Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, Joss Bomon написа:

Много добро изказване, но тая Коалиция за устойчиво развитие кърти.😁

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Ко не ви харесва правителството ? Мен ми харесва, нямаше как да се получи по добра конфигурация. Служебно правителство не е по добре от което имаме ,избори отново също ,щот ще произведем същия избор в общ план като предходите плюс/минус една партия с десетина депутати. Няма спасители ,няма и коне бели. Туй то ,пък ко ше стане ше видим.

---------------------------------------------------------------------

преди 20 часа, nikssi написа:

Според непотвърдени данни разпрастранявани от местните соропитеци Путьо е гушнал букета отдавна. Да не е възкръснал ве? 😁

Пропагандата им действа хипнотично ,почти регресия успяват да направят и често се връщат преди 1989г ,но иначе вярно ,дори някой твърдяха че умирал няколко пъти ,пък после се оправдаваха че били двойниците му ,бе помня около 6-7 или 9 двойника и някви фризери имаше  :D

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ко не ви харесва правителството ?

Както казах няма как всички да са доволни, дето има една дума "Няма пълно щастие", въпроса е нещо полезно да направят и да, дори и при нови избори пак същата каша би се получила или да кажем с някакви минимални разлики, така че нека се пробват тези пък ще видим.
Все пак обаче ИТН според мен сами си духнаха под опашката като плюха на всичко което говореха досега и в следващия парламент не мисля че ще влязат, а БСП не мислех, че може да станат по-гнусни отколкото бяха с Нинова но се оказа че греша.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Както казах няма как всички да са доволни, дето има една дума "Няма пълно щастие", въпроса е нещо полезно да направят и да, дори и при нови избори пак същата каша би се получила или да кажем с някакви минимални разлики, така че нека се пробват тези пък ще видим.
Все пак обаче ИТН според мен сами си духнаха под опашката като плюха на всичко което говореха досега и в следващия парламент не мисля че ще влязат, а БСП не мислех, че може да станат по-гнусни отколкото бяха с Нинова но се оказа че греша.

За мен е важно да си вършат работата за което получават заплати ,да не всяват разделение в народа и да не ни занимават с личните си драми като последните години пък от коя партия и цвят са ми е все едно. Народа по делата ще ги оцени.

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Народа по делата ще ги оцени.

Ами нали им гледаме "делата" на същите тези, без ИТН вече колко години?! Колко пъти ги изритваме и после пак си се дописват на всички избори?! Или вече "алаштисахте" и обръгнахте и вече ви е все едно?! Ония заспали и оправдаващи се 70% до кога ще търпят?!

преди 17 часа, Bubbles написа:

Идеално няма, винаги ще има и доволни и недоволни, не съм привържник на тия левичари, но за България е по-добре да има правителство отколкото през три месеца да хвърля маса пари за избори и цирка да се повтаря отново и отново.
А дали и какво ще направят тепърва ще видим и понеже се надявам да свършат нещо хубаво затова пожелавам "На добър час".

Иначе най лесно е да ги оплюя всичките и не е като да нямам желание, НО нека им дадем шанс.

Не можеш да дадеш "шанс" на едни Примати , алчни и безскрупулни , които 35 год. Мачкат и тероризират народа си !  

Очевидно не си запознат политически за процесите и положението на България и затова така щедро и безпринципно даваш волята си за тези ПРЕДАТЕЛИ - НЕГОДНИЦИ !   

То за теб е по-разбираемо , предвид , че не си пряк потърпевш от всичката им гнила политика , наложена ОТВЪН !

Има една поговорка : "На чужд гръб и 100 тояги са малко " .   

Тези , които живеят в чужбина и не са пряко засегнати , няма как да Натрупат този Справедлив ГНЯВ , както Българите , на чиито глави се стоварва целият Хомот от Грубото Погазване на националните ни интереси .

И хайде , ти не си потърпевш , но какво да кажем за Примитивите , които скачат от радост за това правителство , наредено от Мафията ? 

преди 3 минути, Inana.. написа:

Грубото Погазване на националните ни интереси .

народа не си знае националните интереси

а това е присъединяване към САЩ

https://www.facebook.com/reel/816125310654478

преди 6 минути, Banesc написа:

народа не си знае националните интереси

а това е присъединяване към САЩ

https://www.facebook.com/reel/816125310654478

Не ми ползвай ника , за да си цитираш поредните глупости. 

Драскай си простотиите без да ми "натискаш камбаната"  да ме известява , че си казал нещо !

преди 24 минути, Inana.. написа:

Не ми ползвай ника , за да си цитираш поредните глупости. 

аргументи нулеви

а аз имам аргументи

85 % от българите искат да се присъдинят към сащ 

това е националния интерес 

• Автор
преди 41 минути, Inana.. написа:

Не можеш да дадеш "шанс" на едни Примати , алчни и безскрупулни , които 35 год. Мачкат и тероризират народа си !  

Очевидно не си запознат политически за процесите и положението на България и затова така щедро и безпринципно даваш волята си за тези ПРЕДАТЕЛИ - НЕГОДНИЦИ !   

То за теб е по-разбираемо , предвид , че не си пряк потърпевш от всичката им гнила политика , наложена ОТВЪН !

Има една поговорка : "На чужд гръб и 100 тояги са малко " .   

Тези , които живеят в чужбина и не са пряко засегнати , няма как да Натрупат този Справедлив ГНЯВ , както Българите , на чиито глави се стоварва целият Хомот от Грубото Погазване на националните ни интереси .

И хайде , ти не си потърпевш , но какво да кажем за Примитивите , които скачат от радост за това правителство , наредено от Мафията ? 

Нещо не сме се разбрали явно, но аз няма как да ти го кажа по-добре от @AAUUXX

преди 1 час, AAUUXX написа:

За мен е важно да си вършат работата за което получават заплати ,да не всяват разделение в народа и да не ни занимават с личните си драми като последните години пък от коя партия и цвят са ми е все едно. Народа по делата ще ги оцени.

Това е.

Ясно ми е, че хората са уморени, искат нещо по-добро, но за тая работа трябва да се гласува, а отчаянието кара мнозинството да не гласуват, тези които пгласуват пък залагат на тъпата мантра "Ми те ония нямат шанс да влязат затова ще гласувам за ГЕРБ/ППДБ/Вързраждане и пр.", затова и резултатите са 90% едни и същи а купуването на приличен резултат евтино.

преди 17 минути, Banesc написа:

аргументи нулеви

сЕРГЕЙЧО , виж сега , моето момче - НАУЧИ СЕ ДА УВАЖАВАШ ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО !

НАУЧИ СЕ ДА РАЗПОЗНАВАШ ПО МАНИЕРА МИ НА ПИСАНЕ , КОГА СЪМ В НАСТРОЕНИЕ ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ И ПРИМАТСКИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ И ВЪПРОСИТЕЛНИ ! 

Достатъчно съм красноречива като почерк и маниер , за да ме усетиш накъде ми е китката зад ухото ! 

Последно предупреждение преди  да заминеш зад граница - у фризера .

Винаги съм казвала - АКО МЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ЩЕ ВИ НАМЕРЯ ! 

Отрязах те на ЛС , следваше да Осъзнаеш къде се намираш в комуникацията ни ?! 

Ама - НЕ БЪДЕ ! Ти си от онези , които " ти му подаваш пръста , то ти захапва цялата ръка " !

С това ПОВЕДЕНИЕ - НАЗАД !  ПРИ МЕН НЕ ВЪРВИ !!!! 

Ако се наложи да ме върнеш още веднъж - знаеш къде отиваш .

преди 3 минути, Bubbles написа:

Нещо не сме се разбрали явно, но аз няма как да ти го кажа по-добре от @AAUUXX

AAUUXX   е най-добрият човек , който познавам тук ! 

Той е Светец !  

Би простил и на дявола .... ако ме разбираш ..

Но аз съм Войн !  НЯМА ПРОШКА !  ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ОНОВА , КОЕТО ПРИЧИНИХА НА НАРОДА !

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ами нали им гледаме "делата" на същите тези, без ИТН вече колко години?! Колко пъти ги изритваме и после пак си се дописват на всички избори?! Или вече "алаштисахте" и обръгнахте и вече ви е все едно?! Ония заспали и оправдаващи се 70% до кога ще търпят?!

Като по добри няма (щото ако имаше щяхме да сме ги избрали на изборите и да управляват) какво може да бъде направено освен широка коалиция в което пък не виждам нищо лошо. За теб кое е по важно като приоритет ,депутата да работи за твоите нужди и решава проблемите ти или да е от определена партия на която симпатизираш? Аз преди две десетилетия спрях да избирам според партиината приндлежност ,защото хора готови да работят в името на народа има във вска партия, именно за това подкрепям 100% идеята за мажоритарен вот за в бъдеще ако решат да променят изборната система.

Не мога да си обясня, как ще върнете шофьорската книжка на човек, който постоянно си катастрофира колата по простата причина, че толкова си може?! Да припомням ли за ен-ти път как всички правителства в тази комбинация се доказаха, че работят не за България, а за лични и чужди интереси и как все гоним влак, от който другите вече слизат? Едно добро има в цялата ситуация, че най-отровните и най-опасните - ППДБ вече няма да рушат и да теглят милиарди... поне за сега!

ПППП отново се гушка с Пеевски.  ПППП и Пеевски опозиция, както винаги. Винаги заедно. Естествено.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

ПППП плачете ли?

Стана ли четката по-лека? Хвърляш ли мааанета вече :ski4:

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Стана ли четката по-лека? Хвърляш ли мааанета вече :ski4:

Ще видим, то кашата и кочината, която направиха от ПППП няма оправяне, но поне ще опитат.  Какви ли не простотии направиха от Харвард.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

ПППП отново се гушка с Пеевски.  ПППП и Пеевски опозиция, както винаги. Винаги заедно. Естествено.

Това не е сглобка, а си е заварка :ski7:

Слави: Казах, че няма да се коалирам с ГЕРБ, но беше преди 5 години, когато нямаше ПП-ДБ, "Ново начало", "Величие"

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм

"Размахва се някакъв запис, в който съм казал, че няма да имам нищо общо с ГЕРБ. Разбира се, че това съм аз и съм го казал, но преди 5 години. Тогава ситуацията беше съвсем друга, нямаше в политическо обръщение партии като ПП-ДБ, Ново начало, Величие и други подобни. Нямаше всички останали партии, които се нароиха впоследствие, нямаше такова разделение", написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов в отговор на обвиненията, че е нарушил дадената дума да не се коалира с партията на Бойко Борисов.

По-рано днес Радостин Василев от МЕЧ от парламентарната трибуна на 51-то Народно събрание извади и пусна стар телевизионен запис, в който Трифонов с категоричност заявява, че никога не би се коалирал с ГЕРБ.

Видеото е от 2020 година и е излъчено по 7/8 ТВ, именно във вечерното шоу на Трифонов. Това се случва на 18 септември 2020 година. Гостува му Петър Бакалов, емигрант в Белгия. Мъжът влиза в ролята на интервюиращ и пита водещия дали някога би се прегърнал с Борисов във властта. Тогава лидерът на ИТН казва, че никога не би го сторил. 

"Мразя да се обяснявам, особено за решенията, които съм взел, защото така съм решил. Но, тъй като ситуацията е малко по-различна, искам да кажа още нещо. Размахва се някакъв запис, в който съм казал, че няма да имам нищо общо с ГЕРБ. Разбира се, че това съм аз и съм го казал, но преди 5 години.

Тогава ситуацията беше съвсем друга, нямаше в политическо обръщение партии като ПП-ДБ, Ново начало, Величие и други подобни. Нямаше всички останали партии, които се нароиха впоследствие, нямаше такова разделение.

Сега е съвсем различно и аз трябва да избирам между това да започне да се стабилизира държавата и да мисля за хората, или да мисля за собственото си его и да пратя държавата пак на избори. Ясно ви е какво решение взех. Напълно осъзнавам цялата отговорност и правя каквото трябва, защото сега е 2025 година, а не 2020.

А по повод на зулуската поговорка, че един мъж, който не си държи на думата, струва толкова, колкото въздуха над главата му, ще кажа първо, че за добро или за лошо зулусите не са живели в България и второ, че един мъж първо трябва да мисли за хората, които обича и на които държи, а след това да мисли за себе си", пише Трифонов.

коментар: гербаджийска подлога!

коментар2: Ако не ви харесват моите принципи имам и други!

Според мен това правителство е по-малкото зло, особено щом ПП-ДБ са аут от управлението.

Другият вариант е избори до дупка и след още две-три врътки нищо чудно амбициозният Шиши да успее да си напазари 50+% вот.

Преди дни ми попадна проучване "Ако изборите бяха днес", то Шиши вече е втора политическа сила, като издухва "Възраждане" и "ПП-ДБ", които съответно са трета и четвърта политически сили. 

Шиши купува цели секции, все пак окраде милиарди от държавата. Ако се продължи с изборите до дупка като едното нищо с купения вот "Новото начало" да стане първа политическа сила. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.