Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 50 минути, Bubbles написа:

Защо да е ирнонично? Аз не гласувам защото не смятам че е редно да го правя при положение че не живея там, извън това не бих подкрепил нито една от партиите в НС. 
Факта е, че тия които управляват не представляват мнозинството българи, нито пък тяхната опозиция.

А да не мислиш, че си единствен който е чужбина и не го касаят изборите в България? А това, че тези тук не гласуват си е техен проблем, значи са съгласни друг да решава. 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 43 минути, БаалБек написа:

Няма да те разбере какво му пишеш. Аз по неадекватен учител не съм виждала. Направо за посмешище на учениците.

Това не му е за първи път. Вчера ме беше цитирал където писах за Европейската комисия, еврото, Клаус Шваб и т.н., а в коментара му споменаваше Българското правителство, където нямаше нищо общо. 
Посмешище сър. Просто посмешище…

Тоя наистина ли е учител???? 

После се чудим защо България е на дъното по образование в ЕС... 

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

И какво, че не живееш там?  Сигурно, не си запознат с обстановката.

Като гледам мненията в този форум явно съм по-добре запзнат дори от тези които живеят там но това е защото се интересувам, следя информацията(Не само от масовите медии), следя и пазара и т.н., обаче въпреки това аз не завися от тия които управляват там затова не виждам и логика да гласувам и да определям тях там кой да ги управлява, това е тяхно право да решат, лошото е, че масата са обезверени и не желаят да подкрепят никого от кандидадите и така като гледам с право.

преди 21 минути, БаалБек написа:

Нещо забрави за 

АПС - 182263

А общо за Възраждане, Меч и Величие са гласували 394057

Тоест пак се изложи.

МАЛЦИНСТВО!!!

Хихихихи

АПС не ги включих защото се оттеглиха, но ок

1 619 955 + 182 263 =  1 802 218 тоест няма и една трета одобрение сред народа както и да го смяташ.
Възраждане и там останалите шутове не знам закакво изобщо ги споменаваш.

Но хайде щом ти е по-удобно

Заедно с АПС, Възраждане, Меч и Величие общо цялото НС има подкрепа от 2 337 087 души, значи 6 619 877 - 2 337 087 = 4 282 790

Тоест около 1/3 одобрение и 2/3 хора НЕодобряват това народно събрание тоест вие сте МАЛЦИНСТВО, точка.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

А да не мислиш, че си единствен който е чужбина и не го касаят изборите в България? А това, че тези тук не гласуват си е техен проблем, значи са съгласни друг да решава. 

Мда "Мълчанието е знак на съгласие", но не и в конкретния случай.

Тъй приемаме бгеурото, но какво ще кажете за данъците, ще намалеят ли?

Може ли някой да обясни защо трябва да плащам данък, когато купувам неща с моите пари, които вече са обложени с данък?

преди 1 минута, ruraru написа:
Тъй приемаме бгеурото

Ко? Нищо не приемате още, този доклад е само една хартия, ся трябва и Да от всички държави членки.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ко? Нищо не приемате още, този доклад е само една хартия, ся трябва и Да от всички държави членки.

Интересно как 2 месеца преди 8 юли, когато е датата за решение, големите вериги вече преоборудват софтуер, етикети... 

преди 24 минути, Bubbles написа:

Като гледам мненията в този форум явно съм по-добре запзнат дори от тези които живеят там но това е защото се интересувам, следя информацията(Не само от масовите медии), следя и пазара и т.н., обаче въпреки това аз не завися от тия които управляват там затова не виждам и логика да гласувам и да определям тях там кой да ги управлява, това е тяхно право да решат, лошото е, че масата са обезверени и не желаят да подкрепят никого от кандидадите и така като гледам с право.

АПС не ги включих защото се оттеглиха, но ок

1 619 955 + 182 263 =  1 802 218 тоест няма и една трета одобрение сред народа както и да го смяташ.
Възраждане и там останалите шутове не знам закакво изобщо ги споменаваш.

Но хайде щом ти е по-удобно

Заедно с АПС, Възраждане, Меч и Величие общо цялото НС има подкрепа от 2 337 087 души, значи 6 619 877 - 2 337 087 = 4 282 790

Тоест около 1/3 одобрение и 2/3 хора НЕодобряват това народно събрание тоест вие сте МАЛЦИНСТВО, точка.

Мда "Мълчанието е знак на съгласие", но не и в конкретния случай.

Е, да но така помагаш на Боко, Шиши да управляват. То пък аз не съм най-добрият пример. Гласувах за ИТН, но ... пак ДПС, пак ГЕРБ управляват.

И така не става. 😀 Значи и ти си прав. И да гласуваш, и да не гласуваш Боко, Шиши печелят.

преди 18 минути, Bubbles написа:

Пак ставаш за смях. Негласувалите са като Мими Никол а.к.а. М.Николов, на когото мнението съвпада с мнозинството.

Ти как ще докажеш, че негласувалите са на мнението на Малцинството - Възраждане, Меч, Величие?

Нали се вижда по протестите. Само нереализирани след 1989г. българи ходят и руснаци. А Коцето много хитро ги е хванал и ги стриже стриже. 

МАЛЦИНСТВО сте и няма да се увеличите, а още ще намалявате….

преди 1 час, Киро Н. написа:

Смешното е че агитката си мисли същото като за Украинската медиина боза.

Мислят си че надмощието в интернет се превръща в нещо реално :)

Странно твърдение. Особено ако този форум е представителна извадка. Явно много по диагонал четеш темите в "Политика".

Според нагласите в този форум, "Възраждане" от години трябваше да са с кабинет и мнозинство в парламент. Или да преброим в "руските" теми колко са застъпниците на РФ? И ми говориш за надмощие в интернет?

преди 36 минути, БаалБек написа:

Айде бе, ЛЪЖЕЦ!!! Сега кажи, че фактчек опровергава това, и всичко е руска пропаганда!

image.thumb.png.4f1c1ebedf99a5b3fbccfa7a5dfdc063.png

преди 37 минути, БаалБек написа:

Пак ставаш за смях. Негласувалите са като Мими Никол а.к.а. М.Николов, на когото мнението съвпада с мнозинството.

Ти как ще докажеш, че негласувалите са на мнението на Малцинството - Възраждане, Меч, Величие?

Нали се вижда по протестите. Само нереализирани след 1989г. българи ходят и руснаци. А Коцето много хитро ги е хванал и ги стриже стриже. 

Ти как ще докажеш че негласувалите биха гласували за тия дето се главят мнозинство? 
както и да въртиш и да сучеш цифрите не лъжат, съжалявам.

преди 41 минути, АСПЕКТ написа:

Е, да но така помагаш на Боко, Шиши да управляват. То пък аз не съм най-добрият пример. Гласувах за ИТН, но ... пак ДПС, пак ГЕРБ управляват.

И така не става. 😀 Значи и ти си прав. И да гласуваш, и да не гласуваш Боко, Шиши печелят.

Като гледам няма да изкарат още дълго, подкрепата им от запад все повече отслабва, а с това ще отслабне и влиянието им в България.

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Айде бе, ЛЪЖЕЦ!!! Сега кажи, че фактчек опровергава това, и всичко е руска пропаганда!

image.thumb.png.4f1c1ebedf99a5b3fbccfa7a5dfdc063.png

Това от телеграм ли го изрови 😂😂😂 Къде е източникът? 

преди 32 минути, Bubbles написа:

Ти как ще докажеш че негласувалите биха гласували за тия дето се главят мнозинство? 
както и да въртиш и да сучеш цифрите не лъжат, съжалявам.

Когато не гласуваш, ти автоматично се съгласяваш за този, който спечели. Защо русофилите не гласуват за копейкин? Или няма толкова много, за колкото ги изкарвате? 

Абе още 10-20 години и България може да стане нормална държава. 

преди 40 минути, Bubbles написа:

цифрите не лъжат…

Така де. Цифрите не лъжат. Няма смисъл да се излагаш, като зле подготвен учител!

Написала съм колко гласа общо събират Възраждане, Меч и Величие. Хихихихи….

МАЛЦИНСТВО!

Сърцето на Европа, европейска държава. София.

https://www.facebook.com/watch/?v=919178753589260

https://evroto.bg/bg/true-or-false/myths-and-facts#

Митове и факти от официален източник!

Русоробите да не четат. Ще им предизвиква умствени смущения.

@Bubbles

https://eurocom.bg/2025/06/04/slavi-trifonov-balgariya-veche-e-ravnopravna-s-germaniya-i-frantsiya/

България била равноправна на Франция.

Да се смееш ли, да плачеш ли? 

Честито кокорчовци 

Да попитам чува ли сте от ваши познати дето са в Германия например с немските си коли колко плащат за гражданска горе долу коя е най-евтината и най-скъпата 

преди 9 минути, БаалБек написа:

Така де. Цифрите не лъжат. Няма смисъл да се излагаш, като зле подготвен учител!

Написала съм колко гласа общо събират Възраждане, Меч и Величие. Хихихихи….

МАЛЦИНСТВО!

Ся ако успееш и да ми обясниш закаово сравняваш Възраждане, Меч и Величиекато става дума за подкрепа към цялото НС...

Ясно ми е, че по гръб няма да паднеш, ти не си от хората които имат доблестта да си признаят че грешат, ще донесеш от девет кладенеца вода, ще мелиш имената на тия партии, но същественото няма да го споменеш защото не ти отърва, извинявай.

преди 2 минути, adersa написа:

Честито кокорчовци 

Да попитам чува ли сте от ваши познати дето са в Германия например с немските си коли колко плащат за гражданска горе долу коя е най-евтината и най-скъпата 

Какво е гражданска? Какво означава това?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.