Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 6 минути, plamen.spam написа:

Тъпо мамалигарче, НСИ ли са разпоредили промяната в цените на въпросните услуги?

ДА или НЕ?

Ае примитив жалък, кво значение има, кой какво е разпоредил? Влизаме в Еврозоната без реално да сме готови за всичко това и после ще ни боли главата? Ти малоумен ли си, по дяволите? Всички цигани ли са умни колкото теб? Кво значение има кой какво манипулира и кое манипулира? Баси елементарният тип, майна... Аз направо не мога, да повярвам... 😆

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Да речем че не са манипулирани, макар че дори и ти знаеш истината.

Едва ли... 😆

------------------

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Кво значение има кой какво манипулира и кое манипулира?

Нещо взе да се измяташ като чамова дъска...

Последно НСИ ли манипулира данните?

преди 39 минути, plamen.spam написа:

Нещо взе да се измяташ като чамова дъска...

Последно НСИ ли манипулира данните?

Брато, ти как успяваш, да си пуснеш компютъра!? Сериозно те питам. Кажи ми, какво значение има, по какъв начин се манипулират данните!? Конкретно... 😆

ПП-ДБ фенчето пак му е дало палче нагоре... 😆😆😆😆

Не знам кой манипулира данните, но преди около месец служителите от НСИ бяха излезли на протест да им увеличат заплатите с 25% заради голямата инфлация. Но отчетената от тях инфлация е била 2,5%.

преди 4 часа, communismatic написа:

т.е. аз съм путинист и кремълофил?

Да не би мениджъра да ви избира аватари на профилите и ти да не знаеш твоя какъв е? :giggle1:

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Да не би мениджъра да ви избира аватари на профилите и ти да не знаеш твоя какъв е? :giggle1:

Tвоя ти ли си го избира, че нещо много розов за момченце.

преди 41 минути, arcovk написа:

Колежка е. Ама кой знае, дали не е почнала да го играе мъжко, блокирал съм ѝ коментарите, само като я цитират виждам по нещо написано.

преди 1 час, arcovk написа:

Catherine e много яка игра и всеки мъж на културата я знае.

преди 3 часа, arcovk написа:

Загубих бас от сестра ти. Мъжеството ти толкова ли е крехко, че розово цветче ще те направи жена? :giggle1:

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Мъжеството ти толкова ли е крехко, че розово цветче ще те направи жена? :giggle1:

Изтрий това за сестрата (както направих аз в цитата ти), че Калин за такива работи свързани със сестри или майки черпи с банани. 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Загубих бас от сестра ти. Мъжеството ти толкова ли е крехко, че розово цветче ще те направи жена? :giggle1:

Я ти не си ли на протест? Кокорчо ша та плеска.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Изтрий това за сестрата (както направих аз в цитата ти), че Калин за такива работи свързани със сестри или майки черпи с банани. 

Ще си почина седмица, ако са решили. Който пък ще ми спами лични глупости и детски заяждания, ще му отговоря. 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Я ти не си ли на протест? Кокорчо ша та плеска.

Не ми преведе плащане за миналия протест и сега протестирам срещу него вкъщи :clown:

В България през периода 1396-1878 какви ли парични единици са се ползвали? 

преди 8 часа, The Lone Star написа:

Не знам кой манипулира данните, но преди около месец служителите от НСИ бяха излезли на протест да им увеличат заплатите с 25% заради голямата инфлация. Но отчетената от тях инфлация е била 2,5%.

Не, по-интересно ми е... фена на ПП-ДБ (Gaming_Solutions), за какво му е дал "лайк"? Явно му се е вързал на акъла... 😆

А Пламен... умния ром... даже не ми се и коментира. 😆

Аз искам на служителите от НСИ да им се увеличат с толкова заплатите с колкото са пресметнали, че е инфлацията. 

преди 15 минути, The Lone Star написа:

Аз искам на служителите от НСИ да им се увеличат с толкова заплатите с колкото са пресметнали, че е инфлацията. 

Аз искам болшинството от тоя форум, да започнат, да мислят... ама явно и двамата няма да имаме успех... 😆

След 1990г. до ден днешен изборите в България показват следните ФАКТИ!!!

България в НАТО, ЕС, Шенген и Еврозона е сбъдната мечта. Наша, на БЪЛГАРИТЕ!!!

За русофилите е АД. Но пък те не са и Българи....

преди 22 часа, communismatic написа:

Кой по-точно ми е отговорил? Нито един до сега не ми е дал адекватен аргумент, защо желае, да влезем в Еврозоната.

Шмихи, вместо всеки път да питаш едно и също, въпреки че ти е отговаряно 200 пъти за ползата, скролваш и над твоя пост виждаш. Направила съм ти  картинки, че умствения ти дефицит е безкраен...

Още веднъж ще се цитирам:

на 17.12.2025 г. в 21:05, БаалБек написа:

Еврото идва, а си отива унижението на хората!!!

change.png.2d4705fbf5eeb716a21be90a7f3c7fe7.png

change_1.png.67bfa05d50acba633d4346deb16179db.png

hiperinflatsiq.png

преди 59 минути, БаалБек написа:

Шмихи, вместо всеки път да питаш едно и също, въпреки че ти е отговаряно 200 пъти за ползата, скролваш и над твоя пост виждаш. Направила съм ти  картинки, че умствения ти дефицит е безкраен...

Ти ли си ми отговорила, умнице? Я дай да видя точно къде си ми отговорила? Ти нямаш акъл даже да разбереш тия тъпотии, дето ги постваш от "Фейсбук"? И пак да питам - каква ли може да е причината, болшинството от форума, да те смятат за бавноразвиваща, дето няма акъл за една стотинка? Странно...

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти ли си ми отговорила, умнице? Я дай да видя точно къде си ми отговорила? Ти нямаш акъл даже да разбереш тия тъпотии, дето ги постваш от "Фейсбук"? И пак да питам - каква ли може да е причината, болшинството от форума, да те смятат за бавноразвиваща, дето няма акъл за една стотинка? Странно...

Тя простотията ходи по хората.

Цитат

ЕС ще предостави заем на Украйна в размер на 90 милиарда евро. За това се споразумяха лидерите на страните членки след 15-часови разговори в Брюксел. Те одобриха План Б. Не бе приета идеята за използването на блокираните руски активи. Вместо това ЕС ще даде 90 милиарда евро финансова подкрепа за Украйна за 2026 и 2027 г. Новината обяви председателят на Европейския съвет Антониу Коща малко преди 3 часа сутринта брюкселско (4 часа българско) време.

Аз само да питам умнокрасивитета. Откъде накъде България, дето е най-бедната страна в ЕС ще плаща дълговете на корумпираната украинска шайка?

Цитат

Но унгарският премиер Виктор Орбан изглежда се е съгласил да не блокира заема, стига страната му, Словакия и Чехия да бъдат изключени от гаранциите за дълга. Сделката няма да засегне трите страни.

Напълно нормално. Орбан е лидер, а нашите са краварски помияри...

преди 1 час, communismatic написа:

Я дай да видя точно къде си ми отговорила?

...написа "Рей Чарлс" и закудкудяка в същя "ритъм енд блус"....

:newspaper: 

Ray Charles Laugh GIF

преди 1 минута, БаалБек написа:

...написа "Рей Чарлс" и закудкудяка в същя "ритъм енд блус"....

Дай де... Докажи поне веднъж, че не си с акъл на земноводно... ;) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.