Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 16 минути, Bubbles написа:

Българина е зле официално, неофициално обаче хавата е друга.

Неофициално е още по-зле. Но сит на гладен не вярва...

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

току-що, The Lone Star написа:

Неофициално е още по-зле. Но сит на гладен не вярва...

Не знам какво имаш предивд, но аз имам предвид това, че пове1ето българи официално работят за МРЗ или някакво по-ниско възнаграждение(Тоест това е техния праг на осигуряване), а реално вземат доста повече но разликата идва под масата. Оттам се получава и онзи феномен за който чужденците все се пулят "Харчи повече отколкото изкарва".

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не знам какво имаш предивд, но аз имам предвид това, че пове1ето българи официално работят за МРЗ или някакво по-ниско възнаграждение(Тоест това е техния праг на осигуряване), а реално вземат доста повече но разликата идва под масата.

Възможно е. Лично аз не познавам такива хора.

преди 34 минути, Topor написа:

Повечето забравят, че сме на едно от първите места в света по собственост на жилища. Когато нямаш наем, парите ти отиват за друго – например за злато. Затова бедността тук не означава толкова липса на пари за инвестиция или период на задъхване при влизане в друга валута.

жилището е актив - на някои актива е сметки в банка - така че ние сме богати като този с сметки в банките

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

жилището е актив - на някои актива е сметки в банка - така че ние сме богати като този с сметки в банките

Човек с апартамент и 2000 лв. заплата е по-богат от германец под наем с 3000 евро заплата. 

Тези апартаменти са наследствени. Не може по едно и също време да го притежава и дядото и бащата и сина.

Е, да приключа и тук. Трябва да преглеждам по-често темите, че то току се включа и тя приключи, така беше и с тази за изсраел, така и тук. Няма да сълзя, каквото такова. Някои ще кажат и другите страни са имали национална валута, да, но ние сме били пет века под турско робство и този лев е символ на нашата свобода, така че изобщо не ме интересува готови ли сме или не сме готови, отчитам това като поредната проява на тъпотата на новите управници на България. Значи има страни, които не са приели еврото, като на първо време се сещам за Унгария и Полша, която е с многократно по-развита икономика от нашата, дори май вече са и в двайсетицата на света. А тук мол до мола мила моя майно льо, и това ми било икономика. 

преди 7 часа, The Lone Star написа:

Голям праз като сме приели еврото. Весели празници.

Прав си, важното е да се отървем от свиньотиквеничковчетата, с лев или евро, но без тях. Лично аз усилено се освобождавам от налични пари, оставям само тези в банката, справям се доста успешно. Весели празници и от мен.

преди 50 минути, The Lone Star написа:

Тези апартаменти са наследствени. Не може по едно и също време да го притежава и дядото и бащата и сина.

но дали живееш с лице което притежава апартамент, ти плащаш ли наем ако родителите ти притежават апартамента в който живееш

преди 1 час, The Lone Star написа:

Целият - да. Ама не пречи всеки да има дял от апартамента.

,,pavlinkaangelova6168   преди 38 минути

Имащите ще обеднеят нямащите ще се научат да не се хранят всеки ден при толкова милиарди защо ще взимаме заеми желязков лъже та се къса Аз ще имам 320 пенсия под стъкло да ги сложа и само да си ги гледам пак няма да ни стигнат Има пари за купуване на оръжие има пари за проклетата украйна има пари да си увеличат заплатите само за българските пенсионери няма дано Бог ги накаже тези крадливи корупционери застанали в ефир и се скъсват да лъжат не ви вярвам желязков и сие не ви вярвам ще ни командват от брюксел ще викат скачай и ти желязков и борисов само ще питате колко високо всеки народ си заслужава управляващите ги но аз за господин лъжлив желязков не се притеснявам той си има хотел има си поминък горкият питеснявам се за такива като мен дето са на една гола пенсия сега като се либерализират цените на тока и водата дали желязков и борисов ще ми плащат сметките след като ми разказва колко съм богата по богата от гърците румънците и така нататък аз на него ли да вярвам или на 320 евро пенсия"

,,karendi9767   преди 6 часа

За десет минути успя да изречеш трийсет лъжи"

,,qnkaavramova5687   преди 2 часа (редактиран)

Господин Желязков ,здравомислещите българи са стъписани от простаците ,които управляват България !!!Простете ми ,вие сте начело на глутницата от безмозъчни !!!!!! Щях да ви разбера нещастни "демократи",ако с ръка на сърце застанете пред народа и кажете : Вижте сънародници ,ние трябва да умрем като държава и като народ ,така иска цивилизованата Европа и тя е назначила такива като мен да унищожим България ! Тогава Господин Желязков щях да проява разбиране ,щях да разбера ,заради прямотата щяхте да сте симпатичен .... Но сега ......горко ви!!!!!!! Предизвиквате отвращение !"

,,velinvasilev4572   преди 6 часа

Вие финансово се стабилизирахте !!! А пенсиите са 320 евро ."

Значи ставаш член на ессврозоната и въвеждаш задължителна военна служба. Значи и тук трябва така като в хърватия. А ако после гейпросащесср трололинките ги пратят на фронта за пушечно месо?

От ЕК отбелязват, че а присъединяването на България, 21 държави от ЕС и над 357 милиона техни граждани ще споделят общата валута на Евросъюза. По данни от последното проучване на Евробарометър обществената подкрепа за еврото остава силна и мнозинството от гражданите смятат, че единната валута е нещо добро за ЕС като цяло и за тяхната държава.

Разбира се ! Честито на всички българи :)

Копейките и др антибългарска сволочь ревът.... :giggle1:

Еврото не е просто валута, то е знак за принадлежност. Това заяви управителят на Българската народна банка Димитър Радев часове преди страната ни да стане 21-вият член на еврозоната. Със специално видеообръщение, публикувано на на 31 декември, той заяви: 

„Има моменти, които трудно се обясняват с числа, с анализи или с институционални формули. Моменти, в които се чува не позиция, а преживяване. Все по-често млади, високообразовани българи говорят за европейския път на България с вълнение, което не се учи и не се симулира – с увереност, която идва не от декларации, а от принадлежност".

преди 28 минути, ined написа:

Всички копейки ги поздравявам с

https://www.dw.com/bg/kak-rusia-trupa-milioni-ot-biznesa-s-torove-v-evropa/a-72412180

Френски икономист: България не е готова за еврозоната (ВИДЕО)

https://www.flagman.bg/article/370662

,,„България не е готова за еврозоната. Въвеждането от утре на общата валута и в тази страна ще я направи още по-бедна, а ЕС ще стане още по-разпокъсан“, заяви тази сутрин в предаването „Добро утро, бизнес“ по телевизия BFM един от най-известните финансови и икономически журналисти във Франция Емануел Лешипр.....

....„Еврото е валута, която защитава големите икономики и срива крехките, а България е тъкмо със слаба икономика“, подчерта той......

Новият президент на Полша Карол Навроцки официално заяви, че страната му никога няма да въведе евро. Унгарският министър-председател Виктор Орбан каза през ноември, че Будапеща не планира да се присъедини към еврозоната, защото „Европейският съюз е пред разпад“. А чешката управляваща класа винаги е подчертавала, че би въвела евро само тогава, когато чешкото общество го поиска. Засега то е категорично против. Налице е и словашкият случай. Еврото там бе въведено през 2009 година и подсили допълнително позициите на проруските среди. Това доведе отново на власт през 2023 година министър-председателя Роберт Фицо."

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.