Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 час, jhoro написа:

Сега остана да кажеш, че тези спестявания са кеш и ... може да се гръмнеш!

...внесени са...

...дали хартия или електронно-има ги...

...после с тоталната цифровизация ще е по-лесно на банкерите...

...имаше ги-нема ги...

...атака...срив...оправдания ще се намерят...

...ще се мине през ББД(безусловния базов доход) и в крайната фаза-ето ви ядене,това ви стига...

...и по един кат дочени дрехи-да минаваме с масльонките да смазваме поточни линии и роботи...

...10 кила брашнян червей...

...20 кила скакалци...

...нЪл си виждал торен бръмбар как търкаля огрепката?...

...до там ще ни...или ви...не знаем кои от нас ще са ,,щастливите късметлии"...

...а абсолютната крайна фаза-,,Зеления сойлент"...

...щом вече оруелската '84-та е почти реализирана...като ,,кочината" от ,,лошо Седларов...лошо"...

...колко муй...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

...Цончо...

...гласувал съм за него и пак ще гласувам...

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 6 часа, _nib_ написа:

....даскале...

...ще ме прощаваш,ама...

...това ще ти го припомням когато сърбаме ,,попарата" с цифровото евро...

п.п-...и си вземи по-голяма лъжица...

...от тези дървените...френските...

...Луи Дьо Фюнес мааше зелева супа с такава...

Моите уважения, Лева беше убит от западняците още през 1995-1996-1997 година, после "великия" мангасар Костов го върза за марката, резна му три нули и хариза цялата държава на тия щу го провъзгласиха за спасител. 
Толкова за българския суверенитет свързан с лева.

преди 1 час, Bubbles написа:

Моите уважения, Лева беше убит от западняците още през 1995-1996-1997 година, после "великия" мангасар Костов го върза за марката, резна му три нули и хариза цялата държава на тия щу го провъзгласиха за спасител. 

...за борсука-престъпник костов си прав...

...сигурен съм че той е подписал документите за новосъздадената ,,Корпорация България"...

...не става въпрос за държавния суверенитет...

...личния...индивидуалния ще изчезне...

...ефимерната,илюзорната в момента ,,свобода" ще изчезне напълно,заменена от дигиталния феодализъм...

...тогава няма да ти пращат и проверка от министерството за изхвърлен кашон с брошури...

...ще ти намалят или спрат парите директно...

...пък ти ще се чудиш защо-дали за това твое ,,своеволие"...

...дали че си пресякъл неправилно...хвърлил фас на улицата...

...не сега, веднага,с цифровото евро което лагард бърза да въведе...

...щото надпреварата за второто място е ,,безмилостно жестока"...

...между цифровата рубла и цифровото евро...

...първото е на цифровия юан...

...аз знам за едно семейство с торба с фиатни юани с които могат само...да се ,,забършат"...

...а колко ли е всичката хартиена парична маса ,,артисала" в този милиард и нещо население?...

Време е да прекръстите темата "Приехме еврото". Весели празници 

току-що, The Lone Star написа:

Голям праз като сме приели еврото. Весели празници.

А,тя веселбата ще е другия месец...

преди 2 часа, Bubbles написа:

Даже ни накараха да вдигнем основния лихвен процент на 300, но благодарение на това, че суверенният български лев беше обезпечен със злато от мината в Челопеч, ние го намалихме на 240!

osnovna_lihva.png.515880a38431877b962d2d6ced0dd5a9.png

преди 2 часа, _nib_ написа:

...ефимерната,илюзорната в момента ,,свобода" ще изчезне напълно,заменена от дигиталния феодализъм...

Да и точно това трябва да се случи явно за да може раята дето ми пее всеки ден колко свободни били, как живеели в Европа в "цивилизования" свят и прочее врели не кипели да се чукнат у празните тикви и да разберат че всичките им братвежи са плод на слабоумието им.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

- Дай ми едни цигари - подавам 100лв. банкнота и чакам ресто в евро... Конфликти ще има много... и бой... 

И ще го отнесе невинният продавач, а не виновниците.

Аз примерно четири дни поред ходех сутрин преди работа в близката поща за да закупя от прословутият "стартов пакет" с евро монети, и четирите дни ми се казваше че нямат. Какво да направя? Да си затворя за един ден обекта, за да имам време да обикалям цяла София за да търся евро с което да работя? 

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

- Дай ми едни цигари - подавам 100лв. банкнота и чакам ресто в евро... Конфликти ще има много... и бой... 

И спорове за размера на рестото когато се плаща с едната валута а се връща в другата...

...и още бой.

преди 1 минута, _nib_ написа:

...ей смляхте...счупихте ги тея ора от бой бе...

Че Ганя как го виждаш да се остави да го метнат с рестото?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Аз примерно четири дни поред ходех сутрин преди работа в близката поща за да закупя от прословутият "стартов пакет" с евро монети, и четирите дни ми се казваше че нямат. Какво да направя? Да си затворя за един ден обекта, за да имам време да обикалям цяла София за да търся евро с което да работя? 

Като имаш бизнес - що чакаш за 'Стартов пакет за ФЛ" от 20 лева?

В банките има за ЮЛ по 200 рева 

преди 10 минути, Bubbles написа:

И спорове за размера на рестото когато се плаща с едната валута а се връща в другата...

...и още бой.

Българина попринцип има пари, просто на нас ни е заложено по манталитет да ревем че все нямаме и да спорим.

Имам офис в главна част на голям град в близост до офис на Тавекс, опашката за закупуване на злато и обмяна цял ден не изстива, предполагам че ако сега се завъртиш там ще ти се наложи да изчакаш един час докато ти дойде реда. Това някак си ребро показва, че българина не е чак толкова зле колкото се опита да се изкара.

преди 7 минути, jhoro написа:

Като имаш бизнес - що чакаш за 'Стартов пакет за ФЛ" от 20 лева?

В банките има за ЮЛ по 200 рева 

На теб кой ти каза че съм чакал за този от 20лв?

Е, то и в пощите трябваше да има. Пак питам: трябва ли да си затворя обекта за да обикалям цял ден по пощи и банки. Казаха че в пощата ще има, четири дни по ред нямаше. Това е 

преди 14 минути, Topor написа:

Българина попринцип има пари, просто на нас ни е заложено по манталитет да ревем че все нямаме и да спорим.

Имам офис в главна част на голям град в близост до офис на Тавекс, опашката за закупуване на злато и обмяна цял ден не изстива, предполагам че ако сега се завъртиш там ще ти се наложи да изчакаш един час докато ти дойде реда. Това някак си ребро показва, че българина не е чак толкова зле колкото се опита да се изкара.

Повечето не са толкова богати.

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Повечето не са толкова богати.

В банките, имотните агенции, магазините за инвестиционно злато и в кръчмите винаги има хора и то почти повече от достатъчно. Може би проблемът не е в липсата на пари, а в това, че обичаме да се оплакваме, докато портфейлите ни са пълни.

преди 24 минути, Topor написа:

Българина е зле официално, неофициално обаче хавата е друга.

преди 2 минути, The Lone Star написа:

И това го има. Но не знам държава в която богатите са повече от бедните.

Повечето забравят, че сме на едно от първите места в света по собственост на жилища. Когато нямаш наем, парите ти отиват за друго – например за злато. Затова бедността тук не означава толкова липса на пари за инвестиция или период на задъхване при влизане в друга валута.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.