с това излезе от другата страна на канализацията! Филиите със свинска мас, конграчулейшън и Винету ще са най-интелигентните му изказвания след това...

• Автор
преди 16 часа, Joss Bomon написа:

Все се е цепил, но с това излезе от другата страна на канализацията! Филиите със свинска мас, конграчулейшън и Винету ще са най-интелигентните му изказвания след това...

Ту-тууу кордона падна! 

991-ratio-vot-na-nedoverie-17-april.jpg

преди 26 минути, Bubbles написа:

Ту-тууу кордона падна! 

991-ratio-vot-na-nedoverie-17-april.jpg

С любезната подкрепа на Пеевски.

преди 18 часа, The Lone Star написа:

В управляващата коалиция са. А вие срам нямате ли?!

А, преди не искаха. Странни работи.

ПЪЛЕН ПРОВАЛ и за втория вот на недоверие към правителството на Росен Желязков! 

Тези вотове на недоверие хабят доверието на избирателите на партиите които ги внасят. Тези вотове изразходват огромна сума пари, която може да се даде на пенсионерите и крайно-нуждаещите се... 

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

преди 3 минути, Staff. написа:

ПЪЛЕН ПРОВАЛ и за втория вот на недоверие към правителството на Росен Желязков! 

Шиши яко подпира. 😁 Как сте плякарници? Шиши ся корумпе ли е или е ангел небесен?

• Автор
преди 15 минути, nikssi написа:

Шиши яко подпира. 😁 Как сте плякарници? Шиши ся корумпе ли е или е ангел небесен?

Спокс ся и него ще го изперат с омекотител, на есен избори и после четири години ще папкате свинско с тиквички.

b28b0a566e85e65d473ce6ec663dc914.jpeg

Аз съм все още в шашинг и още нямам думи

https://www.svobodnaevropa.bg/a/dzheyhan-ibryamov-imunitet/33287527.html

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм все още в шашинг и още нямам думи

https://www.svobodnaevropa.bg/a/dzheyhan-ibryamov-imunitet/33287527.html

ГЕРБ, Възраждане, ИТН, БСП, са против свалянето на имунитета на един търгаш на гласове и то даже не е от тяхната партия. Източване на ДДС.

https://epicenter.bg/article/GDBOP-i-NAP-razbiha-shema-za-ukrivane-na-danatsi-ot-targoviya-sas-zarno-i-torove/359209/2/0

Защо Възраждане и защо ИТН?

Screenshot_20250417-171528.png

преди 21 минути, Bubbles написа:

Спокс ся и него ще го изперат с омекотител, на есен избори и после четири години ще папкате свинско с тиквички.

Да не стане както Киев за три дня? 😂

Поне уточни коя година на есен за да ти се подиграваме, че няма много време до есента! 

Не знам за правителството, ама МВР требе колективно да се самоуволни дисциплинарно и да се даде под съд. Днешното отпушване на трафика преди празниците е толкова зле скроено, както само под фуражка може да се пръкне. 

преди 8 минути, Staff. написа:

Да не стане както Киев за три дня? 😂

Поне уточни коя година на есен за да ти се подиграваме, че няма много време до есента! 

Мислиш, че Россия не може за 3 дни, но не иска и не е това целта. Спомни си Россия срещу Германия. И как забиха СССР знамето в Берлин.

original-1hd.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Мислиш, че Россия не може за 3 дни, но не иска и не е това целта. Спомни си Россия срещу Германия. И как забиха СССР знамето с Берлин.

Сигурен ли си, че не иска? :lol6:

преди 1 минута, Staff. написа:

Сигурен ли си, че не иска? :lol6:

Ми, не иска. Друга е целта. Контрол над Черно Море. За какво му е цяла Украйна? Россия е най-голямата държава в света.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.