Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

преди 20 часа, АСПЕКТ написа:

Още един любител на садо-мазото

https://pik.bg/първо-в-пик-tv-делян-пеевски-към-ппдб-девет-месеца-бяхте-с-дпс-и-всеки-ден-се-завирахте-в--news1311199.html

Довчера комплименти, мазно турско кафе, впечатлявал го е, ДПС били европейци.

А сега Мирчев играе друга роля. Ми, на някой му трябва лошия герой. Без лош герой няма екшън.

37c4abe4cb17746d33f480c54b078492.jpeg

Кога Мирчев е играл различна роля.

Думите, на Мирчев от преди две години са тези (точен цитат):

Цитат

"Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на г-н Костадинов от "Възраждане"

Естествено, ПИК излязоха със заглавие Мирчев впечатлен от Пеевски.

Комуниста и той като тебе кълве на същите кафяви медии 

• Отговори 911
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 46 минути, Gaming_Solutions написа:

Комуниста и той като тебе кълве на същите кафяви медии 

Имаш предвид, че от така написаното, не става ясно, че Мирчев е впечатлен от Дебелият? А какво става ясно? Че не е впечатлен от него, и даже се гнуси от корупцията?

Цитат

„Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало“, подчерта Мирчев. 

Само да питам... Що твоите хора направиха коалиция с Дебелият и бай Тиквун? Това ще е щото не са били "впечатлени" от двамата, предполагам?

преди 8 минути, communismatic написа:

Имаш предвид, че от така написаното, не става ясно, че Мирчев е впечатлен от Дебелият? А какво става ясно? Че не е впечатлен от него, и даже се гнуси от корупцията?

Не мога да повярвам, че се налага да преразказвам какво е казал Мирчев, че да може и ти да го разбереш. Макар като те знам пак не е сигурно какво ще разбереш

Това от преди две години е отговор на Мирчев към Тошко Йорданов, че прасето давало разпореждания в мнозинството. 

Цитат

Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало

Очевадно е, че Мирчев прави ироничен коментар как е впечатлен, че Тошко е млъкнал след като прасето му се е скарало. Т.е. прави препратка кой на кого е пъдар 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Аха, т.е. Йорданов е млъкнал, понеже Дебелият му се е скарал, но това не го е впечатлило. ОК, разбрах... Я ми отговори на въпроса, що направихте коалиция с Тиквата и Дебелият, нещо пак пропусна да ми отговориш. Това ще е някаква коалиция, която са направили с хора, от които не са изобщо впечатлени. Нали? Невпечатляваща коалиция...

На такива като тоя, трябва да му се наложи забрана, да гласуват. Такива примитиви ни решават съдбата...

Кой си ти, че да ти отговарям на глупостите, разбрал бил. Чете заглавията от ПИК и после някой да му преразказва какво всъщност се е случило, разбрал бил. Айде у лево

ПП-ДБ привърженика бие отбой. Каква изненада само... 😆

Мирчев не бил впечатлен от Шиши, но пък партията му прави коалиция с Дебелият. Има доста логика, да... 😆

Не бия отбой, дойдох, разпилях ви смешната теза, че Мирчев се възхищавал на прасето, взети като заглавие от "медиата" ПИК (която четете с АСПЕКТ) и си тръгвам. Когато пак реша, че сте достигнали лимита ми на търпение с простотиите си, пак ще вляза. 

Да, де... така "разпиля" "смешната" теза, че чак не смееш, да отговориш, що направихте коалиция с Дебелият и Тиквата, при положение, че твоите хора не са "впечатлени" от тях. Иначе... много високо самочувствие има момчето. Даже и ЛС ми писа, че не съм му бил на нивото. 😆

Е, аз и не съм очаквал, просто ти се подигравам на акъла... 😆

Е, то това е ясно. Не е ясно само за болните привърженици на ПП-ДБ, тия дето са направо промити от четене на краварски парцали като "Дойче Веле". По-лошото е, че и всички останали са същите като тия боклуци.

Някой знае ли кога ще почне гражданската война в България? То голяма подготовка, заготовка вече 40 години. 

ДПС и те събират някакви ц.игани. За 5 лева и майка си ще заколят.

Събират 

Прогнозирам да е към края декември или поне към януари. Както беше при Виденов.

преди 13 минути, The Lone Star написа:

Няма да има гражданска война.

Ще има. ДПС срещу ПППП. Циг.аните са готови.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ще има. ДПС срещу ПППП. Циг.аните са готови.

Пеевски: - Мои братя турци... 😂

Как ще изглежда събраните от ДПС хора дошли за 1 кг сирене и един буркан лютеница.

images?q=tbn:ANd9GcRpKUBtDjTG-su3bDbt3Qs

И още

Не на омразата Хламид, Хламидия.

images?q=tbn:ANd9GcQpj64Qng2GF9LJ062j1az

БТА :: Коалиционните партньори в германското правителство се споразумяха за новите правила за военна служба

Половината от тези на снимката не приличат много на германци...

Щом в Германия се въвежда това, без съмнение че и в България предстои да се въведе след време. Като ироничното в случая е, че няма да се въведе от Възраждане, а от ГЕРБ, ППДБ и ДПС...

преди 36 минути, The Lone Star написа:

БТА :: Коалиционните партньори в германското правителство се споразумяха за новите правила за военна служба

Половината от тези на снимката не приличат много на германци...

Щом в Германия се въвежда това, без съмнение че и в България предстои да се въведе след време. Като ироничното в случая е, че няма да се въведе от Възраждане, а от ГЕРБ, ППДБ и ДПС...

По модел на Украйна, с рекет и изнудване, отвличане от училищата, така ще си попълнят редиците и нужното месо за техните експерименти. Хляб и зрелища за тълпата. И радост, екстаз за рептилите с власт.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Тука сме, кажи? 

Май нямате търпение пак да сядате в скута на Шиши! 

Това е целият ви зор, а именно и вие Пуделите да се намърдате в корупционните схеми и да си крадете дружно с Тиквата и Прасето! :)

преди 1 час, Flashback написа:

Май нямате търпение пак да сядате в скута на Шиши! 

Това е целият ви зор, а именно и вие Пуделите да се намърдате в корупционните схеми и да си крадете дружно с Тиквата и Прасето! :)

Кое е това пак? Това дето Шиши го каза и обичате да го цитирате ли? :giggle1:

Козилата кво вие на умряло при мисирките!? Нали бяхте коалиция с Тиквата и Дебелият, ма, патко?! Ти забрави ли?

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Да, обичаме. Всичко е черно на бяло. Придружено е с факти и с документи.

9 месеца не са излизали от кабинета му. Кой промени конституцията на РБ?

https://youtube.com/shorts/-EhMTgDqjk8?si=iwOSnBZzwOA2IvT7

• Автор
преди 2 часа, N1K17Y написа:

Тоест отричаш, че именно ППДБ харизаха държавата на шишко като нацвъкаха конституционните промени?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.