Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

May be an image of text that says 'Любители 비 ввнИ.м ВВНИМАНИЕ!!! Цените падат наполовина Баничката от 2 лева става 1€ ۹ 0'

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

Тия от ПП "Възраждане" във връзка с приемането ни в еврозоната, така се държат в Народното събрание , по медиите и площадите сякаш са плод на компрометирана еволюция, някакъв резултат от рязко прекъснат прогрес.

Съжалявам клетниците, които се суетяха по жълтите павета пред Народното събрание и угаждаха на техните пастири.

преди 1 час, БаалБек написа:

Тия от ПП "Възраждане" във връзка с приемането ни в еврозоната, така се държат в Народното събрание , по медиите и площадите сякаш са плод на компрометирана еволюция, някакъв резултат от рязко прекъснат прогрес.

...

Хората са си свестни. Просто... това са симптоми, на непосилна задлъжнялост. Налага се да върнеш едни пари, които, освен че си заприходил вече като свои, си и похарчил. За доблестни цели, естествено.

преди 5 часа, БаалБек написа:

Малко да се запознае..

Супер, ти като си толкова запозната... кажи ми каква е разликата между тях? :)

преди 1 час, communismatic написа:

Супер, ти като си толкова запозната... кажи ми каква е разликата между тях? :)

Само един въпрос ли ми задаваш? 

Много моля. Задай поне още десетина и ако успея поне на един да отговоря моментално задай още 12-13 и така да следващата страница и пак отначало....;)

Никога не позволявай почивка за другите, че ще искат и те да питат, ама първо да отговорят на твоите въпроси де....

преди 1 час, БаалБек написа:

Задай поне още десетина и ако успея поне на един да отговоря моментално задай още 12-13 и така да следващата страница и пак отначало.

Ми... До момента не си отговорила на нито един... Тежка задача, а... 😆

преди 10 минути, communismatic написа:

Ми... До момента не си отговорила на нито един... Тежка задача, а... 😆

Е то не става ей така, първо трябва да намери източник някъде в нета и да го копира 🤣

преди 8 часа, БаалБек написа:

Охааа...точно така. Искам във всяка тема да ме споменаваш и нищо конкретно по нея да не пишеш. То и не си писал, освен въпроси и фейкове де...

П.С.

Един от страховете насаждан от ПП Възраждане, че цените в евро ще бъдат завишени е разбит....

bravo.png

Много са ви скъпи бананите в България. 3 евро за банани.  Тука с 99 евро цента до 2 евро.

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Тези са някакъв друг вид банани. Обикновените банани на промоция са 2-2,20 лв.

Сега и ако заплатата е немска. Ще е идеално.

преди 5 часа, БаалБек написа:

Съжалявам клетниците, които се суетяха по жълтите павета пред Народното събрание и угаждаха на техните пастири.

Така става като България е на дъното по образование в ЕС. Масово от българите не само са дебили, ама са и ГОРДИ от това. Смяташ се за много ларж, ако си бръснат скинар, който тренира всичко, освен крака и се прави на големия бияч и ММА боец... Пък се прави на голям патрЕот в социалните мрежи, а вечерта танцува турски кючеци да забива селски пръчки на същото интелектуално ниво. 

Това за мен е МНОГО по-сериозен проблем от валутата ни... Ама то трябва акъл, за да го разбереш! 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Така става като България е на дъното по образование в ЕС. Масово от българите не само са дебили, ама са и ГОРДИ от това. Смяташ се за много ларж, ако си бръснат скинар, който тренира всичко, освен крака и се прави на големия бияч и ММА боец... Пък се прави на голям патрЕот в социалните мрежи, а вечерта танцува турски кючеци да забива селски пръчки на същото интелектуално ниво. 

Това за мен е МНОГО по-сериозен проблем от валутата ни... Ама то трябва акъл, за да го разбереш! 

Да, Хърватия си живее живота след еврозоната.

Клубът на богатите.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Да, Хърватия си живее живота след еврозоната.

Клубът на богатите.

...това е причината нормалния българин да е срещу еврото...

...такава инфлация,такъв взрив на цените ще има...

...че цените в Хърватия ще ни се струват като...преоценени стоки...

...навсякъде около България цените ще са по-малки в пъти,ако се въведе еврото...

Навсякъде бият тъпана, че и след януари 2026 левове все още ще се обменят за 6м. без такси, НО ми се струва, че ще има цирк за суми над 10К лева, че ще започнат да търсят да се доказва произхода им...

Вадете левовете от 3 български "банки" преди смяната с еврото

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Навсякъде бият тъпана, че и след януари 2026 левове все още ще се обменят за 6м. без такси, НО ми се струва, че ще има цирк за суми над 10К лева, че ще започнат да търсят да се доказва произхода им...

Е ако си ги кътал под дюшека ще трябва да доказваш, то и сега не е по-различно. Или имаш предвид парите които са в банка?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.