Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Една важна стъпка за нашата страна. България извървя най-трудната част от пътя! Остава да си пожелаем да не ни спохождат апокалиптични събития в следващите десетилетия за да може да достигнем пълния си потенциал. 

П.С. И Урсула да не ни товари много с износ на злато за Укрия, че тогава ни евро, ни друго няма да ни помогне.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

на 29.12.2025 г. в 23:19, Bubbles написа:

Много неща се представят по един начин а са съвсем различни, цензурата е тотална, диктатурата също, само че е мека така че раята да вярва, че е свободна. Ся ще ви нахакат еврото...
...не ме разбирай грешно, аз от 2007ма нямах търпение България да го въведе, обаче по този начин ли трябваше да стане? И то точно в момента в който ЕС си го завря до сливиците и то съвсем сам.
Далеч съм от глупостите за изгубен суверенитет и прочее които някои леят навред, но тая стъпка не биваше да се случва сега.

Балончо, живееш в държава, която ползва еврОто и говориш против валутата. Копейките сте ми много весели.

преди 56 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Балончо, живееш в държава, която ползва еврОто и говориш против валутата. Копейките сте ми много весели.

И ти живееш в страна, поне така твърдиш, която е против ЕС и еврото.  Даже и излязохте от ЕС. БРЕКЗИТ. И кой сега е смешният?

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Това че ви набутаха еврото в бг за мен е добре.
Няма да се плашите, ще свикнете.

не добре

ние сме фалирала държава така или иначе

европейците искаха да ни вземат валутния резерв и да спасим  франция

но няма да стане

ние нямаме валутен резерв

валутния борд е скам 

ще се вдигнат цените и просто ще  вкарваме от чужбина  по евтино и ще се вдигнат цените в цяла  европа с хиперинфлация 

Ужаст, не мога да повярвам, Мирко целува подът под кирливите крака на вон дер лай*ен, където то току що се е изходило.

преди 7 часа, miro20 написа:

:yanim:

Благодаря, Урсула ! 

:)

Радвай се робе и ръкопляскай на господаря си, иначе - бой. Абе робски живот

Пускам кучето да се поразтича ама само като му подвикна идва и си подава шията за да му сложа синджира и ми подава лапа за да ми благодари, че съм го вързал. Абе кучешки живот.

преди 1 минута, ruraru написа:

Радвай се робе и ръкопляскай на господаря си, иначе - бой. Абе робски живот

Пускам кучето да се поразтича ама само като му подвикна идва и си подава шията за да му сложа синджира и ми подава лапа за да ми благодари, че съм го вързал. Абе кучешки живот.

Не знаем дали Мирко може да подава лапа.

От 1 януари 2026 г. едно българско евро ще се разменя за 95 рубли.

Обръщайте левовете в рубли мурзилки! Тогава никой няма да ви конвертира сметките.

528222451_10235066301377232_210144703029

aKwIatH.jpeg

526687519_10235004160343745_195354938399

ice_screenshot_20251231-140617.png.c861f2244a2c944a110b71707724807d.png

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

И ти живееш в страна, поне така твърдиш, която е против ЕС и еврото.  Даже и излязохте от ЕС. БРЕКЗИТ. И кой сега е смешният?

Британците си признават, че Брекзитът беше голяма грешка. По-добре са от българите, ВЪПРЕКИ, а не благодарение на него.

ОЧАКВА ЛИ НИ ХАОС В НАЧАЛОТО НА 2026- а?
В последните дни на изтичащата година президентът Радев е свикал тайно заседание на Съвета по национална сигурност – научи единствено от свои източници репортер от сайта НовнитеМенте.ком.
Причината е била основателна. Президентът е запознал най-важните хора в държавата с обезпокоително писмо, което е получил тези дни от Световната асоциация на психолозите и психиатрите – изследователи „Психо рисърч“. В писмото се предупреждава, че на база секретни изследвания върху психическото поведение на населението в други страни, приели по-рано еврото, в България може много скоро да настъпи хаос.
Какви са причините?
Смяната на лева с евро кара хората десетки пъти – а при някои и стотици, да пресмятат курсовете по един или друг повод. Най-вече при пазаруване. На практика се умножава на ум по 2 или се дели на две.
Това допълнително активиране на мозъка на пръв поглед има положителен ефект. В другите страни, приели еврото, през първата година се забелязва рязко забавяне на развитието на склерозата у възрастните хора, както и повече аналитичност у по-.младите.
В резултат на активирането на интелектуалния потенциал приелите еврото стават по-критични към посланията на политиците т.е. по-трудно се лъжат.
Тази период продължава около три месеца, след което хората свикват с новите цени и мисловната им дейност се връща на старите нива.
Ако през тези три месеца обаче има избори, е напълно възможно рязко да се променят електоралните нагласи до такава степен, че страната да изпадне в хаос.
След откровена дискясия членовете на Съвета са се обединили около решението в никакъв случай да не се допуска хаос и изборите да се насрочат не по-рано от втората половина на април – когато електоратът отново ще гласува отговорно.
Присъстващите са се съгласили и да продължат всеобщата борба срещу спекулата, което ще неутрализира опасността гражданите да започнат да мислят за глупости.

606504824_1686712685996520_8954832520688
преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Британците си признават, че Брекзитът беше голяма грешка.

не е вярно  просто  британците не са кой знае  колко повече от останалите европейци 

и ако  работят с русия ще бъдат в пъти по-добре но политиците се дърпат  дори ако работят със сащ  

преди 2 минути, Banesc написа:

не е вярно  просто  британците не са кой знае  колко повече от останалите европейци 

и ако  работят с русия ще бъдат в пъти по-добре но политиците се дърпат  дори ако работят със сащ  

това е за теб

https://www.facebook.com/reel/1066912495620852

преди 5 минути, Banesc написа:

https://qazinform.com/news/uk-55-of-britons-believe-brexit-was-a-mistake-survey-finds-f55d61

UK: 55% of Britons believe Brexit was a mistake, survey finds

Движи ни обща идея да съперничим на крупни формирования като   САЩ и РФ.     Доколко ще успеем не е ясно.      Весела Нова Година на всички!  

преди 6 часа, HelpMeGetOut1 написа:

https://qazinform.com/news/uk-55-of-britons-believe-brexit-was-a-mistake-survey-finds-f55d61

Това вярването не беше ли нещо свързано с религиите? 

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

не е за мен

няма значение  дали е  евро или  лев съм казвал винаги

не е изгодно за  ЕС и България  можеха просто да приравнят лева към еврото 1 евро за 1 лев и да го пуснат паралено 

смяната на валутата е все едно да смениш  бели плочки със сиви щото не ти харесва цвета 

пак са си плочки 

загуба  на време и ресурси 

преди 7 часа, HelpMeGetOut1 написа:

ако мислиш че бритонците са нещо по- различно от българската мърша

просто 55 % си мислят че  са били по-добре  при европейската хранилка нищо да не работят и да получават

няма да си мислят чакай аз  да бачкам и да си изкарам 

преди 8 минути, lebel написа:

Ти кво очакваш от Кракра. Разбира се, че трее да е 1 кувейтски динар за 1 лев

За него само зимбабвийски долари трябват - да ходи с пачките под мишница

0_1762af_37efe3e7_orig.jpg

558935_original.jpg

преди 16 часа, Sliderum2 написа:

Ужаст, не мога да повярвам, Мирко целува подът под кирливите крака на вон дер лай*ен, където то току що се е изходило.

преди 16 часа, Sliderum2 написа:

Не знаем дали Мирко може да подава лапа.

Копейките циврят, всичко е наред.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.