Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

https://youtu.be/eVdQD9mFWn0?list=RDeVdQD9mFWn0

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 3 часа, Bubbles написа:

Тоест отричаш, че именно ППДБ харизаха държавата на шишко като нацвъкаха конституционните промени?

За някаква коалиция-сглобка и намърдване в корупционните схеми се говореше, не помня да съм отговарял за конституция. Не само шишко, ами и бочко бяха вън от правителството, докато чалгарчетата на шишко не получиха команда да стартират операция "македонец" 

Много искам да гледам жалният вой на феновете на ПП-ДБ а.к.а. умнокрасивите и оправданията, ако това се случи. А съдейки по всички техни действия до тук... това ще се случи. :) 

Съдът на ЕС опроверга информацията, че е допуснал разглеждането на жалбата срещу влизането на България в Еврозоната от 1 януари. Това се казва в съобщение от Съда, предаде БНР.

"Общият съд не е вземал никакво решение по допустимостта, нито по основателността на жалбата", се посочва в съобщение от Съда на ЕС по повод жалбата.

В профила си във ФБ, бившият вицепремиер от кабинета на Жан Виденов - Румен Гечев съобщи, че е бил уведомен, че Общият европейски съд с решение от 28 ноември 2025 г. е приел за допустима исковата молба за незаконосъобразност по приемането на България в еврозоната от 1 януари 2026 г.

От Съда на ЕС уточняват, че жалбата е подадена на 15 септември 2025 г. и е заведена в регистъра от секретариата на Общия съд на Европейския съюз.

"Завеждането на жалбата в регистъра, връчването ѝ на ответника и разпределянето на делото на съдебен състав са просто стандартни процесуални етапи. Общият съд не е вземал никакво решение по допустимостта, нито по основателността на жалбата", подчертават от базираната в Люксембург институция.

Ужаст. Този общ есср "съд", е сякаш продължение на неадекватността на обикновените съдилища, които пускат на свобода убийци на хора, особено ако са богати, но пък не и тези, които са били или убили някое куче. Корупцията и политическата ангажираност, които водят до неадекватни по закон присъди, е повсеместно в есср. Да не говорим за адекватността на самото законодателство, в което са предварително оставени "вратички"...

• Автор
преди 18 часа, N1K17Y написа:

За някаква коалиция-сглобка и намърдване в корупционните схеми се говореше, не помня да съм отговарял за конституция. Не само шишко, ами и бочко бяха вън от правителството, докато чалгарчетата на шишко не получиха команда да стартират операция "македонец" 

Така е, но защо Ицко трябваше да си играе на конституционер в скута?

Елисавета Белобрадова

https://www.facebook.com/share/p/1FsgFoFRzd/

Звънят ми от Хасково, Кърджали в осем вечерта в събота, за да ми кажат, че безгръбначните нищожества на Пеевски, начело с Ерол Мюмюн са започнали масов терор върху хора с ТЕЛК, с пенсии да се качват на автобусите и да отиват на протестите, иначе ще им бъдат отнети и пенсиите и социалните помощи.

Говорих с една жена с множествена склероза, която може да движи само едната си ръка. Сподели ми, че е била притискана да се качи на автобуса с количката, иначе часовете ѝ за личен асистент ще бъдат взети, а тя няма никой до себе си.

Но не я е страх. И ми казва “Винаги турци и българи са се разбирали, живеем в мир, а сега един българин, който живее в апартамента на Тодор Живков ни мачка и ни заплашва, че имало някаква етническа война.

Няма такава. Аз помня когато влязоха с автомати у дома, бях на 13 по време на Възродителния процес, а сега българи и турци правят семейства и живеят заедно. Да се маха това правителство, да се махне този насилник, да глътнем малко въздух. Българи, турци и роми сме един народ, под едно знаме.”

Какви сте вие, да тормозите хора в инвалидни колички, хора с хронични заболявания, хора възрастни, бедни? Какво е това отчаяние на черните ви души? 

Жал ми е за всички уплашени, изтормозени хора, дето ще изкарате по площадите на областните градове на 09.12.2025

От друга страна съм бясна и ще питам Министерството на труда и социалната политика дали следи за нарушения правата на гражданите ни, защото има ли и един човек с отнети социални права по политически причини, за такова нещо и оставката няма да е достатъчна компенсация

И всеки, който иска да се свърже с мен и да сигнализира за тормоз от страна на кметове и съветници на ДПС Ново начало - пишете ми, кажете, подавайте сигнали. 

Тази страхлива мишка вече не се крие само зад НСО, ами зад гърба на бедните, възрастните и болните.

Човешко петно в ъгъла на кабинета на Тодор Живков. 

По-силни сте от него. Всеки човек е по-силен от тези отломки.

Българите, турците и ромите сме един народ под едно знаме.

Тая мърша как е забравила, че бяха коалиция със същите тия "безгръбначни нищожества"?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Елисавета Белобрадова

https://www.facebook.com/share/p/1FsgFoFRzd/

Звънят ми от Хасково, Кърджали в осем вечерта в събота, за да ми кажат, че безгръбначните нищожества на Пеевски, начело с Ерол Мюмюн са започнали масов терор върху хора с ТЕЛК, с пенсии да се качват на автобусите и да отиват на протестите, иначе ще им бъдат отнети и пенсиите и социалните помощи.

Говорих с една жена с множествена склероза, която може да движи само едната си ръка. Сподели ми, че е била притискана да се качи на автобуса с количката, иначе часовете ѝ за личен асистент ще бъдат взети, а тя няма никой до себе си.

Но не я е страх. И ми казва “Винаги турци и българи са се разбирали, живеем в мир, а сега един българин, който живее в апартамента на Тодор Живков ни мачка и ни заплашва, че имало някаква етническа война.

Няма такава. Аз помня когато влязоха с автомати у дома, бях на 13 по време на Възродителния процес, а сега българи и турци правят семейства и живеят заедно. Да се маха това правителство, да се махне този насилник, да глътнем малко въздух. Българи, турци и роми сме един народ, под едно знаме.”

Какви сте вие, да тормозите хора в инвалидни колички, хора с хронични заболявания, хора възрастни, бедни? Какво е това отчаяние на черните ви души? 

Жал ми е за всички уплашени, изтормозени хора, дето ще изкарате по площадите на областните градове на 09.12.2025

От друга страна съм бясна и ще питам Министерството на труда и социалната политика дали следи за нарушения правата на гражданите ни, защото има ли и един човек с отнети социални права по политически причини, за такова нещо и оставката няма да е достатъчна компенсация

И всеки, който иска да се свърже с мен и да сигнализира за тормоз от страна на кметове и съветници на ДПС Ново начало - пишете ми, кажете, подавайте сигнали. 

Тази страхлива мишка вече не се крие само зад НСО, ами зад гърба на бедните, възрастните и болните.

Човешко петно в ъгъла на кабинета на Тодор Живков. 

По-силни сте от него. Всеки човек е по-силен от тези отломки.

Българите, турците и ромите сме един народ под едно знаме.

преди 7 часа, Bubbles написа:

Така е, но защо Ицко трябваше да си играе на конституционер в скута?

Защото например, на един служебен министър, дето ни зароби да плащаме по милион всеки ден на турците за газ която НЕ ползваме, няма да му се търси никаква отговорност :) 

• Автор
преди 37 минути, N1K17Y написа:

Защото например, на един служебен министър, дето ни зароби да плащаме по милион всеки ден на турците за газ която НЕ ползваме, няма да му се търси никаква отговорност :) 

Ами да бяха измислили нещо по този въпрос а не дават възможност на всеки с мнозинство да си реди свои хора за потенциални служебни премиери. Днес са тези от ГЕРБ и Ново начало, утре ще са Кокорчо и някой си, вдруги ден ще е някой още по-откачен...
Тъпо е, това е еквивалент на онова за което много хора опявате и признавам имате известно право, че при определени условия някой може да се окопае вовеки във властта, сега в България опасността е точно такава и тя вече не е опасност а реалност, щот свинчо и тиквата вече си изиграха картите, всичко по високите етажи е тяхно с малки изключения, единствено удариха малко греда с тоя кмет от Варна(Коцев ли беше?) и всъщност без да искат му направиха голяма услуга...
...оттук нататък предстои да видим накъде ще върви цирка.

Сценка на Маминото Детенце от Любен Каравелов.

Главни герои ДПС. 

25cfe36b1092b980bed067d453e6ee81.jpeg

• Автор
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Контрапротест на ГЕРБ

Само аз ли виждам циг.ани?

orig.jpg?_=1765305414

Хафтеее па нали требва неко леф за празника да изкарат ората.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Хубаво е, че площада е пълен и така трябва да остане докато свинята и тиквата не паднат.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Аз едно не мога да разбера - Защо Трифонов продължава да държи шопара и тиквата във властта след толкова години плюене по тях, дали наистина го държат толкова здраво за топките?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Аз едно не мога да разбера - Защо Трифонов продължава да държи шопара и тиквата във властта след толкова години плюене по тях, дали наистина го държат толкова здраво за топките?

преди 1 минута, Bubbles написа:

https://dnes.dir.bg/politika/itn-ostana-bez-struktura-i-obshtinski-savetnitsi-v-svishtov

ИТН остана без структура и общински съветници в Свищов

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

https://dnes.dir.bg/politika/itn-ostana-bez-struktura-i-obshtinski-savetnitsi-v-svishtov

Ти защо не си на протеста в Берлин?

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Мдаа видях им го този клип, досега не бях виждал някой сам да се плюе и то публично.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.