Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Да, ела и виж висок стандарт в Берлин. Глупости.

Ми като е толкова зле, защо още живееш там? Защо не заминеш за любимата ти РуZия? Отговори ми на въпросите, де. 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

...за тиквуций лева е зависимост...150 годишна...

...що чехи,шведи,поляци искат да си карат с техните ,,зависимости"...еднокнижника мълчи гръмогласно...

Борисов: Следващата година трябва да се усети разликата от членството на България в клуба на развитите държави

https://www.flagman.bg/article/351999

,,"Винаги, когато геостратегически държавата се откъсва от своите зависимости, има напрежение", каза лидерът на ГЕРБ

"ГЕРБ не се съмнява, че България ще получи положителни конвергентни доклади за еврото". Това обяви в кулоарите на парламента председателят на партията Бойко Борисов.

"Страната ни извърши всичко, което трябваше няколко години подред. Знаете кога влязохме в чакалнята, в Европейския банков съюз, Шенген. Винаги, когато геостратегически се откъсва България от своите зависимости, има напрежение. Аз съм убеден, че и правителството, и регулаторите ще се справят с цените", увери Борисов.

Относно протестите на "Възраждане" против еврото, лидерът на ГЕРБ уточни, че всеки има право да изказва мнението си.

"Нищо не се променя стратегически след днешния доклад. Огромната работата предстои и особено следващата година, защото тогава българите трябва да усетят разликата от членството на България в клуба на развитите държави", допълни той."

,,ХХ

04.06.2025 09:59:14
0
5

Ще се усети - няма как. Едни 70 милиарда казват резерв - Ту туу....."

,,ДА !!! ТОЧНО ТАКА !
04.06.2025 10:00:36
0
7

Ще усетим разликата, но ние, а не вие !!!"

,,Не разбрах

04.06.2025 10:12:09
0
1

Това развитите държави като Франция с 5 пъти по-голям дълг отнесено към БВП и 7% дефицит сравнено с нас ли има предвид г-н. Борисов или по-скоро развитие от гледна точка на тероризъм и анархизъм с палене на автомобили, побой над пожарникари, и ограбване на магазини каакто в Париш през последната седмица? Апропо, Флагман кога ще пуснете статия за поредната вълна безредици във Франция? Мълчите както и всички други. Двама загинали има вече и стотици арестувани. Нещо по темата?"
преди 22 минути, "Саша" написа:

Фактът, че живее там, вместо в България или любимата му РуЗия е достатъчно доказателство за лицемерието му. 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Фактът, че живее там, вместо в България или любимата му РуЗия е достатъчно доказателство за лицемерието му. 

Връзката която показах е доказателство, че лъже въпросният човек. За 2025 година Берлин е на трето място в Европа. Това за него ако е нисък стандарт, не мога да си представя какъв ще е високият.

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

"Независимост", но веят чуждо окупаторско знаме. Just Копейка Thingshby7lgshkq4f1.jpeg.669871a552035fc1e49b00b15dd17488.jpeg

Простаци. Не искат България да влезне в клуба на богатите държави.

преди 19 минути, HelpMeGetOut1 написа:

"Независимост", но веят чуждо окупаторско знаме. Just Копейка Thingshby7lgshkq4f1.jpeg.669871a552035fc1e49b00b15dd17488.jpeg

Тази снимка не е истинска. Лявата част е правена по време на изборите в Русия, Дясната част е от 28 февруари....

Пълна измислица , като теб самия!

преди 3 минути, Belefor написа:

Тази снимка не е истинска. Лявата част е правена по време на изборите в Русия, Дясната част е от 28 февруари....

Пълна измислица , като теб самия!

Да, добре, мозъкът ти тотално е станал на пюре от рашистките телеграм групи 😂😂😂 Я виж сега на протеста за лева колко руZки знамена има

Чакам да видя снимки или видео с руски знамена на протеста?

Моя мозък може да е пюре, но ти даже и такъв нямаш. Празна глава.

преди 6 минути, Belefor написа:

Чакам да видя снимки или видео с руски знамена на протеста?

Моя мозък може да е пюре, но ти даже и такъв нямаш. Празна глава.

Foto-Kopeiki-1024x847.thumb.jpg.f33a8065d51f84d698454e3d2df18236.jpg

Хайде копейка, остава само и това да кажеш, че е фалшиво, ама това е от протеста на вГъзраждане против еврото. 

Това май си ти? 

Screenshot_20250604_112052_Chrome.jpg.3b1d0fcf4c2bbb9f33a35b84c97ac204.jpg

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Foto-Kopeiki-1024x847.thumb.jpg.f33a8065d51f84d698454e3d2df18236.jpg

Хайде копейка, остава само и това да кажеш, че е фалшиво, ама това е от протеста на вГъзраждане против еврото. 

Когато точно ти пускаш каквито и да е снимки дори няма нужда да се проверява мета датата им. Всички помнят лъжите и измамите ти!

На барикадата сме вече 300 (хил.)
На живата верига се фанахме, брат... глей, глей...
Изокал "Спартааа" набор белобрад,
току приседнал, се повдига пак.
Съзрял търговците през дим и плам,
крещи, задъхано «Назад! Назад, човешкий хлам! 
С балкон ги фърлям, но на спекуланти няма да ги дам!».

А стиснал свойте левове в ръце
Кохан ги среща с плам и ги зове:
«Елате вий, аз с каменно лице
ще срещна еврото във своето сърце!
Елате вий банкерски синове!»

едит: по мотиви от творчеството на мой любим поет (не се eбaвaм) Хр. Смирненски

С две думи - "мачкай Гришо" (на испански "Но пасаран!!")

преди 2 минути, Belefor написа:

Когато точно ти пускаш каквито и да е снимки дори няма нужда да се проверява мета датата им. Всички помнят лъжите и измамите ти!

Снимките са от предишния протест, смешко. 

https://varnanovini.bg/2025/05/31/istinata-vijte-kakvi-bayrqci-se-veqt-euro/

Няма нужда да си измислям, защото вие русофили сами достатъчно си се излагате.

преди 32 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Снимките са от предишния протест, смешко. 

https://varnanovini.bg/2025/05/31/istinata-vijte-kakvi-bayrqci-se-veqt-euro/

Няма нужда да си измислям, защото вие русофили сами достатъчно си се излагате.

А сега потърси един единствен мой пост , чрез който се доказва моя връзка или нещо каквото и да е с Русия, че да ме наричаш русофил? Или пък , че аз лично съм против еврото?

преди 2 минути, Belefor написа:

А сега потърси един единствен мой пост , чрез който се доказва моя връзка или нещо каквото и да е с Русия, че да ме наричаш русофил? Или пък , че аз лично съм против еврото?

Даа, всичките ти коментари са против еврото, отричаш руското влияния, ама не си русофил или против еврото 😂😂

Вярвам ти. Много удобно смени темата, след като ти представих доказателствата. 

Значи си съгласен, че еврото е добро за България? 

преди 17 минути, Belefor написа:

Да.

Браво, радвам се. Сега е хубаво да си признаеш и за руските знамена на протестите против еврото. 

България трябва да приеме еврото, да подкрепя Украйна и да е достоен член на ЕС и Шенген 😎

преди 19 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Браво, радвам се. Сега е хубаво да си признаеш и за руските знамена на протестите против еврото. 

България трябва да приеме еврото, да подкрепя Украйна и да е достоен член на ЕС и Шенген 😎

Украинците сами трябва да си решат какво искат. Не си ти човека или аз, който ще каже кой къде да членува...

преди 1 минута, Belefor написа:

Украинците сами трябва да си решат какво искат. Не си ти човека или аз, който ще каже кой къде да членува...

Народът гласува да се присъедини към НАТО, ЕС и следователно еврозоната. Това е демокрацията. 

Подкрепям и хората, които гласуват против мен. Примерно, Брекзит е най-голямата малоумщина в модерната история и те яко се застреляха в крака... Единствено не стана огромна катастрофа, защото UK вече си е богата държава и може да поеме щетите. Обаче наскоро сключиха търговско споразумение с ЕС, така че има надежда, че нещата ще се нормализират. Въпреки това, трябваше да се уважи демократичния процес... 

Така и с България - мнозинството гласува за проевропейски и евроатлантически партии. Копейките са едно шумно малцинство в края на деня. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.