Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 2 минути, ruraru написа:

Кой кого ще оноди?

GsmVNQBW8AAQULO?format=jpg&name=small

прегръдката на мафията

бялата мафия с ваксините

в прегръдка   със строителната мафия и боклука и фотоволтаиците . пп фотоволтаиците май се явавят отрочето ....

преди 44 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Фактът, че копейките живеят в Германия, вместо РуZия, доказва, че сме на правилния път с еврото. 

а не значи ли че германия е пробита от копейки ?

и кукловодите решават да става точно това което  става ?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

Тия проценти, дето "уверено" се премятат тук, въпреки че авторите са внимавали (15+85=100), некак ме сетиха за 130-те % (приблизително) от имащите право на глас, гласували 2014-та в Севастопол.

преди 9 минути, Staff. написа:

Казаха, че само пенсионерите ще плащат....😂

и психодесните ще плащат

ще вдигнат лихвите и  таксите

а всичко писходесен  се е наблъскало с коли и кредити и    нови панелки  на изплащане 

ай ти 

преди 28 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Не можеш да повярваш, че някой е достатъчно умен, че да живее добре в Англия и да не му се налага да се прибира при копейките? Сори, че родителите ти не те обичат, не знам какво друго да кажа. Или просто си бил изпуснат по глава като малък, едно от двете. 

Приятел, не желая да те обиждам, но с твоя нисък интелект няма начин да си напускал дори областта в която си се родил, познавам поне дузина Българи които живеят на острова, някои добри приятели, други просто познати, един няма такъв като теб, тук също има българи и също не са толкова нискоинтелигентни като теб, в България имах съсед който завърши в Германия, познавам и такъв който от 30 години живее в Санкт Петербург човек с акъл, пари и всичко останало, накратко познавам много хора от нашата страна които живеят по чужбина или поне са били там, един няма да е на твоето ниско ниво. Не познаваш хората на запад, манталитета им, отношението, вечно си озъбен, вечно си голямата работа...

Нищо лично, бъди здрав и помисли върху думите ми.

Да се върнем на темата

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Скоро време. България да влезе и тука

https://bg.wikipedia.org/wiki/Вишеградска_група

Бавно и полека и това ще стане.
В Португалия десните са втори и бяха на кантар да бият, в Румъния трябваха машинации и циркове за да се отърват от десняка(Как му беше името?), Полша вече минава в дясно което ме изненада страшно много но е и много показателно, Италия също, при вас Алтернативата едва я възпряха Шушулчо и Мечо, при нас пък Макарона трябваше да се обедини с комунистите за да спре Бардела, въпрос на време е и много неща ще се променят.

преди 14 минути, Staff. написа:

На колко ракии си? 😂

не съм пил ракии

както обикновино 1-2 литра  бира и няколко глътки мента 

трябва да се  внимава с алкохола !

Ми тъпи сте бе.. тъпи.

Да, смешно е , но в един момент ми става тъжно...  Каква утайка какви гамени какви тотални отпадъци сте от израждане и вся остальная сволочь

На всички други все още истински българи , честито евро ! :)

преди 4 минути, miro20 написа:

вся остальная сволочь

копейка ли си ?

тва на руски ми звучи ?двоен агент ?

преди 5 минути, miro20 написа:

аз ще си пазя левовете особено монетите

ще придобият стойност на злато  докато еврото   се печата и раздава на калпак

преди 8 минути, miro20 написа:

Ми тъпи сте бе.. тъпи.

Да, смешно е , но в един момент ми става тъжно...  Каква утайка какви гамени какви тотални отпадъци сте от израждане и вся остальная сволочь

А, инженера на град Русе е тука, лизача на борисов.

преди 1 минута, Banesc написа:

тва на руски ми звучи ?двоен агент ?

Пак ли трябва да обяснявам на всяка куха копейка, че например ако знаеш перфектно немски език  и литература , и си живял дълги години в Германия, това не те прави нацист хитлерист ? 

преди 1 минута, miro20 написа:

Пак ли трябва да обяснявам на всяка куха копейка, че например ако знаеш перфектно немски език  и литература , и си живял дълги години в Германия, това не те прави нацист хитлерист ? 

как ще работиш за нацистите в германия бате

те са турци де....

и някой като ми иска услуга ще  кажа струва 100 лв

е нямам левове  имам евро  значи  50 евро

о не бате

прецакал си си  курса лев евро аз го определям

10к евро = 2 лв...

вади кешовицата 

дигатално евро не приемам

ще стане с еврото като с биткойна

само цена а никой не купува .

преди 3 минути, miro20 написа:

DOCH!

преди 20 минути, Bubbles написа:

Приятел, не желая да те обиждам, но с твоя нисък интелект няма начин да си напускал дори областта в която си се родил, познавам поне дузина Българи които живеят на острова, някои добри приятели, други просто познати, един няма такъв като теб, тук също има българи и също не са толкова нискоинтелигентни като теб, в България имах съсед който завърши в Германия, познавам и такъв който от 30 години живее в Санкт Петербург човек с акъл, пари и всичко останало, накратко познавам много хора от нашата страна които живеят по чужбина или поне са били там, един няма да е на твоето ниско ниво. Не познаваш хората на запад, манталитета им, отношението, вечно си озъбен, вечно си голямата работа...

Нищо лично, бъди здрав и помисли върху думите ми.

Да се върнем на темата

Бавно и полека и това ще стане.
В Португалия десните са втори и бяха на кантар да бият, в Румъния трябваха машинации и циркове за да се отърват от десняка(Как му беше името?), Полша вече минава в дясно което ме изненада страшно много но е и много показателно, Италия също, при вас Алтернативата едва я възпряха Шушулчо и Мечо, при нас пък Макарона трябваше да се обедини с комунистите за да спре Бардела, въпрос на време е и много неща ще се променят.

Брат, по-глупав човек от теб трудно се намира. За да си останеш такъв във Франция, трябва да имаш някаква мозъчна травма. Аз имам и бакалавър, и магистър от Англия. А на тебе образованието ти е сигурно до 8-ми клас. 

Смешен си, сигурно ме обвиняваш, защото самият ти лъжеш, че живееш във Франция. Просто няма как някой да живее там от години и да е толкова тъп. Сори, ама истината боли. Когато и ти изкараш магистратура от Russel Group University, ми се обади. Ама ти и средно нямаш. 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Брат, по-глупав човек от теб трудно се намира. За да си останеш такъв във Франция, трябва да имаш някаква мозъчна травма. Аз имам и бакалавър, и магистър от Англия. А на тебе образованието ти е сигурно до 8-ми клас. 

Смешен си, сигурно ме обвиняваш, защото самият ти лъжеш, че живееш във Франция. Просто няма как някой да живее там от години и да е толкова тъп. Сори, ама истината боли. Когато и ти изкараш магостратура от Russel Group University, ми се обади. Ама ти и средно нямаш. 

Мислиш ли, че учител във Франция, ще има само завършен 8 клас. Ще допуснат ли французите това? DREAM ON!

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Смешен си, сигурно ме обвиняваш, защото самият ти лъжеш, че живееш във Франция. Просто няма как някой да живее там от години и да е толкова тъп. Сори, ама истината боли. Когато и ти изкараш магистратура от Russel Group University, ми се обади. Ама ти и средно нямаш. 

Капитан на отбора си, евала!

преди 3 часа, Bubbles написа:

Мда "Мълчанието е знак на съгласие", но не и в конкретния случай.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ти как ще докажеш че негласувалите биха гласували за тия дето се главят мнозинство? 
както и да въртиш и да сучеш цифрите не лъжат, съжалявам.

Като гледам няма да изкарат още дълго, подкрепата им от запад все повече отслабва, а с това ще отслабне и влиянието им в България.

На никой не му дреме негласувалите какво искат. Дращят по интернет колко са умни, че не гласуват, защото няма смисъл, после рев до небесата, че не му давали право да гласува за или против еврото. Сега е ред на гласувалите да им се смеем. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

На никой не му дреме негласувалите какво искат. Дращят по интернет колко са умни, че не гласуват, защото няма смисъл, после рев до небесата, че не му давали право да гласува за или против еврото. Сега е ред на гласувалите да им се смеем. 

Мда, тук съм съгласен с теб.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Да, примерно аз мога да ги псувам тия от ИТН, защото съм чакал на опашки за тия. 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Мда, тук съм съгласен с теб.

Тогава какви са тия напъни, да се изкарва, че партиите в НС не представляват народа? 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, примерно аз мога да ги псувам тия от ИТН, защото съм чакал на опашки за тия. 

Важното е, че МАКЕДОНИЯЯЯЯЯ... нещо там беше ;) 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Тогава какви са тия напъни, да се изкарва, че партиите в НС не представляват народа? 

Прави разлика, 2 милиона души не е народа а само част от него, това искам да кажа а повода беше коментара на Баалбек че имало мнозинство в НС.

😂

преди 2 минути, Bubbles написа:

Прави разлика, 2 милиона души не е народа а само част от него, това искам да кажа а повода беше коментара на Баалбек че имало мнозинство в НС.

Аз съм народааааа, а вие сте просто мишкиииии 🐭🐭🐭🐭🐭🐭

преди 6 минути, Bubbles написа:

Гласуването не е задължително, така че независимо колко хора са гласували се гледат резултатите!

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

😂

Аз съм народааааа, а вие сте просто мишкиииии 🐭🐭🐭🐭🐭🐭

А бе щом си турил тоя лалугер до зеления значи си много зле с акъла.

преди 11 минути, Bubbles написа:

А ти погледни когато се гласуваха тези неща, с колко гласа беше! Не сега, а тогава!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.