Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Прости (хора)политици-слаба държава!

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 24 минути, parmobil написа:

Не бях във форума известно време, та съм го пропуснал това.

Ще ме осветлиш ли срещу кои санкции са поискали да им се плаща в рубли? Ама конкретно! Щото те имат санкции още от анексирането на Крим.

Освен руската енергия, замразяване на руските резерви и изключване от SWIFT.

https://bnr.bg/horizont/post/101607615/rusia-ima-alternativen-variant-pri-izkluchvane-ot-sistemata-swift

преди 17 минути, Proshark написа:

"Ние не се борим срещу еврото, а да имаме преходен период."

А ти и останалите за какво се борите?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Освен руската енергия, замразяване на руските резерви и изключване от SWIFT.

https://bnr.bg/horizont/post/101607615/rusia-ima-alternativen-variant-pri-izkluchvane-ot-sistemata-swift

Датата? Преди и след започването на "операцията"?

преди 2 часа, Staff. написа:

Копейките се срамуват да пишат! :laughing5:

Тридневната Специална Военна Операция се провали! Русия е на ръба на оцеляването защото икономиката на държавата е мъртва. Всичко се крепи на военната индустрия. Лъжите които се въртяха като грамофона плоча започнаха да се виждат. Видя се, че не искат мир, не искат да спрат войната. Румъния заяви позицията си вчера на изборите, а България влиза в еврозоната!

Гърч......:dancing18:

На Джоко пак му дойде пауъра. След два дни пак ще вие на умряло, споко... 😆

преди 2 часа, parmobil написа:

БНБ отговаря на "страшилките" за валутните резерви и други работи, с които се спекулира:

https://www.mediapool.bg/rezervat-na-bnb-ot-80-mlrd-lv-nyama-da-mozhe-da-se-harchi-sled-vlizaneto-v-evrozonata-news371301.html

Разбирачо, ти що искаш, да влезем в еврозоната? Че много ми е чудно, какви аргументи би дал...

Единия вика "Путин ще ни напада, искам еврото!", другия вика "Мощни инвестиции!"... Определено умеете, да се аргументирате. 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

На Джоко пак му дойде пауъра. След два дни пак ще вие на умряло, споко... 😆

Разбирачо, ти що искаш, да влезем в еврозоната? Че много ми е чудно, какви аргументи би дал...

Единия вика "Путин ще ни напада, искам еврото!", другия вика "Мощни инвестиции!"... Определено умеете, да се аргументирате. 😆

Ама кажете какво лошо ще ни се случи! То и за влизането в ЕС беше страшно, после и за Шенген беше ужас. И шкембето и кривите краставици щяха да ни забранят, нали?

Аз го питам "Що трябва да влизаме в еврозоната?", оня ми отговаря "Какво лошо пък ще ни се случи!?"... ОК, разбирам те... Аз и по принцип не съм очаквал от теб адекватен отговор, то това досега никога не се е случвало. Все едно Джоко, Ванката или Баалбек да ги питам. Или Мирко. Или Марк5... Или Реджеп. И т.н.

преди 2 минути, parmobil написа:

Ама кажете какво лошо ще ни се случи! То и за влизането в ЕС беше страшно, после и за Шенген беше ужас. И шкембето и кривите краставици щяха да ни забранят, нали?

Пак ли си не разбрал? И да започваме отначало всичко? Само това че България е най-бедната държава в ЕС трябва да ти говори колко е страшно влизането ни в ЕС.

преди 2 минути, communismatic написа:

Аз го питам "Що трябва да влизаме в еврозоната?", оня ми отговаря "Какво лошо пък ще ни се случи!?"... ОК, разбирам те... Аз и по принцип не съм очаквал от теб адекватен отговор, то това досега никога не се е случвало. Все едно Джоко, Ванката или Баалбек да ги питам. Или Мирко. Или Марк5... Или Реджеп. И т.н.

Ама и аз те питам, а ти се сучеш. Какво лошо ни очаква от приемане на еврото?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Пак ли си не разбрал? И да започваме отначало всичко? Само това че България е най-бедната държава в ЕС трябва да ти говори колко е страшно влизането ни в ЕС.

А Португалия беше най-бедната страна преди да влезем ние и Румъния в ЕС. И?

Т.е. ние трябва да приемем еврото, не за друго, а защото нищо лошо няма да ни се случи? Това са ти аргументите? И над 300 пъти съм писал, че аз не съм против еврото, ама е факт, че никой не дава аргумент, защо толкова трябва да го приемем?! Ти си поредният, дето отговаряш на въпрос с въпрос, просто защото нямаш никакви аргументи, защо трябва да го приемем. Виждаме и в Хърватия какво се случи... Сложили са таван на цените на над 50 стоки откакто са в еврозоната. Пак да задам въпроса си "Защо да приемем еврото?" Толкова ли ти е сложен въпроса, да пробвам с картинки следващият път?

преди 3 минути, parmobil написа:

А Португалия беше най-бедната страна преди да влезем ние и Румъния в ЕС. И?

И пак си е бедна. И тока и спира... Какво се хвалиш с членството ни в ЕС?

преди 1 минута, communismatic написа:

Т.е. ние трябва да приемем еврото, не за друго, а защото нищо лошо няма да ни се случи? Това са ти аргументите? И над 300 пъти съм писал, че аз не съм против еврото, ама е факт, че никой не дава аргумент, защо толкова трябва да го приемем?! Ти си поредният, дето отговаряш на въпрос с въпрос, просто защото нямаш никакви аргументи, защо трябва да го приемем. Виждаме и в Хърватия какво се случи... Сложили са таван на цените на над 50 стоки откакто са в еврозоната. Пак да задам въпроса си "Защо да приемем еврото?" Толкова ли ти е сложен въпроса, да пробвам с картинки следващият път?

Ти си по въпросите! А не обичаш да отговаряш на зададените. Я ми кажете коя от страните, които толкова ми сочите за лош пример беше във валутен борд и обвързана за еврото? Защото ние сме от 1997/98 г. Какво толкова ще ни се случи. Добре бе, нека е след 3г. Какво различно ще ни се случи?

преди 8 минути, В. Велев написа:

И пак си е бедна. И тока и спира... Какво се хвалиш с членството ни в ЕС?

И в Испания спря. Казах ти че мога да дам пример с област в РФ, която е по-голяма от Португалия и е била над 24 часа без ток.

преди 3 минути, communismatic написа:

Баси аргумента... Да приемем еврото, щото нищо лошо няма да стане... 😆😆😆😆😆

Дай контрата!

преди 1 минута, parmobil написа:

Дай контрата!

Контра на кое? Да приемем еврото, щото ползи няма, ама и нищо лошо нямало да стане!? Ти сериозно ли? Ще спреш ли с това скапано празнословие? Все едно си пиша с ВАНКАТА, той е същият. Дава някаква тъпотия, понеже не може да се аргументира и се почва една серия от задаване на тъпи въпроси до пръсване само и само да е в играта.

И в Испания спря. Казах ти че то мога да дам пример с област в РФ, която е по-голяма от Португалия и е била над 24 часа без ток.

Ама нали ЕС са велики и всичко там с 6? Нямат тоалетни на двора...

Не се радвам, но ми е мъчно за Европа като се вижда какво я чака. Млади и здрави момчета "избягали от войните" в Афганистан, Сирия, Иран, Африка...

Защо не са избягали в ОАЕ, СА или Кувейт?

току-що, communismatic написа:

Контра на кое? Да приемем еврото, щото ползи няма, ама и нищо лошо нямало да стане!? Ти сериозно ли? Ще спреш ли с това скапано празнословие? Все едно си пиша с ВАНКАТА, той е същият. Дава някаква тъпотия, понеже не може да се аргументира и се почва една серия от задаване на тъпи въпроси до пръсване само и само да е в играта.

Освен Сарийски и Гечев някой друг можеш ли да цитираш? А за Гечев си спомняме какви ги свърши. Аз де, ти не си бил ученик още.

преди 1 минута, parmobil написа:

Освен Сарийски и Гечев някой друг можеш ли да цитираш? А за Гечев си спомняме какви ги свърши. Аз де, ти не си бил ученик още.

Ми, ако искаш да ти цитирам Иван Костов и "икономистите" от ПП-ДБ и ГЕРБ? Ония дето ни говореха месеци наред как американския газ ще бъде по-евтин от руския. Или Асен Генов и Любо Жечев? Евгени Лайнов?

May be an image of text

Освен Сарийски и Гечев някой друг можеш ли да цитираш?

Много са и то изтъкнати финансисти, ама ти гледаш само нова и битиви.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Ама нали ЕС са велики и всичко там с 6? Нямат тоалетни на двора...

Не се радвам, но ми е мъчно за Европа като се вижда какво я чака. Млади и здрави момчета "избягали от войните" в Афганистан, Сирия, Иран, Африка...

А не ти ли е мъчно за РФ и какви пълчища от таджики, узбеки и други мюсюлмански ребята им тровят душата и взимат работни места?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, ако искаш да ти цитирам Иван Костов и "икономистите" от ПП-ДБ и ГЕРБ? Ония дето ни говореха месеци наред как американския газ ще бъде по-евтин от руския. Или Асен Генов и Любо Жечев? Евгени Лайнов?

Ми цитирай. Аз четях в темата за "операцията" от видни форумни икономисти и геополитици как ще погинем още първата зима. Виденовата щяла да ни се види като пионерски лагер.

преди 2 минути, parmobil написа:

А не ти ли е мъчно за РФ и какви пълчища от таджики, узбеки и други мюсюлмански ребята им тровят душата и взимат работни места?

Те винаги са си били там. Затова се казва Руска Федерация. 

преди 9 минути, parmobil написа:

Ми цитирай.

Ми, няма да ги цитирам, щото те не са никакви икономисти, а най-обикновени лаладжии. Все едно теб да цитирам. Поредният си дето няма никакви аргументи, що да го приемем еврото.

преди 11 минути, communismatic написа:

Евгени Лайнов?

...тоа още го чакам да си обръсне глЪвЪтЪ ,,ако царя спечели изборите"...

...ама-на...

...завря се в Миндя, миндянеца неден...

преди 14 минути, communismatic написа:

Ми, няма да ги цитирам, щото те не са никакви икономисти, а най-обикновени лаладжии. Все едно теб да цитирам. Поредният си дето няма никакви аргументи, що да го приемем еврото.

Дайнов, Генов и Жечев какво общо имат с икономика? Даваш на късо.

Вие много се мъчите да плюете и по Хампарцумян, а човекът беше сума ти години изпълнителен директор на Уникредит. Сигурно от некадърност се е задържал, нали?

Мдаа, запалянковци, сър.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.